Ismét én sajna beütött a munka ördöge a vállalat nem engedi a lekedettel karöltve

Jelenleg így állunk az úr színe előtt....
A robot most kikapcsol adás vége kellemes éjszakát mindenkinek ( , hogy szabbatista lapátfejek táncoljanak ványadt testeteken

Moderátor: Admin
Enor ak Mverrys írta:Alkony
Leszámítva Siffad és Orwen karakterei közti viszonyomat, én is készen állnék szerintemHa tévednék javíts ki kérlek
Filio Mortale írta:...
Valamint egy kérdés a komplett vérszívó kompániához. Hajlandóak lennétek e a játékotok közben terelgetni (kinevelni) egy kezdő vámpír játékost? (Én mint egy rosszindulatú vadállat nem igazán vagyok alkalmas erre. Tisztában vagyok a korlátaimmal)
...
Quator ar Zaraquer írta:Filio Mortale írta:...
Valamint egy kérdés a komplett vérszívó kompániához. Hajlandóak lennétek e a játékotok közben terelgetni (kinevelni) egy kezdő vámpír játékost? (Én mint egy rosszindulatú vadállat nem igazán vagyok alkalmas erre. Tisztában vagyok a korlátaimmal)
...
Üdv!
A játékos vagy a karakter a kezdő?Aki most ismerkedik a vampire-vel, annak nagyon szívesen segítek/tünk szerintem.
Viszont a karakternek nem szeretnék újszülött Gyermeket.
![]()
Egyébként legkisebb "tesó" lenne a fészekben?
Castor de Vinter írta:Nadír Könnyei
Üdv!
Nemrégiben sikerült hozzájutnom egy Codex RPG pakk-hoz és az előzetes belekukkantások nagyon felkeltették az érdeklődésemet.
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges lenne-e játékosként társulnom hozzátok?
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó