NK
Elnézést a reag elmaradása miatt, eléggé lebetegedtem, és nem volt erőm egy normális posztot összeírni. A mai nap folyamán várhatóan válaszolok, és még egyszer elnézést!
Moderátor: Admin
Enor ak Mverrys írta:NK
Elnézést a reag elmaradása miatt, eléggé lebetegedtem, és nem volt erőm egy normális posztot összeírni. A mai nap folyamán várhatóan válaszolok, és még egyszer elnézést!
Dierol írta:Enor ak Mverrys írta:NK
Semmi gond. Ahogy elnézem, nem maradtál le túlzottan a reagoddal
Quator ar Zaraquer írta:Üdv!
Alkony
A reag és a belevágós kezdés nagyon tetszik!![]()
Egyetlen "kritizálásom" annyi lenne, hogy a nevet direkt használja rosszul a titkár és épp sérteget vagy véletlen és ne orroljak meg rá?![]()
Quator ar Zaraquer írta:Nem a szóvég elnyelése miatt kérdem, csupán az orosz név felépítése miatt.![]()
Vladimir a karakter apja volt.A középső név az -ich végződéssel annyit tesz -fi, -fia.
A karakter keresztneve a Svyatoslav.
Erre gondoltam, hogy most direkt szólít Vladimir-fi néven, mer' poénos vagy csak keveri?
Orwen del'Correl írta:Alkony
Gergely atya az Allee-val szemben templomozik?![]()
Tetszik a belevágás, viszont nem muszáj olyan formálisnak lenni az orvosok nevével, nekem megteszi egy professzor Schulz vagy dr. Schulz is
A válaszok hova menjenek? Rögtön a bemesélős topicba?
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó