A varázsló ötletét egyáltalán nem tartom jónak, és leszavazom...nem nekünk kéne utána kajtatnunk, hanem neki minket hisz ő tudja, hogy mi hogy nézünk ki.
- Nem hinném, hogy kérdezősködni kéne a fogadóban Armonról, hisz lehetnek ellenségei itt, de olyan is, aki akarja a szelencét. Akikhez oda akarsz menni, lehet Armon is és egy ilyen ellenség, akiknek jobb nem tudatni, hogy kit keresünk. Én azt mondom, hogy várjunk itt.
Ha az én tanácsomnak megfelelően a többiek is a varázsló ötlete ellen vannak, akkor mikor a zenész oda jön hozzánk és elmondja ki ő, s mi a küldetése, elégedett mosoly ül az arcomra, hogy megmondtam, hogy jönni fog. Viszont a minket figyelő személyek nyugtalanítanak és mikor a varázsló megkéri Armont, hogy vegye elő a szelencét felszólalok:
- Ne itt, nem lehetünk elég biztosak...Valami nyugisabb helyen, lehetőleg ne is ebbe a kocsmába.
A másik kocsma, amit Pelso ajánl elfogadhatónak tűnik és is bólintok, indulhatunk. Miután kiléptünk a kocsmából, gyakran nézek, s körbe, hogy követ-e minket valaki.
Észlelés: 6
Ha esetleg észreveszek, valakit, aki követ minket azt tudatom a többiekkel és persze szólok, hogy ne nézzenek arra, hogy ne legyen feltűnő.