Első lépésként próbáljuk a mikort tisztázni. (Illetve ez már az utolsó lépések egyikét jelentené, hiszen a Tasvernában elég hamar lett pénztáros meg mindenki. )
A július már nyaralással terhes. A május-június meg vizsgákkal, ha minden igaz. Mit szólnátok a Castor által is javallott, közepes 2011. június 18. időponthoz?
Gondolom a tanárok még nem mentek telesen szabadságra, de a szorgalmas egyetemisták már vagy túlvannak a vizsgákon vagy annyira nem érdekli őket a tanulás.
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
A HEMO-val lassan két hete, hogy beszéltem és biztonság kedvéért e-mailt is küldtem, de semmi. A telefonban annyit mondott a nő, hogy éppen akkor el voltak havazva, de e-mailben megírja, hogy a június 18 szabad-e. Azóta se jelzett sehol semmit.
Így jelenleg hely hiányában kétséges ez a júniusi találkozó.
Szerintem a modul írása még bizti hasznos lesz. Ha nem is júniusra (ez már szinte biztos, hogy tolódni fog), de legkésőbb őszre csak összejön valami találkozó-féle, ahol lejátszhatjuk.