• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 88 / 95 • 1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 95

Re: Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.11.06. 23:03

- Rannal? Na kisanyám, azt megnézném. :P :D - *úgy felkacag Zizzent, hogy akaratlanul is vissza siklik rá a tekinteted.*
- Figyelj. Ran jó pasi lenne, ha nem lenne béna a nőkkel. De most komolyan. Évek óta ismerem, de én még nem láttam vele nőt, de még csak nem is hallottam ilyenről. Pedig tényleg hallok ezt-azt... :roll:
*Kis szünetet tart, de azt érzed, hogy fog még egyebet is mondani. Így is lesz.*
- Mert azt tényleg nem hallottam, hogy lefeküdtél majdnem vele, de azt igen, hogy nagyon csúnyán végződött a színházi estéd. :roll: - *arról nem beszéltél neki, hogy színházban voltál...* - Meg arról is hallottam, hogy az egyik legjobb rabszolga kereskedő szaglászik utánad. Bár pár napja rendesen helyben hagyták és azóta a színét sem látni... :roll:
De hová visz téged az őrség? - *hajol közel hozzád szinte bizalmasan érdeklődő tekintettel.*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.11.07. 18:17

(Xylina)

Végre nővel is beszélek, nem folyton pasikkal... Mégha ez a nő kissé rendhagyó is :P :)
<Ran béna lenne a nőkkel? Nem úgy vettem észre... Ám az a villanásnyi tragédia, amit láttam az életéből elég lehet ahhoz, jó hosszú időre elvegye a kedvét tőlük...>
Ezt nem adom ki, az én zsenge megítélésem még téves is lehet, tekintve, mennyire nem ismerem a férfiakat úgy, ahogy mondjuk Zizzent.
Elismerősen biccentek:

- Tehát a színház hír is tud. Rabszolga kereskedő... - hajtom le kicsit a fejem. - Én hagy magam becsap. És én hisz, ő még nem felad :(
Ez nem vidít fel.
- Ó, én gondol őrség akar velem beszél, ha ez levél ad be Gattear, mi történik tegnap. A baj az, én volt részeg, amikor Ran ír, mi történik és ez levél van benne csak rendes dolog, de én fecseg sok nem rendes is. Nem lesz jó, ha amit én mond nem lesz az, ami van ez levél... :P
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.11.07. 22:29

- Kevés titok van az utcán... - *mondja neked Zizzent sejtelmesen. A szeme rád tapad és közben olyan érzésed van, hogy mást is tud az estédről nem csak annyit, hogy rosszul végződött. Ott motoszkál benned ez az érzés, végig a beszélgetésetek alatt.
Mondod neki azt amit, amire nagy szemekkel mered rád.*

- Miért, hát nem te írtad, hanem Ran? El sem olvastad mi áll benne? Add csak ide! - *és egy ügyes mozdulattal megpróbálja kikapni a kezedből a papírost.*

//Off: dobj egy gyorsaságpróbát, ha nem akarod neki odaadni a papírt.//
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.11.08. 9:51

(Xylina)

Nem szívesen adnám neki oda a levelet, a kelleténél jobban azért nem avatnám be ez meg már azt súrolja. Ha meg lenyúlja és kitalál valami ökörséget, amivel visszakaphatom, fülem ketté fog állni. Zizzent azért nem élvezi teljes bizalmamat.
Emellett esküszöm rá, Zizzentnek van fogalma arról, kik csinálhatták a feszkót tegnap és hol lelhető fel Leonas. Egy homályos tipp néha az igazsággal érhető fel, vagy jó kiindulásai alap. Az alvilág mindig egy lépéssel a rend őrei előtt járnak...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.11.08. 13:06

*A mozdulatod lehetett volna gyorsabb is, de ennek ellenére a papír a kezedben maradt. Ugyanis hiába a mozdulat a lány részéről időben kapcsoltál, hogy mit szeretne, amire azonban nem számított, hogy ezt te nem engeded. Így Zizzent mozdulata hozzád képest lomhának tűnik. Elhúzza a száját, de láthatólag nem hatotta meg a dolog.*
- Jól van na. Már a kíváncsiság is bűn? Nem ellopni akartam én azt a sz@rt, most mit félted annyira? ... - *megvonja a vállát, majd hátrébb dől* - Mit bánom én egyébként.
*Zakkantok egy nagyobbat a kocsiban, majd hirtelen lelassultok. Kinézvén csőcselék állja el az utat, de talán lépésben tudtok haladni az úton. Egy kis utca kereszteződésében áll a tömeg. A kocsiból csak annyi látszik, hogy a városőrség két embere egy vérben úszó hullát rak fel egy szekérre - az áldozat ruhájából ítélve szegény lehetett.
Zizzent nyújtogatja a nyakát, majd visszahúzódik.*

- Egy szokásos napi esemény. Még jól is járt a szerencsétlen. :P - *Úgy félúton járhattok a tanoda felé, ahogy megtudod ítélni kevés helyismeretedből fakadóan, vagyis van még időd beszélgetni a veled szemben ülő hibbant tyúkkal.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.11.08. 15:38

(Xylina)

Felnyitom a levelet, hadd lám, mit alkotott Ran. Tényleg hülyeség lenne nem tisztában lenni a tartalmával.
Zakkanunk, kinézek, mi az már megint. Kicsit ideges is leszek, tegnap este is így indult... Megállni valami miatt aztán pengék villannak az éjben...
Véleményt nem mondok Zizzent beköpésére, de én aztán nem vigyorgok és cinikus se vagyok. Túlérzékenyen sem sajnálkozom, annak se lenne értelme. Erionban is mindennapos volt a halál, főleg abban a negyedben, ahol én is éltem, de attól még nem lett a szívem kérges.

- Lenni kíváncsi nem baj. És azért ír Ran és nem én, mert ő volt okos, hogy dönt, mi az, mi tény s jó az őrség, s mi nem tény csak én megérzés. Mert nekem van megérzés. Érezni dolog de az még nem van, vagy érezni, tudni dolog más valaki, mi volt neki múltban. Érteni már, mért kell ő segít kicsi?
<Mindjárt bedobja: üdv a diliklubban.>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.11.13. 17:17

*Felnyitod a papírost, amire Zizzent visszaül a helyére és csak figyel - nem nyúlkál már érte. Belenézel, s látod, hogy az írás gyöngybetűs, s erv nyelven íródott a szöveg. Átfutod, s az van leírva benne ami történt - se több, se kevesebb. Viszont be is ugrik erre egy fontos dolog az agyadba: Ran nem tud ervvül, legalább is ezt itt róla senki sem tudja, csak te! És most elárultad, hogy ő írta, ervvül. ... Zizzent még nem látott bele a levélbe, s az egyedüli személy aki tudja a levél írójának kilétét rajtad kívül. Van mit megoldanod a problémák terén.
Mikor felnézel a papírosból látod Zizzen távolba meredő szemekkel bámul ki az ablakon, ismét olyan érzéssel öntve el téged, hogy több mint amennyinek látszódik. Lehet több is, mint aminek kiadja magát...
Észreveszi, hogy figyeled, rád néz, s hozza a szokásos hibbant mosolyát.*

- Azon gondolkodtam, hogy mit mondtál az előbb. Ugyanis nem értettem. Mi nincsen még, vagy mi van még? ...
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.11.13. 17:57

(Xylina)

Zizzent idiótának adja ki magát, de nem az. Elszólásom biztos értő fülekre talált, a kérdés az, mikor él vissza vele. Ran le fogja szedni a fejem.
Se fenyegetésben, se üzletkötésben nem, vagyok ügyes, így úgy teszek, mintha semmi lényegeset nem adtam volna ki. Miután átfutom a levelet, szépen elteszem.
Zizzent kiréved az ablakon, így egész normálisnak tűnik. Viszont általában rólam tudnak meg dolgokat, nem én másokról, kíváncsi vagyok, de gőzöm sincs, hogyan tudhatnék meg róla valós dolgot.

- Add ide kéz - nyújtom ki a jobbomat. Nem mindig vannak látomásaim, így ha ide is adja a kezét, semmi sem biztos. - Ne fél, nem bánt - teszem még hozzá.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.11.14. 22:16

*Zizzent először csodálkozva néz rád, aztán vállat vonva odanyújtja neked a kezét, mindkettőt.
Megfogod, forgatod, nézegeted. Ám semmi sem történik. Forgatod még, nézegeted, s már majd lemondasz arról, hogy Zizzentről valami is kiderüljön számodra, amikor a már ismerős érzés elfog és mosódik a szemed a valóságból.*

*Egy sötét szobába kerülsz, ahol halk kéjes sóhajtozások közepette két sötétbe burkolózó alak bújik egymáshoz.*
- Gyere velem! - *mondja a férfi.*
- Nem tehetem. - *suttogja a nő.*
- Nem tudok visszajönni érted. Örökre elválunk, ha nem jössz velem.
- Tudom, de erre nem akarok gondolni. Most nem.
*Aztán a törékenyebb alak - a nő - felülre hengeredik, hogy újra összeforrjon ajkuk...*

*Nem sok amit láttál, hallottál. A beszélgetés pyarr nyelven folyt, s a nő hangja Zizzentté, csupán fiatalabb korából, ez biztos.
Amikor felnézel Zizzent nézi, hogy mit csinálsz. Nem szól, de felettébb kíváncsi tüzek pattognak a szemében.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.11.15. 9:51

Xylina

Túl a látomás kiváltotta körülményeken mélyen elvörösödöm. Elég bizalmas beletekinteni más feltáruló múltjába, hát még ha az ennyire intim részletről lebbenti fel a fátylat!
Visszahúzom a kezem, megköszörülöm a torkomat.

- Néha én lát múlt. Én lát te fiatal. Te lenni sötét hely egy férfi és csinál szerelem. Férfi kér, menni vele. Te felel nem lehet. Férfi mondani, ha nem menni, út lesz kettő, nem jönni te, ti válni el örök. Te felel, te tud ezt és nem akar erre gondol...
Szégyenlősen elhallgatok, és csak lopva merek Zizzent arcára nézni. Dühös lesz? Kinevet? Közönyt választ?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.11.15. 13:22

*Lesütött szemekkel elmondod azt, amit láttál. Lopva Zizzentre nézel, aki úgy mered rád, mintha kísértetet látna. Vékony csíkká van összepréselődve a szája, sápadt és enyhén remeg egész testében. Nagy nehezen nyel egy nagyot - láthatólag nem tud felülkerekedni érzésein, ami benne kavarog.
Aztán mint aki az életéért menekül, az ajtóhoz kap, hogy kiugorjon a mozgó kocsiból.*

//Ha meg akarod akadályozni, akkor egy gyorsaság próbát kérnék.//
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.11.15. 14:33

Xylina

Döbbentek nézek Zizzentre, egyből megbánom, egyáltalán kinyitottam a számat. Valami drámai játszódhat le benne.
- Ne, várj! - nyúlok felé, de amilyen pánikot látok rajta, azt hiszem, elkések ezzel. Ha így van, kikiáltok a kocsisnak, azonnal álljon meg. Ha Zizzent összetöri magát a kövezeten, nem hagyom csak úgy ott. ha meg megúszná és köddé válna, gondterhelten nézek hűlt helyére.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.11.15. 14:55

*Késő már a lány után kapni, gyorsabban kimozdult a kocsiból, így kicsúszik a kezed közül. Azonnal megálljt parancsolsz a hajtónak, s mire te is kipattansz a helyedről látod, hogy Zizzent már áll a lábán, s ijedt képpel mered rád egy pillanatig, majd elinal amerről jöttetek - kis mellékutcácska nincs ahová beslisszolhatna, csak ha visszább fut. Helyismeretéből fakadóan pedig előnye van.
A lány szerencséje az volt, hogy lassan haladtatok. Épp arra a dombra húzódó utcára kanyarodtatok fel, mely tetején a tanoda áll - úgy 100-150 lábnyi távolságra vagytok a kereszteződéstől.
Gondterhelten nézel utána, amiből egy érintés zakkant ki.*

- Kisasszony! Baj van? Talán az a lány bántotta, vagy meglopta? - *a hajtó fiú az.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.11.15. 15:24

Xylina

Megrezzenek, nagy sóhaj szakad ki belőlem:
- Nem, nem. Én csinál neki ijed. Érdekes. Menni tovább, Levon úr vár én - szállok vissza a kocsiba.
<Kavarom magam körül a szart. Elszóltam magam Ran nyelvtudásáról, felizgattam Zizzentet, rabszolga-kereskedő pályázik rám, de már a helyi alvilág is súrolt, járhatok kétféle őrséget is, közben a társulat tagjai is élvezik a helyi tömlöcök vendégszeretetét, hacsak nem a bitónál száradnak, á, téboly! Muszáj egy templomba elmennem, vagy be fogok kattanni! :( >
Irtó feszült vagyok, így mire befordulunk az udvarra a kocsival, én már bőgök magányomban. Nagyon egyedül érzem magam, fejem felett összecsapnak a hullámok és így is túl sok embernek köteleztem le magam, vagy csináltam bajt.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.11.15. 22:47

*Másnak egy egész életére elég lenne ennyi gond, baj, esemény ami veled történt pár nap alatt. Nem is bírod a lelki gyűrődést, így sírni kezdesz magadban.
A tanoda udvarára befordul a kocsi, s könnyfátyolon keresztül látod, hogy egy másik kocsi már ott várakozik az udvaron - a Gattear címerét látod az oldalán - a síró-nevető maszkot aranycirádával, felirattal.
A te kocsid begördül a szín alá, majd a fiú kinyissa az ajtót. Csak néz meglepődve, majd félénken szól hozzád.*

- Várjunk még egy kicsit kisasszony a bejelentésével, hogy megérkeztünk? - *aztán látod nyújt feléd valamit. Egy kicsit gyűrött zsebkendő az amit előhúzott a zsebéből a fiú. Bátortalanul nyújtja feléd, nem tudja, hogy mit csináljon.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 88 / 95 • 1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 95

Vissza: Toron