• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Megbeszélős

Szervezzük meg. :)

Moderátor: Admin

Téma lezárva
285 hozzászólás • Oldal: 11 / 19 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19

Re: Megbeszélős

HozzászólásSzerző: Martos col Legium » 2010.11.03. 17:09

Lorgar ves Erhan írta:Jelentem a III. Csapat jelentkezési díja el lett utalva, majd szóljatok ha megérkezett. Köszi.

Szólok, megjött ;)
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél.
"A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Martos col Legium
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 830
ZK Karakter: Heian Amanodel - Arabel megtisztítása
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2010.11.03. 18:25

és mi lesz ha nem lesz meg az a km a befizetési határidőig?
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.11.03. 19:10

Egyrészt még a csapatok se mind fizettek, tehát így lehet nem is lesz szükség extra KM-re.

Másrészt, ha nem lesz elég KM, akkor véletlenszerűen kisorsoljuk (itt dobok 1k3-at), hogy melyik csapatot vesszük 2-2 főre szét és osztódhat át a megmaradt 2 csapathoz.

Tudom, hogy ez nem valami elegáns meg szép és jó megoldás, de jobbat nem tudok kitalálni. A magam részéről felvállaltam a szervezést meg koordinációt, de már előre kértem, hogy legalább annyi együttműködést és hajlandóságot mutasson a közösség, hogy pontosan tartjuk a határidőket és a mesélést/modulírást megoldják az önként jelentkezők. (A modulírást Dreemer egymaga vállalta. Ezért maximális köszönet és tisztelet neki! A KM-séget meg Rannien önfeláldozva felvállalta pluszba, így neki is köszönet!)

Ahogy a Topic alcímében szerepel: Szervezzük meg!
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2010.11.03. 19:37

Rendben, köszi.

A IV-es csapat meg azért nem fizetett, mert nincs mesélőjük...
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.11.03. 19:53

Ugyan azt tudom mondani, mint eddig. A befizetési határidőig, akik fizettek azokat elosztjuk egyenlő részben az addig jelentkezett (és szintén fizetett) KM-ek között.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2010.11.03. 21:59

*EDIT
próbálunk szervezni egy plusz KM-et az egyetemi körből, sok reményt nem fűzök a dologhoz, de egy próbát megér.
Valszeg a IV-es csapat pénze is el lesz utalva, de nem tudok konkrétat mondani mert nagyon összevissza társaság.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2010.11.04. 11:36

Értem, akkor 6+1 -es csapatra lehet számítani ha nem jelentkezik időben még egy km. No offense vagy bármi, de az nekem sok, nem szeretem a tömeg játékot, 6 karaktert nem tud irányítani a km, legalábbis ezen a kötött időn belül biztosan nem.
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2010.11.04. 14:53

Ne aggódj Con, ha nem lesz utolsó mesélő, akkor valszeg a csapatom nem megy le, mert mi meg nem szeretnénk szétoszlani, szal nem duzzadnak fel a csapatok. Tudom önző dolog ( :mrgreen: ), hogy játékosnak megyek, elvégre még egy OM-en se meséltem, de kis asztali csapatunk így tud együtt játszani.

No hard feelings, ha nem sikerül, akkor ez van, viszont a vonatjegyet megspóroljuk. :)
(Azért természetesen bízom benne, hogy végül akad még mesélő, vagy tudunk intézni egyet az egyetemről. :wink: )
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erwinn » 2010.11.05. 10:31

Mi összedugtuk a fejünket csapattal, és megbeszéltük, hogy abban az esetben ha nem lenne KM-ünk, akkor csapatosan visszalépünk - ez esetben a bajnok csapat javára :). Ami konkrétabban azt jelenti, hogy csütörtök reggel ha lesz 4. mesélő, akkor már adom is fel a 6.000 forintot. Ha nem, nem :) Tudom hogy Lorgarék rajta vannak a mesélő beszervezésén, és remélem sikerül.
Errare humanum est.
Erwinn
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 9
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2010.11.05. 14:24

Van még egy végső megoldás, ha nem lenne meg a negyedik mesélő:

Értem, akkor 6+1 -es csapatra lehet számítani ha nem jelentkezik időben még egy km. No offense vagy bármi, de az nekem sok, nem szeretem a tömeg játékot, 6 karaktert nem tud irányítani a km, legalábbis ezen a kötött időn belül biztosan nem.

6 játékos tényleg az sok egy mesélőnek, de talán 5 játékosnak még tudnának mesélni, Dreemer és Rannien Siey függ, hány játékost tudnak bevállalni és úgy is képesek érdekesen, meg részletesen mesélni?

Ne aggódj Con, ha nem lesz utolsó mesélő, akkor valszeg a csapatom nem megy le, mert mi meg nem szeretnénk szétoszlani, szal nem duzzadnak fel a csapatok. Tudom önző dolog ( :mrgreen: ), hogy játékosnak megyek, elvégre még egy OM-en se meséltem, de kis asztali csapatunk így tud együtt játszani.

Az tény mindenki szeret játszani és mesélés nehéz (Legalább én 2 órahosszáig bírok mesélni érdekesen és részletes), viszont még egy játékost még elbírna a II.csapat talán, ha mesélők beleegyeznek pl: Con Larrodan és így is tudna Ordani csapatban lenni szerintem. Így egy másik helyszínről (Gorvik-ból, Shadon-ból, stb.) is tudna III.csapat jönni szint úgy 5 játékossal. Meg is lenne a 15 játékos az Magus találkozóhoz, ám csak két magus csapattal.

Mi összedugtuk a fejünket csapattal, és megbeszéltük, hogy abban az esetben ha nem lenne KM-ünk, akkor csapatosan visszalépünk - ez esetben a bajnok csapat javára :). Ami konkrétabban azt jelenti, hogy csütörtök reggel ha lesz 4. mesélő, akkor már adom is fel a 6.000 forintot. Ha nem, nem :) Tudom hogy Lorgarék rajta vannak a mesélő beszervezésén, és remélem sikerül.

4 játékos visszalép akkor csak 13 játékos van az Magus találkozzon, így nincs meg a minimális 15 játékos ami kell, remélem sikerül mesélőt szerezni ilyen rövid határ időn belül, akkor nem kell visszalépni egyik csapatnak sem, de ha nem sikerül, akkor még talán 15 játékos meglehet, mesélőktől függ, így két játékosnak vissza mondani a nevezést, még befizetés hátár idő előtt.

7 napon belül nincs mesélő és IV csapat meg a mesélők is elfogadják a javaslatomat, akkor visszalépek jelentkezéstől, így csak még egy játékos kell aki visszalépne és meg van a 15 játékos, pedig megnéztem volna egy magus találkozott. 8)
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2010.11.05. 15:41

Ne a visszalépésekkel oldjuk már meg ezt a problémát, nagyon lovagias meg minden de nem ez a jó megoldás 8)
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.11.05. 17:47

Egyetértek Connal! Ne visszalépjetek, hanem előre!

Gordon, ha nem lenne meg a +1 mesélő, akkor ne visszamond a jelentkezést, hanem inkább vállald be a KM-séget. Egyrészt akkor is megtudod milyen egy OM-tali. Másrészt sokan hálásan fognak rád nézni :)

Ez egyébként minden visszalépni szándékozóra vonatkozik. Eddig összesen 10 fő ajánlotta fel inkább visszalép, minthogy bevállaljon egy KM-séget és meséljen a többieknek. 8)

EDIT: Tudom mindenki játszani szeret és inkább kivárja a határidő végét, hátha valaki más áldozza fel magát. Még egy szerencsejátékos megoldás:

A 10 embert, akik eddig felajánlották a visszalépésüket sorba teszem account ábécé-sorrendben és dobok 1k10-et. Aki kijön az "önként" KM-mé minősül. 8)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2010.11.05. 19:31

Gordon, ha nem lenne meg a +1 mesélő, akkor ne visszamond a jelentkezést, hanem inkább vállald be a KM-séget. Egyrészt akkor is megtudod milyen egy OM-tali. Másrészt sokan hálásan fognak rád nézni.

Tisztában vagyok vele menyire jó mesélek, mivel már meséltem folyamatosan, elsőnek jó meg minden a mesélés, de 2 óra hosszáig mesélek érdekesen meg részletesen, 3 óra hossza elteltével, már arra mennék mikor van vége a mesélésemnek, főleg találkozó előtt három 12 órás nappalos műszakom lesz, így sejthető ha be vállalnám is a mesélést, nem hála lenne belőle, hanem unalom.
Mesélő: részletes és érdekesen mesél, valamennyire karakterek képességeire és játékához igazodva (4 JK)
Játékos: döntést hoz és személyiségét tartsa meg játék közben, mivel döntésnek a mellékhatását "mesélő" határozza meg.

A 10 embert, akik eddig felajánlották a visszalépésüket sorba teszem account ábécé-sorrendben és dobok 1k10-et. Aki kijön az "önként" KM-mé minősül. 8)

Rendben, csak írom 1 órával később tudok magus találkozóra menni és 1 órával hamarább el kell mennem, így 4 játékosnak várnia kéne. 8)
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2010.11.06. 14:56

Tudom, hogy nincs sok létjogosultságom beleszólni ebbe a dologba, csupán a személyes véleményem megosztanám veletek, vállalva a leteremtést, leszólást. :roll:

Visszalépni nem a legjobb megoldás, mert azzal max annyit értek el, hogy nem lesz tali egyáltalán. Persze, ha a maradék fő vállalja a plusz pénz összedobását, akkor vállalható kevés létszámmal is a dolog. :roll:
Viszont az sem elegáns megoldás, ha valakit "kényszerítünk" a KM-kedésre akarata ellenére - mert az biztos, hogy kínszenvedés lenne és nem csak egy embernek... :roll:
Ennyi erővel Quator te is visszaléphetnél Castor DnD-s meséjéből mint JK és elvállalhatnád a M.* verseny hiányzó KM szerepét. :roll:

Keressetek közösen más megoldást erre a dologra, mert 6 fő sok cirka 6-7 óra mesélés alatt - bár legfeljebb az első felvonáson lesznek túl a karakterek, a kényszermesélés meg nem kifizetődő senkinek sem. :roll:

A legjobb lenne, ha sikerülne beszervezni azt a plusz egy főt egyből KM-nek.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erwinn » 2010.11.08. 9:33

Quator ar Zaraquer írta:Tudom mindenki játszani szeret és inkább kivárja a határidő végét, hátha valaki más áldozza fel magát.

Nem erről van szó Quator. Egyszerűen arról, hogy mindenkinek van egy csapata, akikkel játszani akar. Összeszokott team, ami egy fővel kevesebb esetén már nem ugyan az. Szerintem ez teljesen érthető. Ha nekem nem lenne csapatom, tuti hogy rég felajánlottam volna, hogy mesélek, de így nem szívesen bontom meg a csapatkoncepciót.
Errare humanum est.
Erwinn
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 9
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
285 hozzászólás • Oldal: 11 / 19 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19

Vissza: VI. OM Találkozó - Verseny -- Újra!