• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 316 / 338 • 1 ... 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2010.11.07. 18:40

Filio Mortale írta:A történet itt és ilyen formában lezárásra kerül az érintettek teljes körű tájékoztatásával.

A teljes körű tájékoztatás akkor fog megtörténni, ha az ok nyilvánosságra kerül és esetlegesen én is elmondhatom a miérteket admini oldalról nézve - minden érmének két oldala van.

Amiért ezt a postot közzéteszem az a pm, amit utoljára kaptam Filiotól. A hangnemből, a rágalmaiból arra következtetek, hogy a játékosait csak a saját szemszögéből tájékoztatta, amit nem tartok egyenes cselekedetnek.

Yv
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.11.07. 18:47

Alkony

Nem követtem végig a mesét, csak az indulását, de egy nagyon részletesen, sok munkával kidolgozott történet ért itt véget. :( (Remélem nem feltétlenül végleg) Tényleg kár érte. Lassan már alig van ZK az oldalon :shock: ... (a nyílt helyszínekkel nem tudom, hogy mi a helyzet)
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.11.07. 18:52

Alkony

Meglepődtem, hogy ilyen hirtelen beszüntette Filio. Kíváncsi lennék a miértekre, mert ez nagyon váratlan volt. :o

Dierol

Ugyan az vagy olyanabb a nyílt helyszínek helyzete is. Gyakorlatilag van 4 ZK (Az Intrikás 09.25. óta inaktív, így szerintem az is be fog zárni.) és e mellé van 3 nyílt helyszín.
Manifesztációs kaland meg indulófélben, de ott meg megy a vita.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.11.07. 19:01

Hmmm... akkor lassan ki kellene valamit találni, mert a végén csak páran fogjuk itt kergetni egymást. Megjegyzem, hogy mintha lettek volna kalandok hirdetve, de mintha nem lett volna meg a megfelelő jelentkezőszám, nem? Pedig én visszafogtam magam, és hagytam, hogy az újak is tudjanak játszani. De ha a meghirdetett mesére sincs jelentkező - pedig ember lenne - akkor nem lehetne fordítani a dolgon? Olyan kalandmester kerestetik topic. Értem ez alatt, hogy 3-4 játékos megbeszéli, hogy milyen rendszert, milyen területen, milyen szinten szeretne játszani, s ahhoz keresnek km-et? Most olvasom - Helyszínmoderátorok, Kalandmesterek kerestetnek!... hát akkor nincs ötletem, de remélem másnak van.

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enor ak Mverrys » 2010.11.07. 19:13

Yvett de Crei írta:
Filio Mortale írta:A történet itt és ilyen formában lezárásra kerül az érintettek teljes körű tájékoztatásával.

A teljes körű tájékoztatás akkor fog megtörténni, ha az ok nyilvánosságra kerül és esetlegesen én is elmondhatom a miérteket admini oldalról nézve - minden érmének két oldala van.

Amiért ezt a postot közzéteszem az a pm, amit utoljára kaptam Filiotól. A hangnemből, a rágalmaiból arra következtetek, hogy a játékosait csak a saját szemszögéből tájékoztatta, amit nem tartok egyenes cselekedetnek.

Yv

Azt hiszem erre minden játékos és fórumtag kíváncsi, főleg, hogy én (és a többi aktív játékos) megkaptam a pm váltást.
Enor ak Mverrys
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 572
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2010.11.07. 22:48

Enor ak Mverrys írta:Azt hiszem erre minden játékos és fórumtag kíváncsi, főleg, hogy én (és a többi aktív játékos) megkaptam a pm váltást.

Ha megkaptátok a teljes pm váltást (5 pm - 3 tőlem, 2 Filiotól), akkor nincs mit magyaráznom itt a történteken.

Ez esetben elnézést kérek Filiótól a feltételezés miatt, hogy félre tájékoztatott benneteket.

Yv
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2010.11.09. 7:47

Dierol írta:Hmmm... akkor lassan ki kellene valamit találni, mert a végén csak páran fogjuk itt kergetni egymást. Megjegyzem, hogy mintha lettek volna kalandok hirdetve, de mintha nem lett volna meg a megfelelő jelentkezőszám, nem? Pedig én visszafogtam magam, és hagytam, hogy az újak is tudjanak játszani. De ha a meghirdetett mesére sincs jelentkező - pedig ember lenne - akkor nem lehetne fordítani a dolgon? Olyan kalandmester kerestetik topic. Értem ez alatt, hogy 3-4 játékos megbeszéli, hogy milyen rendszert, milyen területen, milyen szinten szeretne játszani, s ahhoz keresnek km-et? Most olvasom - Helyszínmoderátorok, Kalandmesterek kerestetnek!... hát akkor nincs ötletem, de remélem másnak van.

Konkrétan az ember egy idő után belefárad abba, hogy eltűnnek szó nélkül a játékosai, hónapokat áll egy kaland mert valaki nem ír, meg hogy minden apróságon vitázni kell. Nálam ez utóbbi tette be a kaput, mikor a zászlósháborúnál a jknak az volt a legnagyobb problémája, hogy a könyvben nincs benne, hogy roham esetén a pajzs védője nem számít bele a védőjébe. No itt adtam fel, és csak olyanoknak mesélek akit ismerek, akik játszani akarnak, nem pedig szabálykönyvet vitatni velem. :(
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.11.11. 20:59

Üdv!

NK

A Tavernában olvastam, hogy Enor kilépett. Kérdésem az lenne, hogy ennek fényében maga a kaland folytatódik vagy befagy?
(Miután a főszereplő/csapatvezér karakter esik ki.)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.11.11. 21:15

Quator ar Zaraquer írta:Üdv!

NK

A Tavernában olvastam, hogy Enor kilépett. Kérdésem az lenne, hogy ennek fényében maga a kaland folytatódik vagy befagy?
(Miután a főszereplő/csapatvezér karakter esik ki.)

Hát, ez nehéz kérdés. A kaland logikailag akkor bukik meg, ha Keelut és Zev úrfi is elhagyja a csapatot. Jelenleg 50%-os a veszteség, ami elég gáz, de végigvihető.
A lehetőségek:
1, A nador és Lan tovább folytatja a feladatot, mert Lannak a Ház stabilitása mindennél fontosabb. (S a nadorok ultimátuma egyértelműen komoly lehetőség) Még az úrfinál is. Keelutnak meg a szobor fog kelleni mindenáron.
2, Találunk még egy-két játékost, akit be tudunk illeszteni, de ez elég nehéz dió. Mármint JK-t találni, s nem a beillesztés. Most már a szabálykönyves gondra is van ötletem, úgyhogy bárki jöhet, aki akar játszani - nem gond, ha nem ismeri túl jól a rendszert. De addig is mehet tovább a kaland.
3, azt mondjuk, hogy köszönjük, de ennyi akkor elég is volt.

Ciki, vagy sem, a 3. megoldás jelenleg nem igazán szimpatikus.

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.11.12. 20:23

Nadír Könnyei

A probléma megoldva. Jelentem az utolsó JK-m is elfogyott, így a kalandot értelmetlen folytatni.

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2010.11.14. 13:12

PH:

Elég éles a helyzet és jó kérdés, van-e lehetőség a kommunikációra. Szvsz megéri talán egyeztetni a KM és a játékosok között, kinek mik a tervei és nagyjából hogyan követik egymást az események. Előzetesen annyit tudok mondani, hogy olyas valamiben gondolkodom, hogy a karakter elővesz egy rakás aprót (:-) szinte csak az van neki) és jó látványosan szétszórja, hogy messziről is látszódjon, "itt a pénz". Aztán meg minél gyorsabban lelép. De a pontos menetét még nem találtam ki.
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 610
ZK Karakter: Iymer Senton barát - Manifesztáció
ZK Karakter: Iymer cwa Takeda - Testvérviszály
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2010.11.14. 13:28

Szerintem kérdéseket nyugodtan írhatsz a kalandba. Ha viszont megbeszélitek mi legyen, akkor az inkább itt történjen.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.11.14. 13:50

PH

Akkor egy kis "taktikai megbeszélés". :)

Nekem két megoldási ötletem is van. 8)
1, Megcsóválva a fejem lemondóan "káromkodok", miközben én is leoldom az erszényem, hogy vigyék, ha akarják. Közben Hamvasztó Tekintet. Ezek után főnök számszeríjának megbámulása, hogy elégjen/elpattanjon a húr, tetőfedő1 számszeríjára nézés húrégetés miatt, tetőfedő2 számszeríjára nézés húrégetés miatt. (Ennek két hátrányát látom. Az egyik, hogy ha a húr nem rendes éghető anyag, hanem drótsodrony, akkor ez nem működik. A másik, hogy körönként csak egyre tudok nézni és addig lerohannak minket a többiek alulról.)
2, Megcsóválva a fejem, kényszeredetten leszállok a nyeregből, mondván gondolom a ló is kell, vigyék. Közben káromkodom és mérges vagyok magamra. Ekkor Tűzhullám. (Ennek is két hátránya van. Az egyik, hogy a tűzvarázslótól indulva mindent elér 20m sugárban. Tehát lovat, Irrahmant egyaránt. A másik, hogy nem teljesen tiszta, hogy a koncentrikus hullám menyire követi a tereptárgyakat? Tehát ahogy a házak oldalához ér "befut" az ajtók alatt és odabent perzsel végig mindent vagy "felfut" a tetőre és azon söpör végig?)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2010.11.14. 16:08

üdv

Holnap délutánra készítek rajzot is.

nem teljesen tiszta, hogy a koncentrikus hullám menyire követi a tereptárgyakat? Tehát ahogy a házak oldalához ér "befut" az ajtók alatt és odabent perzsel végig mindent vagy "felfut" a tetőre és azon söpör végig?)
nincsenek az utcának ez oldalról ajtajai. Ablakok vannak és kis rések a házak között. Tehát a tűz követi a tereptárgyakat, azaz 20 m-es gömb alakban, minden elég ami éghető. Még a házba is bemegy, ahol bebír.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2010.11.15. 20:54

Pokoli Hajsza

A helyzet vizuálisan is:

http://kepfeltoltes.hu/101115/pokoli_ha ... es.hu_.jpg
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 316 / 338 • 1 ... 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319 ... 338

Vissza: Csevegõ