• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vadászidény (V:tM)

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
151 hozzászólás • Oldal: 8 / 11 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Re: Vadászidény (V:tM)

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.08.06. 21:07

Mujahid

Mivel már kifulladtak a lehetőségek és unatkozom erősen, úgy döntök, hogy az egyik coltom és egy doboz cigi társaságában folytatom a kinti sétám. A coltot hátra a derekamhoz bedugom, az ingem meg nincs betűrve.

Mikor kimegyek, félig hátrafordulva odaszólok Csabának és Ronnak;
- Ha kellek, kinn leszek...remélem Begy nemsokára itt lesz...akár kaja nélkül is...
Majd kimegyek, beteszem magam után az ajtót és egy alacsonyabb kerítésre vagy falra ülök, rágyújtok és csöndesen nézem a "csordát" és a Korán azon részeit mondom magamban amiket megtanultam.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2011.08.08. 22:49

Ron

-Az agyam is kifordul ettől a sok értéktelen adattól. Hol vannak már a többiek?

Intézem a kérdést az egyetlen bent maradt falkataghoz. Tudom, értelmes választ senki sem tudna adni, amúgy is csak ironikus fennhangon, unalmamban tört elő belőlem a kérdés. Kopasz fejemet vakargatva visszabámulok a monitorra, majd a holt ízületeim kiroppantásával foglalatoskodom mielőtt újra belevetném magam a munka hevébe..
Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 156
Karakter: Zarren Morovis (Krán)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alaven » 2011.08.09. 9:09

Tölgyesi Csaba

Rápillantok Ron kopasz fejére, majd halkan megjegyzem:
- Elég szemléletes megjegyzés, annyira nincs is messze a valóságtól. Egyébként nem tudom, miben sántikálnak a többiek. Talán vérben és alkoholban, talán eldobott ruhákban. Bár lehet, hogy Begy értelmező kéziszótárt ragadott, ahogy Mujahid smsét fejtegeti.
Alaven
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 82
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.08.12. 15:49

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Alabama állam, Mobile
Időpont: 2010. június 6. (vasárnap)
Résztvevők: Vörösbegy

*A fegyverkereskedő hamar felöltözik és mire kifelé indul a páros az irodából már magára talált, nem szédeleg. Kissé mintha sápadtabb árnyalatú lenne enyhén kreol bőre, mint aki most jött ki a véradásról. Egyébként komoly baja nem esett. A karmolások meg kisebb harapásnyomok láthatóan teljesen természetes velejárói számára a szexuális együttlétnek. Odakint már a félig elhúzott raktárajtónál beszélget a négy testőr. A bentiek összepakoltak és most Marko-ékkal diskurálnak, nevetnek. Odaérve Begy kocsijának hátsó része nyitva és a csomagtérben egy egyszerű fekete sporttáska "figyel". Még nincs behúzva, hogy szemre lehessen vételezni az árut. Láthatóan gondosan karbantartott, számozatlan (valószínűleg egyenesen a gyártósorról elemelve) fegyverek, a kért hangtompítók külön, szivacsbélésű dobozban és a kért mennyiségű, keménypapír csomagolású lőszer. Minden kiváló állapotban, hiánytalanul megvan. Amíg a gangrel az árut ellenőrzi a "válla felett" gyors szem-arc kommunikáció Daniel és a négy gorilla között, melynek végén mind az öt férfi kajánul elvigyorodik és Vörösbegy magán érzi az öt szempár pásztázó pillantását. Természetesen, amikor felnéz már mindenki épp másfelé figyel, épp cigire gyújt vagy mellényét igazgatja. A lepakoláshoz való segítség említésére Daniel megvonja a vállát és a dokkból kivezető út felé bök hüvelykujjával.*

-A három kis csíra, akik előtted épp itt voltak. Szerintem még erre ólálkodnak, hátha sikerül valamit elcsípniük a nagyok üzletéből. Némi pénzért biztos segítenek cipekedni egy ilyen gyenge nőnek, mint te. 8)

*A "gyenge" szót direkt sokat mondó dallamossággal megnyomja. Egyébként viszont csak tartja a markát a pénzért. Miután megkapta a háromezret, megfogja a nő felkarját még indulás előtt és hűvös nyugalommal mélyen a szemébe néz.*

-Harminc nap.

*Ezek után útjára engedi a vásárlóját és visszatér szenvtelen mosolya. Láthatóan a találkozó elején tapasztalt feszült idegesség egyenlőre elszállt. Int a testőröknek, majd visszavonul a raktár belsejébe ügyes-bajos dolgait intézni. A benti két gorilla főnökükkel együtt elköszön és követik Danielt. Markoék továbbra is az ajtót őrzik, így ők még vidáman integetnek Vörösbegynek, mikor elindul az autójával.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.08.12. 16:02

Résztvevők: "Motel Campers"

/Odabent/

*A hálózat leterheltségének ingadozása miatt egy nagyobb dokumentum letöltése idegesítően sokáig tart, így Ron addig is elviccelődik saját feje formáján Csabával. Kis kikapcsolódásképp a sok netszörfölés után/közben.

/Mujahid/

*A falkapap inkább odakint szellőzteti magát, mint a motelszobában pácolódjon két társával együtt. Ráadásul Csaba "füstallergiája" miatt egyszerűbb és nagyszerűbb idekint rágyújtani. Még mondja valaki, hogy a szabbat vámpírok nem toleránsak. 8) A láncház-szerű motel végében egy alacsony, nagyjából méteres magasságú téglakerítés fut, mely a mögöttes telket választja el a betonozott parkolótól. Erre kényelmesen fel tud ülni az asszamita és rágyújt. Ahogy az utat nézi a szállásuk mellett ugyan az a gyér forgalom van, mint előző cigiszüneténél. Nem nevezhető kihaltnak a környék, de nem is egy dugógyanús hullám a kocsik tengerében. ...*

-Jóestét Fiatalúr!

*A halk, de hirtelen megszólításra megfeszülnek a falkapap izmai. Észre sem vette, hogy ki és mikor, de közvetlenül mögüle, pontosan a háta mögött szólalt meg a rekedtes hang. Ha megfordul vagy lenéz, akkor rájön, hogy kivételesen nem egyik ellenségük űz csúf tréfát vele, hanem egy eléggé lerobbant és elkoszlott öregember fekszik a kerítés másik oldalának árnyékában. Pontosabban csak feküdt, mert az oda dobált szemétkupacból szinte kiemelkedik, ahogy a kerítésre támaszkodva felül és töredezett, földes körmű, remegő kezét nyújtja a vámpír felé.*

-Kérem szánjon meg egy öreg nyomorultat egy szál cigivel! Nagyon rég nem szí'hattam má' egy rendes Malbit.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.08.13. 9:11

Vörösbegy

A pasik ugyan olyan pletykások, mint a nők. Tutira veszem, ha elmentem, kitárgyalnak az üresjáratban.
Elégedetten szemlézem az összeállított cuccot, szépen átnézem, amit inkább a még használatlan holmi rendjében való csodálat miatt teszek, semmint azért, arra gondolnék, át akarna ejteni.
Hátamat pillantások égetik. Elmosolyodom. Van egy tippem, mért les mind engem 8)
- Te aztán rendszerető vagy - fordulok vissza Danielhez vigyorogva.
<Még a gönceit is úgy hajtogatta... Beszarás!>
Feltűnően elvannak a asrácok, mindent elkövetnek, ne rám nézzenek. Haha!
Tippet is kapok tőle, kiket kaparhatnék össze.
- Remélem engem, a Senora Pelirrojót a hátam mögött nem csírázol le - hunyorítok rá.
A gyenge szónál kihúzom magam, kibontom vörös hajam, beletúrok, fellazítsam kissé a tincseket, és lassan begumizom újra.
A kezében bankónként leszámolom a pénzt. Megfogja a karom, emlékeztet a 30 napra, kacsintok, értettem.
Ők is visszatérnek a maguk dolgához, én is, megfordulás után intek búcsúzóul Marcoéknak aztán teszek egy látogatást a kivezető utcában, hátha felpakolhatom kajának azt a három csírát. Tervem az, ha meglátom őket, lelassítok mellettük:
- Akartok egy potya melót? Ha tudjátok tartani a szátokat és nem büdös a pénz nektek, már pattanhattok is be. Pakolni kéne ezt-azt.
<Ki a véreteket, muhaha.>
Ha ráállnak, meg se állok a motelig.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.08.13. 18:41

Mujahid

Mikor megszólít az öreg, egy gyors mozdulattal leugrok a falról és felé fordulok.
"Ehh...retkes csöves...vagy tesó? Hm...." -gondolkodom magamban.
Majd mikor cigit kér válaszolok;
- Salam alaikum. - felé nyújtom a cigit, de figyelek nehogy betámadjon.
- Vegyél, pár szálat. Tüzed van?

Ha nincs tüze adok neki egy doboz gyufát (az öngyújtóm nem adom, én meg nem fogom neki meggyújtani, mindennek van határa :) ).

- No azt', mióta vagy te itt? Meg miket hallottál mostanság?
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.08.14. 13:41

Résztvevők: Vörösbegy

*A szárazdokktól a nyüzsgőbb városrészek felé vezető út mellett egy eléggé perifériára szorult és így meglehetősen lepukkant benzinkút árválkodik. Ennek falához van tolva egy szakadozott, kidobásra ítélt kanapé. Pontosabban a foltokból és a feslett, szőnyegszerű huzatából ítélve már túl van néhány kidobáson, de itt a gettó szélén még teljesen újszerű állapotúként funkcionál. Mindez csupán azért vonja magára Vörösbegy figyelmét, mert itt üldögélnek és papírzacskóba rejtett üvegekből iddogálnak ama "csírák", akiket Daniel ajánlott. Fancsali, csalódott képük elárulja, hogy tényleg nem valami megbecsült tagjai az alvilág társadalmának. (A "fényesebb oldal" társadalmának meg jószerivel egyáltalán nem tagjai.) Ahogy a kocsi lassít, megáll előttük kissé megfeszülnek izmaik, de mikor meglátják, hogy a fegyverkereskedőnél látott vörös csajszi az, máris "lazák" lesznek. Az ajánlatra kétkedve összenéznek, de utána győz bennük a férfiúi hiúság, bár nekik nincs mire igazán felvágni Daniellel ellentétben. Így nem is kell őket győzködni, igent mondanak a melóra és a pénzre egyaránt. Bepattannak Begy mellé/mögé és kíváncsian nézelődnek, hogy vajon mit kell ki/be pakolni? Biztos valami bolti lopás vagy kamionfeltörés lesz. Így a részükről az enyhe megilletődöttség és a szintén perzselő tekintetük mellett már nem jut energia beszélgetni is felvevőjükkel. A motelt jó negyedórás zötykölődés után eléri a fuvar. Befordulva a láncházszerű épületegyüttes előtti parkolóba, a gangrel rögtön felismeri Mujahid-et a falka papját. Éppen háttal áll és a betonplacc végében lévő nagyjából méteres kőkerítés mögé figyelve motyog valamit maga elé cigizés közben. Ilyen távolságról többet nem sikerül kivenni belőle.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.08.14. 14:04

Résztvevők: "Motel Campers"

/Mujahid/

*Nagyon hálásan csillognak az öreg csöves szemei a sötétben, ahogy remegő kézzel, kissé ügyetlenül kihúz két szálat is a szívélyes kínálásra. Egyiket orra alatt elhúzva nagy sóhajjal megszaglássza, majd nyelve hegyével végignyalva a szájába teszi. A másikat pedig szakadt mellényzsebébe csúsztatja ínségesebb időkre.*

-Köszönöm! Köszönöm Jóuram a kedvességét! Az Isten áldja meg érte! ... Tüzem.. sajnos az sincsen... jajj, nagyon köszönöm!

*Lelkendezik tovább a gyufát is megkapva. Továbbra is remegő, bár most már a közelgő nikotinslukk iránti vágyakozás miatt bizonytalan, kézzel próbálja meggyújtani a cigijét. Elsőre nem is sikerül. A gyufaszálat néhány próbálkozásból kiégeti, de nem jut el a láng a dohányig. Aztán a másodikkal sikerül és elégedett sóhajjal tüdőzi le a füstöt. Kissé hátra dőlve a szemétkupac közepén baljával megtámaszkodva hátrahajtja a fejét, majd még pár nagy szippantásig csöndben marad. Ezek után igyekszik meghálálni a kedvességet és próbál kielégítő választ adni az érdeklődő kérdésre.*

-Há' tuggya az Úr, én má' nem is emlíkszem. Van má' vagy öt íve is. ... Tuggya a za szemít ribbanc... ő a zokkal mindenneki. Elhagyott, oszt' ide jutottam. Elvitte a házat, kocsit... mer' én csak munkás vótam, az a köcsög meg ügyvédféle, aki elvitte... Hogy hajjon meg mindkettő ott ahó' van! :evil:

*Kis szünet következik az eddig se túl összefüggő beszédben, amikor a cigit élvezve még jópár válogatott szitkot mormol el a bajsza alatt az öreg.*

-Hát e zaz én nagy bánatom. Há' lehessen csodáni, hogy ittam?!? Így kerűtem ide a környékre, oszt tengetem magam, ahogy tudom. ... Hallani nem sokat hallottam Jóuram. Egy vín csövi nem sokat tud a dógokró'. Aztat t'om csak, hogy ne menjen a zúr a kikötőbe! Onnanét jövők én is ide! Ottan nem biztos semmise! Egyik este is a lökött Jimmy-ve' iddogálunk... tuggya bevátottuk a züvegeket egy ampulla bórra'. 8) ... Oszt elmegyen Jimmy pisáni a sarokho'. ... Azé' jónevetek vagyunk mi ám! Nem hugyozunk oda, aho' iszunk! ... Oszt eccecsak mán nincsen is ottan! Teccikérteni?!? Ottan csöve', meghúzom a bó't és mikó megint odanézek más semmi és senki!!! :shock: Na jén osztá' nem leszek drogos szervkereskedőké! Rögvest húzódtam is elfele még a környíkrő' is!!! ... Kérem, könyörgön Jóuram! Ne mennyen arrafelé, mer' a zilyen kedves emört ottan elveszelytik a gonoszok! Büdös szerves-drogosok!!! :bruhuhu:

*A végére már annyira nagy átéléssel félti a hajléktalan Mujahid életlt, hogy könyörgés közben, könnyes szemekkel siránkozva kapkod a ruhaujja után, hogy visszatarthassa az asszamitát a végzetétől. A kissé bizarr beszélgetést egy parkolóba beforduló reflektora és motorzúgása szakítja félbe. Ha hátrapillant a falkapap, kis hunyorgással felismeri Vörösbegy kocsiját, de szemmel láthatóan nincs egyedül a gangrel, három tizenéves srác is van vele.*

/Odabent/

*A falkapap hosszabb cigiszünetet tart. Valószínű lehet, hogy a tétlen várakozásra gyorsan rádupláz a "füstölőkből". A fájlletöltés monotonitását csupán az az inger töri meg, hogy egy aránylag magasan lévő autólámpa-pár fénykévéi "fordulnak be" a lakás előtti parkolóba. Lehet új szomszéd költözik be valamelyik "apartmanba".*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.08.14. 14:31

Vörösbegy

Három ideális alanyt leltem a srácoknak. Ha valamelyik rinyálni mer a koszt ellen, megcsavarom a tökét.
Nézem őket a visszapillantóból, egyelőre viselkednek. Helyes. Autórádiómat bekapcsolom, hírekre tekerem, hadd tudjam már, mi hír a nagyvilágban, ha meg zene is van, még jobb.
Lehúzott ablakkal furikázom, laza vagyok. De még milyen laza :D Ha a fiúk nem lennének itt a kocsiban, kitenném az ablakon a fejem, mint a kutyák.
Befordulok a motelhez, megpillantom Mujahidot. istenem, ez megint imádkozik! Hogy nem unja meg?!
Leállok közel hozzá, leállítom a motort, kifüttyentek az ablakon neki, aztán ki is szállok:
- Megérkeztünk - mondom a "munkaerőknek". Odakiáltok Mujahidnak.
- Megjöttem! Michael itt van? Te is kellenél! Hoztam három munkaerőt, akit kértetek. Bevihetnéd őket és mutathatnád nekik, mit kell pakolni.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.08.14. 15:57

Mujahid

Az öregnek válaszul, megnyugtatólag mondom;
- Ne aggódj, nem megyek arra. És én is rühellem a szervkereskedőket...
Mikor fény vetül erre, hátrapillantok, és felismerve Begy kocsiját elköszönök az öregtől;
- Kösz a társaságot és Allah vezessen utadon!
Majd elindulok Begy felé, mikor mondja, hogy itt a munkaerő, akkor odafordulok a három sráchoz;
- Valszeg sokáig tart a dolog, úgy hogy ne számítsatok rá, hogy korán végzünk... - mondom egy kétes mosoly kíséretében.
Majd Begyhez fordulok;
- Mike elment, szerintem inni, majd jön. Te meg Vörös Virágszálam jer' be szerény hajlékunkba.
Majd ajtót nyitok Begynek, meg a három srácnak, ha besorjáztak akkor bemegyek én is a szobába, majd ennyit mondok;
- Megjött a "munkaerő"... - Mutatom kézzel az idézőjelet.
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.08.14. 16:31

Vörösbegy

Míg Mujahid igazít, kinyitom a hátsó ajtót, ahova a fiúk bepakolták nekem a muníciót. Valóba elbírom, de senki se vette egy pillanatra se komolyan gyöngeségemet :)
Michaellel tehát később kell elszámolnom. Addig letusolok. Daniel meg "fiainak" szaga zavar.
- Kérlek, ne becézz. Ehhez most nem vagyok formában. - vonom össze a szemöldököm. - Az a hibbant sms is! A felét se értettem.
Bekísér, szimatolok a levegőbe, ennek a helynek mennyire van lepukkant szaga, megjegyzem a recepcióst, a folyosót, a sarkokat. A szobában bicentek a többeiknek, aztán holmistul bevonulok a fürdőbe és magamra zárom az ajtót. Nehogy rám törje valamelyik menekülni akaró!
Míg ők beesznek, én lefürdök. Ruháimat kupacba gyűröm a padlón, sokáig állok a meleg víz alatt, hajat is mosok, aztán ha úgy ítélem, bent elcsendesedtek, s mindenki élvezi a jóllakottságot, magam köré tekert törülközőben kinyitom az ajtót és megállok a küszöbön, úgy mérem fel, milyen a berendezés, ki mit csinál.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.08.14. 20:31

Mujahid

Az sms-es kommentre felnevetek és így válaszolok a már nyitott ajtóban;
- Nos azt az sms-t Csabával kell megbeszélned...az Ő agyszüleménye...igazam van barátom? -intézem mondandóm végét Csabához.

Mikor mindenki benn van beteszem magam után az ajtót és a hozzám legközelebb eső srácra fordítom a tekintetem. Megvárom míg a többiek is "támadóhelyzetben" lesznek és utána szépen hassassinosan elkapom hátulról és bekajálok... :)
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alaven » 2011.08.14. 21:57

Tölgyesi Csaba

Mikor észlelem a reflektorfényeket, kipillantok, s megtekintem az érkezőket. Ezután szólok Ronnak:
- Megérkezett a kisasszony, ráadásul nem egyedül. - Eközben megigazítom a rongyokat, szőnyegeket, redőnyöket, illetve minden egyebet, aminek célja a napfény kizárása volt, de valami módon most mégis kimozdult a helyéről, hogy utat engedjen az autó fényének.
- Esetleg felölthetnél valami olyan formát, ami néhány iszákos fiatal számára is elfogadható, bár a döntés a tied.
Ezután előveszek a kabátzsebemből egy izomrelaxánssal teli ampullát, melynek tartalma hígítás nélkül átvándorol a jobb kezembe kerülő, kis volumenű injekciós-tűbe. A levegő kinyomása után a tűre visszakerül a műanyag kupak, a bal tenyerembe rejtem, majd keresztbe tett kezekkel kiállok a folyosóra, s várom a többieket.
A kis kompániát fejbiccentéssel üdvözlöm, majd válaszolok Mujahid kérdésére:
- Barátom, te is tudod, hogy Őelőtte - szándékosan nem Allahot mondok a fiatalság miatt - ekvivalensek vagyunk. Ezek után mégis hogy szeretnéd az sms íróját egy Csaba nevű fikcionális identitással azonosítani? - finom mosoly Begy irányába.
Próbálom kinézni a legértelmesebbet a vendégek közül. Mujahid szándékának engedve előtte lépek be az ajtón, majd kihasználom a pillanatnyi időt, míg ők felmérik a szobát és próbálnak gondolatban magyarázatot találni a teljes elsötétítésre (és Ronra). A tű tartalmát jobb kézzel a korábban kinézett páciens farába döföm. A szer gyorsan hat, elvileg 20 másodperc múlva már intubálhatom is, addig próbálkozhat fél lábon ficánkolni. Mindenesetre eközben a száját megpróbálom befogni bal kézzel, az ellazult lába felé megdönteni a testét, majd a testsúlyát elvileg már nem megtartó láb eredményeként finoman a földre vezetni. (Nagyon birkózásba nem akarok belemenni, pláne nem ha esetleg előkerül egy kés. Akkor elengedem, első helyen a biztonság, az idő elvileg már nekünk dolgozik.)
Amennyiben szükségesnek érzem, az egészet kiegészítem egy "Csak csendesen, nyugodtan" megjegyzéssel (ezt az egész társaságnak szánva).
Alaven
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 82
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.08.15. 9:21

Michael

Szerencsére bénák ezek a köcsögök mint a faszom. A dákós szerencsétlen még majdnem a kidobót verte fejbe a nagy hadonászásával.
<Ok, ezt megúsztam eddig, de csinálnom kellene valamit, mielőtt tényleg kiszednek és....... A PICSÁBA MÁR!! A VÉR IS CSAK KORBÁCSOLJA AZ IDEGEIMET!!!!. Nyugalom, nyugalom. Még nem veszthetem el a fejem. MÉG NEM! Majd ha ártalmatlanítom őket. Akkor dőzsölhetünk. Talán valamelyiket elviszem a többieknek is. Attól függ hogy tudom-e magam türtőztetni. :twisted: >
Majd egy hirtelen ötlettől vezérelve, a hátráló nő felé vettem az irányt, aki a legkönnyebb célpontnak ígérkezett, valamint ő volt a legközelebb is. A lehetőségekhez mérten egy gyors nekiiramodással a nő felé sietek, és megpróbálok beverni neki egyet, vagy megragadni és nekiverni a bárpulthoz a fejét.<Gyere ide ribanc!! Elegem van a vinnyogásodból!>
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
151 hozzászólás • Oldal: 8 / 11 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Vissza: Quator Vampire kalandja