• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 328 / 338 • 1 ... 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Haome no Munemoto » 2011.05.25. 13:56

némi tűzlabdadobálással

Írd nyugodtan, hogy tűzlabdázással - nemsokára úgyis olimpiai szám lesz...

A hajó egyébként kiköt dzsad földön is (az Abadanához tartozó el Zashra kikötőjében) - lévén, hogy a hajósok főállásban tisztes csempészek, meg lehet velük egyezni, ha mondjuk a varázsló valamiért hamar akarna távozni a városból.
Mit tudom én: mert magára haragította a helyi tolvajklánt, vagy ilyesmi.

H.
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember egyáltalán nem is él."
Haome no Munemoto
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 402
Karakter: Essilor en Pyron - Manifesztáció
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.05.25. 17:38

Az túl egyszerű lenne, hogy menekülés közben felugrunk egy hajóra és már itt is vagyunk. 8) Úgyhogy egy Gályák-tengere körutazást azért beiktatok szerintem és utána kanyarodunk felfelé. :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Haome no Munemoto » 2011.05.26. 12:18

Az túl egyszerű lenne, hogy menekülés közben felugrunk egy hajóra és már itt is vagyunk.

Te tudod, hol lesz az itt?.. :lazza:
Sajnos túl sokat tudsz... :uzi: :nesze:

De komolyra fordítva: csak a vége kötött az előtörinek, az eleje nem.
Haome no Munemoto
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2011.05.27. 21:52

Sziasztok!

Megvagyok én, csak... mindegy.

Szóval a kardművész félkész, remélem a hétvége folyamán én is elkészülök.
Én egyelőre úgy befejeztem az előtörténetet, hogy felszáll dél-Tiadlanban - Bozzum - egy szimpatikus, hamarosan induló nagy gályára.
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 610
ZK Karakter: Iymer Senton barát - Manifesztáció
ZK Karakter: Iymer cwa Takeda - Testvérviszály
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.05.29. 8:51

Testvérviszály

Megírtam a kiegészítést:

"…
Természetesen ez sem olyan egyszerű, mint elsőre hangzik: „Egy lövés, egy halott.” Tiszta és letisztult. Viszont az Istenek nem szeretik, ha a halandók egyszerűen tudják intézni az ügyeiket. Így történt ez a merénylet napján is. Corar jó orvlövészhez illően az elmúlt napokban többször végigjárta a katedrálist és végül megtalálta az egyik többszörösen áttört, magasba cikázó tartópilléren a megfelelő lőállást. Csak a feljutás volt problémás egy kicsit. Mivel a ki-be járkáló, főleg a prominens személy által vezetett misére gyűlő, hívek között furcsán nézett volna ki a számszeríjjal a hátán, felfelé mászó sötétbe öltözött alak. Így a fejvadász előző éjjel a tett színhelyére érkezett és már félúton járt felfelé, mikor motoszkálásra lett figyelmes odalentről. Amennyire csak lehet a falnak lapult és figyelte ki jöhet ilyenkor ide?!? Persze a Kosfejű papjai elég sok bizarr dolgot tudtak éjszaka művelni, de oda általában többen kellenek, minimum egy áldozat. Corar legnagyobb meglepetésére egy nehézpáncélba öltözött, külhoni nő óvakodott be a templomba és az oltárhoz igyekezett. A meglepetés egy pillanatra kizökkentette a koncentrációból az orvlövészt és a nyílpuska acél íve hozzákoccant a kőfalhoz. Ezt egy kihalt és ennek megfelelően visszhangos nagytemplomban lehetetlen meghallani. Így fél kézzel és lábakkal megtámaszkodva fogást váltott, hogy dobótőrt húzzon, legalább azzal védje magát. Ismét meglepő módon a nő felnézett és biztosan meg is látta a feketébe öltözött alakot, de nem nagyon tudott mit kezdeni vele olyan magasságban. A patthelyzetet végül a szintén hajnalban érkező templomszolgák oldották meg. Jöttükre megtört a feszült szellemi práharc és Corar sebesen, hangtalanul mászott tovább, míg a nő egy tőrrel kifeszített egy nagyobb ékkövet az oltárkő széléből. (Szerencsére nem a hívek felé néző peremből, így alaposabb körbejárás nélkül nem látszott meg.) Továbbállni viszont már nem volt ideje, így behúzódott Raquan - Ranagol egyik démonlovagja - szobra mögé. Bár kínos volt, hogy valaki tudomást szerzett a jelenlétéről, de Corarnak a kötelesség teljesítése volt a legfontosabb, akár az élete árán is, így kivárta a megfelelő pillanatot a liturgiában és torkon lőtte a pökhendi püspököt. A hirtelen támadt felfordulást kihasználva olajozott mozdulattal kicsusszant az egyik felső ablakon és gyorsan a templom mögötti bozótosba ereszkedett. Bár nem figyelte, de az orvlövész okozta felfordulást kihasználva a felugráló, beözönlő-kirohanó őrök között a páncélos nő is ki tudott slisszolni az egyik hátsó kijáraton, ami pont a bozótos melletti ösvényre vezetett. Így adta magát a helyzet, hogy pontot lehet és kell is tenni a „felfedezés ügy” végére. A menekülés, mint utóbb kiderült mindkettejükre fájt a foga az egyháznak, első napján Corar csak követte a leendő prédát és várta a megfelelő alkalmat. Végül mégis egymásra maradtak, mert sajnálatos módon mindkettejük üldözői egyszerre érték utol a párost. Heveny harcban végül sikerült felülkerekedniük, de hosszú az út Gorvikból, így a túlélési esélyek növelése végett együtt menekültek tovább. Innentől már felgyorsultak az események, a napok tíznapokká, majd hónapokká olvadtak. Eroneban szálltak hajóra, majd Odra és Laroque érintésével, két hajócsere után a nő javaslatára Equasselbe, a Hat Város egyik legnagyobb kikötőjébe, utaztak. Itt találkoztak két furcsa szerzettel, akik inkább csak belecsöppentek ebbe az egészbe, mintsem tudták volna, hogy mit tesznek, amikor segítettek Sebille-nek és Corar-nak egy sikátoros leszámolásban. A véletlen avagy az Istenek sodorták pont akkor arra az ismételten eltévedt varázslót és a tiadlani karművészt. Épp a dolguk után siettek volna, mikor egy hamisítatlan délvidéki vendettába keveredtek. Volt ott minden, hurkos haramiák, jól képzett orgyilkosok, feketemágiával manipuláló boszorkánymesterek. Amit csak mozgósítani tudott Ranagol egyháza ilyen messzire a Szentföld befolyási övezetétől. Így esett, hogy másnap már négyesben szálltak hajóra és próbáltak eltűnni a gorviki kémek szeme elől. (Bár a többiek nem tudják, de ez sikerült is, a Dögkígyók ügynökei éppen jókor néztek más nyomok után és vezették el a szárazföld belseje felé a többi üldözőt is.) Innentől egy csendesebb és békésebb hajókörút kezdődött a Gályák-tengerén. Pyarron és Edorl érintéséve Shadon északi öbleibe értek az utazók. Itt végül egy újabb hajóváltás következtében egy félig meddig kétes uticélú galló fedélzetére kerültek, ami a kissé baljóslatú „Raquan Tüze” nevet viseli. A lényeg az volt, hogy megfelelő mennyiségű készlettel emgpakolva a hajó nem szándékozott kikötni Gorvik egyik tartományában sem, hanem a félszigetet teljesen megkerülve a dzsad fennhatóságú El Zashrába tart, majd ott „árut ki- és bepakolva” tovább hajózik Észak, Észak-Kelet irányába. Ha minden jól megy Damakig, talán még tovább juthat a négyes ezzel a fuvarral…"

Az előtörténetembe beraktam, de gondoltam ide is bemásolom, hogy át tudjátok olvasni. Togar, Iymer, ha máshogy/máshol szándékoztok belekerülni nyugodtan írjátok meg.

Egyébként mind KM, mind JK részről várom az észrevételeket! :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2011.05.30. 8:15

Sziasztok

A hétvégén sajna közbeszólt az élet, így nem tdutam érdemben foglalkozni a karival, de megpróbálom mostmár időben feltenni, ne kelljen rám sokat várni. Bocsi
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Haome no Munemoto » 2011.05.31. 12:20

Legyen így - persze csak ha a többieknek is megfelel.
Haome no Munemoto
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2011.06.01. 8:34

Testvérviszály

HA megkérjük a kmet csinálna valami kockadobálósat oda, ne kelljen már másik fórumba dobálni :D
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Haome no Munemoto » 2011.06.01. 8:51

TV!

Ha szépen megkértek, akkor csinálok!.. :lol:
Haome no Munemoto
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2011.06.01. 20:57

TV!

Pusztán a többiek tájékoztatása végett, az én karakterem is nagyjából kész, és épp egyeztetés alatt állunk Haomeval.
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Haome no Munemoto » 2011.06.03. 17:02

Üdv!

Az utóbbi napokban kicsit hanyagolnom kellett az oldalt.

Viszont most teljes mellszélességgel vagyok - és várom a hiányzó karaktereket/részleteket.
Haome no Munemoto
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2011.06.05. 21:17

TV!

@ Quator
Az előtörténet nekem nagyon is megfelel!
Itt köszönném, hogy fáradtál vele ennyit!

@ Haome
Mihelyst lesz egy kis szusszanásnyi időm megírom Sebille szemszögéből is ezt a történetet az előtöribe.
Van nekem feléd valamilyen tartozásom, vagy már mindent letisztáztunk?
Kicsit kusza vagyok a napokban - sorry :oops:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Haome no Munemoto » 2011.06.05. 21:51

Yv!

1. Nincs tartozásod felém. Tehát ne törlessz!.. 8)

2. Szép dolog, ha megírod a sztorit az előtöribe - a történet cselekmény-szálát quator elég szépen (és gyakorlatilag mindkettőtök szemszögéből) leírta - szóval csak akkor fáradj vele, ha nagyon muszáj, vagy különös indíttatást érzel.
Ha így van, akkor inkább a személyes érzésekre, és a karik között kialakuló kapcsolat mibenlétére koncentrálj Sebille szemszögéből.

3. Egyre inkább elhatalmasodik rajtam a Pokrivtsák Mónika-szindróma, vagyis: Jáccunkmá!!!
Haome no Munemoto
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.06.06. 12:28

TV

Yvett

Szivesen írtam, ahogy jött az ihelet.

Haome

Teljesen egyetértek: Kezdjünk! Kezdjünk! Kezdjünk! ... :D Annál is inkább, mert már kezd halványulni az az "érzet", ami a karaktert ihlette. (Jelenleg már inkább egy pankrátor nertonra szavaznék az azóta látott TV-s "élmények" alapján. 8) )
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2011.06.09. 10:36

Sziasztok!

Elnézést a hosszú várakozásért, de a viharok ahogy jönnek, úgy megy el a netem - akár napokra - az ethernet-portjaimmal együtt. Már csak egy van! Kihasználtam az épp kedvező konstellációt és feltettem a karakterem. De!
Nem leszek 2011-06-10, péntek mondjuk déltől 2011-06-13, pünkösd hétfő mondjuk estig.
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 328 / 338 • 1 ... 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331 ... 338

Vissza: Csevegõ