• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Utak és ösvényeken keresztül

Moderátor: Admin

Téma lezárva
57 hozzászólás • Oldal: 3 / 4 • 1, 2, 3, 4

Re: Utak és ösvényeken keresztül

HozzászólásSzerző: Anhorienn » 2010.10.19. 6:58

// Morel Dal Jandarvi//

Amikor megrezdül a mannaháló, és a lány bíztat, hogy nem esik baja, nem nyugszom meg.
-Elkísérlek, nehogy bajod essen. majd utána megnézem mi történt.
Azzal visszakísérem a lányt sietve a kabinjához, hogy biztonságban tudjam.
- Inkább nevezz gyávának, és egy szép lány mellett haljak meg, mint hősként véres csatamezőn.

//bocsánat a késői reagért, el voltam havazva. Remélem a történetben jól jön ki, hogy nem egyből a jövevényhez megyek. adtam időpt a már lejátszott reagoknak :) Köszi a türelemért!//
"Bízz bennem és fordíts hátat!"

Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes.
/Albert Einstein/

Karaktereim:

Brodan Gravel, Új pyarron szülötte, homálytestvér rabszolgája, kocsmák ismerője.
Anhorienn
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 225
ZK Karakter: Brodan Gravel Füstölgő nyomok
Karakter: Morel Dal Jandarvi
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vigo Odrich » 2010.10.25. 8:43

Időjárás: Kellemes meleg éjszakai ködös idő.
JK: Morel Dal Jandarvi

Ihrin rá bólintót, majd átkarolva elkísérted a szállásáig és egészen a hármas kabinajtóig, ott elengedte a karodat, majd mondta.
- Kösz az éjszakát és kedves szavaidat, szia és jó éjt.
Evvel be ment kabinjába és egy pillanatra mosollyal a szemében visszanézet rád, majd becsukta az ajtót.
Vissza érve fedélzetre Frojel doktor meglátott, aztán odament hozzád, majd kérdezett tőled. //Előzőleg kimaradt a reagodból.//
– M.. Mi tört.. történt, megint verekedés és vér? Látod rajta még mindig elég megviselt állapotban van, mivel szavaiból kiderült lehet nem bírja a vér látványát.
Matrózok között még mindig ott őrködik az a fiatal inas, aki Toren néven mutatkozott be neked, mögötte gyenge manaáromlásra leszel figyelmes a raktár felnyitott csapóajtójából.

// Még 1 vagy 2 reag plusz időt adtál, de ugy is mesélő föggü, mikor lesz meg. //

Időjárás: Kellemes meleg éjszakai idő.
JK: His Oreon

Ahogy kiadód a zaureknek a parancsot, érzed a medál próbál ellenállni a mágiádnak, de könnyen áttöri a mágiád a medál ellenállását, majd így Zaurek megállt a parancsodra.
Rochald kapitány kihasználva Zaurek tétlenségét fölűről lecsapott rá a lovagkardjával, ezáltal ketté vágta testét és a átkozott medál a kard pengéje miatt eltörött, így megszűnt a manaáramrás Zaurek testéből, meg a medálból is egyúttal.
Közben matrózok odamentek elhunyt társukhoz és Rochald kapitány is, utána elhunyt emberének mondta.
- Nyugodj békében hű matrózom, aki szolgálat közben vesztette életét és ahogy ígértem ellenséged követ a halálba, Arbone hitedhez méltó temetésed lesz, ahogy vallásod megköveteli barátom.
Evvel Rochald lehajtja elhunyt matrózának szemeit és megkéri két eberét csomagolják be, mivel holnap méltó temetése lesz.
Rochald kapitány mondja neked. - Nem tudom, igazat-e mondasz, igazából nem is ismerek, ám Engol fedélzetmester elkísér, közben bemutassa neked Arbatros hajómat, mindjárt jön, csak segít elhunyt társunkat becsomagolni, közben van kérdésed tedd fel nyugodtan?
Szép lassan csomagolják elhuny társukat vászonba, evvel tudod még eltart néhány pillanatig a művelet.

//Rochald kapitánynak még fel tehetsz kérdéseket vagy raktérben körül nézhetsz.//
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vigo Odrich 2010.10.25. 16:49-kor.
XV. Vigo Odrich, Haonwell hercege
Vigo Odrich
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 268
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zakar » 2010.10.25. 12:09

//His Oreon//
-Őszinte részvétem kapitány, nyugodjon békében istene oldalán e derék matróz. Had ajánljam fel mágiámat és tudásomat míg a hajó végcéljához nem ér. Jó pár dologhoz értek betegségek gyógyításához, épp úgy mint gyógynövények főzeteinek készítésén keresztül a sebek összevarrásáig. S tudom a mágia önöktől idegen, de higgye el, hosszú utakon jó segítséget jelenthet áldása vagy pusztítása egyaránt. Kapitány had kérjek öntől valamit, a zauruk tetemének eltüntetését bízza csak rám. Nem lenne szerencsés kidobni csupán a hajóból. Ugyanis e zauruk hajdani lelke még visszatérhet és kóborlóként megszállhat valakit a hajón. Így az lenne a legjobb, hogyha visszazárnánk a ládába a tetemet. És én ügyelnék rá, hogy míg ki nem kötünk ne történjen semmi fajta túlvilági atrocitás. Kapitány nem ismerem Arbone isten családjának történetét, elmondaná kitől szokták a pyarroni panteonban kérni a holtak védelmét. Ugyanis, míg e zaurek szentelt földbe nem kerül, a holtak urának imájától védve, a hajón a kóbor lelkek megjelenhetnek. És ha kidobnánk a szerencsétlen testét ima nélkül a lélek úgy érezné, a hajón kellene kisértenie örökre. Míg valaki meg nem adja neki a végső nyugalmat. Nem tudom ismeri e kapitány a versikét a Holló kódexből mely így szól:
"Harcoltam és elbuktam,
Ó Morgena vigyázz rám,
Halld meg könyörgésem,
Lelkemet őrző anyám.
Porladó csontjaimat ne háborgassa gonosz kéz.
Mert átkot szórok arra ki erre kész.
Vissza térek én, ha ezt megteszik,
S rá rontok arra kik a holtat nem tisztelik."
De elég az idézetekből kapitány, inkább majd elindulnék megkeresni az öszvéremet és a kutyámat. Miután visszaraktam e szerencsétlent a -mutatok a zaurukra.ládájába.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zakar 2010.11.06. 16:42-kor.
"Semmi sem állandó, csak a tudat furcsa fintora, ez az érzés."
Zakar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 43
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anhorienn » 2010.10.25. 15:05

//Morel Dal Jandarvi//

- Nem, Doktor! Még nem tudom mi van, de kiderítem. Menjen a kabinjába, a kapitány majd szól, ha szükség lesz a szakértelmére!

Odamegyek az integetőhöz, és megkérdem:

- Mit őriztek fiúk? Megnézhetném? Hátha segítségetekre lehetek. Eddig sem kellett sem tudásomban, sem szándékomban csalódnotok. És ezt Te tudod a legjobban.

Számítok a jó szándékára, és az együttműködésére.

/Albert Einstein/

Karaktereim:

Brodan Gravel, Új pyarron szülötte, homálytestvér rabszolgája, kocsmák ismerője.
Anhorienn
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vigo Odrich » 2010.11.11. 14:50

JK: Morel Dal Jandarvi

Frojel rövid válasszal mondta. - Rendben.
Aztán Frojel elindul kabin lejáró felé és félhomályos sötétségben el is tűnt, majd Torent mondataidra válaszolt, közben szomorú az arc kifejezése.
- Tudom Morel, hogy nem csalódtunk benned, de parancs az sajnos parancs és így senkit nem engedhetünk le, igazából én sem tudom mi folyik ott, de innen jött ez a erős rengés.
Egy kis sóhajtós szünet után mondja tovább. - Egy kevés türelmet Morel, szerintem mindjárt jönnek.

Néhány pillanattal később feljött a hajó raktérből Rochald kapitány, utána szép lassan hét matróza is, végére pedig egy idegen alak, akit alaposabban szemügyre vettél, 1,8 láb magas férfi látsz, kék mandula vágású szeme van. Hajszíne fekete, haja lapockáig ér és kibontva hordja. Zöld színű köpenye, fehér inget, barna nadrágot és fekete gyalogos csizmát látsz rajta. Nyakában egy piros kendővel. Jobb oldalán egy hosszú kard lóg neki. Bal oldalon egy könnyű számszeríj és egy tegez van. Viszont ami lényegesen feltűnik teste körül áramol a manna, ebből sejted ért a mágia használatához.
Később hajószakács kihoz egy kutyát, pillanatra meglepődsz, de mikor odaadja az idegen alaknak, akkor kíváncsiságod növekszik, viszont addig az utasok szép lassan vissza vonulnak a kabinjukba, te is érzed fárasztó napod volt, de egyúttal kíváncsi is vagy.
Néhány pillanat telik el és csak az idegen, meg Rochald és három matróz beszélget a félhomályos sötétségben, ami csak az olaj lámpa világit meg arcukat, de a köd is már egyre sűrűbb takarót borít a fedélzetre.

Időjárás: Kellemes meleg éjszakai idő.
JK: His Oreon

Végig hallgatta a mondataidat, majd válaszol Rochald kapitány. - Néhány dolog, amíg a hajómon van addig semmilyen félelmetes varászlatot ne merészeljen használni, különbem úszik a legközelebbi partig.
Pillanatnyi szünet után válaszolt tovább. - Ha ért az orvosláshoz, akkor egy ideig ön lesz a hajóorvosa, meg ősi szellem történetekben nem hiszek, úgy hogy ne hitegessen ilyesmivel, de odaadom a hullát, ha annyira akarja.
Kapitány parancsot adott az embereinek, majd félhomályos sötétségben, visszarakták zaureket a ládába és lezárták, majd a kulcsot odaadták neked, aztán elcsomagolt társukat felhelyezték egy régi hálóból szőtt függő ágyra, sötétben motoszkáló patkányok elől. Odajött a fedélzetmester hozzád és mondta. - Várjunk egy pillanatot, utána kövesen fent mindent megbeszélünk.
Rochald kapitány elindult fölfele, mögötte meg hat matrózzal, végén a fedélzetmester, utána te is elindultál, mert ahogy ment föl a fedélzetmester az orrodig se láttál, így a fényt követed, ami fedélzetmester kezében világítót olajlámpás adott, egy kis idő múlva fel is értetek a fedélzetre és rengeted utast láttál meg több matrózt, viszont egyik fiatal ember teste körül ingadozó mannaáramlásra lettél figyelmes és néhány pillanat elteltével alaposan megnézted, 185 cm magas, korához képest nagydarab, fekete hajú, napcserzett bőr, koravén ábrázat, arcán körszakáll.
Közben elgondolkoztál mestered szavain: Annak van ingadozó mannaáramlása, aki képességeit nem sajátította el, csak vele született képesség, ami idővel magára és körülötte lévőkre is veszélyes, mert érzelmek és ösztönök irányítsák a ezeket a véletlen szerű mágikus erőket, de ilyen emberek ritkák elvileg, mivel a tehetségeket felfedezik még kiskorukban a többi mágia használó.
Engol fedélzetmester megzavarta gondolatodat kérdéseivel. - Ha jól tudom állatait keresi, ám csak a kutyáját találtuk meg, ott hozza a hajószakács.
Mutat a szakácsra és hozza saját készítésű pórázon a kutyádat, oda érve hozzád, leszedi a kutyádról a pórázt és mondja közös nyelven. -Tessék, máskor vigyázón jobban a kutyájára.
Evvel el is ment és lassan utasok is elmentek a szállásaikra, csak a ismeretlen fiatal ember várakozott jó néhány lépés távolságra, közben fedélzetmester mondta. - Hatos számú kabint odaadjuk önnek, de egyelőre őrizetben kell, hogy tartsuk, reggel folytatjuk a keresést és a beszélgetést.
Rochald kapitány bólogat és mondja. - Igazad van Engol, még ne sétálgasson szabadon a hajon az új utasunk, de keresés befejezem mára, mert szerintem mindenki fáradt, most már csak az a kérdés Oreon, hogy önként együtt működsz a legénységemmel?
Vigo Odrich
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zakar » 2010.11.12. 0:40

//His Oreon//
-Hát hogy ne kapitány együtt működök önökkel válaszolom, mosolyogva és remélem utunk során nem lesz semmilyen zavaró dolog mely miatt esetleg mágiámat használnom kellene.<Ó Sogron nyugtass, nem küldtél volna ide, ha nem a türelmemet kívánnád próbára tenni.>
Mikor meghozzák a kutyámat, szelíden lehajolok hozzá, és elkezdem simogatni.
<Végre itt van egy értelmesebb lény, mint ezek a matrózok. De hol lehet Tió?>
-Hát szia Noir, megijedtél picikém, ígérem nem kell félned nem lesz semmi baj. Tudhatnád már Sogron hatalma nagyon nagy, tréfáját türd türelemmel. Majd partra szállunk. Tió hol lehet mutasd meg. Ezzel elengedem a kutyát.
Majd felállok és ránézek a mágikusan aktív fiú-ra. < Ni csak te ki vagy, ne nézz ilyen szúrós szemmel, mert még megijedek. Ha tudnád, hogy nagyobb veszélyt jelenthetsz te mint én. Biztos mestert kerestél volna már. De így csak egy harcost faragtak belőled ha, nem egyszerű kalmárt.>
-De úgy érzékelem nem csak én hordozok itt holmi isteni kegyet ezen a hajón. Csak, hogy tudja kapitány. Valaki még van itt aki elfojtja adottságait. Érzem az erejét. < Csak hogy tudd, tudom a titkodat harcos.>
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Zakar 2010.11.14. 16:40-kor.
Zakar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anhorienn » 2010.11.12. 12:11

//Morel Dal Jandarvi//

Közelebb megyek, de ha megálljt parancsolnak nem ellenkezem. Alaposan, már-már bántón vizslatom a mágiahasználót, és próbálok minél többet hallani a beszélgetésből, ami a matrózok, a kapitány, és az idegen között zajlik.
Nem véletlen az új jövevény érkezése, biztosan ne az. Rosszban sántikálhat. Ez a felbolydulás a mannahálóban biztos, hogy az ő műve, de eddig csak varázslókról hallottam, hogy térben ilyen gyorsan utaznának, de azok talárban, vagy dreggisben mászkálnak, nem utcai ruhában. Lehet, hogy a kapitányt átveri, de minket nem fog. Apám, és én majd a végére járunk a dolognak.- Forognak a gondolataim miközben a jövevény felé közeledem.

/Albert Einstein/

Karaktereim:

Anhorienn
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vigo Odrich » 2010.12.16. 21:18

JK: Morel Dal Jandarvi, His Oreon

Éjszakai ködös sötétségben álltok, ami néha-néha megvilágít arcokat az éjszakai lámpás fénye, tenger morajlását halljátok, ahogy hullámok csapodnak hajó falához. Egyik arcot már jól ismeritek az éjszakai ködben Arbatros kapitányát Rochald Winhild, meg aki az olaj lámpását fogja Engol Thre Wonter fedélzetmestert, utána még Alfnoker kormányos arca is feltűnik, meg eddig még ismeretlen matróz a negyedik személy, akit beszélgetésekből sem tudtátok meg, hogy kicsoda.

//Morel Dal Jandarvi//

Hiába próbálkozol kihallgatni őket az idegen miatt olyan nyelvet használnak amit nem ismersz, ám ahogy közelebb érsz, Engol mondja ismert nyelven. - Nyugodtan gyere közelebb Morel, apádat ismerem beszélgettem vele a reggelinél. Várakozol, viszont beszélgetésből nem értesz semmit, de az idegen elengedte a kutyáját és mit ha keresne valamit, majd leül, ebből sejted nem találta meg, amit kereset.
Idegen nézet egy kis ideig, majd Rochaldhoz beszélt, közben Engol neked mondta. - Azt állítsa az idegen, hogy van még egy mágia használó a hajón rajta kívül, vajon szerinted ki lehet?

//His Oreon//

Válaszodra egyet bólintót a kapitány, utána Noirnak kiadtad keres parancsot, de hiába, mert nem találta meg, aztán le is ült, de úgy sem tehet róla, mivel térben való utazáskor nem maradtak nyomok, amit ki tudna szagolni. Felállni nem volt nehéz, mivel idáig is álltál, majd egy kis ideig nézted a fiút, utána kapitánynak mondtad el véleményedet, amire rá kérdezett. - Lehet mentséget keresel csupán, de kíváncsiságból kire gondoltál?
Ha válaszolsz, ha nem, utána kapitány kiadja parancsot. - Engol és Alfnoker kísérjétek a kabinjába az urat, majd aztán ajtaja előtt őrködjenek felváltva. Utána szinte egyszerre mondják. - Igen kapitány.
Jobb megoldás lenne, ha haladnál mellettük, mivel ma éjszakára kényszer vendég szeretetet élvezed a hajónak a hatos kabinjában, közben Noir is követet benneteket egészen a kabin léjáróig, aztán a kabinodba. Még mielőtt becsukná az ajtódat Engol fedélzetmester kérdezett. - Friss víz a ládában, esetleg még valami ételt hozzak Oreon vagy kutyádnak Noirnak?

//Morel Dal Jandarvi//

Válaszoltál vagy nem Engol kérdésére nem lényeg, mivel Rochald kapitány fárad és leggyorsabb döntést hozott ma éjszakára, amiből egy kukkot sem értettél, de Engol és Alfnoker kezdték elkísérni az idegent a kabin lejáró felé, aztán a kapitány mondta neked. - Morel maradnál egy még pár pillnatot.
Erre lassan eltűntek a kabinlejáróban, aztán folyatta a kapitány mondandóját. - Nyilván rá jött Morel, negyedik tag aki itt volt, az a első-tisztem, ám van egy vele született képessége, megérzi a mágiát a közelben, még ha neki nincs folyékonysága hozzá, ezért tudtuk, hogy az idegen a raktárban van és arról is tudunk ki rendelkezik ilyen hatalommal a hajón, de közvetlen parancs miatt csak nekem árulja el, ám azt is tudjuk szándékosan nem tudsz varázsolni, így nem okozol gondot a hajón szerintem.
Pillanatnyi szünet után mondja. - Lényeget tudod, most menyél aludni, mert én is azt teszem. Aztán szép lassan eltűnt az éjszakában a kapitány és az első-tiszt is.
Vigo Odrich
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zakar » 2010.12.19. 7:15

//His Oreon//
Mikor megkérdezi kire gondolok, ismét a fiúra pillantok, és úgy válaszolok neki, hogy nem veszem le tekintetemet róla.
-A nevét nem tudom, még nem volt szerencsém bemutatkozni neki, de itt áll a matróz mellett. És olyan képet vág nekem mintha, én lettem volna a felelős hajdanán Orwella eljöveteléért. Az a körszakállas úriember. Kérem mondják meg neki ne nézzen ilyen csúnyán rám, mert megijedek.-Fűzöm hozzá mosolyogva.<Nem tudom ki vagy de abban biztos vagyok nyitnál kardoddal egy új ajkat nekem nyakamon. De hidd el ha megpróbálod meglepetésben lesz részed ficsúr, jobb ha a nyílpuskám a kezem ügyében lesz ma éjszaka. Bárcsak Tióról is tudnék valamit. Kellenének azok a füvek, egy kis nyílvég preparáláshoz. Ó Sogron kérlek vigyázz rám.>
Majd mikor a kapitány kiadja a parancsot az elvezetésemre velük megyek, majd mikor megkérdezik kérek e valamit, így válaszolok.
-Köszönöm kérdésed Engol fedélzetmester, egy kis kenyeret elfogadnék és valami élelmet Noir számára. Hisz ő fontosabb nekem az életemnél is. Had kérdezzem meg ki volt az a körszakállas férfi, a fedélzeten?
Zakar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anhorienn » 2010.12.21. 13:20

//Morel Dal Jandarvi//

-Rendben, igaza van uram. Jobb lesz, ha holnap kipihenten ébredünk.

Vajon mit kereshet itt ez a mágiahasználó? És vajon milyen praktikákat űzhet? Talán eltéved térben... és időben? Jobb ha éber maradok. Nem hiszem, hogy Tharrnak, vagy a Pyarroni isteneknek nincs ehhez közük. Jó lenne tudni, vajon melyiknek engedelmeskedik... Megnyugtatóbb lenne, ha nem a káoszt szolgálná...
Így morfondírozva magamban, megyek a kabinomba, és elteszem magam másnapra. Ajtót bezárom, és rögtönzött jelzőként a széket elé teszem, rajta pohárral, és benne néhány rézzel, hogy ha leesik róla, biztosan felébredjek. nem teszem a szék szélére, mert a hajó imbolyog, de ha átesnek rajta, még jó lehet jelzésre.

/Albert Einstein/

Karaktereim:

Anhorienn
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vigo Odrich » 2011.01.03. 14:30

//Morel Dal Jandarvi//

Felszerelted a jelző készülékedet a kabinajtód előtt, utána fáradságodban ledobtad magadat az ágyra és lassan ellátogattál álomországba.
Talán az esti beszélgetés miatt, de megint egykori szerelmedről álmodtál, ahol békés tájon karodban tartod és nézed, utána a viharfelhőket nézted, ahogy lassan közelednek, mely fekete és vér vörös színben pompáznak, azután ismét barátnődre néztél és helyette egy csontváz van a karjaidban, majd mondta neked.
- Segíts, nem alkarok meghalni. Ijedtségedben reflex szerűen eldobtad a csontvázat és darabokra tört, majd barlangban hallottad Ihrin hangját, ahogy énekel egy gyerekkorodból ismert dalt.
Elkezdted lassan követni a hangot egészen a barlangba, majd sűrű sötétség, aztán a kabin folyóson találtad magadat a ruháidban és fegyvereiddel.
Lassan haladtál a folyóson és benéztél a hármas kabinba, ahová Ihrint kisérted, de csak bent vér vörös foltok vannak és mint ha csatahangjait hallanád még, de nem látsz más, csak vörös foltok mindenütt.
Néhány pillanattal később sikoltás hallottál, így felrohantál a fedélzetre és egyik fekete árnyék tőrét tartotta Ihrin torkához, majd az árnyék megszólalt. - Le a fegyvereidet vagy a kis csaj meg hal?! Várva döntésedre az árnyék...

//Off: Álom közben tudatnyitás diszciplínád működésbe lépet, 1 Yp pontot vonj le.//

//His Oreon//

Rendelésedet felvette, utána kérdésedre válaszolt is Engol. - Morel Dal Jandarvi, Kolred Dal Jandarvi vályogos úr fia, körútjukon vannak, hogy híresebbé tegyék gyógyfüzeteiket, legalább is ezt hallottam.
Mondata befejezésével elment és pár pillanat múlva, hozott egy fél cipót és régi tálban főt húsos csontmaradékot, előzőt neked adta, másikat meg a kutyádnak, majd Engol mondta. - További jó étvágyat és jó éjszakát. Ahogy befejezte a mondatát, utána becsukta az ajtót és kulccsal rá is zárta.

//Off: Hogy töltöd továbbiakban az éjszakát.//
Vigo Odrich
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zakar » 2011.01.05. 22:34

//His Oreon//

-Köszönöm az ellátást, és a felvilágosítást Engol fedélzetmester. -Válaszolok a férfinak mikor meghozza az ellátmányt. -Neked is legyen nyugodalmas éjszakád.
Majd mikor becsukja az ajtót, elfogyasztom a kenyeret, és közben nézem ahogy Noir csendesen falatozza a csontokat.Mikor befejezte, megsimogatom.
-Ó hűséges behemótom, vajon mit tartogat nekünk Sogron, mivel megedzi jellemünket. <Remélem dicsőséget szerezhetünk nevének.>
Majd keresek egy mécsest aminek lángjánál imámat elmondom.
-Hűségem rendületlen hozzád, tudás és változás ura, sújts le méltón ki szolgád életére tör. Vezesd kezem, hogy igazságos és bölcs legyek a megpróbáltatásokban. S ha el jön az idő, szíts fel bennem dühöd parazsát, hogy megemlegesse ki neved ellen tört. Ha eljön az időm uram add, hogy méltón nevedhez, sújtson le rám a vég..
Majd pár hajszálamat a lángban elégetem. És lefekszek. De mielőtt álomba merülnék tudatnyitást hajtok végre és rá pillantok az asztrál síkra, hogy felmérjem a hajó érzelmi helyzetét. Utána ha nem látok különösebben zavaró dolgot, alvás előtt egy ébredés diszciplínát is bevetek, hogy felkeljek, ha az ajtót valaki kinyitja. Ezután elalszok, ha Noir feljön hozzám az ágyba nem rúgom le.
Zakar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anhorienn » 2011.01.14. 13:59

//Morel Dal Jandarvi//

Körülnézek a padlón van-e olyan rés, ahova beszúrhatnám a fegvyerem, vagy hogy le tudom-e tenni úgy, hogy az nekidőljön valaminek. mégse a földről kelljen fölszednem. Ha ilyen lehetőséget nem látok, úgy teszem le a fegyver, hogy a keresztvas lefelé álljon, hogy a penge alá alkalmasint beférjen a lábfejem eleje.

Ha sikerült megállítanom, ha nem (nem időzöm vele sokat) felegyenesedem.
- Ki vagy, és mit akarsz a lánytól? Vagy engem akarsz? Mi dolgod itt?

/Albert Einstein/

Karaktereim:

Anhorienn
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vigo Odrich » 2011.01.16. 17:02

Időjárás: Kellemes meleg hajnali idő.

//Morel Dal Jandarvi//

Kardodat beillesztetted a két hajó deszka közé és feltetted kérdéseidet az árnyéknak, aztán kacagott rajta egy jót, majd felelt rébuszokban.
- Hogy én mit akarok a lánytól, halál létemre átsegíteni egy jobb világba, hogy ismét együtt legyen elhunyt kedvesével, tőled nem kevesebbet, mint hogy szenvedjél és megérezd az egyedül lét keserű ízét, hogy dönteni tud halál vagy élet útjára lépsz-e.
Pillanatnyi csend után az árnyék folytassa. - Nevez egyszerűen végrehajtónak vagy sorsnak, amelyik neked szimpatikusabb Morel, utad hosszú és adottságaid miatt magányos lesz, ám túllépve koráraidat megtalálhatod helyedet a világban, de a döntés rajtad áll vagy bukik. Befejezte a mondatát az árnyék, utána a hajópadló elnyelte a fegyvereidet, mint ha futóhomokon álltál volna, majd az árnyék hidegvérrel Ihrin torkát keresztül vágta a szemed láttán, utána elhunyt vérben áztatott testét elnyelte a hajópadló, majd árnyék utolsó szavait feléd mondta.
- Út hideg és kegyetlen, de döntés rajtad áll vagy bukik.
Utána testét elnyelte a végtelen sötétség, majd lassan elkezdtél süllyedni, mint a fegyvereid, meg Ihrin holteste is, amikor a fejedet is majdnem elnyelte a hajó padló, hirtelen félelemtől megébredtél az álmodból.
Kabinod szobájában lassan körül néztél, ám csak három méter távolságban láttál tisztán, mivel távolabb már csak homályosan láttál, mint ha a köd lenne a kabinban és még hozzá nagyon sűrű, kint nagy a mászkálás hallotál, meg dörömbölések szisszenéseit mellé, apád lassan feléd fordult, majd mondta. - Mi történt Morel, rosszat álmodtál?

//His Oreon//

Tudatodat megnyitottad az asztrális és mentális síkra, minden hol szokásos nyugodt színeket láttál, ám nagyon távol, szinte halvány vöröset színt is, de semmit nem tudtál kiolvasni belőle.
Tudatnyitásod befejezésével, lassan nyugovóra tértél, ám még mielőtt elaludtál volna Noir szorítót az ágyad sarkában a lábadnál helyet, majd meglátogattad álomországot.
Békés mezős tájon találtad magadat, sok állat szanaszét mindenütt, tehéntől kezdve, kecskék és birkák, még Tió szamarad is legelészett, ám ép Noirt nem találtad, sejtésedre most kezdődik a rémálom, keresgélések közepette, közelebb jutottál a birka nyájhoz és sok mekegés közben, de egyik birka hevesen ugatott, végül felismerted Noir kutyádat, csak gyapjas birka testében, utána elkezdte húzni a kabátodat és erre azonnal megébredtél, aztán azt láttad, hogy Noir húzza le szájával a takaródat és néha abbahagyja, aztán felváltva ajtót hevesen ugassa, közben kint valaki erősen fejszével hasítja be a kabinodnak ajtaját.

//Alvás miatt összes Pszi (Yp) pont visszaállt eredetire, ám Morel 1 Yp levonása még marad//
Vigo Odrich
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zakar » 2011.01.19. 0:06

//His Oreon//
-Hát te se a legénység tagja vagy! Sogron kegyelmezzen lelkednek. -Szólok oda hangosan az ajtón túlinak.<Mi a ményküves ménykűt, hozott elém a sors.>
A nyílpuskámmal az ajtóra célzok, hogy aki belép azt egyből átküldjem a túlvilágra. Ezután varázsolni kezdek jobb kezembe fogom a nyílpuskámat, majd hozzálátok egy villámvért varázslathoz. Mellyel felvértezem magam.
//villámidézés:4 Mp és Villámvért:3 Mp.Elköltöttem 7 Mp-ot összesen. 1 szekundum alatt megvan. Így addig várok míg biztos nem lesz a belépése. Hogy ne vesszen időm a 1 kör-ig tartó varázslatból. //
Zakar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
57 hozzászólás • Oldal: 3 / 4 • 1, 2, 3, 4

Vissza: Kalandozások... - Archív