• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 302 / 338 • 1 ... 299, 300, 301, 302, 303, 304, 305 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.07.19. 8:25

Castor de Vinter írta:CFRK

Lehet a mostani karaktere miatt, de erről a maciról valahogy mindig Quator jut eszembe, ahogy goblinokat üt szét.
Valahogy hasonlítanak. :D

http://www.youtube.com/watch?v=gj5RgXfZRNw

Bocs a postfarmért. 8)

:rotfl: :taps: :rotfl:
Ez nagyon "ütős" videó! :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enor ak Mverrys » 2010.07.19. 12:26

Quator ar Zaraquer írta:...Az én elképzelésem szerint alapvetően a Tzimisce diszciplínák és hátrány járna neki, mert a vér, amit kap az Tzimisce vér már és nem kifejezett Grimaldi. Viszont az Atyában meglévő erős örökségnek megadnám a lehetőségét, hogy a kísértetcsaládos előnyt/hátrányt felvéve az újonnan ölelt is felvehesse/megkaphassa azokat, attól függetlenül, hogy nem az adott családba született, mint halandó.

Érdekes felvetés... a kísértetcsaládok előnye/hátránya szerintem azért nem adódna tovább egyértelműen. Főleg mivel őket nem csak a Vitae, hanem a genetika is összeköti. Évszázados tenyésztési folyamat eredménye a sejtjeikbe vannak a kódolva a diszciplínák, és mint a beltenyészet eredményeképp gyengeségeik úgyszintén.
Enor ak Mverrys
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 572
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.07.19. 12:38

Quator ar Zaraquer írta:Üdv!

Vampire

Az én elképzelésem szerint alapvetően a Tzimisce diszciplínák és hátrány járna neki, mert a vér, amit kap az Tzimisce vér már és nem kifejezett Grimaldi. Viszont az Atyában meglévő erős örökségnek megadnám a lehetőségét, hogy a kísértetcsaládos előnyt/hátrányt felvéve az újonnan ölelt is felvehesse/megkaphassa azokat, attól függetlenül, hogy nem az adott családba született, mint halandó.

Ave - Alkony

Az eleje még stimmel is ám a végét lehet vitatni. A vér amit kap Tzimisce ezért a Klán Hátrányok és Diszciplínák járnak neki, mondjuk a Grimaldi esetén azért nem árt vizsgálódni mennyire fertőzte meg az Ezertest Lélekfalója és ennek fényében vizsgálni a továbbiakat.
Azt mondjuk nem vitathatjuk, hogy a Grimaldi friss gyermekének képes a általa birtokolt nem klán diszciplínákat megtanítani, ám a másik fele hogy ha nem rendelkezik Ezertesttel akkor arra sem képes oktatni a frissen ölelt Gyermekét (Szóval az ifjú valószínűleg a Klán diszciplínákból csak a Őserővel fog kapásból és alapállásból rendelkezni) . Amúgy pedig mire egy vámpírrá vált Grimaldi "engedélyt" kap gyermeket nemzeni valószínűleg rendelkezik Ezertestel.
A kísértetcsaládos előny hátrány kapcsán annyit, hogy ezek a előnyök-hátrányok az évszázados "tenyésztés" eredményei szóval egy "vérvonalon" kívüli személy csak bizonyos együttállásoknak vagy a hajlamának köszönhetően kaphatja meg őket az esetek többségében nem jellemző az "öröklődés".

Röviden most ennyi tellet.
"Terveid legyenek sötétek és átláthatatlanok akár az éjszaka, s amikor mozdulsz úgy csapj le, akár a villám."
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 333
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.07.19. 13:24

Filio: irtózatosan hosszú hozzászólásaid vannak :D
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.07.19. 13:56

Navaratna írta:Filio: irtózatosan hosszú hozzászólásaid vannak :D

Ave

Hát igazán sajnálom de tőlem már csak ennyi tellik :angel: Inkább írok kicsit hosszabban a félreértések elkerülése végett, megjegyezném még így sem mindig sikerül elkerülni azokat :angel:
"Terveid legyenek sötétek és átláthatatlanok akár az éjszaka, s amikor mozdulsz úgy csapj le, akár a villám."
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.07.19. 14:44

Ave - Alkony

No most hogy jól "kisírtam" magam a Karakterek topicban lehet jó durván agyonverni virtuálisan, ne kíméljetek adjátok az ívet bele a képesebbik felembe :lol:
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.07.19. 18:12

Rekordot fogsz dönteni :) Nem semmi mennyiséget tudsz begépelni, csak győzze a nép olvasni. Véletlenül nem gépíró vagy? :D

Ha a tájékoztató ilyen mérvű, mi lesz itt a Km-reagoknál? :)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.07.19. 18:19

Navaratna írta:Rekordot fogsz dönteni :) Nem semmi mennyiséget tudsz begépelni, csak győzze a nép olvasni. Véletlenül nem gépíró vagy? :D

Ha a tájékoztató ilyen mérvű, mi lesz itt a Km-reagoknál? :)

Ave

Nem-nem gépíró vagyok és egyébként is csalok ezek a irományok az elmúlt 10 év vámpíros tapasztalatit elektronizálják és van egy 450 oldalas word doksim saját és sokan mások eszmefuttatásaival amiből megpróbáltam az összes jó és használható dolgot összeszedni és hanyagolni a kezdők és haladók ostobaságait és játékakasztó hibáit.

A tájékoztató azért ennyire bő szinte de csak szinte minden szinten, hogy mesélés közben már kevesebbet kelljen írnom és a Játékosok tudjanak mihez nyúlni ha tájékozódni akarnak legyen sok háttérinfójuk a város éjszakai életéről és hatalmi berendezkedéséről.
Nekem csak a titkokat és borzalmakat kelljen őriznem :lol:
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.07.20. 7:03

Üdv!

Vampire

Ismét egy számomra érdekes felvetés:

A 3-as vérköteléknél már elég hallania a parancsokat a szolgának, nem szükséges a szemkontaktus.

Mi a helyzet a ghoul állatokkal és a Bestiával? Itt is szükséges eredetileg a szemkontaktus a Vadállat Morgásához. Ha van egy 3-as vérkötelékben lévő ghoul kutyim (például), akkor neki elég hallania a parancsokat?

Ismét megosztom azért a saját véleményemet: Szerintem igen, mert az Uralom-ember és a Bestia-állat párhuzamot alkot.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.07.20. 7:49

Quator ar Zaraquer írta:Üdv!

Vampire

Ismét egy számomra érdekes felvetés:

A 3-as vérköteléknél már elég hallania a parancsokat a szolgának, nem szükséges a szemkontaktus.

Mi a helyzet a ghoul állatokkal és a Bestiával? Itt is szükséges eredetileg a szemkontaktus a Vadállat Morgásához. Ha van egy 3-as vérkötelékben lévő ghoul kutyim (például), akkor neki elég hallania a parancsokat?

Ismét megosztom azért a saját véleményemet: Szerintem igen, mert az Uralom-ember és a Bestia-állat párhuzamot alkot.

Ave - Alkony

Nos megint egy nagyon speciális kivételnek és "ritkának" mondható helyzetet (legalábbis én még a elmúlt 10 évben nem találkoztam 3-as vérkötésben lévő "vérállatkával" a JK-ák néha nagyobb hátránynak élik meg a 3-as szinten kötött szolgákat a túlzott rivalizálás miatt, szóval én eddig csak 1-es, esetleg 2-es vérkötött szolgákat láttam és azokkal kellet operálnom JK részről) emeltél ki de igen hangulatilag teljesen támogatható, hogy 3-as vérkötésben a "vérállatka" már szemkontaktus nélkül pusztán a Vadállat Morgása diszciplína hangjára is engedelmeskedik a gazdinak, vérúrnak :D
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.07.20. 7:57

Jeah! Viva Bratovitch! :lol:

Ezt a rivalizálás dolgot szerintem az megoldhatja, hogy csak 1 db házikedvencet tartasz. :D

Végül pedig lássuk Kutyit:

Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2010.07.20. 23:16

Alkony

No elnézést a távolmaradásért, de nem otthonról neteztem az utóbbi pár napon, úgyhogy, ha minden jól megy belehúzok, van ugye koncepció, körvonalazódik a dolog. Kérdés Enorhoz, és Quatorhoz, hogy akkor gondolom ismerjük-e egymást, esetleg egy kotériában vagyunk-e? Válaszok jöhetnek pm-ben. :)

szerk.: asszem megvan a karakterképem: http://fc00.deviantart.net/fs29/f/2009/ ... randis.jpg :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Orwen del'Correl 2010.07.21. 0:17-kor.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Martos col Legium » 2010.07.20. 23:20

:lol: Quator, honnan akasztottad ezt a tesztoszteron- és egyéb szteroid-túltengéses pincsit?
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél.
"A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Martos col Legium
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 830
ZK Karakter: Heian Amanodel - Arabel megtisztítása
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.07.21. 7:40

Üdv!

Orwen

Titkolózás PM-ben. :)

Martos

A google a barátod. :D "steroid dog" 8)

Vampire

Minden napra egy kérdés. 8) A mai:

Ismét a Bestia erőit olvasgattam az este:
A 3-as fokozatnál (a nevét nem tudom fejből) mindenképp kocsonyává kell alázni az áldozatot vagy van valami köztes hatás is az "áhh semmiség" és a totális meghunyászkodás között?

Példa: Ha mondjuk van egy 6-os akaraterejű ember, akit ideje "leoltani" és rászól a Bestiás vámpír, mondjuk 3 siker erejéig, akkor ennek van hatása, ha mondjuk ennél meg is áll önszántából a vámpír? Vagy mindenképp össze kell gyűjteni a 6 sikert dobássorozatból, aminek a végén viszont az áldozat egy akaraterő költésére képtelen rongybaba lesz?
Mondjuk valami miatt (KM-i genyóság vagy hasonló :P ) ránk akar rontani a ghoul blöki, akit emiatt meg akarok fenyíteni, de azért mondjuk még szeretném a továbbiakban is használni vérmesebb bevetésekre. Ilyenkor azért nem lenne rossz, ha nem egy nyüszítő idegroncsot kéne magam után vonszolnom a "frontvonalba". 8)

Saját meglátásomat most is megosztom: Szerintem van köztes fokozat, bár kivételesen rendszeri magyarázattal nem tudnám megindokolni, csupán úgy érzem ennyire nem végletes a dolog.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.07.21. 8:15

Ave - Alkony

Először is egy pár sarkalatos kérdés amiről megfeledkeztem és maximálisan az én bűnöm MEA MAXIMA CULPA :oops:

Sarkalatos kérdések:

- Malkavita Téboly:
A Malkáv-Háló maga, és a Téboly Diszciplína forrása a Malkáv Ősatya, és a Camarilla megalakulásakor A Dionysiai (The Dionysian), Tryphosa, Addemar, Brude, A Fekete Banya (The Black Hag) és Unmada a Camarillás Malkávokból kiölte a Téboly Diszciplínát és az Uralmat aknázták ki, majd a Téboly újra szétterjed, rossz nyelvek szerint a Malkavita Ősatya aktív közreműködésének hála… így summa summarum, a tisztelt játékosra bízom, hogy a Malkáv karaktere Téboly Diszciplínát vagy Uralmat örökölt Atyjától és használ…
- Gangrelek: A Gangrelek a Camarilla tagjai, Xaviar (még) nem találkozott Leopolddal és nem léptek ki a szektából…
- Ravnosok: Nem volt (még, reméljük nem is lesz) Rémálmok Hete és a Ravnosok élnek és virulnak
- Asszamiták: Az Asszamiták még a Tremere Vérátok béklyóját nyögik, kivéve a Sabbat tagjai és a Fekete Kéz tagok. Ur-Shulugi (még) nem ébredt fel és nincs Camarillába húzó ág, de ettől függetlenül fogadnak el orgyilkosi megbízásokat és begyűjtik a vitaet, ha tudják…
- Tremere-Antitribuk: Vannak

Még egyszer elnézés de ez nagyon elmaradt és nekem már teljesen természetes remélem több mindenről nem feledkeztem el

Quator ar Zaraquer írta:Üdv! Vampire

Minden napra egy kérdés. 8) A mai:

Ismét a Bestia erőit olvasgattam az este:
A 3-as fokozatnál (a nevét nem tudom fejből) mindenképp kocsonyává kell alázni az áldozatot vagy van valami köztes hatás is az "áhh semmiség" és a totális meghunyászkodás között?

Példa: Ha mondjuk van egy 6-os akaraterejű ember, akit ideje "leoltani" és rászól a Bestiás vámpír, mondjuk 3 siker erejéig, akkor ennek van hatása, ha mondjuk ennél meg is áll önszántából a vámpír? Vagy mindenképp össze kell gyűjteni a 6 sikert dobássorozatból, aminek a végén viszont az áldozat egy akaraterő költésére képtelen rongybaba lesz?
Mondjuk valami miatt (KM-i genyóság vagy hasonló :P ) ránk akar rontani a ghoul blöki, akit emiatt meg akarok fenyíteni, de azért mondjuk még szeretném a továbbiakban is használni vérmesebb bevetésekre. Ilyenkor azért nem lenne rossz, ha nem egy nyüszítő idegroncsot kéne magam után vonszolnom a "frontvonalba". 8)

Saját meglátásomat most is megosztom: Szerintem van köztes fokozat, bár kivételesen rendszeri magyarázattal nem tudnám megindokolni, csupán úgy érzem ennyire nem végletes a dolog.

Nos igen van köztes állapot ám az sajnos a Manipuláció+Megfélemlítés kombóval nem érhető el mert a megfélemlítő csak akkor érzi sikeresnek a ténykedését amikor már megfélemlítette az áldozatot és lehet, hogy az áldozat nem egy reszkető idegroncs ám mindenféleképpen meg van félemlítve és így a legtöbb cselekvését negatívok sújtják valamint bizonytalan így elég erősen kell noszogatni és táv vezérelni amíg a hatás él.

A nyugalmi állapot a Manipuláció+Empátia kombóval érhető el a Nyugalom dala-(á)val ilyenkor nem sodorja túlzott apátiába az áldozatot a diszciplína használója hanem megáll a fordulópontnál a nyugvópontnál. Teheti ezt mivel Empátia képességével beleérez az egész folyamatba és tudja hol az a vékony határ ahol billen a mérleg nyelve és pontosan ott áll meg.

Szerintem
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 302 / 338 • 1 ... 299, 300, 301, 302, 303, 304, 305 ... 338

Vissza: Csevegõ