• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 90 / 95 • 1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 95

Re: Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2011.05.23. 21:58

*Levon mintha meglepődött volna szavaidon, amikor bizalmatlanságod osztottad meg vele. Azt látod rajta, hogy megfontolja a válaszát rendesen.*
- Ha nem is magácska miatt, de velem közölnék az információjukat. Ezt higgye el nekem Kisasszony!
Annyit tudok, hogy a mostani időkben Leonas itt értékes ember. Biztos, hogy él, mert holtan nem sokra mennének vele.
*Ez elgondolkodtató, de több kérdést felvet - miért is van így?
Jár az agyad, s közben előadod, hogy tanulnál inkább, mert nem lenne jó várnod a csodára.
Levon pedig mintha a gondolataidat olvasná.*

- Rendben. Akkor tanuljunk. A mai kicsit rendhagyó lesz. Inkább azzal foglalkozunk, hogy valamennyire bele lásson a jelenlegi történésekbe más szemmel és mélyebben, hogy ne őrlődjön annyira. Rendben? - *költői volt a kérdés, mert csak egy lélegzetvételnyi időd lenne válaszolni, mert az öreg már folytatja is.*
- De először is, mit tud Leonaszról? Ki ő, s miért van itt?
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.05.24. 11:27

Xylina

Vele közölték volna? Nem csekély tekintélye lehet Levonnak, ha ilyet mondott. Azt hiszem jó lesz róla Rant kifaggatnom!
Én nem árt jóban lennem vele, sose tudhatom, hol válhat ez még javamra.
S Leonas értékes lenne? Csak sejtem, mennyire keveset tudok róla, ittlétének okairól. Habár ha olyan nevekkel van kapcsolatban, mint Levon, meg a Martian ház, ez szintén nem hagyható figyelmen kívül.
Levon tudni akarja, mennyi ismeretem van Leonasról. irtó kevés, a gondterheltség kiül az arcomra:
- A neve Leonas... A teljes nevét nem tudom. Elmondása szerint Erionból jött, mint én. Ittlétének okát nem osztotta meg velem, csak annyit árult el magáról, szeret utazni és mindenről a maga szemével megbizonyosodni.
Ez akár egy rossz vicc is lehetne. Semmi konkrét, hasznos dolog nincs a birtokomban róla :(
- Nos, uram, ez rengeteg emberre illő leírás, sajnálom, hogy többel nem szolgálhatok.
A látomásról, amiben a rendi csoportosulást és az arany kört viselő papot láttam, hallgatok. Itt Tharrt imádják, minden más emlegetése sértés.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2011.05.24. 12:22

- Valóban keveset tud a fiatalemberről.
Nos, ő nem egy egyszerű világutazó. Egy pyarroni istenség felszentelt paplovagja; Krad-lovag. Nem tudom, hogy mennyire jártas a pyarroni hitben?
*Ha szükségesnek tartod, akkor röviden bevezet a dologba:*
- A Krad-lovagok Kradot, a tudomány istenét szolgálják. Szent küldetésüknek érzik, hogy a világot járják, és minél több ismeretre, tudásra tegyenek szert. Leonas is ezért volt itt. Meg akarta ismerni azt a sötét országot és népét, melytől többen félnek a világon.
Magácska is megtapasztalhatta már a sajátos nézeteinket, törvényeinket, amit keményen be is tartunk, tartatunk mindenkivel. Leonas személye a háború miatt fontos lett bizonyos körökben. Vannak szekták, rendek, akik sötét praktikák árán nagyobb hatalomra tudnak szert tenni, ha Tharr egyik ellensége, riválisa által pártfogolt személyt tudnak felmutatni az istenségnek. - *itt észreveszed, hogy elkomorul a tekintete, pengevékonyra préseli a száját egy pillanatra. El is fordul tőled, mintha az asztalán lévő papírokban keresgélne valamit. Azonban észreveszed, hogy ez csak pótcselekvés, hogy vissza nyerje az önuralmát, bármi is jutott eszébe.*
- Van kérdése esetleg? - *az biztos, hogy van. Levon pártfogolt egy külhoni paplovagot? Itt? :shock: Ráadásul ettől az ügytől függetlenül is eszedbe jut még egy kérdés a berögzült mozdulatod miatt. A mozdulat, hogy ujjaiddal játszol a medáloddal, amin valamilyen kalászféleség van, s már régóta szeretnéd tudni, hogy mit jelképezhet. Egyre másra kavarog a fejedben minden. Sokat kell még tanulnod, megismerned erről az országról, s a veszélyessége egyre nagyobb, ahogy a felszín alá tekintesz be.*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.05.24. 12:59

Xylina

- Krad? Aranykör a jelük, ugye? - kapom fel a fejem éberen. Vallás terén elhanyagolt a műveltségem.
De ha éppenséggel nem mentem volna keresztül ennyi megpróbáltatáson - és ezt lehet még fokozni -, biztos tátanám a szám, Leonas nemcsak egy szebb fizimiskájú férfiember, hanem egyenesen paplovag.
Krad híveiről tudtam, hogy világlátott, ismeretgyűjtő emberek, de sose árt többször hallani erről.
Az az eshetőség, hogy Leonast az elrablói lepasszolják egy szektának, hogy azok élvezkedhessenek rajta az istenük miatt, elborzaszt.
- Úgy véli, Leonas egy ilyen csoporthoz került? Azaz olyanokhoz, akik majd így akárják felhasználni őt? - csapok le a kérdéssel, főleg, hogy látom, ennek emlegetése felzaklatta.
De van még kérdés bőven:
- Uram, honnan tud ön ennyit más vallás követőiről? Nem tilos az efféle tudás? - hajolok közelebb. - Aztán hogyhogy önnek szabadott volt egy külhoni, vélhetően Kradot szolgáló lovagot a pártfogásába venni? Mert látom önön, nem ellenségesen viszonyul hozzá. Önmagában ez már nem homlokegyenest szembemegy a vastörvénnyel ami itt uralkodik? Ön az életével, mi több, a családja életével játszik - nyílik tágra a szemem. Levon vakmerő. Vajon mért?
Lenézek kezemre, megint medálomat babrálom. Erről is eszembe jut valami, lekapcsolom a láncot:
- Ha a nem toroni hitben ilyen járatos, mi a helyzet a toronival? Ennek a medálnak köze lehet valamelyikhez - mutatom meg neki. - A vér szerinti családomtól van. Ezzel találtak a nyakamban, nem véletlen, hogy kyrszerűen nézek ki. Állítólag az is vagyok. Mikor legutóbb kérdeztem erről egy férfit, majdnem eladott rabszolgának egy itteni nemes nőnek - ugrik be a jelenet, amikor bemutatott egy fennhéjazó némbernek Armada.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2011.05.24. 23:20

- Igen, aranykör. Látom egy picit azért tisztában van a dolgokkal. *bólint helyeslően Levon.*
- Sajnos igen, így vélem személy szerint. A háború már minket is elért Xylina. És itt nincs könyörület, párdon. A Fekete Lobogó hű követőit csak az érdekli, hogy a háború az ő javukra dőljön el, s hogy ezt milyen eszközökkel érik el, mindegy.
Az a baj, hogy tovább gondoltam a dolgot és már annyira nem vagyok biztos, hogy életben lehet Leonas. Legalább is sokáig. Ha őt áldozzák fel egy Tharr oltáron... Nem, ebbe bele sem gondolok. :?

*Leroskad az asztala mögötti székre, s most öregnek, elgyötörtnek látod. Felteszed kérdéseidet neki a személyes meglátásoddal, amire a fáradt idős arcon halovány mosolyféle suhan át.*
- A tudás sosem bűn. Itt sem. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ismerd meg ellenségedet, hogy tudd hol a gyenge pontja. Azzal, hogy a pártfogásomba vettem nem tettem kockára senki életét. Én itt tanítok. Szinte bárkit.
*Már-már atyai a magyarázata. Közben néz, hogy mit teszel a láncoddal. Szavaidat élénken hallgatja, de kissé tétovázva veszi kezébe a feléje nyújtott ékszert.
    & Az éjszaka sötétje puha takaróként vonta be a világot. Csak egy baba sírását lehetett hallani a közelből, mintha belülről jönne a hang. Pár pillanattal később egy idős nő arca tolul be a szemed elé, ahogy feléd hajol és megfog, majd újra puha sötétség vesz körül. Zajokat hallasz, idegen hangzású szavakat, majd ringatózni kezdesz, de ez nem nyugtat meg, s csak ordítasz és ordítasz - de a hang egy kisbaba éktelen üvöltése. Valami megránt, s fáj az egész tested, s már nincs erőd sírni sem. Még hallod, ahogy fémek csapnak össze pár lépés távolságban tőled, de mit sem törődsz vele, mert két apró kacsó felemel, magához szorít, s halkan, megnyugtatóan énekel, duruzsol a füledbe. Látod az igéző zöld szempárt, melyben nyugalmat lelsz, s érzed, ahogy egész tested átöleli óvón a nő ... &
- ekkor ébredsz rá, hogy kisbabakénti élményedet láthattad újra. Egyszerűen tudod, hogy az a csecsemő te voltál. A pár szegmenses látomást Levon észre sem vette, mert tanulmányozza a medálod, amit nemrég vett a kezébe. Aztán.*
- Érdekes egy medál. Az egyik oldalán, ami a koronát ábrázolja egy letűnt istenség szent jelképe, Weiláé. A másik, már rég kiveszett istennőé, Igeréé. A szóbeszéd szerint Weilának vannak még követői, csak Tharr gyűlölködése és tűzzel-vassal írtása miatt nem lépnek a felszínre, vagyis kettős életet élnek, mert ha kitudódna kilétük, akkor áldozatok lennének Tharr bármelyik oltárán rövid időn belül. Úgyhogy ha lehet ne mutogassa bárkinek Xylina.
De hogy is mondta? Elakarták adni rabszolgának? Ki? Mikor? Hol?
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.05.25. 12:23

Xylina

- Inkább ne merüljünk alá a sötét képzelet világába - fészkelődök nyugtalanul, ahogy látom, levon egyre siralmasabban kezdi látni Leonas helyzetét. - Maradjunk annyiban, semmit se tudunk, és csak feltételezések vannak a markunkban.
A megismerni az ellenséget dolog más formában nekem is ismerős. Mielőtt Erionban kipakoltunk egy magánlakást mi is tettünk felderítést, hogy ha betörünk, ne érjen túl sok meglepetés. Az gyakorlatilag elért a célpont kiismerésével...
A látomás váratlan és ritka. Magamról szinte soha nem villan be semmi. Nem így most. Kicsi vagyok benne és mostani ésszel úgy értelmezem, azt a jelenetet láttam, amikor elragadtak. Vagy valami nagyon ahhoz hasonlót.
Keveset időzhetek az értelmezésével, Levon a medálomról beszél.
- Weila? Igere? Miféle istenek ezek? Férfiak vagy nők neve ez? Emberek egyáltalán, vagy olyanfélék, mint Tharr? - ráncolom a homlokomat, míg az ölemben, az asztal alatt megszorítom ujjaimat. Tharrt valami szörnynek képzelem, háromfejű rémnek, és émelyegni kezdek, ha arra gondolok, ez az Igere meg Weila is valami ilyen bestia. Ki tudja milyen szekta tagja szült engem a világra! Meginog bennem az elhatározás, végére járjak vérvonalamnak. Még az is elképzelhető, jobb is, eltűntem onnét, és így úsztam meg, feláldozzanak vagy micsoda...
<Élénk a képzeletem, ideje leállni! Ez mind puszta agyalás!>
Jobb is hogy alkalmam nyílik elregélni Levonnak az Armadával való megismerkedésemet, naivitásomat hogy csak úgy segítséget kértem tőle, s hogy jóhiszeműségem majdnem rosszba fordult: nem felejtem ki, annak a férfinak is megmutattam ezt a medált, hátha beugrik róla neki valami ha már toroni, ezzel valószínűleg nagy baklövést követtem el. Ahogy tán azzal is, elárultam neki, a vélhetően itt élő családom tagjait keresem. Arra Levonnak se tudok magyarázatot adni, hogy lehettem ilyen könnyelmű, mindent arra kenek, kicsit kétségbe voltam esve amiatt, ami a társulatom tagjaival történt.
Elmondom neki, hogy a városi parkban járva az egyik kyr nő szobrának kiköpött mása vagyok. Arra a szoborra egy nagyon hosszú női név, - "Pasc... H. Isabella Ashnala?" volt írva, s bárkit kérdeztem, nem hallott erről a családról, szerintük kihalt... Hogyan esett közvetlenül a parkbéli séta után a találkozás azzal a lenéző nemes nővel Armada társaságában, akinek a nevét se tudtam meg, s akitől állítólag Armada segítséget kért a medálom ügyén.
Nem rejtem véka alá az ellenem elkövetett későbbi támadást sem, ahol csak más lélekjelenlétén múlott, nem vesztettem rajta, s hogy később Armada már csak megverve került elém, ám addigra bizalmam irányába megrendült. Sajnos másodkézből megtudtam, emberekkel kereskedik...
- Lényeg, uram, szorul körülöttem egy láthatatlan hurok. Sok hibát vétettem pár nap alatt és semmi jó nem fog ebből kisülni. Leonas esete csak rontott mindenen... Még mindig helyénvalónak tartja a társaságomat? Bajt hozhatok önre...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2011.05.26. 21:33

*Miután érdeklődsz, hogy miféle istenek lehetnek a megnevezettek Levon az asztalának alsó fiókjában kezd kutatni. Közben van időd elmesélni, hogy mi történt veled eddigi itt tartózkodásod alatt. Levon néha megáll, döbbenten néz, de figyelmesen hallga. Egyszer csak egy aprócska könyvféle kerül a kezébe.
Amikor a szoborról mesélsz egy pillanatra elgondolkodik, majd kicsit összeszűkült szemekkel méreget.*

- Hogy hasonmása lenne Lady Pascaline Héloïse Isabelle Ashnalanak? - *a kis könyv az asztalra kerül, majd az egyik polcról egy szép és vaskos könyvet emel le. Ezt fel is üti azon nyomban, lázasan lapozza. Megáll egy helyen, majd hümmög párat.*
- Itt ez a kép eléggé távoli, de tagadhatatlan, hogy van hasonlóság. -*néz rád komolyan és eléd tolja a könyvet. A könyv egyik oldalán egy szénrajz foglalja a helyet, de alig nagyobb a könyv negyedénél. A parkban lévő szobrot ábrázolja, de messzebbről.
Ezek után még van mit mesélned a történtekről, amit Levon meg is hallgat figyelmesen. Utolsó mondataidra azonban egy kis hidegség ül ki az arcára.*

- Maga csak tudatlan és naiv. Kihasználja mindenki ezeket a tulajdonságokat. Ezt az Armada urat nem ismerem, de nem ártana a városőrséggel megismertetni. Látta azóta egyáltalán? - *kérdez, de időd nincs válaszolni, mert az ajtó kivágódik és egy fiatal leányzó rohan be hozzátok. Nem törődik veled, hanem egyenesen Levonhoz szalad, letérdel elé, megfogja a két kezét és valamit sírós, panaszos hangon mond neki. Pár szó amit megértesz belőle: halál, siet, Messire Martian
Levon lesápad, miközben a lány kezét megszorítja, aztán lassan feláll a székéről. Váltanak még pár szót, a lány zaklatottan feléd fordul, láthatólag elszégyelli magát, nem is tudja, hogy mondjon-e valamit. Levon elgyötört hangon szól ismét a lányhoz, amiből a lányom-ot érted meg, s erre a leányzó köszön neki, majd zavartan neked és elsiet.
Hozzád fordul ekkor az öreg.*

- Sajnálom, de el kell halasztanunk a további tanulást. Messire Martian, öhm... haldoklik. Nekem most mennem kell.
Azonban.
- *emeli fel a kis könyvet az asztalról* - Bár van bővebb írott anyagom is a kyr vallásról, de az toroni nyelven íródott. Ez viszont erv szövegezésű. Magam fordítottam, s csak lényeges, átfogó dolgokat tartalmaz, de legalább képet kaphat arról, hogy milyen volt és jelenleg milyen Toron vallása. Elolvasása után bizonyára lesznek kérdései. Vegye úgy, hogy feladom házi feladatnak, hogy ezt megismerje.
A következő időpont, ha megfelel kisasszony, az a holnap utáni nap reggele legyen. Vagy esetleg, ha másképp alakulna, akkor értesítem a Vasmacskában. Rendben?

//A könyv tartalma: UTK 464-466.oldal Kyr Istencsalád leírása.//
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.05.27. 9:33

Xylina

A könyvben szereplő képen már kevésbé látszik, hasonlítok a szoborra, ha előtte állnánk, hatásosabb lenne.
Rosszul esik hallani, tudatlannak és naivnak tart. Ennyit arról, mennyire voltam dörzsölt odahaza. Jóskodásom alatt jócskán kiestem a rutinból, no meg sose egyedül, hanem csapatban dolgoztam, emiatt pedig tettem pár végzetes ballépést idegen földön. Aki egyedül melózik, jobban rá van utalva arra, túlélésben, ravaszul gondolkodjék, mint akinek ott a banda védőhálónak.
<Mégsem vagyok megrögzött törvényen kívüli... Azok neveltek fel, de zsigerileg kilóg a lóláb...>
Hm, Toronba kellett jönnöm, ráébredjek, pancser vagyok :P
Nemlegesen megrázom a fejem a kérdésre, láttam-e azóta Armadát, többre nincs is időm.
<Azt hiszem, velem van tele az őrség hócipője, ha még ezt is hozzácsapnám, kiakadnának de sok bajom van. Pláne ha kiderülne, valótlan nevet adott meg és nem is Armadának hívják> - dőlök hátra nyomott hangulatban.
Kezd igencsak goromba kedvem kerekedni. Annyira benne vagyok a slamasztikában!
A közhangulaton gyorsan tovább ront a tanoda tulajdonosáról érkező rossz hír. Fel is állok nyomban, egyértelmű, most már mással fog foglalkozni Levon úr.
Átveszem a könyvet, bólintok.
- Akkor ha semmi sem változna, holnap után reggel találkozunk. Vigyázzon magára és... - nem nagyon tudok mit mondani Martian úr kapcsán, csak sóhajtok és távozom.
Pocsék kedvvel hagyom el a tanodát, sétálni nem merek, még a végén elragadnak az utcáról, megint kocsit intek le, hogy visszavitessem magamat a Vasmacskába. Ran ki tudja merre és milyen ügyben jár, ha akar tőlem valamit, úgy is megkeres. Biztosabb lesz lemerülni addig a könyvecskében, amit talán már a kocsin felütök.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2011.06.01. 22:53

*A mai nap első szerencsédnek mondhatod, hogy a tanodába nem rég távozásod előtt érkezhetett valaki bérkocsin, így nem is nagyon kell várakoznod, toporognod.
A kis könyvecske szövegezése gazdag szókincsre, igényes fogalmazásra utal. Nincs benne hiba se helyesírásilag, se mondatszerkesztésileg, de még a betűk formája is szemet gyönyörködtető - láthatólag sok munkát fektetett bele Levon.
Belemerültél az olvasásba, s így a Vasmacskáig hátra lévő távolság hamar elmorzsolódott a kora délutáni gyér forgalomban. Nehezen hagyod abba az olvasást, mely alatt végig olyan érzésed volt, hogy jobban bele kell ásnod magad ebbe a vallásba.
A Vasmacskában ezen a délután kevesebb vendég üldögél, mint eddig láthattad. Viszont azt látod és hallod, hogy egy igen fiatal - talán 16-17 éves - leányzó a pult előtt sírva beszél, vagy inkább könyörög Rannak, aki bár türelmesen válaszolgat neki, de arca szigorúan távolságtartó és hideg. Persze toroni nyelven folyik a beszélgetés, így csupán szavakat értesz meg: menni, hajó, nem, tudni valamit, őt. Többször hallottad mindkettejüktől a Farro szót, így arra gondolsz, hogy ez talán egy név lehet.
Nem kell sok idő ahhoz, hogy a lány megtörten sarkon forduljon és otthagyja Rant, aki ezek után feléd fordul.*

- Jobban van Kisasszony?
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.06.02. 14:37

Xylina

Rannál zajlik az élet. Úgy látszik, mindig van valaki, aki tőle várja a megoldást. Mennyire unhatja! Vagy csak jól leplezi, mégsem unja.
Még velem is kínlódnia kell. Csodás. :?
Kedvetlen vagyok, ezt láthatja rajtam.
- Üdv, Ran! Ép test van de nem ép lélek - felelek neki.
Beugrik, tőlem várja el, tájékoztassam, mik történnek a tanodában így megemlítem:
- Ma tanulás volt rövid, az úr készül meghalni - sóhajtok sajnálkozva.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2011.06.09. 22:52

- Pihennie kellene kisasszony. - *mondja neked Ran, majd még a pohár is megáll a kezében amikor közlöd a legújabb hírt a Martian házból.*
- Levon? Mi történt? - *a mozdulata folytatódik, kiszolgálja a soron következő vendéget, aki csak egy pohár bort kért a pultnál. Viszont a szemét Ran nem nagyon veszi le rólad, s láthatólag felettébb kíváncsi a történésekre, csak hát dolga van.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.06.10. 17:08

Xylina

- Nem, nem Levon úr beteg. Martian úr beteg és fog meghal - teszem helyre, ki-kicsoda halódik. - Levon úr csinál nekem ma rövid lecke, hogy menni hozzá. De van házi feladat - villantom fel előtte fáradtan a könyvet, amit kaptam.
- Megyek most fel én szoba és pihen, én remél, majd lesz én kedv jó - mosolyodok el halványan. Rannak dolgoznia kell, bármennyire érdeklik a részletek, be kell érnie ennyivel. És nekem is, hiszen ha jutott valamire, azt is csak később adhatja tudtomra.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2011.06.10. 21:29

- Ohh, hogy Messire Martian... - *ismétli utánad Ran, és látod rajta, hogy már annyira nem is érdekli a téma. Újabb vendég érkezik, így Ran csak futtában tud veled értekezni.*
- Ha valamire szüksége lenne kisasszony, akkor csak szóljon.
*Eközben olyan érzésed támad, mintha valaki figyelne. Ismerős arcokat látsz, a többi szálló vendéget, akik huzamosabb ideje vannak itt - meg még egy arc a tömegben: Armada. A pult szintjén a legtávolabbi üres asztalnál ül, még csak egy pohár sincs előtte. Amikor te hátrafordulsz épp az alsó szint vendégseregét figyeli, így nem vette észre, hogy ránéztél.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.06.11. 16:18

Xylina

Körbetekintek, mért érzem úgy, valaki engem bámul. Armada láttán kimegy a vér az arcomból, és visszafordulok Ranhoz.
- Ő mit keres itt? - kérdem halkan, rossztól tartva. Ha nem érti kiről beszélek, elmondom: - Itt van az férfi, aki akar engem elad más napon. Armada.
Egyszeriben nagy kedvem támad felkotorni a szobámba, kerülni Armadát, de előtte megvárom Ran feleletét.
<Sose fog lekopni rólam! Tudja, hol van a szállásom, erre itt is van!>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2011.06.13. 11:17

- Nem tudom, de ne aggódjon, baja nem eshet. Erről kezeskedem. - *mondja Ran, s látod, hogy végignéz a vendégseregen, megállapodik a tekintete Armadán. Aztán egy korsót tölt meg egy kancsóból és eléd teszi.*
- Maradjon csak itt a pultnál mellettem, ha úgy gondolja. Itt biztos nem fogja zaklatni.
*Két újabb vendég érkezik, akiket Ran kiszolgál. Átlagos munkásoknak néznek ki, de az egyik ruházata alatt észreveszel fegyvereket. Dobótőrök vannak nála. Ezt nem is vetted volna észre, ha nem dolgoztál volna hasonszőrűekkel régen... Ran kiszolgálja őket, s ők el is lépnek a pulttól. A fogadós pedig újra hozzád lép közelebb.*
- Megnyugodhat kisasszony, nem maga miatt jött. Szerintem bajban van, s kénytelen volt ide jönni. - *bök a fejével Armada irányába. Ha hátra nézel láthatod, hogy az imént betérő két alak egyenesen hozzá megy. Mindenféle beszéd nélkül leülnek közrefogván Armadát, akinek erre kifut az arcából a vér. Fél. Hol az egyikre, hol a másikra néz, de a beszélgetés még mindig nem indul meg köztük. Akinél láttad a tőröket kinyújtott tenyérrel nyúl Armada felé, mintha kérne valamit, erre még jobban lesápad.*
- Biztos, hogy bajban van. Hát, lehet most látjuk utoljára életben... - *mondja Ran, de láthatólag többet nem foglalkozik a dologgal. Neki a pult mögött munkája van.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 90 / 95 • 1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 95

Vissza: Toron