• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 317 / 338 • 1 ... 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Iymer » 2010.11.19. 0:41

Pokoli Hajsza:

Ha rám vártatok, akkor elnézést kérek.
Tehát akkor előbb Trebre nézek, és ha jelzi, ő majd cselekszik, akkor hagyom, tegye, amit gondol. Ellenben ha nem, akkor lassítok a lovon, de nem állítom meg(!), átveszem a pajzsos kezembe a lándzsát, előveszek darabra sok pént és "Itt a pénz!" kiáltás során körbe, magasra, jó látvánosan szétszórom, majd a pajzzsal a hátamat/fejemet fedezve megugratom a lovat és legázolom a 3. haramiát. A melékutcán pedig az eseményektől függően vagy eltünök (a piacot kikerülöm), vagy visszajövök és a szemezgetők közé eresztek egy-két nyílvesszőt.
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 610
ZK Karakter: Iymer Senton barát - Manifesztáció
ZK Karakter: Iymer cwa Takeda - Testvérviszály
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2010.11.19. 18:47

PH:

Üdv

Akkor lássuk:

Javaslom döntsétek el ki cselekszik előbb! Mindkét esetet felírom.

1. eset =
Quator: Megcsóválva a fejem lemondóan "káromkodok", miközben én is leoldom az erszényem, hogy vigyék, ha akarják. Közben Hamvasztó Tekintet. Ezek után főnök számszeríjának megbámulása, hogy elégjen/elpattanjon a húr, tetőfedő1 számszeríjára nézés húrégetés miatt, tetőfedő2 számszeríjára nézés húrégetés miatt. (Ennek két hátrányát látom. Az egyik, hogy ha a húr nem rendes éghető anyag, hanem drótsodrony, akkor ez nem működik. A másik, hogy körönként csak egyre tudok nézni és addig lerohannak minket a többiek alulról.)

Iymer: tehát akkor előbb Trebre nézek, és ha jelzi, ő majd cselekszik, akkor hagyom, tegye, amit gondol. Ellenben ha nem, akkor lassítok a lovon, de nem állítom meg(!), átveszem a pajzsos kezembe a lándzsát, előveszek darabra sok pénzt és "Itt a pénz!" kiáltás során körbe, magasra, jó látványosan szétszórom, majd a pajzzsal a hátamat/fejemet fedezve megugratom a lovat és legázolom a 3. haramiát. A mellékutcán pedig az eseményektől függően vagy eltűnök (a piacot kikerülöm), vagy visszajövök és a szemezgetők közé eresztek egy-két nyílvesszőt.

-Értelmezésem szerint, ebben az esetben Iymer átadja a KÉ-t Quatornak. Aki leszáll a lováról és leoldja erszényét ez kb 4 szegmens. Ekkor számára maradt még 6 szegmens. A főnök húrjára nézés 2 szegmens,(szerencse esetén elég a húr, így a távolsági fegyvere hatástalan) tetőfedő1 megkeresése + húr égetés 3 szegmens. (a nomád vagy cselekszik vagy nem, de mielőbb kellene) Ha minden jól megy már 2 támadó semlegesítve, de Iymer még csak most dobja szét az aprót, ami miatt az utolsó ijászunk lőni fog (nyílpuskája van 1k6 sebzés) Irahhman vágtába kezd. Ennek hatására a vezér és mindenki támad. Főleg a lovad akarják. Kapsz> 1 roham módosítót, 1 harc magasabbról módosítót. Amivel az előtted álló, támadó nagy valószínűséggel kinyúlik, de a másik 2 akár ki is ütheti lovad s ekkor bajban leszel. Tehát 1 lövés minimum érik. Ha szerencséd van, nem kapsz találatot, ha nincs akkor minimum 1k6 sebzés ér. (Ja a pajzzsal kapcsolatosan, azt írtad, h a hátad és a fejed véded, ami tarkó, nyak és a a hátad közepe tájékát jelenti... nálam :? A megmaradt ép fegyverzetű lövész oldalról van, és mielőtt elindulnál azelőtt lő) Ha mindez lement a mögöttetek lévők megérkeznek és a tűzvarit kezdik gyilkolni.

2. eset = Quator leszáll a lóról és káromkodik, ( dobok kockával, h a főnök mire véli. / egyszerű sértésnek veszi, vagy varázslatnak gondolja. Mindkét eset rossz, mivel sértődékeny és pökhendi // Ha 50 fölötti a dobás, akkor pechje van a tűzvarázslónak és rálő a vezér) ha talál újból kell próbálkoznia a varázslattal, kb 3 szegmens? :shock: így már 6 szegmensnél járunk. Aztán tűzhullám és lesz ami lesz, valószínűleg 20 méteres körzetben minden megég. Ha valaki még így is talpon marad, akkor utána megbeszéljük.

Javítsatok, ha valamit nem jól értelmeztem, illetve nem így gondoltatok.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2010.11.19. 22:48

PH:

Annyi kiegészítés, hogy ha Treb jelzi, majd ő megoldja, akkor a következő jelzéséig Irrahman sem cselekszik "érdemben", azaz a pénzt sem szórja szét. Ennyi.
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.11.21. 10:30

PH:

Elnézést a hallgatásért! :oops: Összejöttek a dolgok sajnos.

Annyi kiegészítésem lenne a másodikhoz (illetve varázslat észrevétel szempontjából az elsőhöz is), hogy a varázslatot nem kell újrakezdjem, mert ahogy előzőleg megbeszéltük senki sem céloz kifejezetten Trebre, így ha a főnök észbe is kap, akkor sem tud "közbelőni" az 1 szegmenses varázslatba. Az más kérdés, hogy a tűzhullám elindultával még mindenki lelőheti Trebet, de ez már magát a varázslatot nem érinti. 8)
(Mondjuk az főleg vicces lesz, ha a tűzhullám mellé még véletlen megölik a tűzvarázslót és lesz egy plusz lángrobbanás is. 8) :lol: )
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2010.11.26. 21:16

Üdvözletem!

Elnézést kérek mindenkitől, aki rám vár, de egyelőre alig tudok időt szakítani az OM-re, és ez minden bizonnyal így lesz még a hétvégén is. Hétfővel kezdődően talán rendezni tudom a lemaradásaimat.

Érintettek:
- A fergeteg átvonul
- Pokoli Hajsza
- Manifesztáció

Iymer / A Rászil
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2010.11.30. 19:26

CFRK

A közelgő tali és egy egyéb megírnivaló, -munkahelyi beadandó- miatt a mese előreláthatólag a jövő héten folytatódik.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2011.01.20. 19:42

CFRK

Folytattam a mesét.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.02.06. 17:52

Hali!

Quator ar Zaraquer és a többiek akik a vampire kalandban vannak:

Akkor én kezdeném is a karakterem ötletét megosztani mielőtt valaki lecsapna rá.:)
Egy Tzimisce karakterre gondoltam, aki lehet az egyik vezető a csapatban ha mások nem jelentkeznek erre a posztra, pl.: a falkapap szerepe. A többit még én is kigondolom és a héten szerintem meg is lesz a karakter. A karakteralkotás és az előtörténet könnyítése érdekében itt van egy példa amit még annak idején használtunk amiben épp te is benne voltál Quator.:)
Ha Quator engedélyezi és ha hasznosnak találjátok használjátok:

Mivel foglalkoztál még életedben és mik kötöttek oda(család,barátok esetleg barát/barátnő stb.)?

Hogyan kerültél kapcsolatba sötétség rejtett világával(ki ölelt meg,hogyan találkoztatok,esetleg miért téged választott)?

Anyagi hátteredtől függően miből folyik be összeg számodra(miből van pénzed ha van:D)?

Mi a célja a karakterednek(valami világuralom félére akar törni, vagy herceg akar lenni, esetleg primogén, vagy csak meghúzza magát a városban és örül hogy nem nyírták még ki)?

Kinézete a karakterednek és felszerelése(kinézet, ruházat, fegyverek, esetleg autó)?

---KARAKTER---

Név:
Koncepció:
Természet:
Viselkedés:
Klán:
Szekta:
Menedék:
Generáció:
Kor:
Ölelést óta eltelt évek:

---TULAJDONSÁGOK---

Erő:
Ügyesség:
Állóképesség:

Karizma:
Manipuláció:
Megjelenés:

Észlelés:
Intelligencia:
Érzék:

---KÉPZETTSÉGEK---

Atlétika:
Empátia:
Éberség:
Helyismeret:
Irányitás:
Kézitusa:
Kifejezőkészség:
Kitérés:
Megfélemlités:
Rászedés:

Állatszelidités:
Biztonsági rendszerek:
Illemtan:
Közelharc:
Lopakodás:
Lőfegyverek:
Mesterség:
Szereplés:
Túlélés:
Vezetés:

Humán:
Jog:
Nyelvtudás:
Nyomozás:
Okkultizmus:
Orvostudomány:
Pénzügyek:
Politika:
Számitógép:
Természettudományok:

---HÁTTEREK---
Anyagi háttér:
Csatlós:
Kapcsolatok:
Generáció:
Státusz:
---DISZCIPLINÁK---
Őserő:
Nekromancia:
Uralom:
---ERÉNYEK---

Lelkiismeret:
Önuralom:
Bátorság:

Emberség:

Akaraterő:

---ELŐNY/HÁTRÁNY---

---VÉRTARTALÉK---
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.02.06. 19:10

Üdv.

Karakterek és játékosok elhelyezkedésével kapcsolatban elképzelésem, de változtatható: 8)

Falkapap: Nekromat, Tzimisce
Egyéb: Lorgar ves Erhan, Malkavita antitribu
Egyéb: Gordon, Toreador antitribu
Megmaradt poszt, játékos, klán: Ductus: Rhizan Zild, ?

Quator: Útmutató a Sabbathoz, meg van elektronikus könyvben, ha igen elküldenéd?
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.02.06. 19:17

Gordon!

Igen, én valszeg egy Malkavita antitribut hozok, vagy szocio- és pszihopata lesz, vagy paranoid skizofrén (azok közül a kevésbé súlyos, összeszedett gondolkodásra képes, összeesküvés elmélet gyártós típus).
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.02.06. 20:38

Hali vértestvérek!

Javaslat:
Nem tudom hogy Rhizan Zild milyen karival jön, de ha én leszek az egyetlen "törzsgyökeres" sabbatos akkor vállalom a ductus címet hogy legalább a főnök sabbat klánból való legyen.:)
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.02.06. 21:01

Üdv!

Nem akarom befolyásolni nagyon a csapathierarchiát, de van egy olyan benyomásom, hogy Nekromat a legtapasztaltabb a Vampire-ben, így szerintem is bízzátok rá a falkavezérséget. :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.02.06. 21:04

Nekromat: Nem tudom hogy Rhizan Zild milyen karival jön, de ha én leszek az egyetlen "törzsgyökeres" sabbatos akkor vállalom a ductus címet hogy legalább a főnök sabbat klánból való legyen.

Lorgar ves Erhan: Én is az "egyéb" státuszra szavaznék mivel annyira még nem vagyok jártas a rendszerben meg a világban (épp fejlesztés alatt az ilyen irányú tudásom)

Én is ugyan ez az ok miatt vagyok az egyéb kategóriában, így Nekromat szerintem kettőből bármelyik rangban lehetsz.

Karakterem jellemét még kigondolom, ám a klán jelleméből és a kedvenc vámpíros filmem főszereplőjéből állítom össze.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2011.02.07. 0:15

Üdv.

Csatlakoznék egy naiv kérdéssel..:)

Mely lehetőségek adottak még klánválasztás terén az én esetemben, hogy megfeleljek a történet követelményeinek?
Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 156
Karakter: Zarren Morovis (Krán)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.02.07. 13:59

Rhizan

Bármelyik sabbatos klánból jöhetsz. Az is lehet, hogy többen ugyan abból a klánból jöttök, akár lehet közös Atyátok vagy hasonlók. Ezeket rátok bízom. Azt nem hinném, hogy akár azonos klánból két ugyan olyan karakter születne.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 317 / 338 • 1 ... 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320 ... 338

Vissza: Csevegõ