• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 321 / 338 • 1 ... 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.02.24. 17:10

Hali!

Na hogy állunk a karakterekkel? Mikor tudunk kezdeni?

Nekro
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.02.24. 19:28

Üdv!

Sehogyse.

Gordon elküldte a 2.0-ás verziót, amit as meló miatt nem tudtam/tudok a hétvége előtt átbogarászni, hogy mik lettek változtatva pontosan.

Rhizan meg még semmit se küldött.

A magam részéről még várok egy hetet kb, aztán mindenki játszik ahol akar, Ezért hagytam abba a fórumos mesélést anno, mert eléggé dühítő, hogy a játékosok egyik fele már játszana és engem "bököd", hogy "mi lesz már". Közben a másik fele meg oda sem böffen, hogy akkor ő most mit is akar. :evil:
Arról meg ne is beszéljünk, hogy számomra semmilyen élvezeti értéket és kikapcsolódást nem jelent, hogy a hibáktól hemzsegő fogalmazványokat kelljen bogarásznom és értelmezgetnem.

Mikor Lorgar felvetésére felajánlottam a mesélést, akkor arról volt szó, hogy mindenki egy felé "húz" és közös szórakozás lesz, nem pedig az én szivatásom, meg a minimális szabadidőm/energiám elfecsérlése.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.02.24. 21:03

Üdv.

A magam részéről még várok egy hetet kb, aztán mindenki játszik ahol akar, Ezért hagytam abba a fórumos mesélést anno, mert eléggé dühítő, hogy a játékosok egyik fele már játszana és engem "bököd", hogy "mi lesz már".

Szar a mesélőnek az tény. :(

hibáktól hemzsegő fogalmazványokat kelljen bogarásznom és értelmezgetnem.
Ha ez miatt nem megy átt Gordon 2.0-ás verzió, akkor Nekromat segítenél a fogalmazások részében, ha még Quatortor akar Vámpire kalandot mesélni? 8)

Eddigi eredmények:
Ductus (falkavezér): Nekromat, Tzimisce. "Elkészült"
Falkapap: Lorgar ves Erhan, Assamita antitribu. "Elkészült"
Egyéb: Gordon, Gangel antitribu. "Félig meddig"
Egyéb: Rhizan Zild, Nosferatau antitribu. "Nincs kész"
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gordon 2011.02.24. 22:48-kor.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laokoon » 2011.02.24. 21:09

Gordon
Apropó a te kalandodban hogy állnak a karakterek? (mármint mennyi van belőlük) Nekem kész van a stat ha igényt tartasz rá akkor akár most rögtön is át tudom küldeni.
Más szóval nekem mindegy mikor kezdünk csupán kíváncsi vagyok.
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht
"A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana
"A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Laokoon
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 396
ZK Karakter: ? - A balszerncse netovabbja
ZK Karakter: Noktorg - Elatkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.02.24. 21:21

Eddigi játékosok veled együtt 4-gyen, de minimum 6 játékos kell, gondoltam kész modulért jobb forgalom lesz, na mindegy legalább nem lesz véletlenszerű választás. 8)
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.02.25. 9:20

Gordon

Nem akarlak megbántani, de az előtörténet alapján van egy rossz érzésem, hogy a fogalmazás a reagokban is ilyen lesz. :? A fórumos sebességet ismerve ez kb 1-1,5 év, mire végigvinnénk a kalandot. Lehet csak engem zavar, de nekem nagyon hamar elmegy a kedvem attól, hogy színvonalas reagokat írjak, ha viszoinzásul egy zavaros betűhalmazt kapok hónapokon át. :roll: Arról nem is beszélve, hogy ezért szóltam/adtam tanácsot, de semmi foganatja nem volt.

Erősen javaslom (általánosan), hogy a reagokat írja meg wordben, bekapcsolva a helyesírás és szöveghelyesség ellenőrzést. Addig kellene javítgatni, amíg se piros, se zöld aláhúzás nincs az adott szövegben. 8)

A mesélőnek szar dologra annyit mondanék, hogy a Tavernában erre írtam, hogy nem csoda, hogy kihalt a fórum és nincs elég KM.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.02.25. 11:33

Nem akarlak megbántani, de az előtörténet alapján van egy rossz érzésem, hogy a fogalmazás a reagokban is ilyen lesz. :? A fórumos sebességet ismerve ez kb 1-1,5 év, mire végigvinnénk a kalandot. Lehet csak engem zavar, de nekem nagyon hamar elmegy a kedvem attól, hogy színvonalas reagokat írjak, ha viszoinzásul egy zavaros betűhalmazt kapok hónapokon át. :roll: Arról nem is beszélve, hogy ezért szóltam/adtam tanácsot, de semmi foganatja nem volt.

Értelek, ugyanis magas a színvonal, meg nálad nem jó az előtörténetem és félsz, hogy ugyan ilyen lesz a reagom is, de ki nem hibázik, oly egyre megy, ha nem lesz változás, akkor nem hátráltatom a ZK-dat. 8)

Erősen javaslom (általánosan), hogy a reagokat írja meg wordben, bekapcsolva a helyesírás és szöveghelyesség ellenőrzést. Addig kellene javítgatni, amíg se piros, se zöld aláhúzás nincs az adott szövegben. 8)

Már régóta ezt csinálom. 8)
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.02.25. 12:20

Gordon írta:Már régóta ezt csinálom. 8)

Megkövetlek. Megnéztem és tényleg nem jelzi a nyelvi hibákat a word. :shock: Így viszont nem tudom milyen támpontot tudok még adni a fogalmazáshoz.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.02.25. 15:12

Hali mindenkinek!

Hűűű... micsoda reag-áradat volt amíg nem néztem fel.:)

Quator:
Amit a reagom után írtál: Teljesen egyet értek, nem egyszerű összehozni egy kalandot egy fórumon keresztül, ráadásul úgy hogy vannak akik koránt sem aktívak annyira mint a csapat másik fele. Ha emlékszel az a vampire kaland is amit én kezdtem el mesélni itt azért bukott el, mert sajnos elfoglaltság miatt nem értek rá páran és széthullott az egész csapat. Remélem ez nem fordul itt elő és sikerül megkezdeni a kalandot. a cél az hogy egy jót szórakozzunk, de ehhez egy csapatként kell összedolgoznunk.

Rhizan:
Légy szíves írj hogy hogy állsz a karakteralkotással és ha kell segítség akkor bátran fordulj hozzám. A szabadidőm függvényében én is segítek mindenben amiben lehet.

Gordon:
Ez rád is vonatkozik. Ha kell valami segítség akkor mond, vagy küld el és akkor kitalálunk valamit, de valami legyen, mert úgy járunk ezzel a kalanddal is mint a manifesztációs háborúval, hogy én már december óta várom a kezdést, de egy ember miatt áll az egész és nem tudom hogy valaha elkezdődik vagy sem.

Nekro
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.02.25. 15:37

Gordon karaktere is rendben. Már csak Rhizanra várunk és utána mehet a kezdés.

Annyi elöljáróban, hogy a könyvben szereplő "dobj d10-el és ennyi vérrel indulsz" dolgot hagyjuk. Mindenki maxról indul. (Kelleni fog. 8) Meridian tudna mesélni róla, hogy milyen veszélyes vadászni. :lol: )

A másik: Az indító reag ott kezdődik, hogy "mentek Alabama felé..." Annyit kérnék, hogy azt beszéljétek meg, hogy egy ótóval mentek vagy többel? Úgy általában mennyire vagytok falkás falka?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.02.25. 16:26

Hali!

A javaslat a következő:
Mivel már egy-két éve ismerjük egymást, és én vagyok a falkavezér, ezért én hívtam össze a bandát Miamiban, eligazítottam őket a kapott feladatról és az én autómmal megyünk Alabama felé. És ennyi. Nem kell szerintem túlkomplikálni.

Nekro
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.02.25. 18:40

Ahoj!

Sztem Nekro elképzelése tökéletes, egy amerikai kocsiban van elég hely mindenkinek meg a cuccnak is hátul...
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.02.25. 19:32

Hali!

Hát nekem egy BMW-m van, de ez is jó nagy úgyhogy elfér benne ami kell. :D

Nekro
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.02.25. 20:00

Üdv.

Nekem is tetszik az ötlet és nálam kevés cucc van. :)
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2011.02.26. 23:04

Quator ar Zaraquer írta:
Gordon írta:Már régóta ezt csinálom. 8)

Megkövetlek. Megnéztem és tényleg nem jelzi a nyelvi hibákat a word. :shock: Így viszont nem tudom milyen támpontot tudok még adni a fogalmazáshoz.

Innen szerintem már csak két időigényes út vezet tovább:
- sokat kell olvasni, lehetőleg igényes olvasmányokat - szerintem nem feltétlen csak szépirodalmat, de azt is
- el kell olvasni _utólag_, hogy az ember mit írt, így szemet szúrhatnak a problémás részek többsége
Aztán lehet, utólag kiderül, ezeken is túl vagyunk már.
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 610
ZK Karakter: Iymer Senton barát - Manifesztáció
ZK Karakter: Iymer cwa Takeda - Testvérviszály
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 321 / 338 • 1 ... 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324 ... 338

Vissza: Csevegõ