• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

I. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
358 hozzászólás • Oldal: 24 / 24 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24

Re: I. Csapat

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2010.12.03. 15:25

Leteszteltem, hogy él-e még Nava száma, csak azért, mert ha a téli időjárás miatt éppen holnap akarna leszakadni minden vasúti felső vezeték, hogy késsek pár órát ,legalább egy embernek tudjam mondani mi újság van.

Quator, PM-ben légyszi küldd már el a számod, mert telefont és számot váltottam és már nincs meg a tiéd. kösz.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.12.03. 16:28

Majd én is visítok telón, ha történne valami :)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2010.12.03. 18:20

Végül is, retúrt vettem IC-re, 9:21-re vagyok ott.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.12.03. 18:44

Viszem a szörnyek könyvét, hogy legyen miből válogatni :) (meg nekem is kellhet)
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.12.03. 19:01

Üdv!

Castor

Most jutottunk odáig, hogy megnéztük közösen Syrius karakterét. Mivel csak az alap kiírást küldtem el neki ló halálában, így ő dobta a tulajdonságait. Ennek megfelelően most kicsit változnak és kihoztuk 32-pontból. Elnézést a késői változásért. :?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.12.03. 19:10

Ha minden oké, én 9.27-re érkezem a vasútállomásra.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.12.03. 19:27

Mi 08:25-re. Szerintem a csordával megyünk a HEMO-ba és így Ti kettecskén majd jöttök. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2010.12.03. 20:23

Ok, én bevárlak, Nava.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.12.03. 20:29

Oké :D Rhizan Zild ugyan nem a mi csapatunk tagja de vele utazom, ha a MÁV is úgy intézi.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.12.04. 20:50

Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2010.12.04. 20:51

Üdv!
Értékelve a találkozót, elmondhatom hogy jól éreztem magam, egyrészt azért, mert amit terveztem, sikerült végig is mesélni, másrészt a csapat személyeiben remek poéngyárosokat ismertem meg és már ezért megérte elmenni, remekül szórakoztam a beszólásaitokon.

Annyit tudok ígérni, ha lesz 7. OM tali, a D&D szekcióban ott is vállalom majd a mesélést és a modulírást, annál is inkább mert most már tényleg látom mi fér bele a szűkre szabott időkeretbe és mi nem.

Tényleg elégedett vagyok a történettel, hogy végül is befértünk az időbe, és minden résztvevő számára sikerült egy befejezettség, lezártság érzést elérni a sikeres küldetés teljes1tés által.

A kaland hátteréről:

A lényeg az volt hogy a dokkok alatti csatornarendszert ellenőrző Fekete Rák tolvajklán kiadta bérbe az egyik használaton kívüli raktár helységét egy gnóm mágusnak akinek volt egy első és utolsó próbálkozásos balul sikerült "Kapu" varázslata, ami átjárót nyitott a Káosz létsíkjára ahonnét egy kisebb szlád csoport (egy fővezér fekete, egy alvezér szürke, egy maréknyi kék katona egy pár vörös, és néhány mágiahasználó zöld szlád) átszivárgott.
Megölték a mágust és megkezdték a hatalomátvételt a csatornajáratok felett.
A szládok szaporodásához amolyan "alien"-esen emberi testekre van szükség, ezért a mágiával -ideiglenesen- emberi formára változtatta magát pár szlád és személy bűvölése varázslatokkal lecsalták a polgárokat és az inspektorokat a csatornákba, ahol fogjul ejtették őket.

Az alvezér szürke is szeretett volna "alfa-szlád" lenni ezért a saját szakállára előkészületeket tett és megtalálta a módját hogyan tudna fekete halál szláddá változni: épített egy negatív létenergia síkjának esszenciájával üzemelő szerkezetet, ezt és egy önmagunk átváltoztatása varázslatot használva szerette volna elérni a szlád társadalom csúcsát jelentő feketévé válást. Ezért machinált ott a csontikkal, meg a negatív energia gömbökkel. És megkísérelte volna a hatalomátvételt is, ehhez pedig még több gazdatestet zsákmányolt volna, hogy privát szlád sereget szaporítson magának.

Ezt a tervet hiúsították meg a hősök véglegesen. A nyitott Káoszkaput Nava papnője egy mágiatöréssel bezárta, épp úgy ahogy a fekete kristályt zúzta szét.

Röviden ez volt a modul.

(A "vakond-csiga" egy ún. "delver" nevű szörny volt, ami intelligens, értelmes, a Közös nyelvet beszélni tudó lény, aki gyakorlatilag köveket eszik és a földmélyi közegben otthonos, úgy rágja át magát a sziklán mint a vajon. A drágakövek különleges ínyencfalatokat jelentenek a számára. A fekete szlád ezzel fizette ki a szolgálatait a járatok bővítéséért. Egyszerűen megegyezett vele, hogy kap finom nyami drágaköveket ha melózik a szládoknak és fúr még pár járatot. Ezért fosztogatták az ötvösöket.)

A kalandban nem voltak különösebben körmönfont intrikák, lényegében hentelés volt, de ennek dacára szerintem élveztétek, mert meglehetősen egyszerű, világos és letisztázott célokat kellett elérni, (azt hiszem ez nagyon lényeges egy modulban) különösebben nem kellett agyalni rajta hogy mi a dolgotok és miért is vagytok ott ahol és mit kell csinálni.

A küldetés célja mondhatni egyszerű volt mint egy faék, de szerintem jól lehetett rajta szórakozni.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.12.04. 22:01

Üdv!

Nos, ahogy mondják a fekete puding próbája az evés, igaz Nava odakozmálta...
Nagyon régen játszottam ezzel a rendszerrel, alakváltóval eddig meg egyáltalán nem - de a hangulat fergeteges volt. Ez volt az első olyan OM kaland amiben rész vettem és amit sikerült befejeznünk, szóval nagyon jól sikerült eltalálni a hosszát. Ha az elején negyed órával kevesebbet vergődünk a régensnél, akkor simán lezártuk volna, mire Nava indul. De majd legközelebb :D
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.12.04. 23:08

Üdv!

Itt is megköszönöm Castor a munkádat, látszott, hogy sokat feccöltél a kalandba és ahogy mondtad egy kerek egészet kaptunk. Megvolt a felvezetés és volt rendes befejezése is. Emellett pedig a DnD-től és úgy általában egy "egyszeri alkalmas" asztali partytól elvárt sima vonalvezetés, hogy ne kelljen túl sokat agyalogni a fárasztó utazások után/előtt. Persze a sok röhögés és agyament poénok szintén hozzá tartoztak, amiket jól viseltél és partner is voltál bennük KM-ként. :D
Ha túl sokat nyaggattalak a szörnyek királyi famíliáival és a föld alapú mentőkkel, nomeg az 5láb-programmal, akkor utólag is elnézést! 8)

A karakterről és kihasználásáról: Részemről teljes elégedettséggel fejeztem be a kalandot, mint ama "jóllakott óvodás". Amit szerettem volna kihozni, azt teljes mértékben sikerült. Azt hiszem sikerült adnom a csapatnak egy megbízható tankot, aki mögé nyugodtan be lehetett húzódni és fel tudta "szabadítani" a bajba jutott csapattársakat az ellenség szorítása alól, ha kellett. :) (Bár a vége felé már egy kicsit kényelmetlenül éreztem magam, hogy semmit nem hagyok a többieknek. :oops: Mondjuk talán így is volt jobb, hogy nem haldokoltunk felváltva a csatornákban. :) )

Nagyon várom a következő találkozót és részemről már most benne lennék egy hasonló csapatban! :D Mondjuk, mint összeraktuk, a köldökzsinóros kismagzat orvgyilkos presztízs faj-kaszt mindent vinne. :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
358 hozzászólás • Oldal: 24 / 24 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24

Vissza: Csapatok