Akkor az utána lévő részt kéretik figyelmen kívül hagyni - mert az lehet, hogy változik. Quator, tessék csak nyugodtan reagolni.
 kiszedtem jelenleg a cselekmény többi részét.
 kiszedtem jelenleg a cselekmény többi részét.Moderátor: Admin

Zev-t le kell majd kötözni, hogy meg se próbálkozzon valamelyik ruganyos testű nador leányka ágyába bújni
 Zev-t le kell majd kötözni, hogy meg se próbálkozzon valamelyik ruganyos testű nador leányka ágyába bújni 

Mindenki tisztes távolságból követi a másikat
 Mindenki tisztes távolságból követi a másikat 

Amugy mar akartam kerdezni hogy mi a fene van ebben a kodex rendszerben ami egyszerre ennyire megfogta az altalam "ismert" ket legtapasztaltabb rpg-est? (Itt ugyan Quatorra es Filiora gondoltam de mas is nyugodtan megprobalhat valaszolni erre az eleg hulye kerdesre
  Amugy mar akartam kerdezni hogy mi a fene van ebben a kodex rendszerben ami egyszerre ennyire megfogta az altalam "ismert" ket legtapasztaltabb rpg-est? (Itt ugyan Quatorra es Filiora gondoltam de mas is nyugodtan megprobalhat valaszolni erre az eleg hulye kerdesre  )
 )
 Quatornak talán az újdonság varázsa... De nem hiszem, hogy jelen esetben a mese minősége lenne a megoldás
 Quatornak talán az újdonság varázsa... De nem hiszem, hogy jelen esetben a mese minősége lenne a megoldás  (én legalábbis nagyon kevés reagommal vagyok elégedett)
 (én legalábbis nagyon kevés reagommal vagyok elégedett)

Laokoon írta:Nk
LibasorbanAmugy mar akartam kerdezni hogy mi a fene van ebben a kodex rendszerben ami egyszerre ennyire megfogta az altalam "ismert" ket legtapasztaltabb rpg-est? (Itt ugyan Quatorra es Filiora gondoltam de mas is nyugodtan megprobalhat valaszolni erre az eleg hulye kerdesre
)
 )
 ) (én legalábbis nagyon kevés reagommal vagyok elégedett) "
 (én legalábbis nagyon kevés reagommal vagyok elégedett) "

) reagokat gyárt. Szóval öröm olvasni őket, és mesélni
) reagokat gyárt. Szóval öröm olvasni őket, és mesélni 

Ha meg orientálódunk, akkor jöjjenek az "originál" szamurájok. (Ld. L5R)
  Ha meg orientálódunk, akkor jöjjenek az "originál" szamurájok. (Ld. L5R) 
   A Codexben rámentek a természettel való egyensúlyra, de általában véve ez nem egy belassult kívülálló attitűddel párosul, hanem egy az életet élvező, aktív szemlélet jelenik meg, ami számomra sokkal jobban tetszik.
  A Codexben rámentek a természettel való egyensúlyra, de általában véve ez nem egy belassult kívülálló attitűddel párosul, hanem egy az életet élvező, aktív szemlélet jelenik meg, ami számomra sokkal jobban tetszik. )
 ) 

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó