Szerintem nem rossz ötlet amit kitalált, csak kellene egy magyarázat arra mért is nem nyírtak ki a gangrel miatt. Triviális megoldás: bizonyíték utal rá, hogy köpött a Kamarillának a csávó, ezen vesztetek össze, kinyírtad, és pont. Így mivel nem bizonyított, hogy spicli volt, levadászhatnak, ha nagy szart kavarsz.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Talán van még egy megoldás, mivel a kamarilások is sabbat területen szoktak sétálgatni, mi lenne ha egy kamarilás Brujah támadta volna meg sikátorban? (így megtudom magyarázni, honnan van meg a gyorsaság diszciplína) És még szívességet is tetem a sabbatnak, mivel akit kinyírtam Brujah, éppen kémkedett a sabbat területen.
Falkapapnál három megoldás létezik: 1. NJK kéne odarakni, ne maradjon üresen. 2. Tzimisce szoktak falkapapok lenni, de bárki lehet akit kiképeznek: Szerintem a antitribuk közül én még Assamita eltudnák képzelni falkapapnak. 3. Falkapapot kiszedni a sorból.
Falkapap: Lorgar ves Erhan, Assamita antitribu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gordon 2011.02.09. 18:44-kor.
A falkapap nem opció, hanem követelmény. Az igaz, hogy aki bevállalja az sokat olvassa a Sabbat Rituálékat! (Ha nagyon nem akarózik senkinek se elmélyülni a dologban, akkor lehet szó NJK-ról, de azért szebben jönne ki, ha valamelyik játékos merülne el a témában.)
Ez jól hangzik hogy adott esetben legyek falkapap, de alapvetően nincs erre sok időm, hogy rituálékkal foglalkozzak, mert szerda kivételével reggel nyolctól átlag négyig órán vagyok, plusz házit kell írni laborra...szóval ha az megfelel, hogy valamennyire foglalkozok a dologgal és úgy leszek falkapap megegyezhetünk, csak adjatok valami támpontot, hogy kb. melyik részt nézzem át, a Sabbat könyvből...
Hátterek Szabbat státusz 1 (Ez fixen ennyi.) Rituálék 1 (Ez lehet magasabb is ízlés szerint. Viszont mindenképp be kell választani a Vaulderie-t mint az egyik auctoritas rítus, amit ismer a falkapap.)
Egyébként a Gordon által írt részeket kell átolvasni. (Bár az elmezavarokat nem kell. )
Hát én már úgy írtam az előtörimben hogy 2 éve egy falka vagyunk.
Na a karakteralkotás vége felé járok. Két kérdésem lenne: 1. A +30 pont most a szabadon elkölthető 15 ponton kívül jár, vagy azzal együtt? 2. A generáció háttérre akkor most lehet pontod áldozni vagy sem, és ha igen mekkora szintig lehet?
Nekro
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...." "Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak." - Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Csak a "mindennapi" rituálékat kell majd megtartani a játékban. Tehát már kialakult a rendszer, hogy mikor/mihez kötődően/milyen gyakran tartod a vaulderie-t. Illetve az adott szituhoz kapcsolódó egyebeket. Pl.: A kaland kiindulása egy Hadjárat rituáléban való részvétel lesz. Ehhez kapcsolódóan lehet Ösztönök játékát, meg majd Lopakodási Rítust meg hasonló finomságokat előadni. (Feltéve, hogy vannak ignobilis rítusok is a tarsolyodban. Egyéb esetben örüljenek a többiek, hogy a vaulderie megy. )
Nekromat
1, A +30 az alapból járó +15-ön felül jár. Tehát megcsináljátok az alap karaktert a maga +15 pontjával meg a max 7 pontnyi hátránnyal és ebből nyert pontokkal. Aztán még rátoltok +30 szabad pontot. 2, A generációra nyugodtan lehet és maximum 5 pontot költhetsz, mert ennyi a könyv szerint a maximum felvehető Háttér szint. (Tehát 8. generációig lehet eljutni.) Öreg vámpír Gyermeke lehetsz, csak nem túl régen keletkeztél. (Max. 100 év, a kiírás szerint.)
Az egyetlen Háttér, amit ne vegyetek fel az a Kor. (Mesélők Könyvében van benne.) Illetve Státusza csak a ductusnak meg a falkapapnak van 1-1-es.
4-es rituálém van.... Ezenkívül a 30 pontot mint 30 XP vagy mint 30 Freebie pont oszthatjuk el? mert nagyon nem mindegy.... Nagyjából megvagyok a karakterrel, át lett alakítva falkapapnak, de még át kell nézni a Sabbat Útmutató alapján megvan e minden ami kell a karaktrhez.
Én is készen vagyok a karival. Hova lehet küldeni a karakterlapot és az előtörit?
Lorgar:
Az én értelmezésem szerint az egy + 30 szabad pontnak felel meg, de Quator kijavít ha tévedek.
Valamint érdeklődnék, hogy van-e rá esély hogy jhéten már el is kezdődne a karand?
NEKRO
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...." "Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak." - Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.