), ezért a köv. reag ideje kétes.
 ), ezért a köv. reag ideje kétes.Érintett kalandok:
Intrikák Hálójában - KM
Nadír Könnyei - JK
Moderátor: Admin

) specializált varázshasználó lenne akkor most elszabadult volna a "mágikus" pokol
 ) specializált varázshasználó lenne akkor most elszabadult volna a "mágikus" pokol   
  a teljesség élvezetéért
 a teljesség élvezetéért  

De túlságosan úri társaság vagytok egy ilyen gyors és drasztikus megoldáshoz. (persze amíg el nem szakad a cérna
 De túlságosan úri társaság vagytok egy ilyen gyors és drasztikus megoldáshoz. (persze amíg el nem szakad a cérna  )
 )

Fordulatokban gazdag.
  Fordulatokban gazdag.  
  Csak Nadír valszeg nem díjazná a dolgot, mivel a világnézet alapja nem az a szólás, hogy: "Aki hülye haljon meg!"
  Csak Nadír valszeg nem díjazná a dolgot, mivel a világnézet alapja nem az a szólás, hogy: "Aki hülye haljon meg!"  

)
 )

Quator ar Zaraquer írta:...
Teljesen más
Valaki nem akar Vampire-t, Dark Ages-t vagy valami hasonlót mesélni? (Ez csak úgy eszembe jutott, hogy régen vámpírkodtam már.
)
 Ugyanis szerintem nagyon nagy odafigyelést igényel, s a múltkori kalandban is olyan reagok készültek, amihez nem tudnék felnőni
 Ugyanis szerintem nagyon nagy odafigyelést igényel, s a múltkori kalandban is olyan reagok készültek, amihez nem tudnék felnőni  Amatörködni pedig ebben a kategóriában nem szeretnék
 Amatörködni pedig ebben a kategóriában nem szeretnék 

Dierol írta:...
Én kihagynámUgyanis szerintem nagyon nagy odafigyelést igényel, s a múltkori kalandban is olyan reagok készültek, amihez nem tudnék felnőni
Amatörködni pedig ebben a kategóriában nem szeretnék
 Nomeg mi ez a kishitűség?!?
  Nomeg mi ez a kishitűség?!? 

Quator ar Zaraquer írta:Teljesen más
Valaki nem akar Vampire-t, Dark Ages-t vagy valami hasonlót mesélni? (Ez csak úgy eszembe jutott, hogy régen vámpírkodtam már.
)
 merthogy csak semmi Dark Ages szigorúan modern kori "horror" és abból is crossover (VtM, MtA, WtO)
 merthogy csak semmi Dark Ages szigorúan modern kori "horror" és abból is crossover (VtM, MtA, WtO)

Egy kis vápírkodásban én is benne lennék, de mesélni... nekem az sajnos az eddigi tapasztalatok alapján nem megy igazán
 Egy kis vápírkodásban én is benne lennék, de mesélni... nekem az sajnos az eddigi tapasztalatok alapján nem megy igazán  

Ott nagyon érdekes reagok születtek - a szó pozitív értelmében
 Ott nagyon érdekes reagok születtek - a szó pozitív értelmében Persze ezt egy megfelelő drámáért cserébe lehet, hogy meggondolom
 Persze ezt egy megfelelő drámáért cserébe lehet, hogy meggondolom  

Dierol írta:NK
Azért az én célom végigmesélni a kalandot, s nem lemészárolni a csapatotPersze ezt egy megfelelő drámáért cserébe lehet, hogy meggondolom

Másrészt a crossovert csak úgy szoktuk játszani, hogy minden JK vámpír és az ellenfelek között feltűnnek időnként más lények is.
  Másrészt a crossovert csak úgy szoktuk játszani, hogy minden JK vámpír és az ellenfelek között feltűnnek időnként más lények is. Főleg a pincsis jelenetek, de erről Meridian tudna bővebben nyilatkozni.
  Főleg a pincsis jelenetek, de erről Meridian tudna bővebben nyilatkozni.  

Quator ar Zaraquer írta:Üdv!
Filio
Egyrészt épp az SR helyett lenne lehetőségem vampire-be írni.Másrészt a crossovert csak úgy szoktuk játszani, hogy minden JK vámpír és az ellenfelek között feltűnnek időnként más lények is.
 )
 ) . Amúgy nem ragaszkodom a crossoverhez csak egy lehetőség persze szigorúan az együtt működés határin belül ezért is írtam hogy Mage, Lidérc, Vámpír a többiek maradnak "ellenlábasok" és ellenfelek Vérfarkik, Hunterek, Tündérek és társaik
 . Amúgy nem ragaszkodom a crossoverhez csak egy lehetőség persze szigorúan az együtt működés határin belül ezért is írtam hogy Mage, Lidérc, Vámpír a többiek maradnak "ellenlábasok" és ellenfelek Vérfarkik, Hunterek, Tündérek és társaik  

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó