• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vadászidény (V:tM)

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
151 hozzászólás • Oldal: 1 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11

Vadászidény (V:tM)

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2011.02.27. 14:09

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Alabama állam déli része, 10-es és 331-es út kereszteződése előtt
Időpont: 2010. június 5. (szombat) éjfél előtt
Résztvevők: Mindenki

*Július 4. A Föggetelnség Ünnepe. Fotos nap minden amerikai számára. Ünnepségek, tüzijáték, utcabál. Ez persze csak a felszín, a szépséges cukormáz, mely mögött szörnyek ólálkodnak és lesnek prédára. A függetlenség allegóriájaként 2010. június 4-e fontos éjszakává vált a Sötétség Világa, pontosabban annak egy igen erőszakos szeglete, számára is. A Szabbat hatalmas vérlakomával ünnepelt múlt éjszaka Miamiban. Az est fénypontjaként pedig az Érsek is "leereszkedett" a falkák közzé. Pontosabban az Érseket jelképező emberi marionett bábu. Már jó tíz éve, hogy Borges Érseket elpusztították a nagy Keleti Parti Hadjárat során. Azóta is csupán találgatások vannak, hogy pontosan ki is lépett a helyébe. Ami biztos, hogy elődjéhez méltó kegyetlenséggel törölte el még az emlékét is mindenkinek, aki megkérdőjelezte újdonsült pozícióját. Így a mai éjszakákig Miami érsekének kiléte nagy talány, melyre talán csak a "felső vezetés" tagjai, Polonia Kardinális, Esetleg maga a Régens tudja a választ. Ami bizonyos, hogy az Érsek árnyak fölötti hatalma megkérdőjelezhetetlen. Eddigi megjelenései a tegnap éjszakaihoz hasonló módon történtek. Mikor a Lakoma fő védnöke, egy Tibald nevezetű ízlésficamos Toreador antitribu, bejelentette a prominens személyiséget a tanácsteremmé magasztosult football stadion felett eltűntek a csillagok. Mintha egy hatalmas felhő úszott volna az égbolt elé. Végső soron ez így is volt. A fodrozódó, vonagló, sodródó árnyszövevény az Abyss mélyéről hömpölygött át a teremtett világba. Kisvártatva egy alak tűnt fel a sötét kavargás mélyéről. Lassan, méltóságteljesen ereszkedett alá és állapodott meg az összegyűlt szabbatok feje felett jó két méterrel. Mintha csak egy tornászt látnánk, aki épp gyűrűgyakorlat közben a keresztet mutatja be. Jobban megfigyelve viszont a sötétségből alácsüngő kötelek csupán vékony árnycsápok, melyeket nem fog az "atléta", hanem azok a csuklójánál, sőt könyökénél, vállánál, összes izületénél a bőre alá futak. Ténylegesen marionett bábu a szerencsétlen. Szemgödreit az eleven sötétség tölti ki és mikor a vékony árnyszálak mozgásra bírják állkapcsát, az Érsek szavait visszangozza, mint engedelmes báb. ...
A múlt éjszaka igen megviselte a 10-es úton zötyögő BMW-ben összezsúfolódott kicsiny falkát. Az ÉRsek szavaira nemis mindre emlékeznek. Bár kemény, megkérgesedett lelkű harcosai szektájuknak, de a Lasombrák híres, hirhedt árnymágiája még őket is sokkolta. Látni nem nagyon láttak még ilyet és hallani is csak az általános "Lasombra=Menekülj" összefüggéseket hallották. A lényeg viszont beleivódott emlékezetükbe. Hadjáratot hirdetett Maimi Tejhatalmú Ura. Természetesen ebből egyik falka sem maradhatott ki. Így jelenleg jó féltucat hasonló különítmény robog alabama városaifelé, hogy delkutassák a célpontot és elvegyék a vérét a Szabbat dicsőségére. A vértől és elregadtatástól elhomályosult elmével Ti is rögtön ugrottatok a lehetőségre, a kihívás izgalámra. Mint lenni szokott a szertartásos eskütétel után került csak sor a részletek és magának a célpontnak ismertetésére:
A neve Amenophobis, legalábbis ezen a néven ismerik az örökkévalóságban. Hogy jelenleg, a haladók és a korcs kamarilla köreiben milyen néven szerepel, arról nem adtak tájékoztatást. Az ok, amiért ő lett a következő elpusztítandó öreg: Csupán pár évtizede, hogy a Fény Kígyói elváltak Szet Követőinke vérvonalától és a nagy Loa-k sugallatára Káin Kardjához csatlakoztak. Ez az Amenophobis, mint kiderült, a kamarilla felé mutat hűséget. PEsze egy Kígyónál ez csak a látszat lehet, hiszen önös céljaik minid is előbbre valóak voltak a szekták szembenállásánál. Viszont az egybevágó érdekek az ellenség oldalára állították a vénséges vérszopót. Mint Mobile kikötőnegyedének fő tulajdonosa a szetita számos betelepülési kísérletet hiúsított már meg, nemcsak renegát "klántársai" rovására, hanem a szabbat kalózai ellen is. Ezért halnia kell.
Magáról a Kamarilla aktivitásról annyi hangzott el, hogy alabama egy nagy Domíniumként működik. A korcs vérszívók Montgomery és Mobile területén gyűltek össze és rendezték be menedékeiket. (Eltekintve egy-két falusi suttyótól, akik farmjaikon, kis porfészkeikben játszáka kiskirályok szerepét.) Hogy a két nagyváros közül Amenophobis menedéke hol van az kérdéses. Ezt már a vállalkozó kedvű vadászoknak maguknak kell kipuhatolniuk... bármi áron.

A fékevesztett, hajnailg tartó fiesztán annyi vért zabált fel a falka minden tagja, hogy szó szerint orrán-száján ömlött mindenkiből a feleslegessé vált vitae. Ennek köszönhetően degeszre tömve, erőtök teljében vágtatok neki a vállalkozásnak. Az államhatárt átlépve néhány benzinkutat és kisebb "egyutcás" falucskát már magatok mögött hagytatok. Viszont vészesen közeleg a döntő elágazás. Tovább egyenesen Mobile felé vagy Északra fordulva Montgomery, a főváros felé? Vajon hol kezdődjön a vadászat? Hol fészkelte be magát a Kígyó?!?*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

Re: Vadászidény (V:tM)

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.02.27. 17:06

Michael Swarts(Nekromat)

Ó igen a 10-es út...... Jacksonville-től majd 200 mérföldet tettünk meg idáig. Szeretek nagy távolságokat megtenni az autómmal. Többek között a kényelem volt az ami szólt a BMW 523-as 3 literes, 200 lóerős és nem utolsó sorban bőr kárpitozású autóm mellett. Miért is ne? Attól hogy bizonyos értelemben halottak vagyunk és elkárhozottak, még szerethetjük és élvezhetjük a kényelmet.
Ilyen hosszú autóutakon van időm összeszedni a gondolataimat és tervet szőni hogy hogyan is folytassuk az aktuális feladatot amit az Érsektől kapunk, de most ez nem nagyon akar összejönni. Bár volt már jó néhány vadászatunk és olykor összeakadtunk érdekes és különös vérszopókkal és lényekkel is, de olyat amit a múlt éjjel láttam, ahhoz foghatóval még nem találkoztam eddigi nemlétem során. Érdekes hogy nem mutatja magát az új Érsek, viszont mindenkit el tesz láb alól akiről csak felmerül hogy kételkedik a szavában. Talán fél, hogy úgy jár mint az elődje, és óvatosságból még a szabbat tagjai előtt sem mutatkozik, ezzel elodázva azt ami számos Érsek számára elkerülhetetlen, hogy valaki a helyére törjön és ármánnyal, árulással vagy más praktikákkal félreállítsa? Akárhogy is, a kocka el van vetve. A feladat adott. Ennek a Amenophobis-nak pusztulnia kell. De az hogy hogyan és hogy hogyan vitelezzük ki, koránt sem mindegy. A célpont egy öreg. Igen nehéz lesz a közelébe férkőzni, ha lehetséges egyáltalán hogy mi, akik még ilyen ifjak, végezzenek egy ily sok éjszakát látott öreggel. Nem sok előny szól a mi oldalunkon, talán csak a számbeli fölény. Persze kérdés hogy mennyi kamarillás féreg ásta be magát Mobile és Montgomery épületeibe és hogy milyen alapossággal, de ha a szabbat csapatoknak sikerül leverniük, vagy csak feltartóztatniuk őket, addig mi beszivároghatunk, információkat szerezhetünk a célpontról.
A kérdés ismét ugyan az. Hova mennyünk? Mobile-ba vagy Montgomery-be? Földrajzilag Montgomery Alabama államon belül helyezkedik el, míg Mobile hivatalosan még Floridához tartozik, ráadásul egy kikötőváros, amit ha megtámadnak könnyebben körbezárhatnak és úgy ostromolhatnák, így megakadályozva hogy a többi városból érkezzen segítség. Nem. Ha én egy öreg lennék nem ebbe a városban vetném meg a lábam az biztos. Tehát valószínűleg Montgomery-ben lesz a célpont. Viszont a frontális támadás megint csak őrültség lenne egy ilyen erős és befolyásos vámpír ellen. Lesz elég kőagyú szabbatista aki megpróbálja, de ez nekünk előnyünkre válik. Ők lesznek az elterelőink.
Tehát elmegyünk Mobile-ba ahol tudjuk hogy vannak Amenophobis-nak érdekeltségei a kikötőben. Valószínűleg ott is dúlni fognak a harcok a szabbat azon erőivel akik szintén úgy döntenek hogy ott kezdik a kutatást, csak kicsit agresszívebb módon. Ha a város szélére értünk körbeszaglászunk egy kicsit, talán ha nagy szerencsénk van sikerül elcsípnünk egy kamarillás köcsögöt aki elmesél minden alapvető tudnivalót a városról, hogy aztán lássuk merre érdemes tovább kérdezősködni. :)
A 10-es és 331-es út kereszteződésénél, egy benzinkútnál megállok és tankolok. Mikor végeztem összehívom a falkát és a kigondolt érvek alapján vázolom nekik a véleményem. Meghallgatom az övékét is, de eldöntöttem, ha tanakodás van és nem tudunk dönteni, automatikusan az én ötletemmel megyünk tovább, mivel falkavezér vagyok és nem engedhetem meg a fejetlenséget a falkában.
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.03.04. 22:05

Mujahid Abu-Abdullah (Lorgar)

No igen..sok cifrát láttam már, elvégre pap lennék...de ez?! Felállt a szőr a hátamon tőle. Rá is gyújtottam, tudom nem hat, de akkor is régi rossz szokás, nem is akarom levetkőzi. Még az amerikai hadseregtől loptuk a gyújtót a háborúban. Azok legalább még jól lettek elkészítve...Menet közben lehúzom az ablakot élvezem a szelet, mint annak idején a lovon. (rá is gyújtok ha nem zavarja a többieket).
Szóval Montgomery vagy Mobile? Én Montyban kezdeném...már csak azért is mert főváros és egy vén baltaarcút kell elkapni. De nem is ez a fontos, hanem hogy valahol infót kapjunk az öregről. Addig is amíg kuss van, dúdolok egy kicsit a Koránból.
Aztán...Allah szakállára, remélem bezártam a kocsim...be, jól van, ott áll a stadion mélygarázsában a VIP-en...ha valaki csak megkarcolja a én kicsim ('71-es felújított, fekete-zöld Plymouth Hemi Cuda, bőrüléssel) annak letépem a karját. A francért kell nekünk mindig egy kocsival járni...pont egy BMW-vel? Kicsit sem feltűnő...mindegy, ez van. Ha megállunk muszáj lesz kinyújtóztatni magam, mert zsibbadok.
Na végre, ott egy kút, úgyis tankolni kell...
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.03.05. 11:50

// Jackson Charles //

Michael BMW-ben utaztunk a 10-es úton és közben kocsi ablakon keresztül bámultam az éjszakába, aztán elgondolkodtam.
<Július 4. A Föggetelnség Ünnepe, régen emberként jelentet valamit, de vámpírként csupán vacsorát, ugyan is dugig tömtem magamat az áldozataim vérével, de érsek jó házigazda viszont gyáva alak, mivel a képét sem dugja elő, de elég erős harcosok veszik körül, így szolgálnom kell, mint magamért, mint klánom érdekében. Egyébként ki akarna az Érsek helyére törni, jó van talán én, de időm mint a tenger, mint a legjobb vadász kivárja a zsákmányát, aztán le csap rá, de egyelőre hagyom az érsek urat élvezze a helyét, amíg megteheti, mert Amenophobis holtestével visszatérek, akkor közelebb kerülők a rangjához.>

Gondolataimból megébredtem és körülnéztem a kocsiban, utána ellenőriztem a felszereléseimet, aztán megint ki néztem a kocsi ablakon és egyenesen az éjszakába, utána elgondolkoztam a küldetésről.
<Már küldetés alapból érdekes, mivel ha lassúak vagyunk, elorozzák a zsákmány a saját társaink, ha túl gyorsak, akkor eddig tartott vámpír létünk, de egy magamfajta volt katona és vámpír harcosnak, ez kihívás jelent, legcsekélyebb áldozat nem kevesebb, mint az életünk, ám legyen. Lényegében Amenophobis valami célja van, mert ha régen sabbatot szolgálta, de kamarillákhoz átpártolt, akkor oka volt rá, de mi, ezt is kéne ki deríteni, így megtalálnák búvó helyét is. Nem hiszem, hogy Mobile területén lenne, mivel kevésbé tudják védeni, mint egy nagyobb város, így csak is Montgomery-en lehet, mert ki tudja használni kamarillásoknak a védelmét, így biztonságban tudja magát, de hogy bármit is megtudjunk, úgy hogy legalább a csapat társaim megmaradjanak, ahhoz Mobile területén kell kezdenünk a keresést, mivel ott talán találunk válaszokat.>

Gondolataim után, mondom a többieknek.
– Lényegében tudjuk, hogy Amenophobis Montgomery-ben van, de nem tudjuk, hogy pontosan hol, ezért a kérdéseinkre csak Mobile-ben találunk válaszokat, mert ahogy hallottuk ott vannak neki érdekeltségei.
Pillanatnyi szünet után mondom tovább. – Vagy felőlem rögtön mehetünk Montgomery-ben, de ott nagyobb a Kamarilla aktivitás, így nagyban nehezíti a keresésünket. Pillanatnyi gondolattal kiegészítem szavaimat.
<Gyorsan döntsön a falkavezérünk, mert kezdek zsibbadni a kényelemtől, már szétrúgnák egy-két Kamarillás segget.>
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2011.03.08. 23:36

Ronald Woods (Rhizan Zild)

Az érsek... félti a nemlétét mint mindenki akinek van esze és magasabb körökben mozog. Ezért nem is furcsa, hogy az információmorzsák csak lassú folyamként haladva érik el a falkákat. Legalább most már tudjuk milyen félelmetes erőkkel bír, de mivel a szálak az ő kezében futnak össze ezért lassan még az árnyain keresztül is fény derül majd a kilétére.

Az éhségemet elvertem a karneválon, az autóút hosszú és visszavan még pár óra hajnalig. Lesz időm gondolkozni. A vén kígyóé a fél kikötő, de a nagyvárosban élnek a hozzáhasonló vén vérszopók.Pár percig elgondolkozva néztem az ablakon túli sötétséget megbontó fényes lámpaoszlopokat, majd megvakartam kissé ráncos kopasz fejem.Nem lesz ez így jó. Logikus volna ha a nagyvárosi kígyófészekbe néznénk be először. De miért arrafelé kúszna a célpontunk ha minden a kikötőhöz köti. a kígyók sem kúsznak mérföldeket a következő patkányfészekig, inkább a területükön maradnak hogy elkergessék a többi patkányra vadászó ragadozót. Ha a terület odaköti miért menne el? Azért mert ha vadásznának rá először ott keresnék. De mi van ha tudja hogy akik keresik tudják...? elrejtőzik a saját kis kígyófészkében így még nehezebb megtalálni. A kikötőben lesz. Valószínűleg nem találunk majd senkit aki biztosan tudja hogy ott van és főleg hogy pontosan hol, de paranoiás ravasz vén kígyóhoz illően nem hagyja el a területét hiszen miért is tenné, ha veszélyben érzi magát. De a kikötő után biztosat csak a nagyvárosban fogunk tudni a hollétérő. S akkor majd kocsikázhatunk vissza..

A Gargel szavait hallva a szám mosolyra rándul a száraz halott bőr alól kibukkannak a deformált hosszú hegyes fogak.

-Először a kikötőben kellene körülnéznünk.

Mondom szárazon majd újra az ablakon túli sötétségre irányítom a figyelmemet. A távolban feltűnő nagyobb fényességre nézve "Benzinkút." suhan át az agyamon azután még egyszer átgondolom az amenophobissal kapcsolatos feltételezésemet. Elégedettség tölt el amikor nem találok kivetni valót, de az sem rázna meg ha tévednék, elvégre a téves információ is információ. Ahogy közeledik a benzinkút felrémlik előttem a karneváli vérfürdő, Így tehát ha csak nem akarjuk tele hassal szárazra szívni a szegény benzinkutast, nnem hagyom el a BMW-t.
Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 156
Karakter: Zarren Morovis (Krán)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.03.10. 17:27

Michael Swarts(Nekromat)

Csendben megvárom míg mindenki elmondja a véleményét, majd döntök:
-Rendben, akkor Mobile-be megyünk elsőnek. Ránézek az órámra és folytatom. [color=#BF0000]-Ma már nem kezdünk el kutakodni. A város szélén keresünk egy motelt ahol meghúzhatjuk magunkat és holnap nekilátunk keresni valakit akiből kiszedhetjük hogy hol van a vérszopó kígyó. Szálljatok be. Indulunk.[/color]

Majd miután beszálltak kövér gázzal elindulunk az úton. Imádom mikor a 2 literes motor felpörög és duruzsol a fülembe. Közben azon jár a fejem hogy hol is kellene kezdeni holnap a keresést.
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.03.10. 20:18

*A meglehetősen hosszú út után jól esik kicsit kinyújtóztatni élőholt tagjait a vámpír fiának. Mégha ez inkább emberi életéből megmaradt szokás is. A benzinkút egyszínűsége és a tankolás csendben, eseménytelenül telik. Így mindenkinek van ideje kifejteni véleményét, ha akarja. Végül természetesen vezéretek, Michael, mondja ki az utolsó szót és jelöli ki az uticélt. Miután visszaül mindenki a kocsiba, egy kövér benzinlökettel újra felveszitek az utazósebességet a 10-es úton. A sötétben kivilágított jelzőtábla hirdeti, hogy két mérföld múlva következik az elágazás a 331-esre. Céltudatosan falja a BMW az utat, a forgalom igen gyér az éjszaka közepén errefelé, így az el-el suhanó járműveket van érkezése mindenkinek észrevenni, ahogy megtörik az út monotonitását. A csendes szemlélődés közepette egy valószínűleg felfúrt hengerekkel megáldott, legalábbis nagyon hörgős-zajos, de teljesen új Mustang sorol be a BMW mellé a másik sávban.

A sötétített, de nem teljesen átlátszatlan jobboldali ablakot leengedve egy ádáz vigyorú nő hajol ki kissé a Mustangból, hogy integessen a négyesnek.

Valahogy mindenkinek ismerős. Pár szívdobbanásnyi idő kell csupán, hogy beugorjon vajon hol láthattátok. A tegnap esti Hadjárat hirdetésnél az egyik rivális falkában láttátok, ami ha minden igaz teljes tagságában Lasombrákból állt. Viszont ez a kis "haladék", figyelem megragadás is elegendő ahhoz, hogy a BMW előtt az úton hirtelen groteszk rácsként felágaskodó vaskos árny-oszlopokat ne lehessen elkerülni, amik ruganyosan idomulnak a beléjük nyomódó lökhárítónak, motorháznak, viszont a csápok vége, mint valami alvilági láncos buzogány feje a szélvédőnek csapódnak és pókháló alakban szétfutó repedésekkel tördelik szilánkosra az üveget. Szerencse vagy szerencsétlenség, de nem esik ki a helyéről a szélvédő egyetlen darabja sem. Így egyrészt nem terít be mindenkit a szilánkeső, másrészt viszont nem is lehet sokat látni az útból, az ütközéstől megcsúszó kocsiból. Most kell igazán észnél lennie Swarts-nak, ha nem akarja szántásban kezdeni a "vadászatot" falkájával.*

//Nekromat
A kockadobósba kérek egy vezetés próbát dobni 6-os célszámra.//
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.03.12. 8:33

Michael Swarts(Nekromat)

[color=#BFFF00]<A büdös kurvája!!!>[/color] Gondoltam magamban mikor megláttam és eszembe ötlött hogy ki is valójában. A következő pillanatban csak az árnyakat vettem észre a kocsi fényében, majd a berepedező szélvédőt. Próbáltam lefékezni és elrántani a kormányt, de nem voltam még ilyen helyzetben és nem sok esélyt láttam arra hogy ebből a manőverből jól jöjjek ki.
[color=#BFFF00]<Csak egyszer álljon meg az autó és jussak ki belőle élve és harcképesen.... kitépem az összes végtagjait ennek a tetves ribancnak!!!>[/color]
És amennyire lehet felkészültem a csattanásra és hogy minél hamarabb ki tudjak szabadulni az autóból és támadásba lendülni ha kell.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.03.12. 22:35

Mujahid Abu-Abdullah

Csöndesen cigizve nézelődök, majd Mike káromkodására felkapja a fejét.
- Mi a vér van?! - majd mikor meglátja a spinét; - Anyád.
Mikor előre pillantva meglátja az árnyakat, gyorsan a legbiztonságosabb helyzetet veszi fel, hogy a légzsák és az ütközés minél kevesebb kárt okozzon. Mindeközben iszonyatosan káromkodik arabul.
Ha kijutok ebből a dodgemből akkor fogom a csomagtartóból a kedvenc 1894-es winchesterem (http://www.winchesterguns.com/products/ ... mid=534164) és kilyuggatom annak a spinének a bőrét...
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.03.16. 16:47

// Jackson Charles //

Megláttam a vámpír csajt és egyből eszembe jutott, hogy hol is láttam, meg mire feleszméltem azt történt amit sejtetem. <Ugyan is árny segítségével kiállítanak minket a versenyből, csak találkozunk még-egyszer a társasággal és ki lyukasztom a bőrüket a két magrumommal.>
Közben erősen kapaszkodok, hogy ki ne repüljek az ablakon és mérgesen káromkodok.
- Csak éljük túl, aztán mocskok lassú halált fognak halni a kezeim alatt.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2011.03.19. 22:08

Ronald Woods (Rhizan Zild)

Francba, na főnök ennyi volt a kedvenc kocsid. A sodródó kocsiban az üléshez préselődve baljával a biztonsági öv felé nyúlt és igyekezett még a baleset bekövetkezte előtt bekötni magát.
Az a mocskos ribanc pedig kezdhet imádkozni ha elkapom még a teremtője sem fog ráismerni...
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.03.27. 9:24

*A BMW csikorgó kerekekkel meginog az úton, de szerencsére a ductusnak sikerül úrrá lennie rajta és szinte vakon a leállósávba húzódva megállni, mielőtt még a kocsi az út menti bokrok közé sodródna. A galád támadók Mustangja viszont nemhogy lassítana, hanem kövér gázt adva magasabb fokozatra kapcsolnak és szinte "porfelhőt kavarva" a száraz úton elsuhannak az éjszakába. Bár ténylegesen nem hallani semmit, de a négy falkatag lelki füleiben a nő és csapata gúnyos kacaja dereng fel. Mint a Hadjáratokon lenni szokott, az önbizalom-túltengéses falkák igyekeznek egymást hátráltatni, lelassítani, hogy ők mélyeszthessék agyaraikat először a kijelölt prédába. Ez viszont általában nem jár komoly károkkal a szabbat gépezetére és lélekszámára nézve. Most is inkább bosszantó és hátráltató tényező, hogy a szélvédő tejfehérre töredezett és nem látni kifelé. Ráadásul a gyér éjszakai forgalom éppen nullához tart erősen, így a "baleset" után jelenleg a kvartett a kocsiban üldögélve szemléli a sötétbe vesző pusztaságot.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.03.27. 18:45

Mujahid Abu-Abdullah

Miután megálltunk, mélyeket lélegzek, körülnézek majd így szólok;
- Mindenki megvan épen, egyben?
Ha mindenki ép és sértetlen akkor így folytatom;
- Mike....javaslom kapjuk ki a szélvédőt, szemüveg fel és menjünk tovább, majd valahol szerzünk másik verdát. És ha meglátjuk a mocskokat szétlövöm legalább a kocsit....
Majd egy újabb cigit vesz elő miközben kiszáll és rágyújt.
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.03.29. 18:01

Michael Swarts(Nekromat)

Miután sikerült megálljt parancsolni az autónak, vérben forgó szemekkel néztem az átláthatatlan, pókhálós szélvédőre, majd Muja kérdésére felé fordultam és morgó, mély hangon vakkantottam felé.
-Jól!
A többiek tudták már rólam hogy nyugodt fickó vagyok, de ha vannak dolgok amire harapok azok egyike a kocsim. A szélvédő felé fordulok és egy jobbossal, megpróbálom kiverni az egész szélvédőt. Majd ha sikerül, így folytatom.
-Sietnünk kell. Találnunk kell egy új kocsit és szállást is mielőtt felkel a nap.
Ha mindenki rendben van és nincs senkinek semmilyen nyűgje, akkor beletaposok a gázba és megyünk tovább.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2011.03.29. 22:02

Ronald Woods

A nem éppen nyugalmas megálló után kissé lazítok a biztonsági öv szorításán.

-Épen!? Igen, mondhatjuk akár így is.

Mikor nézett ez rám utoljára, de már megszokhattam volna :)

-Nincs más hátra mint előre ha nem akarjuk a nyitott szélvédőn keresztül szemlélni a napfelkeltét akár indulhatunk is..
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

Következő

Hozzászólás küldése
151 hozzászólás • Oldal: 1 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11

Vissza: Quator Vampire kalandja