• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
955 hozzászólás • Oldal: 13 / 64 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 64

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.07.04. 19:50

Quator ar Zaraquer írta:Kifejezett Hörcsög nincs a klánkönyvben, csupán a maradandó állati jegyek között van az irha/bunda (remélem így fordították) lehetőség. :) Az ötlet meg egy gyerekként vámpírrá vált és hörcsögbundás gangrel lett volna. :D

EDIT: Egyébként a "normál" vampire hangulat a viccesebb kinézetű karakterekkel is megőrizhető, csupán kis színt visz a játékba, hogy nem mindenki ugyan az az öltönyös/bőrdzsekis tipikus figura. 8)

EDIT2: Egyébként Filio nem lenne egyszerűbb, ha megírnád, hogy melyik klánkönyv van meg magyarul? :)

Ave

Gangrel, Tizmisce

Én nem az extrém kinézet ellen szóltam, ám a Gyermek már eléggé extrém (elvégre a teremtő is elég elmebeteg lehetett)
Nyugodtan ötleteljetek ám a végén tartsátok szem előtt, hogy a csapat működőképes legyen mert nem fogok senkit beleerőltetni csak azért, hogy játszon e vann :)
A másik ha kivárjátok a "teljes" NJK-á listát akkor könnyebben tudtok majd ötletelni és a karaktereket a városhoz hangolni.

Budapest by Night

Gangrel:

Barbara, Gangrel Grófnő

7. Generációs Gangrel, Fenevad Gyermeke, az Alfa Gyermek, Matasuntha Gyermeke, Ennoia Gyermeke
Barbara, Alkonykapuvár Gangreleinek Elsőszülöttje az Úrnő közeli barátja. Az éjszakai életben, mint Hárpia, később Kamarás tűnt fel, majd di Medici érkezésekor, aki ezt a posztot átvette tőle, visszavonult, hogy a Klánja ügyeivel foglalkozzék. Politikus, ezen nincs mit ragozni, de ha kell az első sorban harcol a Falkájával... amit elég gyakran meg is tesz, tekintve a Gangrelek alkotják a Város véderejének gerincét. Birtokai közé tartozik az Állatkert és a Gellért-hegy. Ideje nagy részében, mikor nem az Úrnő mellett van, a gellérthegyi Citadellában, mely Elyzium, fellelhető, vagy a hegyen, Klánja tagjaival.

Ostor, a Város Főszolgabírója
8. Generációs Gangrel, Barbara Gyermeke
Atyjával ellentétben ő sokkal sztereotipabb Gangrel, sőt, a paranoiások szerint már-már túl sztereotip a kopott szakad, kissé földes farmerével, ami Ölelése óta rajta lehet, Eddás pólójában, viseltes bakancsban, a nyakában lógó kis arany kereszttel, ami mindig gondosan tisztán tartva csillog, és az övén függő kis bőrszütyőkkel, amikben a rossz nyelvek szerint a Bűnösök hamvait hordja, hogy majd ha az Úr elé kerül, végső számadásra, fejet hajtva mutassa ki a Fényességesnek, hogy még halálában is a bűn ellen harcolt.
A Via Vindicta követőjeként veszedelmes, ám megfontolt ellenfél akivel a Domínium ellenségei szembe kell nézniük, ha arra adják fejük lépnek a Város ellen.

Tigris, Ostorozó
8. Generációs Gangrel, Fekete Sakál Gyermeke, Patkányvadász Gyermeke, Véres Karom Gyermeke, Iván apó Gyermeke, Ostor Gyermeke
Tigris, a Város talán leghírhedtebb Ostorozója, Nigel Tanítványa és sokszoros Diablerista. 13. Generációjáról felzabálta magát a 8. Generációig a Város ellenségein, főleg az Anarchokon, Caitiffeken és a Sabbat Falkáin élesítve agyarait, és vitaejükkel elégítve ki szentségtelen éhségét.
Veszélyes plüssi, aki bársonyos mancsba rejti karmait. Ezen kívül jól gitározik (beépített bengetői vannak) amiről bárki meggyőződhet, ha a Gellért-Hegyen elkapja, ahol kószálni szokott, mikor épp nem dolgozik, vagy a Múzeumban támaszt egy oszlopot.

Barabás, Ostorozó
10. Generációs Gangrel, Iván apó Gyermeke, Ostor Gyermeke
Csöndes, szakadt hegyomlás, egy medve erejével és jellemvonásaival. Nem folyik bele a Város politikai életébe, és közömbösségén és hallgatásán csak érme-ritkaságokkal lehet áttörni. A numizmatika a gyengéje. De még ritka érmékkel se lehet megvesztegetni és laza csuklómozdulattal veti azokat Tigris asztalára akik mégis megpróbálják...
Amikor nem dolgozik, a Múzeumban helyettesíti az oszloptámaszték macskaurat, ha épp nem érne rá, vagy a Gellért-Hegyen pihenteti roppant izmait.

Szilvia, Hárpia
13. Generációs Gangrel, Fekete Sakál Gyermeke, Patkányvadász Gyermeke, Véres Karom Gyermeke, Iván apó Gyermeke, Ostor Gyermeke
Szilvi, a kleptomániás buta cica. Fiatal és gyilkos természetű Hárpia. Kedves lány amúgy, néha besegít az Ostorozóknak, ha épp kell pár enyves mancs...
...meg van egy kissé féltékeny típusú, nekrofil szőrmók szeretője (vérbábja?), akit kiejthetetlen neve miatt csak Z-nek hívnak, aki nem csinál bajt, ameddig valaki nem startol a csajára, de akkor nagyon
Mint várható egy Hárpiától, mikor nem segít épp az Ostorozóknak, akkor eme buta cica valamelyik Elyziumban tesped és les prédára.

Nigel, Hárpia(?)
8. Generációs Gangrel, Nicholas Gyermeke, Jebediah Roney Gyermeke, Pierre Beauvais Gyermeke, Ragnar Nordstrom Gyermeke, Blaidd Gyermeke, Ulfsdottir Gyermeke, Odin Gyermeke, Ennoia Gyermeke
VIII. Hollókövi Attila Zoltán Gróf, aki jelenleg a Nigel nevet viseli, a dekadens nemesség mintapéldája. Már halandóként is fetrengett a bűnben és a kéjben és eme jellemvonását megtartotta Káinitakén is. Az Emberségét már rég levetkőzte, valójában még emberként, és a Catharok bűnnel és élvezettekkel teli Ösvényét járva próbálja a Fenevadat a lelkében megzabolázni és uralni, ráadásul ezt zavarba ejtő sikerrel teszi. Egykor a Város egyik legjobb Ostorozója volt, Tigris Mentora de hirtelen felindulásból elkövetett Ölelés miatt száműzték a Városból, majd ezt követően Anarch végül Sabbat lett. Miután ezeket nem találta vonzónak és elég élvezetesnek (vagy csak ráunt) Falkáját karózva az Úrnő lába elé tette nem kevés információval egyetemben a Sabbat magyarországi mozgásairól és kegyelmet kért.
Megkapta, de a Gangrelek még mindig nem fogadták be teljesen, no nem mint ha érdekelné ilyesmi... a többszörös Diablerista Albingenseket nem szokta.
Visszatérte óta gyakorlatilag Hárpia szerepkörben találta magát, de ez lehet csak múló hóbort nála, de meg van az érzéke mások tönkretételéhez. Ideje javát Alkonykapuvár szórakozóhelyein tölti, vagy bulikat szervez, ahol a halandók megmártózhatnak a bűnben, és amik természetéből kifolyóan Rácz Kittivel nagyon jól megértik egymást, illetve valamelyik Elyziumban les áldozatra ez az igazi társadalmi ragadozó.
"Terveid legyenek sötétek és átláthatatlanok akár az éjszaka, s amikor mozdulsz úgy csapj le, akár a villám."
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 333
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.07.08. 15:53

Üdv!

Vampire fronton csak várakozásteljes a csend a játékostársak részéről vagy csupán engem "rohant" meg ezernyi koncepció és ötlet? :)

Egyébként abban egyet értek, hogy az NJK-lista után egyszerűbb lesz kiválasztani a végső karaktert. :wink:

Viszont egy kis közös "képfelismerés". :) Szerintetek ez szép nosferatu vagy inkább csúnya malkavita lehetne?

Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enor ak Mverrys » 2010.07.08. 16:02

Quator ar Zaraquer írta:Viszont egy kis közös "képfelismerés". :) Szerintetek ez szép nosferatu vagy inkább csúnya malkavita lehetne?

Szerintem ronda :lol: Az én ízlésemhez nosfinak nem csak szép,de egyenesen gyönyörű... ahhoz kicsit több ragya, vagy valami torzulás itt ott...
Enor ak Mverrys
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 572
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.07.08. 16:58

Semmiképp sem nosferatu... már ami látszik belőle az alapján nem, hacsak nem az ezernyi álarc használata közben láthatjuk :D
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.07.08. 17:35

Enor, Dierol

Köszönöm a segítséget! :)
Én is a csúnya malkavita felé hajlottam, de így már biztos. :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2010.07.08. 21:02

Megbocsássatok, de a Zárt kalandoknak van saját csevegőjük, ahol az ilyen dolgokat meg tudjátok beszélni.
Kérlek benneteket fáradjatok oda át ezzel a témával!

Köszönöm!

Yv
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.07.09. 5:14

Egy kis móka, így reggel:

http://rpg.hu/iras/mutat.php?cid=5833

Nekem a "Többkasztúság" tetszett a legjobban! :lol:
Nomeg a Legend of the Five Rings is nagyon eltalált poén, csak azt szerintem kevesen értik. 8) :D
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aurin Lauren » 2010.07.10. 3:25

Üdv!

Nem tudjátok, hogy mitől lehet az, hogy az én gépemen nem jön be rpg.hu? Már vagy 5 hónapja. Vezetk nélküli netünk van, és egy másik gépen is próbáltam ugyanezzel nettel.
Esetleg ha tudtok segíteni, azt megköszönöm.

Aurin
"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség."
Sósai Masutatsu Oyama

Van vidám lány, meg Mogorva Chai.
Aurin Lauren
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 65
Karakter: Horin Liatas
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enor ak Mverrys » 2010.07.10. 8:35

Boldog Születésnapot Lyor! :koccint:
Enor ak Mverrys
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 572
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laokoon » 2010.07.10. 21:41

Boldog születésnapot Lyor (Amúgy kire varunk a kalandban?)
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht
"A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana
"A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Laokoon
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 396
ZK Karakter: ? - A balszerncse netovabbja
ZK Karakter: Noktorg - Elatkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2010.07.11. 5:49

Ha kicsit késve is, sok boldog születésnapot, Lyor! :koccint: (Egy napon születtél anyámmal. :lol: )

Passz, én még reagot se kaptam eddig...
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.07.11. 7:29

Net problémák miatt megkésve bár, de boldog szülinapot Lyor! :)
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.07.11. 16:08

Ave

Elgondolkoztató kép :lol:
Link: http://darkrpg.hu/rendszer/onallo/egy_kep.php?id=365
"Terveid legyenek sötétek és átláthatatlanok akár az éjszaka, s amikor mozdulsz úgy csapj le, akár a villám."
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2010.07.11. 17:09

Filio!

Direkt linket plz, mert nem jön be semmi. (Ha neked igen, akkor belogolás kell a megtekintéséhez)
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.07.11. 17:33

Orwen del'Correl írta:Filio!

Direkt linket plz, mert nem jön be semmi. (Ha neked igen, akkor belogolás kell a megtekintéséhez)

Ave

Megnéztem sajna csak belépéssel műkszik sorry :oops:
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
955 hozzászólás • Oldal: 13 / 64 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 64

Vissza: Csevegõ