• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 87 / 95 • 1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 95

Re: Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.10.29. 10:32

(Xylina)

A kocsit puccosnak nevezném. Meglepődöm.
- Fiú, beszél közös? - szólítom meg, mielőtt beszállnék.
Ha kiderül, szót értünk, megkérdezem:

- Mit jelent ez? - bökök az írásra. - Kié ez jel? - nézek a medvére.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.10.29. 10:56

- Igen, Suessa!
Ez a címer Messire Martian Baythan-é. A címer alá a Baythan Tanoda van írva a régi korok kyr írásjeleivel. - *válaszol a fiú tiszta közös nyelvhasználattal, tisztelettudóan. Kinyitja előtted az ajtót, várja, hogy beszállj a kocsiba, de hajtó még mindig nincs, bár mintha a fiút ez nem is zavarná, nem tekinget semerre, nem várakozó.*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.10.29. 11:09

(Xylina)

Bólintok, hogy értem.
- És ki fog vezet ez kocsi? - tekintek körbe, de azért már be is szálltam. - Talán te?
Eztán már nincs kérdésem, indulhatunk is. Gondolataimba temetkezem, azon morfondírozom, vajon van-e itt a városban igazi kyr templom? Ideje lenne imádkoznom is. Talán Levontól majd megkérdezem, bár aligha lehet köze a medálomnak Tharrhoz.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.11.01. 11:50

- Igen Suessa! Én vagyok a hajtó! - *válaszol. Ahogy beszállsz és becsukódik mögötted a kocsi ajtaja érzed ahogy a fiú is felpattan a bakra, majd pár pillanattal később lassan el is indultok.
Meglepő mód egyenletesen haladtok, minden zakkanás, bakkanás nélkül - gördülékeny, s ebből azt szűröd le, hogy nem az első útja a fiúnak, nagy tapasztalata lehet a hajtásban fiatal kora ellenére.
A gondolataidat semmi sem zavarja meg, egyre jobban érik benned, hogy fel kell keresned egy templomot, meg kell találnod a medálod jelentését - és meg kell tudnod, hogy ki vagy valójában.
Kitekintesz az ablakon, s ismerős a környék, lassan a Vasmacskához értek.
A fogadó előtt a kocsi megáll, majd nem sokkal később nyílik is az ajtó.*

- Itt fogom várni Suessa! - *a fogadótól alig 20 lábnyira álltatok meg az út szélén. Viszonylag nagy a forgalom, de főképpen a gyalogosok adják ezt. Egy másik barna kocsi áll még előttetek közvetlenül a bejárat előtt, a bakon egy már látott városőrségi egyenruhába öltözött férfi ül nyúzott arckifejezéssel.*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.11.01. 12:33

(Xylina)

Az őrség kocsija láttán elhúzom a számat. Kezdődik :( Még a végén időm se lesz Levonhoz visszatérni, mert itt fognak. Így mikor kiszállok a kocsiból, odaszólok a fiúnak:
- Ha te azt lát, én nem tud jönni vissza, mert őrség akar engem elvisz beszél ő kocsi, menni vissza Levon úr és szólni neki! Jó?
Aztán kihúzom magam és befelé indulok, hogy felmehessek a szobámba és magamhoz vehessem a levelem. Egyelőre ez a terv, de hogy ebből mi jön össze... :P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.11.01. 13:17

*A fiú értőn bólint szavaidra, nem kérdezősködik. Egyszerű tervvel indulsz neki a Vasmacskának, de belül nyugtalan vagy a városőrség kocsija miatt.
Belépvén az ajtón az szembetűnik, hogy teltház van, de az őrség emberei sehol.
Senki nem állít meg, a már ismerős kiszolgáló személyzet is csak futólag munkájuk közepette köszönt - ennyire van idejük. Az emeleten azonban más a helyzet. Egy katona áll a folyosó végén egy nyitott ajtajú szoba előtt - pár ajtóval van csak arrébb, mint a tied - míg két katona egy igencsak hadakozó nőt ledér öltözetben kísérne le, ha az nem állna ellent elég keményen megizzasztva a két férfit. Egy darabig. A folyosón elpattan valami a finomkodásból és akkora pofont kap a nő, hogy ájultan csuklik a padlóra. A katonák hangosan morogva szedik össze, majd rosszkedvűen indulnak le nemkívánt terhükkel.
Aki az ajtónál állt végig néz, de nem szól hozzád, csak egy picit biccent a fejével - talán köszönt? - majd lemasíroznak. Még hallod ahogy az alsó szinten egy pillanatra elhalkul minden, majd újra morajlani kezd a vendégsereg.
Megnyugodhatsz. Ez a kocsi nem érted vagy miattad jött ide.
A szobád ugyan úgy van ahogy hagytad. A papírt sem kell keresned, csak magadhoz venned.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.11.01. 14:20

(Xylina)

Az emelet folyosóján bizony kihagy a szívem. Már látom magam előtt, ahogy áttúrták a szobám, meglátnak és elhurcolnak...
Amíg a valós jelenet lezajlik előttem, levegőt is alig merek venni. Próbálok közönyös arcot vágni, de nehéz. Amint levonulnak az őrök a nővel, bemegyek a szobámba, magamhoz veszem az írást és indulok kifelé Lent a pultnál üzenetet hagyok:

- Ha Ran úr keres, mondani van dolog nekem Levon úr az Gattearnál így én esz később én ebéd.
Sápadtan, gyöngyöző homlokkal igyekszm vissza Levon kocsijába. Az idegeim tropára fognak menni!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.11.01. 21:30

*Bezárod magad után a szobád ajtaját, és kifelé menet üzenetet hagysz a pultnál Ran számára.*
- Rendben kisasszony, átadom az üzenetét. - *válaszol a pult mögött álló pincér két kiszolgálás közt.
Sietsz is tovább, hisz dolgod van, ráadásul még mindig nem nyugodtál meg a városőrség kocsija miatt.
A fogadóból kisietsz, a srác már vár a kocsi mellett. Meglát téged és előre nyitja az ajtót. A városőrség kocsija már sehol sincs. Beszállsz a sajátodba, és ahogy az ajtó záródik mögötted egy ismerős arcot látsz eltűnni az épület mellett - Zizzent volt az, az a lány akivel este összefutottál és akihez képest öregjánynak érzed magad bizonyos tekintetben. Csak egy pillanat volt, de abban biztos vagy, hogy nem véletlenül tűnt el - olyan szögben állni és eltűnni csak akkor lehet, ha valaki után leskelődnek.
A kocsi viszont megindul vissza a tanodába veled - hacsak...*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.11.02. 12:55

(Xylina)

Összevonom a szemöldökömet, ugyan mit szaglászik itt zizzent és főleg ki után.
- Állj, várj! - szólok ki a kocsihajtó fiúnak. Újra arrafelé nézek, ahol Zizzentet láttam. Még ki is szállok, hogy oda lépve esetleg megláthassam.
- Zizzent, itt lenni? Én lát! Gyere elő! - gondolkodom kicsit - Akar te ingyen utaz?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.11.05. 22:31

*A fiú megáll azonnal ahogy kiszólsz neki. Nagy szemeket mereszt rád, de nem szól semmit. Érzed a hátadon a tekintetét, de ettől még úgy és azt cselekszel amit akarsz.
Az épület mellé lépve viszont nem látod a lányt először, hiába, hogy nemrég tűnt el. Gondolkodásod eredménye egy ügyes húzás, mert pár szívdobbanásnyi idő u
tán az épület túlsó sarkából ismét megjelenik kíváncsi ábrázattal. Méreget.*
- Ingyen utazni? Hová? - *bizalmatlankodik és nem lép közelebb hozzád. Úgy 6-8 lábnyi távolság van kettőtök közt.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.11.06. 10:56

(Xylina)

- Utaz arra, amerre én megy. Te lát kocsi jel, és tud. Nem jön? Gyere, mi tud beszélget a kocsiban is. Van mit - gondolom tovább, mért is invitálom Zizzentet utazgatásra. Ez a kiscsaj, amilyen lököttnek tűnik néha, annál szemfülesebb lehet. Mondhatni a környék pletykafészke. Nem megyek közelebb, nehogy elszeleljen, egyébként sincs szándékomban hajkurászni.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.11.06. 16:44

*Zizzent méreget egy kicsit, majd közelebb lép hozzád.*
- Menjünk. A tanoda az jó környék. - *aztán tovább lép vissza a főbb útra, ahol a kocsi parkírozik. Meg sem vár addig, amíg a kocsi mellé nem ér. Ott ugyanis ahogy a kocsihoz lépett a hajtó fiú ugrott le elé és igencsak harciasan néz Zizzentre; aki viszont hátra tekint rád.
Ebből a szögből viszont fura gondolatod támad, ahogy ránézel. Mintha nem is olyan csitri lenne aminek kinéz - 25, vagy inkább afeletti korúnak saccolod.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.11.06. 17:02

(Xylina)

Így a hajtófiú mellet élesebb a kontraszt. Ravasz ez a Zizzent, vagy beste girnyó, ha ennyire fiatalnak láttam. Átvillan az agyamon, az ilyen alkatú nők gyakoriak a szegénynegyedben és bizonyos ferde hajlamú férfiak élnek-halnak az ilyen fejletlennek tűnő leányokért...
- Nincs baj, ő jön velem. Kell beszélni, aztán ha mi érkez, ő elmegy.
Ha túlteszi magát a fiú a kéretlen útitárson, akkor beszállok én is.
- Hogy vagy? -kérdezem Zizzenttől. - Mért jönni őrök az nő most fogadó? Az volt kurva és csinál gond? - alapozok ilyesmivel, aztán sóhajtok. - Én sejt te hall sok minden ez város, ha akar. És ismer sok hely, ha akar. Jól hisz én, te már hall, mi történik velem tegnap? Ugye azért néz engem ott sarok most?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.11.06. 17:19

*A hajtó fiú egy kicsit furcsálkodva néz, de bólint. Kinyitja az ajtót előttetek, Zizzentre nézvén egy kicsit elhúzza a száját, de felengedi utánad szállni, majd visszaül a helyére, és ahogy kényelmesen elhelyezkedtek a kocsi belsejében el is indultok.
Próbálod az út alatt felvenni a beszélgetést a lánnyal, aki az helyett, hogy elsőre válaszolna unottan néz rád, mintha nem is értené miről zagyválsz.*

- Aha. - *válaszolja kurtán először, de hogy ezt melyik kérdésedre értette... :roll: *
- Mondtad este, hogy nem volt jó az estéd. Ennyire nem emlékszel?
Egyébként mit kellett volna hallanom?
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.11.06. 22:36

(Xylina)

Homlokomat ráncolom, vállat vonok:
- Ha nem akar beszél velem, mond azt. Ó, azt biztos te nem hall én majdnem fekszik le Ran mert én volt részeg... - nézek ki a kocsi ablakán, úgy néz ki, Zizzent nem közlékeny, én meg ravasz kikérdezésben nem vagyok ügyes. - Kár, nem volt igaz, most ha őrség visz el, nincs gondol valami jó - húzom el a szám ironikusan.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 87 / 95 • 1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 95

Vissza: Toron