• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Santroil-hegy legendája (ÚTK)

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
45 hozzászólás • Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3

Re: Santroil-hegy legendája (ÚTK)

HozzászólásSzerző: Zakar » 2011.06.01. 23:06

Mikor Dimalt felém intézi kérdését, bólintok.
-Igen Noirnak, Tionak, és Chasha it la atga-nak(Cásáitláátgá) is jó lenne valami élelem, mert hűen követtek minket.
Mikor Csino sérülésére kitér Dimalt, közbe szólok.
-Majd én megcsinálom, elvégre is eléggé járatos vagyok már a kötözésben.
"Semmi sem állandó, csak a tudat furcsa fintora, ez az érzés."
Zakar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 43
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dimalt » 2011.06.02. 16:31

-His! Lehet, hogy én voltam figyelmetlen, de ki az a Chasha it la atga(Cásáitláátgá)?
-Ha lehet akkor figyelemmel kísérném a procedúrát, hátha ragad rám is valami a herbalizmus alapkövéből, ráadásul kíváncsi vagyok rá, hogy mit okoz egy pálcika a húson?

Ezzel elmosolyodok és remélem nem esett túl nagy sérelem Csino lelkében, de nem bírtam megállni, hogy ne ugrassam azzal a témával kapcsolatban, amiben hajthatatlan! :)
< Gondolom le kell vennie koszos kesztyűjét, mielőtt Csino sebéhez és a kötszerhez nyúlna His, akkor kiderül,hogy igazából mit is rejteget olyan buzgalommal társunk! Talán kiderül valami His múltjából! Akkor már minden bizonnyal megnyugtató választ kapnék a jelenlegi csapatról! A harcművész, kinek igen sajátos stílusa, mind harcban és az emberben megmutatkozik, egy megrendíthetetlen hívő, a hagyományok és metódusok rabja, a szabályok embere. Nem jelentene rám nagy veszélyt, nem kell féltenem a múltam tőle! Egy boszorkánymester, aki titkol valamit. Válaszai nem meglepők, ármány és hazugság az élete, ért a mérgekhez és a gyógyításhoz egyaránt, varázstudása nélkülözhetetlen az utunk során is. Kevés az esély rá, hogy köze legyen kránhoz, az anath akhanhoz, vagy gorvikhoz, így az ő esetében sem kell számottevő kockázattal számolnom! Talán újra összejön egy jó kis csapat, és sok mindent tudok majd tanulni tőlük>
Dimalt
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 15
ZK Karakter: Dimalt Eidlam (Santriol-hegy legendája)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zakar » 2011.06.02. 17:35

Mikor Dimalt felajánlja segítségét kicsit felhúzom a szemöldököm, majd megdörzsölve az állam így szólok.
-A lovamat neveztem el így. Annyit jelent A kobra csillaga
-Jó, hogy emlékeztettél rá, hogy leckéket akartál venni gyógyításból. A legegyszerűbb dolog a sebkötözés így ha Csino nem bánja rajta mutatnám be az alapokat.De ehhez szükségem lenne az egyik utazóládámra, egy kis tiszta meleg vízre, kamillára, mentára. És kötözéshez gézre. Illetve egy ágyra. Ezért ha nem lenne gond megtudnád Lydia mutatni a szállásunkat?
< Dimalt, Dimalt ej te macskafi. Na jó tudj meg rólam kicsivel többet.>[/quote]
Zakar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laokoon » 2011.06.03. 19:09

Dimalt írta:Látod, hogy egy kis pálcika mire képes a hússal szemben? Mindig a vas marad fölényben!
Apropó pálcika!... Azért vannak történelmünkben nemes és ritka fegyverek, melyek nem csak önmagukban tiszteletre méltóak, hanem a készítésük sem egyszerű, de erre minden bizonnyal valami olyasmivel fogsz előhozakodni, hogy mi lenne nemesebb és a legjobb fegyver mint ami már alap tartozéka az embernek, vele született, mint például a két keze és a lábai?! De azért szerintem egy nemesen megmunkált penge tiszteletet érdemel egy olyan embertől is, aki nem szívesen forgat olyasmit! Én mindig abból indulok ki, hogy sosem tudhatja az ember, hogy éppen melyik fogja kioltani az életét.

-Látom, hogy bár mestereid rendesen kitanítottak hogyan kezelj egy fegyvert sőt rögtön kettőt, de nem sokat tudsz az egész mögött húzódó eszmerendszerről, legalábbis az enyémről semmikép. Így viszont ha megfogadod a tanácsomat nem érdemes tippelni a válaszaimra. Legalábbis hangosan nem Mosolyodom el. Mert attól hogy valakim egy több ezer éves példát követ nem lesz kiszámítható. Legalábbis ennyire azért remélem nem. De ha már a több ezer éves hagyomány követéséről beszélünk hadd tegyek fel neked megint egy kérdést csak hogy tanulhass. Félsz-e a méregtől ha nincs kígyó ki beléd mélyeszthetné fogait? Arról meg hogy mi olthatja ki majd egyszer életed majd akkor beszéljünk amikor majd egyszer elmesélem neked Yadegori nagymester történetét aki puszta kézzel ölt meg egy halandó egyetlen ütéssel.-
Zakar írta:-Majd én megcsinálom, elvégre is eléggé járatos vagyok már a kötözésben.

-Enyém a megtiszteltetés hogy vagy hozzám olyan jó hogy rajtam mutatod be mesterségbeli tudásod Mondom hála teljes hangon és egy udvarias köszönő gesztust is teszek felé szokásaimhoz híven -Viszont annak ellenére hogy tudom hogy nekem most szavam nem lehet mégis megkérnélek rá hogy ha lehetőségeid megengedik akkor a kötözésnél figyelj kezeim meglehetősen egyedi igénybevételére. <Ha igaz az amit Diamalt mondott akkor ennél nyíltabban nem érdemes utalnom arra hogy fegyver nélkül járom a hadak útját. Remélem azért leesik Hisnek mit mondtam>
Egyébként csak csöndben fogyasztom ebédem ha felállunk az asztaltól hogy elmenjünk a szállásra akkor megköszönöm a vacsorát és az ágyat és végig figyelek társaim beszédére mivel abból számomra is hasznos információk hangozhatnak el
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht
"A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana
"A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Laokoon
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 396
ZK Karakter: ? - A balszerncse netovabbja
ZK Karakter: Noktorg - Elatkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dimalt » 2011.06.03. 20:52

Mikor már hárman vagyunk csak és más nem hallja szavainkat folytatom beszélgetésünket:
-Ne érts félre Csino! Nem gúnyolódni akartam a hagyományaidon és rajtad. Régen ezek a szavak mit a hagyomány, tisztelet, becsület nekem is sokat jelentettek, de mára már megkoptak e szavak, és akikben hittem csupán halvány emlékei múltamnak. Bebizonyította az élet, hogy mit sem érnek e szavak jelentései, hiszen mindenki a saját boldogulását keresi, és törekszik egy nagyobb hatalom felé.
( ekkor Hisre nézek és a reakcióit fürkészem. Vajon kivált-e belőle valamit, vajon tesz e olyan gesztust melyben fény derül rá, hogy többre vágyott e, mint amit kaphatott volna, és ez okozta félelmei gyökerét, vagy teljesen másról van szó? )
-Nekem bebizonyították, hogy a hagyományok csak addig érnek valamit, amég szükség van rád, de amikor eljön az idő, mindenki a feláldozhatóak közé kerül, és hidd el nem okoz majd nekik lelkiismeret furdalást az árulás egy nagyobb hatalom reményében, és ezalatt most nem a kitűzött szent célt értem, amiért oly sok ember áldozta fel örömmel magát! Ilyen cél már nem létezik.
Ekkor újra Hisre nézek és folytatom
- Gondolkoztam azon, amit His mesélt a fény és sötétségről! Ma már nem létezik ilyen, minden az árnyékok homályába veszett, csak a dolgunk megkönnyítése érdekében hisszük, hogy valamelyik oldalt szolgáljuk, ennek neve alatt reméljük, hogy tetteink magasztosak, és bűneinkért feloldozást remélhetünk... pedig nem!
Csak magadra számíthatsz, csak magadnak kell, hogy megfelelj, mert minden más mulandó!
-Így ha azt kérdezed, hogy félek-e a méregtől ha nincs kígyó ki belém mélyeszthetné fogait, akkor én azt felelem, hogy előbb vagy utóbb mindenkit utol ér a vég, persze vannak olyan kígyók is amik nem a mérgükkel hanem a testük szorításával végeznek áldozatukkal.
Ebből kifolyólag kíváncsivá tettél, hogy hogyan képes egyetlen ütéssel végezni egy ember, egy másik emberrel! Megtisztelnél azzal, ha elmesélnéd a történetet!

-Neked mi a véleményed His? Kérlek oszt meg nézeteidet velünk, a magad fajta hogy látja ezeket a dolgokat?
Dimalt
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 15
ZK Karakter: Dimalt Eidlam (Santriol-hegy legendája)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.06.12. 15:57

1. kör reag: Bőrpáncélost felpróbáltad lökni, ami nem sikerült csak két inev lábat arrébb ment, aztán furkós botot előveszi és feléd csap vele, ám vérted úgy felfogta az ütést, hogy rázkódásnál többet nem éreztél. Utána előveted a másik kardodat is a jobb oldali kardot balról megindítottad, még a másikat felűről súlytotál le, így mind két vágásod egy-egy szeletet szedet le a banditából [-19 Fp], így csak annyi ereje maradt hirtelen, hogy kettőt hátra lépjen.

2. kör reag: Vagy elég kellemetlenül érte előző támadásod, mivel ellenfeled figyelmetlen volt, így egy ives vágással lenyakaztad, majd fej nélküli teste földre zuhant és csak úgy ömlött a nyakából a vér, ahol a fejének kellene lennie, még a vértedet is össze spriccelte a vér, meg a feje felakadt az egyik kiálló faágra. Így mind két kardodat és a vértedet, de még az arcodat, meg karodat is beborította a vér, aztán folyattad a másik két bandita fele az irányt, közben hallod az egyik bandita felkiáltását. - Szörnyeteg! Aztán arcukról a félelmet, de az elszántságot is olvasod, mind akik tudják, hogy ölnek vagy őket ölik meg, viszont 5 iven távolságnál feltűnik egy szokatlan dolog.

2-3.kör reag: Fa mögött álló bandita elméje főlőt, nehezen, de sikeresen átvetted fölötte az irányítást, aztán elhajítottad vele az íját, majd előveteted vele a tőrét, s először a bokorban levőt banditát támadtad meg vele, ám a bokorban lévő társának időben feltűnt, hogy csapat társa feléje siet tőrrel, így íját eldobva odacsapott a combjára furkós bottal, így a irányítót bandita azonnal vissza támadót tőrrel és megsértette a vállát, de Ikrin néhány pillanat múlva már ott volt.

3 kör reag: Ikrin gyorsasággal vetette rá mind két banditára magát, amíg egymást csapkodták, egyik bandita fejébe bele akarta volna állítani a kardja pengéjét, ám hirtelen elrántató a fejét és csak homlokát egészen a füléig végig karcolta, de a füle le is eset utólag vagyis belevágott a fülébe is. Aztán hirtelen a bal kardjával másik banditát megakartad vágni, amit sikeres is volt, mivel mellkasa végig felszakadt és földre zuhant, aztán azonnal szörnyet halt, ha azonnal nem is halt volna meg akkor csak úgyis szenvedett volna, mert a vér veszteség vagy levegő nélkül lassan halt volna meg, utána másik kardoddal felülről súlytotál le, ami hatására levágtad a jobb karját és eldőlt mint egy zsák, még két lélegzetet vett aztán teste elhagyta az életet.

Harc végére észre vettétek a banditák eltűntek és lovasok a földön fekszenek élettelenül, de még az egyik földön fekvő felemeli a véres kezét, meg segítségért kiállt.
- Kérem valaki segítsen!
De még mielőtt bármerre is indultatok volna Enrico mellett hirtelen sűrű füst képződött, aztán hirtelen villanás követte és a füstben egy emberi árnyékot szúrtok ki, milyen borzalmat kell még ki állnotok //itt jelenik meg Hiere Dal Dolan karakter//
Füst lassan feloszlik és alaposan megnézitek az idegent. //karaktered külső leírása//, meg a kezében tart egy lepecsételt borítékot.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gordon 2011.06.24. 15:47-kor.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zakar » 2011.06.12. 19:47

Mikor Csino megkér hogy ne egyszerű kötözést csináljak csendesen bólintok majd azt mondom.
-Ebeben az esetben drága barátom több anyagra lesz szükségem. De ha jól emlékszem ládám az egyiket rejti a másikért viszot fára kellene mászni.
Ugyanis a fagyöngy csak akkor jó, ilyenfajta trükkökre, ha még frissek a bogyói és a levelei. Remélem valahol található egy fa melyen rá lehet lelni.
Dimalt eszmefuttatására csak enyit reagálok miközben egy sebfertőtlenitő krémet kevergetek.:
-Dimalt minden csak nézőpont kérdése. Van aki azt mondaná, hogy a fény és sötét ősi harcából születik az árnyék, én azt, hogy szövetségéből, mert egy harcban megsemmisülnének de nem a fény és sötét átváltozik, egy másfajta manifesztáción keresztül menve lényeget vált.
Ha az a kéz mely védett és te is védted egyszer csak ellened fordul nincsen rosszabb ennél.
De aki magasztosabb eszmékre lát és cselekszik érte, az istenek honában biztos, hogy számottevő jutalomban részesül. Ha istene törődik vele. És ha azt hiszed nincsenek ilyen nemes célok nagyot tévedsz. Az ynevi istenek napról napra formálják akaratukkal a sorsok fonalát. De az egyes eszmékben évezredes szakadékok vannak. Hisz ki a halált hirdeti, miért védené híveit, védjék meg magukat, csupán céljai eszközét látja benned. De kinek nem csupán a eszetlen vagy rendezett kiválasztás a célja, hanem a cél maga hívőben ölt testet, és létével teljesedik ki, attól árulásra nem számíthatsz. Ő hinni fog benned, ahogy te is hiszel benne. De sajnos a hit bástyáin rengeteg féreg ücsörög, kik árulással ellenetek törnek. Kik férges létük apró morzsáit nagyobbra becsülik mint a célt mely bennetek fogant. Az ily féreg legsúlyosabb büntetést érdemli az örök megbélyegzést.
S ha a régi kéz bántani akar vágj neki vissza s gyűlj azok zászlaja alá kik ellenére törnek, mert ott majd igaz barátokra lelsz a tábortüzek oltalmában. Hisz mindenkit összeköthet egy cél melyért együtt dobbannak a szívek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zakar 2011.07.03. 8:39-kor.
Zakar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alarond » 2011.06.30. 19:58

-ÁRGGHH ez meg meg ki?megsem várom hogy megszólaljon csak csapok lába felé kardom lapjával{TÉ:77+1k100 = 16 [16] sebzés:2k6+5 = 5+5(+5) [15]}(harc az ellen fél elfogásásért) ha már a földre sikerül terítenem rálépek a mellkasára,feje mellé álítom két kardomat és fenn hangon kérdezem:- Mit akarsz te mocskossszz szunyi itt táncsak nem te vezetted ezeket a kisz szenkiházikat?közben alaposan megvizsgáom testalkatát és esetleges izomzatát hogy mi is akarhat ez lenni ha nem harcos
Alarond

III.Om találkozó-Organ Odlan-Kóborló lelkek
VI.Om találkozó-Alarond la'Radon-"Sogron elvetemült szolgái"
Alarond
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 98
ZK Karakter: Ikrí Sirisz
ZK Karakter: nincs
Karakter: nincs
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Grengor » 2011.07.06. 12:13

<...Vajon ott vagyok már?...>
A sűrü felhőből előkóvájgok, végigmérem a területet majd meglátom azt a nagy gyíkszerü izét kettő hatalmas kardal a kezében azonnal a nyílpuskámhoz kapom a kezem. Előveszem nyílpuskámat majd célzok és lövök.
<...Remélem lessz valami esélyem ez ellen a szörny ellen...>
Az emberre oda sem figyelek mivel sejtem hogy ő az egyik ki a társam lesz.
<... Lehet hogy ez a szörny megölte mind ezt a sok embert és most minket akar? Ezt nem engedhetem... Be kell vetnem ellene minden erőmet, hogy megállítsam ezt a fenevadat mielött megöl engem....>

Ha nem sikerül megállítanom akkor egy villámbörtönnel próbálkozom.
Megpróbálom bezárni ezt a szörnyű teremtményt. Remélem jól időzitek mert ha nem akkor nem lesz jó a varázslat.
//villámidézéssel megidézem a nyers erőket 4mp majd a villámbörtönnel megformázom és ezt mind kevesebb mint 2 szegmens alatt. 4mp Összesen: 4mp + 4mp = 8mp//
Üdvözlettel: Karnelian Grengor
Grengor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 107
ZK Karakter: Gardok (A holtak pálcája)
Karakter: Karnelian Grengor (Taba el Ibara)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2011.07.06. 14:27

Enrico Ramirez

<Ez meg mi a...?!>

A füst megjelenésének hatására hátrálásba kezdek, ramierám magam elé szegezem védekező tartásban, közben magam felidézem a láthatatlanság varázs megfelelő formuláit, hogy szükség esetén használni tudjam rögvest.

Amint látom, hogy az újonnan érkezettel foglalkozik a "kicsit" agresszív társam, akkor hátrálok még egy-két lépést, majd onnan figyelem az eseményeket, készen a gyors eltűnésre.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2012.01.09. 21:36

Hiere felé rohamozik Ikríín, majd válaszul nyílpuskájával rá lő, de egyszerűen a szörnyeteget mégsem érezte a vállába fúródó nyilat, így nem marad más választása, mint mágiát használni ellenfele ellen. Elkiáltva magát Hiere. - Villámszórás, villámbörtön. Ezután ujjai hegyéből apró tűzvillámokat lövell ki, amíg Íkríín előtt rácsonként jelennek meg és minden egyes rács egy-egy égési sérülést okoz neki. De a mágia se tudta meg állította Ikríí-t, így rá vágott a kardja lapjával a Hiere lábára, úgy hogy eltörte, legalább is a reccsenésből ezt lehetett hallani, aztán földre zuhant és elvesztette az eszméletét. Így az eszméletlen ellenféltől már nem tudsz semmit, ám lepecsételt levél ott van mellette a földön.
//Ha elolvassátok a levelet, akkor rá jöttök, hogy az eszméletlen mágia használó a társatok.//
Közben még mindig az a egy túlélő továbbra is segítséget kér, kb tíz inevláb távolságra tőletek.
//Ha oda mentek segíteni a sérültnek, akkor ez a további reag.//
Nehezen beszél felétek, de érthető amit mond. - Del'Ebres kisnemesi családot képviselem Kudmoor falújában vagyis Desmond úr hírnöke vagyok, a tábla veszélyes. Evvel a oldal táskájából ki húz egy régi négyzet alakú kődarabot. - Vigyázzanak rá a gonosz aka.. Aztán szavai elhalkultak és élet elhagyta testét, de sejthetitek, hogy valamit akart mondani.

//1kör 1k6/2*10, 2kör 1k6/2*10- SFÉ: 5 = 0 fp sérülés.
TÉ:77+1k100 = 16 [16] = [93] -Vé: 86, sebzés:2k6+5 = 5+5(+5) [15] -Fp: 27 = 2 maradt.//

Események daccárjára még maradtok kb 10 percet, eszméletlen személy társaságában, aztán ló dobogásra lesztek figyelmesek, utána őt lovas állt meg előttetek, majd vezetőjük körül néz, közben alaposan megnézitek. Barna szemű, hosszú sötét barna hajú, felsőtestén hosszúújas láncing, hátán meg a számszeríja és a nehézkardja van. Bőrnadrágot visel, amit egy szürke öv szorít a hasához, övhöz rögzítve egy kardhüvely van, amiben rövidkardja található, aztán kérdez. - Itt mi történt?
Végül a vezető nektek bemutatkozik. - Algetron del Arhtas vagyok, Kudmoore faluvédő parancsnok helyettese. Aztán lovakról leszállnak hárman és hallott társaikhoz sietnek, végül az egyik katona a hallott hírnőkőt kutassa át, aztán mondja Arhtasnak.
- Uram a tábla nincs nála, biztos valahol megszabadult tőle.
Arhtas kérdez tőletek. - Nem tudjátok a banditák merre mehettek és nem láttatok egy régi négyzet alakú kőtáblát?
//Ha válaszoltok vagy hazudtok egyre megy, mivel folytatódik a reag//
Három katona végig kutatta az összes holtestet, de semmi lényegeset nem talált, így Arhtas is le szált a lováról, így ötödik fent marad katona vigyázott még a négy lóra, aztán Arhtas kérdezte. - Segítsünk azon a eszméletlen emberen, utána meg tartsatok velünk a faluba, ugyan is Desmond úr és Deroll faluparancsnok is beszélgetne önökkel?
Két-órát még sétáltok az erdőben, aztán megpillantotok nagy hegyeket és főfele vezető utat, aztán völgyben több mint 100 házat és épületet látok. Utána még félórát sétáltok, így idővel elértetek egy fából készült kapuhoz, jobbra és balra kaputól egyszerű kőfallal védve, meg jobbra egy kis bódé, amiből két fegyverzett lemezvértezbe öltözött őr megjelent és az egyik köszönt, aztán mondta.
- Üdvözletem az urakat, de szabály szerint minden idegent ki kell kérdeznünk.
Utána a jobb oldali katona kérdez mind hármótokat.
- Mi céllal jöttek Kudmoor falujába és van-e költeni való pénzetek?
Kényelmetlen kérdések után, beléptek kudmoore falujába...

//Két reagot kéne írni.//
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alarond » 2012.01.23. 22:36

Első reag:
mikor észre veszem hogy az a kis senki eszméletlen nem törődök vele és átnézem felszerelését amint meg találom a levelet Enrico felé bökök vel és felszólítom:-Olvaszd ha már a csata keményebb részét elkerülted te inkább olyan tudós szerűnek látszólOdamegyek a haldoklóhoz és meg halgatom mit akar mondani a kőtáblát elveszem tőle majd ha kilehelte lelkét vissza sétálok a lovamhoz útközben felveszem az incognóm és miközben mindkettőnk lovát odvazetem a halottakhoz elrejtem táskámban a táblát. Mikor újra a holtaknál vagyok elkezdem lehúzni őket az útról és ha még társam nem kezdte volna ellátni "csipkerózsikát" ileldelmesen meg kérem hogy tegye már meg hogy ellátja: -Hasznosítsd magad és lásd már el azt aszerencsételentközben mostanra kiderült hogy társunra bökök. amíg nem jönnek a lovasok a lovagok elásásával foglakozok valami rögötnzött ásóval lehetőleg a banditák felszereléséből
Alarond

Alarond
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alarond » 2012.01.31. 22:16

Második reag:
Mire a katonák megérkeznek már a gödör ásás elején járok úgyhogy nem nagyon törődök velük mikor meg jönnek, csak ödvözlőleg oda szólok: -HÉJ! Táncsak nem a társaitok voltak?- Majd folytatom is a gödör kiásását, arra gondolva : <Ő biztos okasabb mint én inkább hagyom csak őt beszélni> Út közben kerülöm a komunikációt a katonákkal mert nem tünnek túl barátságosnak. Mikor kérdezősködni kezdenek igyekszem társamra hagyni a válasz adást.

HA nagyon faggatóznak felemelt hangon közlöm velük a helyzetet:
-Miközük maguknak, hgy miért vagyunk itt vagy hogy van e pénzünk. Sszemmi féle jelzésszzz nincs hogy ezeket meg 'kék' mondanunk úgyhogy fejesszék moszt be vagy magukon keresztül kell bemenni bár társzaikat igyekeztük szegíteni....!!-Dühösen lépdelek és várom a továbbiakat, más esetben társamra hagyom a beszélgetést
Alarond

Alarond
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Grengor » 2012.02.11. 22:55

Első reag:

Mikor látom, hogy az első lövésem nem sikerült akkor azon nyomban a mágiára hagyatkozom.
<...Huh... már csak ez az egy esélyem maradt... Csak ez jöjjön be!...>
Meglátom a börtönt egy pillanatra megkönnyebbülök, de amikor látom, hogy semmi sem állította meg és eltrafálja a lábam akkor mint egy villámlás hasít a fájdalom belém. Egy pillanat alatt leforog az eddigi életem a szeme elött és megkérdem magamtól?
<...Hát ilyen lenne?...>
Grengor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Grengor » 2012.02.11. 23:01

Második reag:

Mikor magamhoz térek és látom, hogy éppen segítenek nekem akkor azt kérdezem:
-Hol vagyok?... Kik maguk?... Mi történt?
Grengor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
45 hozzászólás • Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján