Erdekes en (igaz csak a ti kalandotokbol tudok kiindulni) nem vettem eszre keleti miliot a jatekban (talan azert mert ti nyugatiak vagytok tehat a gondolkodasotok is nyugati, talan csak vak vagyok) eltekintve a neha erthetetlen betuktol amit hasznaltok (tenyleg amugy hogy kell ejteni az umleotos y-t?
 )
 ) Ne aggodj en mint kivulallo is nagyra ertekelem a reagjaitokat (ezt mondjuk mindenkire erthetnem) bar ilyen tarsak mellet tenyleg nincs nehez dolga az embernek.Dierol írta:De nem hiszem, hogy jelen esetben a mese minősége lenne a megoldás (én legalábbis nagyon kevés reagommal vagyok elégedett)
Quator ar Zaraquer írta:Először is köszönöm Laokoon a "legtapasztaltabb" megosztott címet.
Szivesen. Engem maig sokkal ha arra a reagotokra gondolok amelyikben Fillio-val leirtatok hogy milyen rendszerekkel jatszottatok mar es hogy az egyenkent kitett egy kepernyot
Amugy meg annyit hogy koszi a valszokat es legyetek szivesek nem befulladni mint a tobbi kaland mert valoban jo dolog titeket olvasni es toletek (mint kezdo rpg-es) stilisztikai es problemamegoldasi fogasokat tanulni.
off
Amugy ti mar lattatok a thorg szo betuit nem hasznalo barbar nevet?

edit: amugy vegigaszamoltam A legtapasztaltabb rpg-es verseny ket gyoztese kozul Filio 48 jatekot ismer ebbol sajat bevallasa szerint 23-mal jatszott melyeknek lagnagyobb resze (39 sazaleka) a horror kategoriaba van sorolva mig Quator 52 jatekot ismer amibol 20-szal jatszott es mivel o nem kategorizalta ezert fogalmam sincs milyen stilussal jatszott a legtobbet.
A kutatashoz (tudtan kivul) nagy segitseget nyujtott meridian akinek ezt szeretnem megkoszonni.
on

Meg hát sokat segítenek az illusztrációk is ebben
 Meg hát sokat segítenek az illusztrációk is ebben 

Ha meg orientálódunk, akkor jöjjenek az "originál" szamurájok. (Ld. L5R)
  Ha meg orientálódunk, akkor jöjjenek az "originál" szamurájok. (Ld. L5R)

de azért még alszom rá egyet
 de azért még alszom rá egyet