• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 309 / 338 • 1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2010.08.29. 20:20

Alkony

A paphoz meglenne a hittani háttér, de egyébként nem tekintettem rá úgy, amikor írtam, hogy ez meg is fog valósulni, lévén szerintem egy Vértestvér potencionális fenyegetést láthat benne, amit meg írtam, hogy a vámpírokat meg megpróbálná megváltoztatni, azt azért pötyögtettem oda, hogy jelezzem nem party gyilkos kari lenne. 8)

A Malkáv akkor felejtős.

A Gangrellel akkor nincsen semmi baj, ha jobban kidolgozom? Azokat még nem találtam ki, amiket írtál, a PM-ben csak annyit írtam meg, ami addig eszembe jutott.

Vagy esetleg találjak ki valami mást? Alap esetben azt mondanám, hogy a könnyebb összemesélhetőség érdekében leszek azzal, amivel a többiek is játszanak, de szerintem nem kéne Tzimische-vel kezdeni...
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enor ak Mverrys » 2010.08.29. 20:53

Alkony

Tzimiscet én sme ajánlom de attól mert Váradi Liga, gondolom én lehet kztük szinte bármelyik klán, d e ebben Filio a kompetens
Enor ak Mverrys
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 572
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alarond » 2010.08.29. 22:30

Üdv-Alkony

Bár mindenkihez képest elég későn írok (nem voltam gépközelben). Szívem szerint én nem nagyon szeretnék halandóként vagy ghoulként kezdeni.

Az alap koncepcióm először bruja volt de mikor megláttam hogy két vagy 3 tzimes lessz elgondolkoztam hogy jó ötlet-e. Nem is írok sok dolgot akkor most róla és később majd kifejtem, előbb bírálják el az öregharcosok.

1.Vámpír-Brujah-ELTE TTK-s egyetemista volt valamikor
1 éve lett vámpír az attya mentora is egyben ja és ezekből adodoóan őőő magyar menedékük (ha elfogadjátok) a várhegy alatti katakombákban van élelmét pedig BP-i éjsazkai szórakozó helyekről gyüjti(pl.: gödör, romkert, morrison)

2.Halandó-Masszőr és Termászet gyógyász
egy 30-as éveinek végén járó magyar ember akki valamivel jártasabb az okkult dolgokban mint az átlag emberek munkájából adódóan is. Életében edddig próbált minden legenda végére járni és most éppen a vámpírok legendája foglalkoztatja az eddigi legendákat hazugságnak vélte de ez eddig úgytünik ki fog rajta.(ha ezt gondolnátok akkor a km szabja meg, hogy mi lessz kutatása vége) :D
Alarond

III.Om találkozó-Organ Odlan-Kóborló lelkek
VI.Om találkozó-Alarond la'Radon-"Sogron elvetemült szolgái"
Alarond
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 98
ZK Karakter: Ikrí Sirisz
ZK Karakter: nincs
Karakter: nincs
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.08.30. 20:12

Ave

Codex NK

Hét közben még a hétvége előtt megpróbálok reagolni hisz tudjátok a Codex a No. One :angel:

Alkony

Érdemben hétvégén fogok tudni hozzáböfögni a dolgokhoz ám pár dolgot most is megemlítenék.

Szörnyeteg "dömping" nem zárkózom el további szörnyecskéktől ám jó ha tudjátok jelenleg a Szörnyikék követi-diplomata státuszban vannak a városban nos ha mindenki szörnyikévé válik esetleg a Herceg kicsit aggódni kezd az erőegyensúlyok miatt és esetleg lépéseket tesz az aggodalma irányába (természetesen ez már vértestvér politika de "hosszú" távon arról se feledkezzünk meg)

Halandó koncepcek mint mondtam kicsit rázósak ám könnyedén kapcsolhatóak. Mind a pap mind a természetgyógyász ám a játékosoknak számolniuk kell azzal, hogy ha a vértestvéreknek borzalmas lesz a kaland ők egyenesen a pokolba kerülnek és kérdéses, hogyan keverednek ki onnan ha egyáltalán kikeverednek. Természetesen tanulságnak sem utolsó ha a játékosok képesek elfogadni a karakterek elvesztését azért cserébe, hogy általuk megmerülhetnek a Sötétség Világának szennyében és kilátástalanságában.
"Terveid legyenek sötétek és átláthatatlanok akár az éjszaka, s amikor mozdulsz úgy csapj le, akár a villám."
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 333
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.09.04. 7:43

Ave

Codex NK

Sajnálom, hogy nem sikerült hét közben reagálnom de nem enyhül a munka özön és továbbra is reggel héttől este hétig tart egy átlagos munkanap ma holnap reagálok.

Alkony

Nagy lett a csönd nem mintha bánnám :D kicsit meg vagyok fáradva szóval az ifjakat arra kérném, hogy készítsenek komplett karaktereket (karakterlap+előtörténet) és küldjék meg (a mail címemet szerintem mindenki tudja a gmailos-t) utána "átbeszéljük" őket.

Általános

A tisztesség kedvéért most szólok egy két-három hónapra kimaradásokkal fogok eltűnni ám nincs se a Codex se a Vámpír elfelejtve.
A ok a munkahelyemen beiktattak a meló mellet két vizsgát is Oktober 1. és November 1. , ha ezeken a vizsgákon nem ütöm meg a kívánt mércét akkor a "viszontlátásra" és a jelenlegi munkakeresési és találási ráta mellet ezt nem engedhetem meg sajnos magammnak.
Pioritások: Család-Munka (Tanulás)-Fórum (Codex-Alkony)

Szóval e vann sorry :angel: :angel:
"Terveid legyenek sötétek és átláthatatlanok akár az éjszaka, s amikor mozdulsz úgy csapj le, akár a villám."
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.09.04. 15:43

NK

Filio, megvárunk. Mellesleg most én is heti hét nap dolgozhatok, szóval átérzem az időhiányt. :)
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alarond » 2010.09.04. 15:55

Üdv Alkony

Egy apró kérdés. Meg engedett hogy háttérrel egyel csökentsem a generációm azaz 13 ról 12 re??
Alarond

Alarond
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.09.04. 16:06

Alarond írta:Üdv Alkony

Egy apró kérdés. Meg engedett hogy háttérrel egyel csökentsem a generációm azaz 13 ról 12 re??

Ave - Alkony

Természetesen hisz a Generáció Háttér él csak a Kor Hátteret és a Katonai Erőt zártam ki :D

Ám aszittem a Természetgyogyós masszörödet csinálod meg :lol: vagy túlságosan riasztó volt a jővővizió amit lefestettem ? :D
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alarond » 2010.09.04. 21:35

Ave alkony
Filio Mortale írta:
Alarond írta:Üdv Alkony

Ave - Alkony

Természetesen hisz a Generáció Háttér él csak a Kor Hátteret és a Katonai Erőt zártam ki :D

Ám aszittem a Természetgyogyós masszörödet csinálod meg :lol: vagy túlságosan riasztó volt a jővővizió amit lefestettem ? :D

őszintén azt csak azért írtam mert kértél halandó koncepciót is de persze rásegített a kis ijesztésed is hogy ne azzal akarjak menni :D
Alarond

Alarond
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.09.04. 21:48

Alarond írta:őszintén azt csak azért írtam mert kértél halandó koncepciót is de persze rásegített a kis ijesztésed is hogy ne azzal akarjak menni :D

Ave Alkony

A fenti szösszenet kapcsán úgy érzem mindenkivel meg kell osszam a véleményemet és hozzáállásomat a Sötétség Világával kapcsolatban. Először is egy elcsépelt fázis Viszlát Függőleges, Viszlát Vízszintes és miután beállt a káosz folytassuk. Ne arra hajtsatok, hogy túlélje a karakteretek hanem arra, hogy hozzátok a karakteretek lényegét még ha ez a vesztével is jár, tudom ez most így csúnyán hangzik ám higgyétek el mint kalandmester nagyon tudom díjazni ha valaki hozza élvezhetően a karakterét és nem kombinál mint játékos a következményekkel hanem hozza a karakter mentalitását.

Azért örülök ha egy kicsit sikerült "beparáztatnom" mert végtére is a nyomasztó hangulat megteremtése a lényege a játéknak egy szinten :angel:
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alarond » 2010.09.04. 22:08

Alkony

A picit beparáztatás az enyhe kifejezeés mert, hogy a vápmírt is féltem a te kalandodban az alapjén amit a kaland leírásához írtál nem hogy a kis halandót akit azért sem szeretnék megölni mert egy kedves ismerősömről mintáztam. :P :D
Alarond

Alarond
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.09.05. 8:35

Alarond írta:Alkony

.........................................................................................................kalandodban az alapjén amit a kaland leírásához írtál nem hogy a kis halandót akit azért sem szeretnék megölni mert egy kedves ismerősömről mintáztam. :P :D

Ave Alkony

Rossz hozzáállás :) ha már megmintáztál egy karaktert felejtsd el kiről mintáztad meg és milyen IRL kapcsolatban vagytok inkább arra koncentrálj mihez kezd magával az illető a Sötétség Világának nyomasztó valóságában mi ad neki erőt a célok kitűzéséhez és végrehajtásához és milyen lépéseket tesz amikor "bajba-slamasztikába" vagy váratlan helyzetekbe kerül :D

Csináld csak meg szépen azt a halandót is szeretném látni a koncepcióhoz tartozó statisztikákat is. Azért annyira ne rettegj nem FŰRÉSZ 999-et fogunk játszani :angel: (csak FŰRÉSZ 666-ot muhahahahaha :angel: )
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alarond » 2010.09.05. 10:06

Alkony

Akkor kb egy hét múlva kapod a Bruhját és a természet gyógyász maszőrt kidolgozva előtörténettel.
Alarond

Alarond
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.09.05. 16:57

Alarond írta:Alkony

Akkor kb egy hét múlva kapod a Bruhját és a természet gyógyász maszőrt kidolgozva előtörténettel.

Ave

Heles heles :angel:

Rannien Siey veled mi a helyzet elmerültél az egyházi dogmákban ????? :ordogi:

Nem mintha türelmetlen lennék csak, hogy a többiek is lássák mi a helyzet tudják meddig ingázunk még mielőtt szép lassan belekezdünk :angel:
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2010.09.05. 19:06

Alkony

Ha már úgyis kötelező olvasmány a Bibliából egy részlet... :P Amúgy meg szerintem én is tudom küldeni hamarosan, csak ma ment el a bátyám, így most tudtam ide ülni a géphez, illetve hozzáférni a könyvhöz. Akkor mit küldjek: elég a Gangrel vagy a papot is írjam meg?
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 309 / 338 • 1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 338

Vissza: Csevegõ