Most fordult elő először, hogy egy már elküldött PM-et akarok pontosítani. Rákattintok, majd akár válaszolok rá, akár idézem, mind a két esetben én vagyok a címzett (nyilván, hiszen az eredetiben pedig én voltam a feladó). Megoldható, hogy ilyen esetben maradjon az a címzett, aki volt (a'la PINE)? Nyilván kézzel is állítható, csak kényelmesebb lenne. Köszönöm.
Sajnos eleve így van megírva a fórummotor, hogy defaultból a feladót veszi ki és abból lesz a címzett.
A Mesélővel való moderációval kapcsolatban... gondolkodtam rajta, és még hajlanék is rá, viszont onnantól kezdve nem tudom garantálni azt, hogy valaki elszabaduljon vele és ész nélkül törölgessen.
A Nadír könnyei Codex kalandot kérném temetőzni, mert a JK-im egyik napról a másikra elfogytak. A mesélői rangot viszont szeretném még két hétig megtartani, amíg átgondolom a továbbiakat.
Rémlik hogy mostanában valamelyik user felvetette a spoiler (szöveg elrejtő) funkció lehetőségét, amire a Con a szokásos "hoztam ajándékot meg nem is" választ adta. Most akkor lesz ilyen, valamikor?
A Manifesztáció alatt Taba el Ibara/El Hamed-be 2010.12.01. 02:59-kor A Rászil helyett Iymerrel írtam a postot. Elnézést az újabb, lassan menetrend szerű hibámért! Kérném a szerző módosítását!
Kérem, hogy a Maniesztáció alatt, Taba el Ibara -> El Ageilha topicban az általam 2011.01.24. 22:00-kor Iymerrel elküldött post szerzőjét módosítsátok Mesemondóra! Előre is köszönöm.
Kérnék Alaven-nek egy játékosi státuszt, hogy teljes legyen a csapat a Manifesztáción belüli új kaland indításához.
Köszönettel:Selmo
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”