Moderátor: Admin

-, de kitaláltam pár gnómos agymenést, amivel majd Banyek boldog-boldogtalant fáraszt az elkövetkezendőkben (ha már eddig is fárasztott volna, akkor magasabb fokozatba kapcsol
 -, de kitaláltam pár gnómos agymenést, amivel majd Banyek boldog-boldogtalant fáraszt az elkövetkezendőkben (ha már eddig is fárasztott volna, akkor magasabb fokozatba kapcsol  ). Lesz általános és személyre szabott is
 ). Lesz általános és személyre szabott is  , remélem azért senki ki nemtépi majd a haját tőle
 , remélem azért senki ki nemtépi majd a haját tőle 

Halkan jegyzem meg, hogy nem lustaságból nem írok hanem epekedve várom mindkét mesében a Mesemondó postját, mert úgy vélem akkor sokkal jobb reagokat tudok majd írni
 Halkan jegyzem meg, hogy nem lustaságból nem írok hanem epekedve várom mindkét mesében a Mesemondó postját, mert úgy vélem akkor sokkal jobb reagokat tudok majd írni   

Már csak mesélői reagra vagyok kíváncsi, hogy mit szól vajon a környezetünk
 Már csak mesélői reagra vagyok kíváncsi, hogy mit szól vajon a környezetünk 

De van olyan is, amely a szagával tartja távol a bandollákat - amolyan gyógyforrásként - a sámánok nagy örömére.
 De van olyan is, amely a szagával tartja távol a bandollákat - amolyan gyógyforrásként - a sámánok nagy örömére.

A Codex alapkönyvben megemlítik az ORVOSLÁS képzettséget ám  részletes leírás nincsen róla (C. 81o) ebben a nyúlfarknyi leírásban szerepel, hogy valamennyire értenek az Élettan képzettséghez. Nos Codex szellemiségben kérdem a Orvoslás 2X nehézségű képzettség magában foglalja az Élettan 1X nehézségű képzettséget?
  A Codex alapkönyvben megemlítik az ORVOSLÁS képzettséget ám  részletes leírás nincsen róla (C. 81o) ebben a nyúlfarknyi leírásban szerepel, hogy valamennyire értenek az Élettan képzettséghez. Nos Codex szellemiségben kérdem a Orvoslás 2X nehézségű képzettség magában foglalja az Élettan 1X nehézségű képzettséget?

Filio Mortale írta:NK - Ave
Jelenleg a karakterem Sebgyógyítás 1X, Herbalizmus 2X, Orvoslás 2X képzettségekkel (rendelkezek még Harcművészet 10X képzettséggel is nem tudom ezen tanulmányaim alatt érintőlegesen foglalkoztunk e Élettannal) rendelkezik, ha az Orvoslás nem foglalja magában az Élettan 1X képzettséget akkor célom felvenni a megtanulandók listájára a Heraldika 1X mellé
Filio Mortale írta:Amúgy tényleg minden tiszteletem az övé de most egy kicsit tehetetlennek éreztem magam reagírás kapcsán és ez frusztrált bevallom no
 )
 )

Holnap délben gondoljatok rám.
 Holnap délben gondoljatok rám. 

Noryella írta:Intrikák hálójában
Holnap vizsgázom, úgyhogy holnap du. írok majd posztot.
Előre is köszöntem a megértéseteket.Holnap délben gondoljatok rám.

Szerettem volna még a verekedésre reagálni, ami valószínűleg a többi részt felborítja, mivel a nador már nem lesz a fogadóban.
  Szerettem volna még a verekedésre reagálni, ami valószínűleg a többi részt felborítja, mivel a nador már nem lesz a fogadóban.

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó