• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 307 / 338 • 1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.08.28. 12:52

Üdv!

Azért NK-ba ne legyenek ghoulok. 8) :lol:

Viszont Alkony-ba jó ötletnek tűnik! :D

Szerintem Alarond és Rannien karakterei mondhatni elolvadnak majd az "öregek" karakterei kezei közt. :lol:

Asztaliban törpént egyszer, hogy volt egy "csak megnézem mit csináltok" beugrónk egyik vampire mese alatt, de sikerült jól bevonni a játékba. :D "Kis mellékszerep, de eljátszanád, mert ennyi szereplővel nem bír a KM. Te lennél a DJ." ... Aztán megérkezett a csapat (szabbat falka voltunk) és kifelé menet már hirtelen ölelt vámpírka volt a DJ is. 8)

Na ezt csak azért írtam, hogy a halandó/ghoul kezdés nem rossz ötlet és nem is biztos, hogy túl messze lenne a vámpírrá válás. Viszont a végső döntést én a két játékosra hagynám, hogy ne induljanak nagyobb korlátozással, mint bármelyikünk, csupán érdekes lehetőségnek felvetődik a halandó/ghoul indulás.

Siffadról sajnos nem tudok semmit.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.08.28. 13:27

Quator ar Zaraquer írta:Na ezt csak azért írtam, hogy a halandó/ghoul kezdés nem rossz ötlet és nem is biztos, hogy túl messze lenne a vámpírrá válás. Viszont a végső döntést én a két játékosra hagynám, hogy ne induljanak nagyobb korlátozással, mint bármelyikünk, csupán érdekes lehetőségnek felvetődik a halandó/ghoul indulás.

Ave

Nem kívánom túlzottan bekorlátozni az ifjakat (csak annyira amennyire a tapasztalatlan játékosokat saját érdekükben kell)
Más oldalról nézve pedig mint Halandóknak (ha nem Ghoulok) sokkal de sokkal több lehetőségük van akár még alá is vágni a vámpír JK-nak mint "fiatal" vámpírként elvégre most Karamellás (Kamarillás) vonulatot fogunk nyomatni.
Halandóként néha több lehetőség áll a JK rendelkezésére mint vámpírként természetesen ehhez olyan karakter kell, no meg lehet, hogy a javukra válna ha "lejátszódna" a tényleges ölelés ne adj isten bukás mert az is benne van a pakliba. A tapasztalatlan vámpír játékosoknak néha tényleg sokat segít, ha játék közben mennek át vámpírba persze ez a mesélőnek naon munkás ám ha az öregek megtámogatnak még számomra is élvezetes lehet-ne :lol:
"Terveid legyenek sötétek és átláthatatlanok akár az éjszaka, s amikor mozdulsz úgy csapj le, akár a villám."
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 333
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enor ak Mverrys » 2010.08.28. 13:49

Támogatva van az ötlet, ha az újak is beleegyeznek abba, hogy halandóként induljanak és később válhassanak csak vámpírrá, esetleg előtte ghoullá.

Használjuk a Ghoul: Fatal Adddiction kiegészítőt? Mert akkor igazán élvezetes lesz :D
Enor ak Mverrys
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 572
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.08.28. 14:15

Enor ak Mverrys írta:Használjuk a Ghoul: Fatal Adddiction kiegészítőt? Mert akkor igazán élvezetes lesz :D

Ave

Nem mert nekem nincsen meg (persze ha valaki hozzám vág egy magyar átiratot akkor igen, most naon nincs időm új angol szöveget mazsolázni)
"Terveid legyenek sötétek és átláthatatlanok akár az éjszaka, s amikor mozdulsz úgy csapj le, akár a villám."
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.08.28. 14:38

Alkony

Azt hiszem a Tzimisce klánkönyvben van egy "Ghoul gyorstalpaló", hogy ghoulként mire mennyi pont jut. Valamelyik szürkével kiemelt szövegdobozban.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.08.28. 14:48

Quator ar Zaraquer írta:Alkony

Azt hiszem a Tzimisce klánkönyvben van egy "Ghoul gyorstalpaló", hogy ghoulként mire mennyi pont jut. Valamelyik szürkével kiemelt szövegdobozban.

Ave

Aztat tudom, aztat ismerem ám gondolom a Ghoul: Fatal Adddiction egy kicsit "bővebben" tárgyalja englisül a témát :angel:
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.08.28. 15:15

Ave - Alkony

Előre is elnézést a dupla postért de közben beindult a bomlott elmém és megkérdezném a díszes társaságot mennyire lenne "ellenszenves" egy természetfelettivel foglakozó ám nem a személyes "horrorra" kihegyezett vámpír intrikáktól mondhatni mentes (csak mondhatni) össznépi borzongós-horroros mese egy kicsit a "erkölcsi" döntésekre és bizonytalanságokra épülő mese ???? :angel:
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.08.28. 15:36

Alkony

Hűű, ez a mondat nekem nagyon kacifántos. :) Viszont, ha arra gondolsz Filio, hogy az elő-sztory és a hátrányok kiforgatása helyett valami "kollektív agyrém" jut "egyenlően" a karaktereknek, akkor én teljes mértékben támogatom, hogy ugyan azt "szívjuk" meg. :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.08.28. 15:39

Quator ar Zaraquer írta:Alkony

Hűű, ez a mondat nekem nagyon kacifántos. :) Viszont, ha arra gondolsz Filio, hogy az elő-sztory és a hátrányok kiforgatása helyett valami "kollektív agyrém" jut "egyenlően" a karaktereknek, akkor én teljes mértékben támogatom, hogy ugyan azt "szívjuk" meg. :lol:

Ave - Alkony

Igen valami kollektív agyrém jutna a társaságnak azt bevallom, hogy ez az agyrém egyikőtök előtörténetéből "csapna" le rátok ám az illetőt sem előnyei és hátrányai mentén forgatnám ki csak felhasználnék egy momentumot a múltjából az agyrém elindításához és igen össz-népileg "szívnátok" meg nincs jó döntés csak kevésbé mocskos alapon :angel:
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enor ak Mverrys » 2010.08.28. 15:42

Alkony

Mazochizmus, ha ez nekem egyre jobban tetszik?
Enor ak Mverrys
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 572
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.08.28. 15:45

Alkony

Tzimisce-k lévén, ha kicsap egy Vohzd a városban, akkor az tényleg mocskos szitu lesz. :rotfl:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2010.08.28. 17:50

Alkony

Támogatnám mind az ember->ghoul->vámpír sztorit amennyiben kellően hangulatos az újoncoknak, valamint jöhet az intrikaszegényebb horrormese, bevallom a kedvenceim közé tartoznak a horrorjátékok. Bár lenne egyszer egy jó Ravenloft kaland. :cry:
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.08.28. 18:36

Ave - Alkony

Oppácska úgy látom a kis kölyök Szörnyetegecskék belehúztak de rendesen. Éhség illatot szimatolok amúgy én is kiváncsi vagyok mit hozunk majd össze ennyi előkészület után....

Ha éreznek magukban erőt az ifi titánoknak is ér nyilatkozni mernek éééé halandóként nekivágni a éjszaka rögös útjainak :lol:
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2010.08.28. 18:51

Elnézést kérek mindenkitől az eltűnésemért, de magyarázkodni nem szeretnék.

Sajnos vissza kell lépnem a Vampire kalandtól, de az Intrikák Hálóját és a Codex mesét viszem tovább.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Siffad 2010.08.28. 19:34-kor.
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2010.08.28. 18:59

Dierol!

Visszalépek a mesédben való részvételtől, lesz mostanában dolgom elég sok, és így is jó pár helyen mesélek, örülök ha azokra jut időm.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 307 / 338 • 1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 338

Vissza: Csevegõ