2 idézésem van memorizálva. Egynek szó szerint lőttek. Pontosabban a Szörnyek idézése I.-nek de még megvan a II. De ott a karilapom miért nem nézed meg?
Holg ruházata: Már a zselénél is próbáltam utalni rá, de láthatóan ott se lett megfigyelve Holg ruházata. A mágikus teljes lemezvértben (és a hozzá járó mágikus posztóbélésben) gyakorlatilag Holgon van a legtöbb ruha. A csizmája meg a szövetnacija szára "kifolyt" a vértezet alól, de ezt a félmeztelenséget továbbra sem értem honnan szedtétek? Félreértés ne essék egyébként nem bánom a poénos helyzeteket, csak az zavar, hogy direkt meg lett írva, hogy a félork felpakolta magát mágikus konzervdoboznak.
Holg 13. köre
hosszúkarddal támadás (támadás erőből) 1k20+5 = 2(+5) [7]
Úgy emlékszem, mikor elment a net itthon, viszonylag nagy tételben bukkantatok gyógyitalra, amiket aztán a csapat szétosztott egymás között. Na, a kérdés lényegében annyi, hogy gondoltatok-e a szegény NJK-státuszban szereplő karakteremre, vagy mindet megtartottátok magatoknak?
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Holg annyit megivott, hogy maximumra töltse saját magát helyben és a többit hagyta, hogy a többiek osszák el. Nem emlékszem pontosan, de valamennyit elrakott Banyek és a többit egyenlő részben a druidák.
Azt tudom, hogy Holg felül vértben feszít bogár módjára, de alul? A gatyája nuku lett, alul félmeztelen, nem? Castor szövegéből úgy vettem, nem csak a nadrágszár, de az egész nadrág "füstbe ment". Ha félreértettem volna, bocsi.
Martos: nos, én már nem is emlékszem De ha kérsz, kapsz