@Quator
Adja az akcentus.

Moderátor: Admin
Filio Mortale írta:Ave
- Orwen del'Correl
- Enor ak Mverrys
Nem rosszak a reagok amiket írtatok ám a végük kicsit holtpontos, ha esetleg megtudhatnék valamit a "távlati" céljaitokról annak örülnék, mert bár így is tudok majd reagot írni ám az töltelék reag kategóriába fog esni
Orwen del'Correl írta:Alkony
Hamarosan módosítom.
Mesemondó írta:__________________________________________________
Mesélő: Dierol
Helyszín: Queboa, úton
Időpont: tavaszutó, délután
Esemény: A vihar
Résztvevők: „Kékprém" Keelut , Lan Ro-Ryen, Zevran Anartÿss, Vjírgas Margalos
/Aura próbát kérek mindenkitőlSikertelenség esetén 3 kategóriával erősödik a félelmetek a vihartól. Csendes: fokozat: távoli ismerős, sokadrendű cél, halvány érzelmek az adott dologgal kapcsolatban. Szelíd fokozat – mindaz amit kifejezetten utál, szeret, amitől már eléggé tart. Tessék választani, hogy a karakteretek mennyire tart a nagyobb viharoktól/
Filio Mortale írta:Mesemondó írta:__________________________________________________
Mesélő: Dierol
Helyszín: Queboa, úton
Időpont: tavaszutó, délután
Esemény: A vihar
Résztvevők: „Kékprém" Keelut , Lan Ro-Ryen, Zevran Anartÿss, Vjírgas Margalos
/Aura próbát kérek mindenkitőlSikertelenség esetén 3 kategóriával erősödik a félelmetek a vihartól. Csendes: fokozat: távoli ismerős, sokadrendű cél, halvány érzelmek az adott dologgal kapcsolatban. Szelíd fokozat – mindaz amit kifejezetten utál, szeret, amitől már eléggé tart. Tessék választani, hogy a karakteretek mennyire tart a nagyobb viharoktól/
Ave - Nadír Könnyei
Bocsánat kicsit fáradt vagyok és a Codex cuccaimat sem tudom elő venni így szánom bánom bűnömet de nem biztos, hogy jól csinálom az Aura próbát mivel a mesélő próbát emleget ezért gondolom D100-al Aura alá kell dobni és csak a teljes siker számít sikernekkülönben megjelölt volna egy nehézséget ha pedig Aura+D10-es dobás kellet volna akkor javítsatok ki és dobok majd úgy is
![]()
Elnézést de szellemileg most nagyon toprongy vagyok.
Ui. A dobás kapcsán Mesélő kérlek írd majd meg, hogy sikerrel jártam e mert ha igen akkor nagy valószínűséggel a helységben lévő legjobban rettegő (gyerekek asszonyok) személyeket megpróbálom az aurámba vonni, hogy enyhüljön a félelmük rettegésük.
Enor ak Mverrys írta:NK
Aura dobás (ha jól értettem így néz ki)
1k10+15 = 1(+15) [16]
Quator ar Zaraquer írta:Üdv!
NK
Láttam Filio mahinált valami diszciplínásat, amitől megnőtt az aurája 1-gyel.Ilyen növeléses dolgot Vallásgyakorlatból is lehet invokálni? (Most nincs nálam a könyv, de van valami Állatszellemes dolog, hogy medveerő, szarvasügyesség meg ilyenek. Pl teknősnyugalmat lehet kérni Aurára?
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó