Nelveta
// off nem pihentem csak folyamatosan rohangálok kutatok stb. így kevesebb időm van a játékra igyekszem rendezni a soraim, hogy gyakrabban írjak reagot is. A levelet nem részletezném. Egy tudós részletességével leírok mindent amit láttam és tapasztaltam a növényvilágtól a kultúráig.
- Hát érdekességekkel nem rendelkezek hacsak a tudásom nem nevezzük annak. Nem ismerem a helyi viszonyokat és őszinte leszek az anyagi erőforrásaim korlátozottak. Milyen áron tudok egy megfelelő tevét venni? Esetleg tudna valakit mellé adni aki ebben a segítségemre lehet?
Reggel kelés és reggeli után elindulok a városba, hogy megfelelő ajándékot találjak. S igyekszem még időben visszaérni.
Ahogy a fürdőbe megyünk élvezem a látványt. S szándékosan lassan megyek hogy mindent jól megnézhessek magamnak. Arra azért ügyelek hogy vendéglátóm neheztelését ezzel ne vívjam ki.
A fürdőben magam is levetkőzök majd felfekszem az egyik ágyra és hagyom hogy átgyúrják az izmaim. Majd követem Quattrahimot s én is köszönök mindazoknak akiknek ő köszön, de ezt leszámítva a háttérben maradok. Ahogy bemutatnak Ibramnak meghajtom magam egy kicst.
- Üdvözltem. Örülök hogy megismerhetem.
Majd szép csendben hallgatom a beszélgetést. A halálhírre felvonom a szemöldököm s kérdőn nézek a beszélgetőkre, de nem teszek fel kérdéseket.