Hali!
Na hogy állunk a karakterekkel? Mikor tudunk kezdeni?
Nekro
Moderátor: Admin
A magam részéről még várok egy hetet kb, aztán mindenki játszik ahol akar, Ezért hagytam abba a fórumos mesélést anno, mert eléggé dühítő, hogy a játékosok egyik fele már játszana és engem "bököd", hogy "mi lesz már".
Ha ez miatt nem megy átt Gordon 2.0-ás verzió, akkor Nekromat segítenél a fogalmazások részében, ha még Quatortor akar Vámpire kalandot mesélni?hibáktól hemzsegő fogalmazványokat kelljen bogarásznom és értelmezgetnem.
Nem akarlak megbántani, de az előtörténet alapján van egy rossz érzésem, hogy a fogalmazás a reagokban is ilyen lesz.A fórumos sebességet ismerve ez kb 1-1,5 év, mire végigvinnénk a kalandot. Lehet csak engem zavar, de nekem nagyon hamar elmegy a kedvem attól, hogy színvonalas reagokat írjak, ha viszoinzásul egy zavaros betűhalmazt kapok hónapokon át.
Arról nem is beszélve, hogy ezért szóltam/adtam tanácsot, de semmi foganatja nem volt.
Erősen javaslom (általánosan), hogy a reagokat írja meg wordben, bekapcsolva a helyesírás és szöveghelyesség ellenőrzést. Addig kellene javítgatni, amíg se piros, se zöld aláhúzás nincs az adott szövegben.
Gordon írta:Már régóta ezt csinálom.
Quator ar Zaraquer írta:Gordon írta:Már régóta ezt csinálom.
Megkövetlek. Megnéztem és tényleg nem jelzi a nyelvi hibákat a word.Így viszont nem tudom milyen támpontot tudok még adni a fogalmazáshoz.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó