akkor ezt most értsem úgy, hogy lehet jelentkezni játékra és nem a szívünket fájdítod vele?????
JELENTKEZEM
Moderátor: Admin
Siffad írta:akkor ezt most értsem úgy, hogy lehet jelentkezni játékra és nem a szívünket fájdítod vele?????
JELENTKEZEM
Enor ak Mverrys írta:Megértve és elraktározvaMár csak valami jó karit kéne kitalálni
A kamarillás klánok mellett melyik független klán fogja képviseltetni magát a városban? Ahogy nézem Asszamita nem igazán
Siffad írta:ami nem volt a felsorolásban: Caitiff / Senkiházi?
Quator ar Zaraquer írta:Vampire-hez még egy kérdés:
Filio írtad, hogy a többi JK-nak ne mondjuk meg mivel lennénk. PM-ben egyeztessünk Veled?
Jah igen, jelentkezni jelentkeznék, mert van egy-két fiatalka vámpír ötletem, csak még kérdés milyen kiegek használhatóak.
Filio Mortale írta:- Valamint bármelyik magyarul megjelent klánkönyv ha megkapom azt elektronikusan megtekintésre és átolvasására
Quator ar Zaraquer írta:Filio Mortale írta:- Valamint bármelyik magyarul megjelent klánkönyv ha megkapom azt elektronikusan megtekintésre és átolvasására
Tipikus, hogy nekem két kiadásból is megvan az összes klánkönyv, csak mind angolul.Pedig pont azokból szerettem volna finomságokat hozni.
Quator ar Zaraquer írta:Így sajnos nem lehetek "A Hörcsög" nevű gangrel ötletemmel:
Pedig érdekes lehet egy SW-fan vámpír.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó