<Neji>
Intelligencia: 5
Egészség: 7
Akaraterő: 1
Asztrál: 10
Érzékelés: 2
//off: Nem kértem fűszereket, van sajátom, ráadásul mindenféle a világ minden pontjából. Fel van írva minden. Egyébként meg Pelso létezik a forralt bor, mivel elkészítettem csak esélyes hogy te még nem láttál illetve ittál ilyet.//
Mikor Nokips leszúrja a törpét:
-Most hogy Nokips eldöntötte mi legyen, indulhatnánk is!
Magamban viszont ezek a szavak hangzanak el: Azt hittem már sosem indulunk
Mikor arról van szó hogy üldözhetnek minket:
-Ha még is megtámadnának minket az utunk során, amit természetesen nem akarunk -és ekkor elmosolyodok, mintha azt mondanám magamban: dehogynem akarom- akkor legalább megmutathatom az én művészetem -ekkor pedig Armanra tekintek, ez a mondat leginkább neki szól.
Mikor a forralt bort isszuk:
-Hát, ha ez az ital tényleg ódákat és dalokat érdemel, hát miért nem énekled meg? -nagy örömmel az arcomon mondom a szavakat, szinte kicsattanok a boldogságtól.
-Örülök hogy végül is mindenkinek ízlik, sajnos nem saját találmány, télen édesanyám mindig ezzel a lélekmelengetővel várt haza, talán most ő is "velünk" iszik.
Mikor meglátjuk a fogadót az éjszakában:
Miután Arman elmondta mit kíván, és Pelso is kiegészítette a meleg levessel. Sóhajtok egyet és azt mondom:
-Milyen szép az éjszaka, -ekkor a holdra tekintek, majd a fogadóra- de jobb lesz az ablakból megcsodálni -s elindulok a fogadó irányába.
Bent beszélgetek a többiekkel hogy ha előjön valamilyen téma, de ha valaki megtámad minket és észreveszem, igyekszem a támadást kivédeni és utána egyből visszatámadok.
Mindig lefekvéskor és ébredéskor meditálás közben Mesterem által tanított gyakorló mozdulatokat végzek. Ezért hát mindig korábban kelek a többieknél.