• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Drogo t’ha Gronn kalandjai

Ahol a kalandok valósággá válnak.

Moderátorok: Dorio Racchini, Admin

Hozzászólás küldése
58 hozzászólás • Oldal: 1 / 4 • 1, 2, 3, 4

Drogo t’ha Gronn kalandjai

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2010.08.04. 7:06

Név: Drogo t’ha Gronn
Kor: 37
Jellem: Rend, Halál
Faj: Udvari Ork
Kaszt: Harcos, Erigow-i számszeríjász
Vallás: -

Helyszín: Erion - Örömnegyed
Idő: P.sz. 3701, Meleg évszak, Lant hónapja
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 342
Vissza a tetejére

Re: Drogo t’ha Gronn kalandjai

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2010.08.04. 7:10

Épp a hajót pakolják ki a matrózok, az erioni kikötő egyik dokkjában, te ott állsz a hajó mellett, nézed, ahogy a matrózok sebesen dolgoznak. A tenger illata megcsapja orrodat, lehet hogy sokan ezt a szabadság illatának tartják, de te ezt már nagyon meguntad mostanában. Az a sok hánykolódás, a félelem a viharok alatt, hogy bármikor elsüllyedhettek. De végre itt vagy. Itta bűn melegágyában, ez a neked igazán kitalált világ. Sokan próbáltak erről lebeszélni, visszatántorítani, de legbelül tudod, hogy neked itt a helyed. Elég kemény vagy, eleget láttál már a világból, hogy ezt a kalandot is túléld. Kibámulsz a fejedből, nézed ahogy a hajók elindulnak kifelé a nyílt tengerre, ahogy egy nagyobb hajó épp kiköt, egy másik kisebb nem messze a partoktól, épp lehorgonyozik. Csodaszép hely, gondolod magadban, már a kikötő akkora, mint nálatok egy fél város. Épp ezen morfondírozol, amikor az erigowi matróz lép melléd tenni-venni, azóta a nevét is megtudtad, Ribal.

- Még egyszer köszönöm, Ribal, amit értem tettél! – mondod neki.

- Ohh! Semmi gond testvérem – felnéz a teendőjéből, és kezet nyújt – És mit kezdesz magaddal, ha már itt vagy?

- Még nem tudom! Először valami szállás kéne, ahol kipihenhetem ezt a hajókázást…

- Megértem – nevet fel – Eleinte én sem tudtam megszokni, de ma már ez az életem! És utána?

- Valami munka után szeretnék nézni.

- Még mindig nem adtad fel az álmod? Elég nehéz lesz itt, ebből megélned… Itt többen vannak a bűnt űzők, mint a bűnt üldözők.

- Tudom! Épp ezért jöttem ide, itt legalább nem lesz sivár az életem. Tudod mióta leszereltem, valahogy nem tudok nyugton maradni, az állandó adrenalinra vágyom, és amikor halottam erről a városról, tudtam jól hogy ezt nekem találták ki. Itt a helyem, és ameddig, van hely a magamfajtának ebben a világban, addig én itt leszek.

- Látom erről, akkor nem tudlak lebeszélni. Viszont akkor adok neked egy tanácsot. Menj az Örömnegyedbe! Az a bűnözés Mekkája! Ott biztos találsz munkát, de nagyon vigyázz! Ne bízz senkiben, ott minden rendfenntartóra, tíz alvilági alak jut.

- Szóval Örömnegyed… Lesz ott sok öröm – mosolyogsz rá Ribalra

- Sok szerencsét testvérem – nyújt ismét kezet.

- Erigow legyen veled!

A negyed szélén állsz, majd erőteljes, magabiztos léptekkel indulsz el befelé. Itt tényleg látszik, hogy hol van vége az egyik negyednek, és, hogy hol kezdődik a másik. Mintha egy másik világba léptél volna be. Innentől a házak nagy része már rozoga, az utcákon sok a kapucnis, lerobbant, szakadt, rossz arcú ember. A lépteid az első fogadóba irányítod, amit meglátsz, az elsőbe, aminek azért a képe rendezettebb a negyedéhez képest. A kőből készült, háromszintes épület neve Szürke Hold. A cégér, egy felhőkkel körülvett teli holdat ábrázol. Az ajtó előtt egy elég nagydarab kidobó áll, ember létére majdnem olyan magas, mint te, viszont izomzatra, nagyobb.
Ahogy közelítesz a bejárat felé látod, hogy leplezetlenül néz téged, méreget. Már majdnem az ajtó előtt állsz, mikor beáll eléd és a nagy faajtó közé.

- Nem tisztem megítélni senkit, de felszólítom, hogy ez egy rendes fogadó, és minden vendégtől elvárt a kulturált viselkedés. Remélem megértett!
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Feltimore » 2010.08.09. 9:21

<...Szóval Örömnegyed hmmm? Ahogy elnézem az itteni embereket, nem fogok unatkozni. Lepukkant házak, tolvajok és rablók minden sarkon és még ki tudja milyen alakokat rejtenek azok a csuklyák.... Jobb lesz ha vigyázok, különben hamar fűbe haraphatok...>

Ezeken gondolkodom, miközben kimért léptekkel haladok az utcákon. Egyik kezem mindig a kardom markolata környékén időzik, a másikkal a pénzemet markolom a kabátom zsebében, - csak a biztonság kedvéért. amikor odaérek a Szürke Holdhoz és elém áll a kidobó, egyetértően biccentek, majd kurtán ennyit mondok:

-Felfogtam.

Ha elállt az ajtóból, belépek a fogadóba majd egy pillanatra megállok és szétnézek, miféle alakok szállnak meg itt. Ezután, a fogadós felé veszem az irányt, közben nagy levegőket veszek az orromon át és megpróbálom elemezni a szagokat, hátha van itt még valami, amit nem vettem észre első pillantásra. Amikor odaérek a fogadós pultjához, leveszem a kalapom, leülök egy székre, majd így szólok:

-Jó napot. Ork pálinkát szeretnék, ha pedig nincs akkor valami házi töményet és valami pörköltfélét mellé. Illetve szállást keresek egyenlőre három napra.
Ha kihozták a rendelést, kifizetem az ételt, majd evés közben tovább beszélgetek a fogadóssal.

-Ma érkeztem a városba. Tudna valamit mesélni a negyedről? Illetve munkát is keresek. Valami ötlet?
“A sors szereti a bátrakat.” - James Russel Lowell
"When you decide to die, remember to give your enemy the same honour."
Feltimore
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 78
Karakter: Aquil-am’-Samir El’ Fayruz - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2010.08.09. 21:55

// Off: A fogadó leírása megtalálható, az Örömnegyed ismertetésében, csak nincs kedvem még egyszer leírni. :)//

A kidobó, az egyszavas válaszodra biccent, majd komótosan arrébb áll, többet nem foglalkozik veled, valószínűleg meggyőzted.

Belépve, rögtön a pultnál álldogáló, épp a poharakat törölgető csapos felé veszed az irányt. Semmi különleges dolog nem tűnik fel se a szemednek, sem az orrodnak.
Benn nem az utcán megszokható emberek látványa fogad. Itt igen változatos a kép.
Úgy gondolod, a biztonsági eléggé eltántorító erővel bír, de azért így is elfordul benn is a csuklyája mögé elrejtező alak, de vannak itt módosabb ruhába bújt illetők is.
Rajtad kívül, mintegy 8 alakot számolsz össze. Jöttödre egyikük sem kapja fel a fejét, akinek a tekintete rád téved, nem reagál különösebben, egyiküknek igaz elkerekedik a szeme, de ezt betudod faji másságodnak.

A pulthoz érve előadod, a kéréseid, a kocsmáros, bólint.

- Jó napot! Ork pálinkával sajnos nem szolgálhatok, viszont van házi mandula pálinka. Remélem az megfelel Önnek! Viszont meg kell kérjem, hogy ha étkezni óhajt, akkor asztalhoz üljön, sajnos itt a pultnál tilos enni. Ez amolyan házi szabály. Az elszállásolásra pedig az étkezés után visszatérünk, ha nem zavarja? - majd a választ meg sem várva, hátat fordítva neked elindul jobbra és eltűnik egy pillanatra a pult mögött, majd kevéssel később vissza is tér.

Először le vesz egy üveget a szemben található polc egyikéről tölt neked egy kis pohárba, majd tovább törölget. Az ételed 10 perccel később meg is érkezik.
Igen meleg, de az illatából arra következtetsz, hogy igen finom. Nem is bírsz sokáig várni. Szerencsére szaglásod most sem csalt, igen ízletes.
Szerencsére a csapos felajánl egy újabb kört, így ennek árán tovább tudsz vele beszélgetni.

- Ma érkezett? - kérdez vissza - És pont ide? Maga szerencsétlen! - kuncog fel - Bocsánat, csak tudja, nem pont a legjobb helyre jött - szabadkozik, felháborodó tekinteted láttán - Ez itt a bűnözés melegágya, szerintem a kontinensen, egy nap, itt hal meg a legtöbb ember, négyzetméterre lebontva. Itt leginkább, csak sötét munkákból lehet megélni. Mondjuk ha többet mesélne magáról, akkor többet tudnék segíteni, mert szerintem, maga nem épp ilyen munkára gondolt, nem igaz?

//Off: Az étkezés 5 réz, a két feles 2 réz//
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Feltimore » 2010.08.10. 7:22

<...Mit is mondott Ribal? "Ne bízz senkiben! Minden ember mögött tíz másik alvilági áll!" Biztonságos az, ha a fogadósnak minden részletet elmondok? Végül is ha valakinek valami információ kell az ide érkezőkről, csak tőle kell megkérdeznie... Füllentsünk egy kicsit...>

Válaszom előtt lehúzom a második felest, majd ízlelgetem pár pillanatig.
<...Hmm.. nem is rossz bár lehetne egy kicsit erősebb..>

-Tudja, Északról érkeztem.. Otthon afféle kopó voltam, a helyi hatóságoknak segítettem gyilkossági ügyekben. Nem is gondolná, hogy egy holttestből többet lehetne megtudni a halál előtti órákról, mintha beszélgetne az illetővel... - furcsálló tekintetére ügyet se veszek, betudom annak, hogy nem hinné, hogy léteznek értelmesebb orkok is mint az átlag. - Egyébként direkt ebbe a negyedbe jöttem arra gondolva, hogyha itt egy detektív el tud élni és még pénzt is keres rajta, hátha tanulhatok tőle valamit. Majd amikor hazatérek megpróbálok tovább lépni a ranglétrán. De mivel az utazás elvitte a pénzem nagy részét, muszáj lesz valami efféle, vagy ehhez hasonlító munka után néznem ha már egyszer ehhez értek... De egyenlőre kérnék még egyet ebből a pálinkából! - ehhez a mondathoz egy mosolyt is társítok.
Feltimore
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2010.08.10. 22:38

A csapos türelmesen végig hallgat, közben egy kissé elkomorodik, tölt neked egy újabb felest majd folytatja.

- Szerintem ez előbb közöltekből kiderül maga számára, hogy ezt a negyedet nem épp a maga fajtának találták ki. Itt amúgy is sokan haláloznak el idő előtt, de egy kopóra még inkább vadásznak. Ha ennek híre megy.... Jobban tenné ha ezt másnak nem nagyon mondogatná. Itt ebből nagyon nehezen fog tudni megélni. Amondó vagyok, ebből a negyedből sürgősen távozzék, én nem árulom el magát, nem kenyerem a fölösleges erőszak. Az én fogadómban nem eshet baja, ez a negyedben az egyik legbiztonságosabb, de máshol egy lukas garast, annyit se, adnék a maga életéért. Higgye el nekem, nem lenézni akarom magát, biztos rengeteg harcot látott és tapasztalt meg, de itt nem a szemtől szembe ütközetek az általánosak. Ma éjszakára adok magának szállást, addig átgondolja hogy mit akar, és ha van kedve, tudok magának esetleg találni más munkát. Vagyis.... - itt hirtelen elhallgat, magába fordul és látszik rajta hogy nagyon gondolkodik, valamin nagyon töri a fejét - Azt mondta, hogy kopó? Mármint magánnyomozó? És ért mindenféle ilyen nyomolvasásos mizériákhoz? - Összeszűkülnek a szemei, nagyon lehalkítja a hangját és a feje folyamatosan közelít a tiedéhez, majd szépen lassan lecsúszik a veled szemben található székre.

//Off: Újabb 1 réz a felesért//
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Feltimore » 2010.08.19. 11:56

<..Valahol el kell kezdeni. Meg különben sem a nagy halakkal kéne kezdeni. Sőt, ha van neki valami munkája a számomra, akkor a későbbiekben lehet, hogy menedéket találhatok nála. Neeem ez túl naív ötlet. Gondoljunk csak bele.... Ez a fogadó az egyik legbiztonságosabb a negyedben. Le merném fogadni, hogy ennek a fickónak nem egyszerű barátai vannak. Valakinek el kell intéznie, hogy ne balhézzon itt senki, és itt nem csak az egyszerű kocsmai bunyókra gondolok, hanem az éjszakai nyakmetszésekre, lopásokra.. Sőt! Mi van ha Ő maga is valami nagyhal, ebben a barátságos jelmezben?..>

Mikor mondja, hogyha a bőrömet épségben akarom megatrani akkor sürgősen elpucolok innen, átfut a fejemen, hogy tényleg eléggé le vagyok égve, és még ha akarnék se tudnék hazamenni. Amikor a munkáról akar beszélni, én is egy kicsit közelebb hajolok hozzá, de előtte a szemem sarkából ellenőrzöm figyelnek-e.

-Amint látom, van valamilye a tarsolyában számomra... Hát igen, hívhatjuk a szakmámat "magánnyomozó"-nak. Szépen csilingelő pénzérmékért végzem a dolgomat..... És egyenlőre bárkitől elfogadok megbízásokat. -újabb hangahlkítás- De azért remélem nem egyből a helyi gróf vagy herceg vagy akármi gyilkosa után akar küldeni... - és itt egy szarkasztikus féloldalas mosolyt is megengedek magamnak- Szóval.... csupa fül vagyok.

<..Remélem tényleg nem azt akarja..>
Feltimore
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2010.08.20. 10:03

Végig hallgat, majd felkacag. Ő is körül néz, és mivel nem figyel titeket senki, nem nagyon halkítja le a hangját.

- Egyenlőre még nincs semmi a tarsolyomban, és biztos lehetsz benne, hogy nem a herceg gyilkosa érdekel engem - itt újra elmosolyodik - Tetszik a humorod! Remélem nem baj, hogy elkezdtelek tegezni?! De, ha már hamarosan munkaviszonyba kerülünk, szerintem ajánlott.

Egy pillanatra elhallgat, feláll, odamegy a pulthoz, elvesz egy másik kis poharat. Visszaül az asztalotokhoz, majd tölt neked és magának is a pálinkából.

- Ez a ház ajándéka! - felemeli a poharát koccintásra, majd felhörpinti annak tartalmát - Az igazság, hogy nem nekem kell, hogy feladatot teljesíts. Tudod, van egy csendestársam, ebben a kócerájban - itt színpadiasan körbemutat - és ő talán igénybe venné a te tudásod. Arról is biztosíthatlak, hogy ebben a negyedben nem fogsz főnemesek és egyéb kiváltságok után nyomozni. Itt csak az alvilág van, és egy-két rendes ember - közben végig a poharát bámulja, és a végén picit elhúzza a száját.

Tölt magának még egyet, amit azonnal felhajt.
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Feltimore » 2010.08.20. 16:28

//"a végén picit elhúzza a száját.Tölt magának még egyet, amit azonnal felhajt." Erre próbálkoznék egy lélektannal, hátha megtudok valami hasznosat. kockadobást a kockadobálóban ejtem meg.//

<..Úgy látszik hamarosan munkám lesz...>

Amikor koccintunk és lehúzom a negyedik felest, eszembe jut, hogy nem a nap közepén kéne berúgni, úgyhogy ez lesz az utolsó pohár.

<..Egy csendestárs mi? Kíváncsi vagyok mivel is foglalkozik az az alak..>

-Hát akkor meg könnyebültem, mert már azt hittem, hogy itt is ez a nemesi mizéria folyik mint otthon. Egyébként kösz ezért - egy kis szünet, majd felemelem a poharam - Hát akkor találkoznék ezzel a csendes társsal. Megvárhatom itt az egyik asztalnál vagy már itt van? És ha lehet kivenném azt a szobát amit említett. - kicsengetem neki a szoba árát, majd újból megszólalok.- Egyébként mifélével foglalkozik a társa?
Feltimore
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2010.08.21. 3:37

Az elhúzott száj megfejtéséhez nem kell túl magas ismeret a lelkek terén. Egyértelműen a kimondott szavak okozták, hátsó gondolat nem sok rejtőzik mögötte. Kevés rendes embert ismerhet itt ezen a környéken. Talán saját maga sem szeretne itt élni.

- Ohh! A társam ne nagyon várd itt! Nem jelenik meg itt soha, nagyon ritkán. Akkor sem hivatalosan, senkinek sem fedi fel a kilétét. Én fogok vele beszélni, én fogom neked adni a munkát, ha lesz! A szobát természetesen megkapod, jelenleg 2 éjszakára a tied! - feláll, odaballag a pulthoz, csenget, majd benyúl alá, kivesz egy kulcsot, és kezedbe nyomja - Ez az első emelet 6-os szoba, két ágyas.

Közben a kiszolgáló pult mögül, bal oldalról egy aranyos, csinos, fekete hosszú hajú, dús keblű lány lép elő, és a tányéraid felé igyekszik, felkapja őket, rád mosolyog majd siet is vissza.

- Hogy a társam mivel foglalkozik? - kérdezi tőled a pultos, hogy a figyelmedet visszakormányozza maga felé - Mindenfélével. Üzletember, sok vendéglátó helyiséget birtokol. Amúgy Peral vagyok! - itt kezet nyújt feléd, aprót biccent is - Ha bármire szükséged lenne, csak nekem szólj! - majd a lépcső felé tessékel.
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Feltimore » 2010.08.23. 10:23

- Drogo t'ha Gronn a szolgálatodra. De egyszerűen csak hívj Gronnak.- kezetrázok vele, majd miközben felállok és összeszedem a holmimat folytatom - A szakácsnak üzenem, hogy nagyon finom volt a pörkölt. És mégegyszer kösz a szobáért!

Felmegyek a szobámba, majd bezárom magam mögött az ajtót. A cuccomat az ágyam mellé rakom, majd jobban körülnézek lakhelyemen. Ha van fürdőkád természetesen megfürdök, már rám fér ezután a tengeri hajókázás után. Miután mindezzel megvagyok, megpróbálok valami jelzőcsapda szerűséget (a lényeg az lenne, hogy amikor valaki kinyitja az ablakot, akkor zajt csap) felállítani az ablakhoz, hátha mégis zaklatnának miközben pihenek. Illetve, egy székkel kitámasztom az ajtómat.<..Sose lehet tudni..>

Az utazástól megfáradtan dőlök bele az ágyamba és természetesen hamar mély álomba merülök.

// Az ablakos dologhoz a csapdaállítás képzettségem 1. fokú bár nem kell hozzá túl nagy ész. Akár valami tányér vagy kupa vagy akármi megteszi ami hangosan esik a földre.//
Feltimore
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2010.08.23. 22:32

- Nagyon szívesen! A szoba árát, majd holnap újratárgyaljuk - kiállt utánad, és amikor visszanézel a lépcsőről rá, rád kacsint, majd tovább halad.

Az első emeleten, egy két ágyas szobában kaptál szállást, és Peral ígéretére, a két ágyas szobába akaratodon kívül más hálótárs nem fog költözni.
Szép tágas szoba, falai fehérek, világosak, az ablakok igen mívesek, tágasak, innen a szoba derültsége. Puritánul van berendezve, egy szekrény, egy ágy, egy íróasztalka és mellette egy szék áll csupán benne. Az ágy már igen hívogató, igaz még eléggé a délutánba lóg a nap lába, de már alig türtőzteted magad.
Egy-két gyors óvintézkedés a szobán, majd egy gyors tisztálkodás, neked már csak ebből áll a nap.
A fürdő az első emeleti folyosó végén található. Közös. Három nagy dézsa, az egyikben állandóan van víz, naponta kétszer töltik fel friss forró vízzel, a többit csak kérésre.
Mivel a víz felszínén evickélő lágyan szálló hőhullámokra tekintesz, úgy gondolod nem régen tölthették fel, így úgy döntesz, ezzel már nem mész le a fogadóshoz. Megmártózol, majd gyorsan lecsutakolod magad.
Igaz az elején úgy érzed, a forró fürdő valamennyire felfrissített, a szobába visszaérve, bedőlsz a pihe-puha frissen vetett ágyba, és a köd rögtön leereszkedik a szemedre.

Az éjszaka közepén ébredsz. Hirtelen nyílik ki a szemed, az első pillanatban azt sem tudod, hol vagy, így rögtön az ágyad mellé készített rövid kardért nyúlsz, de az emlékek hamar vissza tódulnak tudatodba.
Most már azt is tudod, miért keltél fel ilyenkor, az szállón kívülről olyan ricsaj ostromolja halló járataid, hogy legszívesebben ordítanál. Felkászálódsz és óvatosan kinézel az ablakon.
Ennyi embert ritkán láttál éjszaka az utcán. Most már érted, hogy miről híres ez a negyed. Ilyen fura alakokat, ilyen gyönyörű nőket és még egyszer, ennyi embert....
És még csak nem is szórakoznak, egyszerűen mindenki teszi a dolgát.
Igaz a kíváncsiság elég erős benned, de az álmosság újra felüti fejét tudatodban. így újra visszafekszel és megpróbálsz visszaaludni.

Másnap az arcodba sütő napsugarak ébresztenek...
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Feltimore » 2010.08.25. 16:51

<..Hát amint látom, itt az éjszakai élet a mozgalmasabb..>

Másnap reggel felkelek az ágyból, veszek egy hidegvizes frissítő fürdőt majd felöltözök. Ellenőrzöm a felszerelésem minden megvan-e, számszeríjat is megvizsgálom és ha semmi hibát nem találtam, lesétálok a pulthoz. Természetesen a kardhüvelyem a combomra van szíjazva, abban pedig ott pihen a rövidkardom. Amikor leérek a fogadóshoz így szólok:

-Jóreggelt! Kérnék valami reggeliféleséget... Rántotta sült szalonnával vagy sonkáva és friss kenyérrell tökéletes lesz, illetve..... valami könnyed italt ha lehet. -ha kihozták a rendelést elköltöm az egyik üres asztalnál. Ha evés közben nem jön oda beszélgetni az asztalhoz a fogadós, én megyek oda hozzá evés után.

- Na? Tegnap jelentkezett a társa? Egyébként itt minden este ilyen aktív az éjszakai élet?
Feltimore
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2010.08.25. 20:49

Mikor megérkezel a lépcsőről, Peral széles mosollyal köszönt, igaz szemei nem boldogságról áradoznak, inkább magas fokú kialvatlanságról, de még így is mosolyognak rád.

- Jó reggelt komám! Persze megkapod! Rántotta szalonnával, friss kenyérrel, rendel! Igazi házi szalonnát kapsz! - ezt már halkabban csak neked címezve mondja, majd kacsint - Inni?! Inni pedig kapsz egy kis tejet, itt ebben a negyedben nehéz beszerezni, de nekem van egy saját beszállítom - ezt is halkan csak neked - Kérlek foglalj helyet!

Majd bemegy a hátra a konyhába. Hamarosan újra előtűnik, majd még hátrébb megy, tesz-vesz. Egy kis idő után, viszont hozza a a meleg reggelit.

- Jó étvágyat! - majd visszamegy a pulthoz, folytatni a dolgát.

Amikor odamész hozzá, körülnéz, közelebb hajol hozzád.

- Menjünk hátra az egyik bokszba - majd ott folytatja - Igen, itt minden éjszaka ilyen, sőt - itt elmosolyodik - vannak ennél sokkalta durvább éjszakák. A másik dolog... Igen, beszéltem vele. És lenne egy olyan kérdése, vagyis kérdésünk, hogy eltűnt emberek után is nyomozol e? Vagy ilyen munkát nem vállalsz? Mert, elsőre csak ezzel tudunk szolgálni. Ezt vedd valami beugró küldetésnek. Később kapphatsz nagyobb feladatokat is. Nos?

//Off: A reggeli 2 réz//
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Feltimore » 2010.08.26. 9:32

<..Kezdődik....>

- Eltűnt személy? Persze, ez is a szakterületem része.- itt egy kicsit elmosolyodok - Egyébként meg a munka az munka, és a munka az pedig pénz... Csupa fül vagyok.

//Bocs a rövid reagért.//
Feltimore
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

Következő

Hozzászólás küldése
58 hozzászólás • Oldal: 1 / 4 • 1, 2, 3, 4