• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Kakasviadal (SR)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
44 hozzászólás • Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3

Re: Kakasviadal (SR)

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2010.04.14. 17:04

Takahashi

Amikor a megbízó jogosan feldúltá vált és el akart küldeni minket, akkor először a találkozó folyamán érzelem jelenik meg az arcomon. Megjelenik némi félelem mert nagy szükségem van a pénzre, és némi düh is a példálozgató kis nyápic alak felé. Ám felkelti figyelmemet, hogy az eddig balhésnak látszó ork mennyire visszafogottá vált, ő is félti, valószínűleg a hírnevét. Tekintetünk találkozik.

<Hogyha ez a kis emberke elbaltázza a jelenlegi egyetlen lehetőségememt, akkor lehet, hogy kénytelen leszek megbüntetni. És ahogy látom nem én vagyok az egyetlen aki meg kívánja vagdosni majd.>
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.04.15. 18:02

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Seattle
Időpont: 2053. január 27. (hétfő)
Résztvevők: Mindenki

*Az öltönyös férfi továbbra is fenntartja a szemkontaktust szabadkozó beszélgetőpartnerével. Egy millimétert sem mozdul el az előbb felvett testtartásból, hangja színtelen és monoton.*

-Nincs semmilyen félreértés. Semmi szükségem egy öntörvényű idiótára, aki képtelen fegyelmezni magát és annyira beképzelt, hogy a saját irodámban akar "leckéztetni" engem. Az adatbázisomban több száz hasonló, sőt jobb árnyvadász van, akik bármikor szívesen, probléma nélkül megcsinálják a melót. Azért magukkal beszéltem először, mert jó ismerőseim erre kértek. A két úriember eddig bizonyította, hogy megérdemelték az esélyt. Maga viszont... Habib átvert, mikor azt mondta, hogy használható lesz az istenes maszlagja ellenére. Ebben a szakmában kínálati piac van. Én munkát kínálok és megtehetem, hogy a munkát keresők között válogassak. Tehát a konklúzió: Maga leszerepelt. Maguk ketten megkapják a munkát.

*Az utolsó összegzésnél először Blasil felé biccent elutasítólag, majd Rosewood és Takahashi felé elfogadóan. Innentől hátradől és nem vesz tudomást a papról, szavait kifejezetten a két másik alakhoz intézi.*

-Nos Uraim van még kérdésük? Illetve igénylik-e, hogy még segítőtársakat is beszervezzünk vagy ezt megoldják saját maguk?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.04.18. 9:26

//Rosewood //

<Áh, a pénz megvan. Már csak az a kérdés, hogy a visszautasítást hogy reagálja le ez a tag... Hmm... ketten leszünk? Vékony lehet... De ha jól értem:
a, ő szervez be plusz embert, és fizeti, vagy
b, mi szervezzük be a szükséges munkást, és akkor azt mi fizetjük?
Akkor inkább az első variáció. Ha valami gond van, mindig tudok olyanokat, akik pénzért kimentik a seggem.>

Mintha nem történt volna semmi, a megbízóra nézek, és megszólalok:
-Már csak egy kérésem lenne, ha a kolléga egyetért: mivel eredetileg is három emberes melóra számított, örülnénk neki, ha kerítene még egy embert.
Zsebbe nyúlva előhúzok egy névjegykártyát, melyen csak egy szám szerepel. Két ujjal nyújtom felé:
-Ez a csipogóm száma, ha valami érdemleges dolog történne. Amint tudom, vissza fogom hívni.
Közben azért figyelek a balhés tagra, hogy ha kell - időben tudjak reagálni. Ezután zsebre vágom a chipet, az iratokat összehajtogatom, és elteszem.
-Jelenleg több kérdésem nincs. Az eddigi kérdéseimre a válaszok remélhetőleg benne vannak az anyagban. Ha minden jól megy, két óra múlva kezdünk is.
Ezzel távozásra készen felállok.

//ja, Saggaras , a karakterem nem ork, hanem humán :) //
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.05.03. 19:30

Résztvevők: George "Intéző" Rosewood, Klausman Lajos

/Rosewood/

*A kérést hallva Mr. Johnson komolyan és megértően bólint.*

- Rendben van Mr. Intéző. A plusz embert egyenesen Önhöz fogom irányítani. Ezen a csipogószámon fogja keresni. Sikeres és jó munkát!

*Ezzel Rosewood feláll az asztaltól és elindul kifelé. Két lehetséges társa még vonakodik elindulni, de láthatóan már vége az állásinterjúnak, csak még nem tudta mindenki elfogadni a kimenetelét. Ettől függetlenül George-nál ott vannak a szükséges adatok a munkához és egy szóbeli megállapodás nemcsak a munkára és a fizetségre, hanem még az ingyen segítőre is. Ezzel felvértezve lép ki az utcára és veti bele magát a küszöbön álló vadászat előkészületeibe.*

/Klausman/

*Egy újabb szürke hét kezdődik Seattle-ben. Még nem tudja az egykori céglegény, hogy a jövő héten esedékes lakbérekkel és ehhez kapcsolódó tartásdíjakkal mit is kezdjen, ha továbbra is szeretne valamennyi megtakarítást megtartani. Nagyon a végén jár már tartalékainak, nem ártana valami mellékes, ha fix állásról nem is álmodhat egyenlőre. Mintha csak meghallgatásra találnának gondolatai megcsörren a telekom a szobában. Fritz az, a nem annyira tündés tünde. Az öreg haver képe villan be a képernyőn. Haját a feje mindkét oldalán leborotváltatta, hogy legyen hely a számtalan adatjacknak, chipjacknak. Középen viszont hosszú és bogjas szőke fürtjei vannak. Ádáz, gonoszkás vigyorral köszönti Loui-t.*

-Na Csá! Mizu Lala?!? Még mindig parkolópályán? ... Figyu van egy ipse, akinek van egy ipséje, satöbbi, satöbbi, és így tovább. Tudod hogy van ez. A lényeg, hogy valakiknek kellene egy jólfésült izomfiú, aki képes diszkréten elvégezni egy szabadítós-visszaszerzős melót. Ha érdekel áttolom a főmunkatárs számát és vele lezsírozhatod. Így előre egy tízes gurigát ajánlottak, ha sikerrel jártok.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.05.03. 21:19

//Rosewood //

Kisétálok az utcára, és elégedetten rágyújtok. A füstöt elgondolkozva nézem, miközben nekidőlök a falnak.

<Francért kellett nekem sietni... most már mindegy - az orkot akkor is megvárom.>
A napszemüveget az orromra biggyesztem, mert nem szeretem, ha elsőre kiszúrják a technikát. Megvárom, amíg az ork is kilép az utcára, majd egyből szólok is neki:
-Hé, cimbi! Bent elfelejtettem ezt odaadni.
Nyújtok át neki is egy fehér névjegykártyát a csipogóm számával.
-Csörgess meg egy óra múlva, és visszahívlak.
Lököm el magam a faltól.
-Addig még van egy kis dolgom. Ugyanis kezdek éhes lenni. Na csumi!
Majd elindulok a metrómegálló fele, miközben a zsebemben kotorászok, hogy felmérjem - mennyi pénz van nálam.

//a kezdő pénzt nem dobtam ki, ez még hátra van - ha kidobod helyettem, az is tökéletesen megfelel :)//

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.05.05. 17:29

//Rosewood //

Negyed óra és három cigaretta után megunom a várakozást.
<Hol a francba van már? Budin ülhet, vagy másik kijáraton át távozott... Mindegy, az anyag nálam van - ha akar valamit, majd megkeres. Így járt.>
Lélekben megvonom a vállamat, majd a legközelebbi metrómegálló fele veszem az irányt. Ott felszállva a szerelvényre visszautazok Renton Merideth negyedébe. Amint leszállok a peronra, kifordítom az eddigi jellegtelen fekete hosszú kabátomat, és ismét a bandajelzésekkel televart, firkált felét mutatom a nagyvilágnak. Betérek a banda egyik „közösségi” területére, és magamhoz veszem a lerakott mindennapi kellékeimet. (az Arest, a kést, és egy gránátot az elmaradhatatlan szigszallaggal, és damillal) Utána megkérdezem az ott lézengőktől:
-Kajás valaki? Ha igen, menjünk – állom a számlát! Utána pár napig úgysem láttok, mert sikerült melót találni. Siker esetén, szépen hoz a konyhánkra. Valaki tud valamit a Seattle-i Kakasokról? Bármi jöhet!
Indulok meg az egyik gyorsétterem fele. <Kaja, fél óra lazítás, aztán kezdhetek is melózni – szűkös a határidő...> Ha jön velem valaki, akkor meghívom őket, és hülyüléssel, beszélgetéssel ütöm el az időt evés közben. Ha egyedül megyek, akkor evés közben felütöm a dossziét és átolvasom.

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.05.05. 19:42

Klausman Lajos „Kar”

Minden rosszban van valami jó, Fritz közlése egyenesen jó kedvre derít, a munka az munka, legalább addig is elfoglalom magam és legalább valamennyi lé is áll a házhoz, ha már por lettem gondolkozhatok póriasan is kuncogok fel magamban.

- Örök hálám üldözni fog Fritz egészen a sírig, csak ne az tegyen abba
– vigyorodom el szélesen – Ja még mindig parkoló pályán vagyok ezért külön jól jött most ez a tipped, de tényleg jövök neked egyel arany, egy cimbora vagy. A meló végeztével vendégem vagy az Unspeakable Vault (Of Doom) borospincéjében egy ínycsiklandozó vacsorára, borozgatunk majd egyet csak úgy egymás között.
Teljes lelki nyugalommal toljad a kontakt elérhetőségét, és még egyszer köff az infót.

Lementem Fritz által küldött infókat majd néhány mély lélegzetvétel után megcsörgetem a számot és türelmesen várok, ha sikerül felvennem a kapcsolatot a ipsével vagy csajszival gyorsan a lényegre térek.

- Jónapot Klausman vagyok de szólítson csak Kar-nak, olyan információkat kaptam, hogy szükségük lenne egy kevés visszafogott bérizomra..

Rövid tényközlésem után várom a reakciókat. Közben szórakozottan játszadozom egy szál szívarkával és mélázva legeltetem a szemem a patinásan matt rézszínű Zippon, mi a bőrtokja mellet hever egy gránit hamutál mellet.
"Terveid legyenek sötétek és átláthatatlanok akár az éjszaka, s amikor mozdulsz úgy csapj le, akár a villám."
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 333
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.05.06. 19:45

//Rosewood //

A csipogóm prüntyögése még kajálás közben ér. Egy mozdulattal elnémítom, és tovább folytatom az étkezést, és beszélgetést. Amint befejeztük szélnek eresztem a társaságot és elsétálok a közeli terminálok egyikéhez. A csipogón lévő számot bepötyögöm, leveszem a képet, és várom, hogy felvegyék. Amint ez megtörtént, egyből szólok is:
- Csá! Nemrég erről a számról megcsörgettél. Mit akarsz, és ki vagy cimbi?
Ahogy meghallom a túloldali ismeretlen hangot, és bemutatkozik, bólogatva válaszolok is - annak ellenére, hogy úgysem látja.
- Zsír, hogy mást is érdekel a dolog. Egy pillanatra elhallgatok, míg egy zajos teherkocsi elhúz mellettem, majd folytatom.
- Akkor találkozzunk mondjuk Rentonban, Meridethben. Azon belül is javaslom a 208-as és a 132. utca sarkán a Félelmetes Lyuk bárt - persze csak akkor, ha nincs jobb ötleted. A pultnál várlak, ha megérkeztél csörgess meg, egyből megtalálsz.
Pár másodpercet várok, hátha mond még valamit a beszélgető társam, majd bontom a vonalat, utána elégedetten elindulok a megbeszélt helyre, és ott várom a pasas felbukkanását némi üdítő társaságában.

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.05.07. 17:17

Klausman Lajos „Kar”

Nem akarom a laza csávó idejét nagyon rabolni ezért kurtán válaszolok neki.

- Rendben akkor a Lyukban találkozunk.

Azzal bontom a vonalat, felkapom egészségkárósító kellékeimet és átvedlek öltönyből farmerbe aztán a „hidegre” való tekintettel magamra terítem a páncélkabátom. A békés megbeszélésre való tekintettel csak az ultrahang stukker tartalék cellával kerül a rejtett fegyvertokba, fehérzaj generátor, zsebiroda, hitel chipek és némi aprósággal tömöm meg a zsebeimet a legvégére hagyom a bőrbevonatú fém falskámat benne jóféle ágyaspálinkával.
Az előkészületek után letrappolok a megviselt és kivénhedt négykerekűm mellé és nekivágok az útnak a városi forgalomban.
Mikor megérkezek a találkahely közelébe felhajtok néhány unatkozó bandatagot.

- Hé srácok bár megviselt és öreg a verda nem szeretném ha lába kelne már úgy a szívemhez nőtt a drága, nem lennék hálátlan ha még itt állna amikor visszaérek.

A zsebembe nyúlok és adok nekik némi aprót (20-50 nujen között ahogy esik úgy puffan)
Miután lerendeztem a drágám biotávfelügyeletét aláereszkedem a Lyukba csak miután leértem csörgetem meg ismét a számot kíváncsi vagyok melyik tag lehet az én emberem a pultnál gubbasztók között.

Megjelenés: Okley bakancs, jó minőségű farmer ruházat az ing felett egy puha bőr mellény, az egészen egy hosszú porfogós páncélkabát és egy homokszürke kalap a tavalyi divat szerint. Maga Klausman bő 190 cm magas eléggé jókötésű figura emberi mértékkel mérve, az arca ellenben már egy kicsit darabos erős áll horgas karvaly orr és hideg acélszürke szemek ülnek deresedő homloka alatt, igen erősen őszül ezért haját rövidre nyíratja.
"Terveid legyenek sötétek és átláthatatlanok akár az éjszaka, s amikor mozdulsz úgy csapj le, akár a villám."
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.05.08. 10:35

/Rosewood/

Némi hiábavaló váarkozás után megindulsz a metró felé. A megszokott zötykölődés és visszaöltözés után eléred a bandád területét. Itt már ismerős arcok bukkannak fel minden sarkon. Egy négy fős csoportosulást találsz jelenleg, akikkel információt cserélhetsz a tieid közül. Épp egy emeletes tömbház földszinti részén lévő garázsban ügyködnek. A garázsajtó felhúzva és bentről árad kifelé a kommersz "utcai zene", aminek semmi mondanivalója, sőt szövege se sok és változatos, de mind arról szól, hogy az utcán élni kemény és nagyon "cool" egyszerre. Odabent épp egy motort bütykölnek a társaid, aminek a benzintankján és a motorblokkján is horpadások, golyónyomok éktelenkednek. Gyakorlott szemmel megállapítod, hogy nem volt veszélyes lövöldözés. Valószínűleg vagy valami önvédelmi tücsökpötsel vagy egy combosabb légpisztollyal lőhettek rá a tettesek. A bent lévők mindegyike fiatalabb. A "korelnök" Rico a maga 18 évével. Sam, Vanda és Mary olyan 16 körül mozoghatnak. Ők egyébként még a normálisabb életre alkalmas tagok közé tartoznak. Rico Vandával, Sam pedig Maryvel jár. A keményebb szituációkból ki is szoktak maradni és a "vezetőség" se várja el tőlük, hogy tűzharcokat vívjanak. Mondhatni a banda lelkes szimpatizánsai, akik jobb körökben meglévő kapcsolataikkal és például a mostanihoz hasonló háttérmunkákkal, szerelésekkel, karbantartással járulnak hozzá a közösség arzenáljához. Például Sam kora ellenére mindent tud a fegyverekről, még a történelmi kialakulásukról, egyedfejlődésükről is. Igaz még sosem sütött el semmit biztosított lőtéri körülményeken kívül, de szinte bármilyen jelenleg az utcán beszerezhető tűzfegyvert csukott szemmel szét tud szerelni, megtisztítani és újra összerakni. A fiatalok szinte egy emberként kapják fel a fejüket a nagy szerelésből, mikor köszönésképp felveted a kajálást. Rögtön otthagyják a motort és kisereglenek eléd, kezüket rongyokba törölgetve.*

-Szia Intéző! Miket intézel "meló" közben? :)

*Mindenki örömmel köszönt és felváltva kérdezősködnek egy kis utcai pletyka szintjén. Persze a húzós részletekre annyira nem kíváncsiak. Tudják mi az amit már egészségtelen lenne tudniuk és ezeket nem is szokták firtatni. Nekik inkább valami izgalmas meg menő kell, amivel dicsekedhetnek a haverjaiknak. Az ebédmeghívást elfogadják és lehúzva, bezárva a garázsajtót veled tartanak egy közeli gyorsétterembe. Út közben a Kakasok említésére megélénkülnek. A sportot a srácok szeretik és máris azt kezdik egymást tromfolva latolgatni, hogy ki nyeri a Super Bowl-t az idén. A lányok is láthatóan eligazodnak a témában, bár inkább csak helyeselnek a "pasijuk" elbeszélésére.*

-Húú a Kakasok! Nagyon kemények! ... Áhh! a Varjak leverik őket, mint vak a poharat! ... Rico te nem láttad az utolsó két meccset?!? Az ős-amcsiknak csak úgy konyul majd a fejdíszük szombaton! ... Hülyeség Sam! A "Csirkék" még csak most tört fel. Oké, elismerem, hogy első szezonhoz képest szépen feljutottak a döntőig, de a Varjak már kétszer nyertek. Emlékszel még az '50-es meg az '51-es szezonra? Jah, hogy te akkor még a TeleTubbikat nézted! ... Anyád hogy van Rico?! Annyira Te se vagy öreg, hogy ilyeneket mondjá'! ...

*Ezzel a két fiú el is merül egymás heccelésében. Azért az információ nem apad el, mert Vanda veszi át a szót és folytatja a beszélgetést veled.*

-Pfhüh. Fiúk. :roll: Gondolom Neked más infó kéne Intéző. Összefoglalva, amit ez a két tökalsó nem tudott kinyögni: A Kakasok sokat próbáltak feljutni a selejtezőkből, de az idén sikerült elsőre. Azt mondják azért, mert a kabalájuk szerencsét hoz. Eddig nekik is olyan óriás plüss jelmezes kifutófiújuk volt, mint a többieknek. Aztán a nyáron, még a szezon kezdete előtt vagy hogy, szereztek egy igazi tűzkakast! A franc se tudja honnan tojták vagy mi, de amióta az a para-dög náluk van nem vesztettek meccset. A rajongótáboruk is megnőtt, mert sok flúgos állatbarát van, aki csak azért szurkol nekik, mert "milyen aranyos kakas". Persze a zőődek meg tiltakoznak, hogy ez stresszeli a csirkét vagy mi és azt károgják, hogy a villódzó stadion-reflektoroktól infarktust vagy mit fog kapni. A rajongók legnagyobb bánata, hogy nem engedik a menedzserek az állatsimogatást. Pedig szerintem sokan baromi sokat perkálnának, hogy megtapizhassák azt az óriás baromfit.

*Közben megérkeztek és némi sorban állás után megkapjátok a kért menüket. Nekiláttok enni, ami közben a társalgás már az általános "banda dolgok" körül forog meg várják a mesédet az új melódról meg úgy általában az "izgis" szitukról a napokban. Csupán egyszer csörög a csipogód, de ezt majd ebéd után lerendezed. ... Miután elváltál a négyestől feltárcsázod a kijelződön lévő számot. Sikerül megbeszélni egy találkát a Lyukba, így némi előkészülés után a megadott időben a megadott helyre érkezel. Pontosabban kicsit előbb. Az ajtóban épp Pepe az ügyeletes kidobó. Pepéről annyit érdemes tudni, hogy troll és a csúnyábbik fajtából. Amit nem érdemes tudni, pontosabban feszegetni, hogy igen öreg a fajtársaihoz képest és azt rebesgetik róla, hogy nem csak azért rücskös meg darabos a képe, mert "így született", hanem az Aresnak dolgozott, de kirúgták "hivatali eljárás közben elkövetett túlkapásért". Tehát a környéken minden jól értesült hírharang tudni véli, hogy Pepében több a vas, mint egy Americarban. Ezt mondjuk még senki sem merte ellenőrízni.*

/Klausman/

*Fritz szélesen elvigyorodik a meghívás hallatán.*

-Okézsoké! Szavadon foglak és kiiszlak a vagyonodból is Kar! Addigra direkt miattad beszereltetek egy alkohol szűrőt a májamba és egy szál f*szban fogsz mosogatni a troll könyhásfiúk örömére! :lol:

*Jókedve megmarad, de hangja komolyabban cseng a tényleges üzleti részek megbeszélésénél.*

-Node a lényeg. A csipogószámot elküldtem. A képernyőd alján már ott is van. Annyit még, hogy akitől a drótot kaptam egy igen szerteágazó bizniszt hajtó Mr. Johnson. Ez persze általában még nem jelent semmit. ... Azért vigyázz, hogy melyik ligába hívnak Cimbi! Te is tudod, hogy mi volt az "eljárás", ha egy szabadúszó a Társaság rossz bütykére lépett.... Jó vadászatot az amcsi árnyakban!

*Ezzel bontja a vonalat és magadra hagy az új információkkal. Az első hívási kísérletre csak egy "hívását és számát eltároltuk" gépi üzenetet kapsz. Nagyjából fél óra telik el, mikor felciripel a vevő készüléked a beérkező hívást jelezve. Ahogy megnyitod a vonalat csupán a szolgáltatód emblémáját látod fényesen forogni saját tengelye körül. A másik oldalon lévő fél letiltotta a képet, így csak a hangja, illetve a háttérzaj jön át. Ebből annyit hamar leszűrsz, hogy valószínűleg egy utcai terminálról hívhat. Miután sikerült leegyeztetni vele egy találkát a Félelmetes Lyukban. ... Vajon mitől olyan félelmetes ez a lyuk? ... Felöltözöl az alkalomhoz illően és kocsiba ülve elindulsz. A fedélzeti számítógép hamar kidobja az útvonalat és magának a bárnak a logóját is. Könnyedén odatalálsz. A környék nem az az igazán lepukkant gettó, ahol a járó autót is kilopják a vezető alól, de azért a parkolási társaság mini "golfautóját" se látod sehol, hogy valaki is felügyelne bármire is. Ennek megfelelően a bár tömbje mellett megállva a "helyi biztonsági erők" segítségét kéred. Jelen esetben ez három unatkozó fiatal, akik az egyik tömblakás lépcsőjén ülnek, guggolnak és nagy odafigyeléssel kártyáznak a lépcsőfokon. Eléggé vegyes társaság, mondhatni csak humán nincs itt. Egy fehér trikót és katonai gyakorló nadrágot, bakancsot viselő néger ork srác (kb 21-14 között), egy ázsiai törpe nő (olyan 30-as lehet) és egy tünde bájgúnár zebracsíkos plüss öltönyben. A megszólításra, illetve a kérésre mindhárman rád néznek és mindegyik el is mosolyodik. Bár más-más indíttatásból feltehetően. A mélynövésű nő szenvtelenül mustrál végig, főleg a zseb-ágyék tájon, hogy vajon csak örülsz neki vagy tényleg a hitelkártyád ilyen tömött. A gúnár pillantása már az első szavaknál érdektelenül lesiklik rólad és a kocsin állapodik meg, azt stíröli, mintha csak szemmel állapítaná meg a kerekek jelenlegi "piaci értékét". A jókötésű ork viszont az előkerülő ötvenes láttán mosolyodik el és ellökve magát a lépcsőtől egy hosszú lépéssel előtted terem.*

-Há' perszehogy viggyzázunk a zautóra! Nyugoggyá meg Csumba itten lesz kifelé jövet is... ha mi odafigyelünk eléggé. Persze e' csakiss a pa'koló ótómatátó függ. :)

*Ezzel megütögeti a nadrágja jobb tépőzáras zsebét, amiben jelentős mennyiségű apró meg bankjegy csörren, zizzen meg. Miután sikerült lerendezni a parkolást elindulsz a bár bejárata felé. Egy félpince szintre levezető lépcső aljában kétszárnyas csillogóan fekete ajtó és a felette szakaszosan futó fényreklám hirdeti, hogy jó helyen jársz. Az ajtó egyik szárnyát és lépcső alján lévő belépő jelentős területét egy nem túl magas, de annál szélesebb vállú troll foglalja el. Fekete öltönyt visel, aminek mindkét ujját letépték, valószínűleg utat engedve gazdája karizmainak. A zakó alól pedig a rücskös, de furcsa mód szőrtelen mellkas V-alakú részlete tűnik elő. A kidobó inggel, pólóval nem rontja a komfort érzetét. A hajtókán pedig gravírozott, arannyal futtatott névtábla hirdeti, hogy az első személyzetis, akivel az ide betérő találkozik az "Pepe".*

//Az etikett dobást a PM-ben írtaknak megfelelően "lekarmázhatod". Annak fényében fognak dönteni az autó sorsáról a megfizetett "parkolóőrök", amíg Kar bent tartózkodik.//

/Mindketten/

*A Lyuk tényleg eléggé Félelmetes, de egyébként talán a legnyugisabb bár a területen és ezt csupán a kidobó jelenléte szavatolja az esetek 99%-ában. Odabent már sokkal oldottabb a hangulat, mint az általános beléptető vizsgálatnál. Persze, mint "törzsvendéget", illetve "potenciális visszajáró" egyikőtöket sem ken a falhoz Pepe, hogy végighúzza rajtatok bőrkeményedéses lapát tenyerét. (Általában ezt csak a nagyon kirívóan "keményfiú" kinézetőekkel és a nagyon kirívóan "luxuspicsákkal" szokta megtenni pusztán a saját maga szórakoztatására.) A többiekre csúnyán néz és kész. Tehát odabent... A Lyuk Félelmetes nevét a színpadon folyó dolgokról kapta. Maga a helység kb 10x10-es négyzet. Balról végig a fal mellett a pult, mely mögött 5-6 csapos dolgozik folyamatosan. Az ajtóval szemközti falba beugró színpad valaha egy raktár lehetett, de a tulaj kiüttette a falat, hogy úgy tudja látványossággal bővíteni a repertoárt, hogy nem csökkenti a befogadóképességet. Egyébként gondos össze-visszaságban 4-6 fős kerek asztalok vannak. Jobbról nyílik a két vizesblokk. A plafon teljes egészében tükör, így felnézve még magasabbnak hat az amúgy is jó négy méteres belmagasságú hely. A fellépők egyébként a "Rémségek Nem Is Annyira Kicsiny Cirkusza" nevű társulat tagjai. Van itt erősember, kardnyelő, tűzköpő meg mindenféle fakír, kígyóbűvölő és hasonlók. Jelenleg éppen egy nagyon fiatalnak tűnő, valószínűleg félszerzet leányzó nyeli a kardokat meg mutat be elképesztő hajlékonyságot igénylő akrobatikus kunsztokat.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.05.08. 14:06

//Rosewood//

A többiek érdeklődését egy könnyed válasszal jutalmazom:
-Most csak plasztikai sebésznek megyek - puszta kézzel fogom átszabni néhány szerencsés orrát...

Vanda beszámolóját hallgatva kommentálom a hallottakat:
-Hát, én nem tudom, de biztos hogy nem simogatnék egy olyan állatot, aminek ekkora csőre van. A menedzserek pedig még jó, hogy nem engedik a közelbe a népeket. Ez olyan lenne, mint mikor Dunkelzahn házát emlékházzá nyilvánítva látogathatóvá tették... A sok megemlékező-érdeklődő szétlopta a házat, ahogy csak egy kis emléket vitt magával mindenki. Volt olyan aki a tapétából vitt el egy darabot... A tyúkból sem maradna sok. De hogy tolla nem lenne egy szál sem, az tuti.
A munkáról nem mondok sokat, csak annyit, hogy a Kakasoknak melózok pár napot. A többi részletet már nem árulom el.

A Lyukhoz érve köszönök Pepének:
-Szevasz öreg! Nézek fel rá.
-Ugye nem rég kezdődött a műsor? Remélem nem maradtam le túl sok mindenről.
Majd bemegyek, és leülök a pulthoz. Egy üdítőt rendelek, majd figyelmemet a műsornak szentelem.
<Hmmm, hogy a francba tud egy ekkora kardot sérülés nélkül lenyelni? Talán jobb is ha nem tudom, mert akkor elillan az érdekessége a dolognak. Mint mikor Sarahval kavartam. Troll létére nagyon csinos csaj, csak kétszer nagyobb, mint én :) De legalább volt rajta mit fogni. Fel kéne hívnom valamelyik nap, hogy mi is van vele.>
Ahogy megcsörren a csipogóm, elnémítom, majd az övemről leakasztva megnézem a számot a kijelzőjén. Amint felismerem, hogy az új munkatárs száma, körbe nézek, hogy ki az aki a pultnál ülőket vizslatja.

Megjelenés:180 cm magas, sportos, kreolos bőrű férfi. (Klausnál azért kisebb) Fekete haját rövidre vágva viseli. Kissé borostás, az állkapcsán végighúzódó rövid fekete szakállt visel. Mindkét szeme fehérje nélküli, teljesen fekete - látni, hogy kibernetikus beültetés. Bal halántéka felett egy kisebb szabályos hatszögletű műtéti koponyapótlás helye látszik. Ruházata egyszerű sötétkék farmer, fekete bakancs, és egy Merideth Öklei "logóival, bandajelzéseivel" telefirkált, varrt bőrkabát.

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.05.09. 16:02

Klausman Lajos (Kar)

Már az elején érzem, hogy nem vagyok formában, hiába no elpuhultam az utóbbi időben nem megy már nekem ez az utca stílus és tárgyalás. Vészes gyorsasággal vissza kell zökkenjek a kezdetekhez és az alapokhoz mintha csak ismét Szeged Mocsárvégében vagy Lentijében taposnám a szennyet, vagy mintha Csepelen az XL-ben lennék a „kemény” fiúk között.
Azért megpróbálom gyorsan és frappánsan nyélbe ütni az üzletet mielőtt leereszkedem a Lyukba, a biztonsági szakembernek megadom a neki kijáró tiszteletet elvégre jelen helyzetemben nem fáj nekem és már rég voltak azok az idők amikor a S-Kruppos erőforrásokkal a seggem alatt és a hátam mögött keménykedhettem ilyen helyeken az már a múlt.
Nem tart sokáig felfedezni a latinos külsejű férfit a pultnál aki a hívásomat követő pár másodpercben a csipogója után nyúl, nem kívánom húzni az időt ezért a fejemmel biccentek irányába majd rámutatok egy szimpatikus szabad asztalra.
Egyenesen a választott asztalhoz megyek és a szék háttámlájára terítem a kabátom és a szélére akasztom kalapomat. Nem nagyon zavar, hogy jobban láthatóvá válik az ultrahang stukkerem, még így sem túl feltűnő és egyébként is nem halálos pacifista cuccról van szó, no nem emberbaráti szeretetből használom, de kevesebb macera van vele, valamint a leterített rosszfiúkból utána még mindig ki lehet sajtolni hasznos információkat míg a hullák nem beszélnek.
Ha megérkezik újdonsült megbízom kezet nyújtok neki.

- Üdv Klausman vagyok röviden Kar

Miközben helyet foglalunk megkínálom a szívartárcámból ami egyben egy esztétikus fehérzaj generátor is egyben és jól láthatóan bekapcsolom.

- Ugye nincs ellene kifogása? Gondolom semmi szükségünk kíváncsi fülekre. – kérdően nézek rá miközben letelepszem és várom, hogy előrukkoljon a farbával.

Megjegyzés: Ha leveszem a kabátomat a stukker rejthetősége csak 6, valamint kézfogásnál valószínűleg feltűnik a jobb kézbe épített fegyvercsatoló, valamint a deresedő haj alatt a halántéknál 4 jack aljzat sorakozik, 3-ban van valami a negyediken csak porvédő dugó van. Egészen közelről az acélszürke szemekben feltűnhet a Zeiss logo.
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.05.09. 17:13

//Rosewood//

Ahogy meglátom a friss húst, ahogy egy asztal fele mutat, felkapom a poharamat, és én is elindulok. <a haja alapján nem is olyan friss :D de legalább tapasztalt, ami még jól jöhet> A fazon kézfogását viszonzom, mindössze egy futó pillanatig érzem, hogy ő is el van látva fémmel. Egy rövid ideig belenézek a szemébe majd elégedett félmosollyal leülök vele szemben.
-Szevasz Kar! Intéző vagyok. Ugye te nem vagy vallásos?
A gesztussal élve elveszek egy szivart, megnézem, megszagolom, majd mondom:
-Haver, ez kár belém, pocsékba meg, de azért kösz. Plusz fülekre meg tényleg nincs szükségünk.
Megvonom a vállam, és folytatom:
-A jó hír, hogy hárman vagyunk veled együtt, a rossz az, hogy az orkot a megbeszélések óta nem láttam, szal lehet, hogy ketten nyomjuk végig. Mennyit mondtak el neked? Vagy csak számot kaptál, hogy majd én tágítsam a búrádat? Tudod mit? Inkább összefoglalom:
5 nap alatt kell megtalálnunk a Kakasok kabalaállatát, egy tűzkakast, ugyanis a kövi meccsen jelenése van. Mióta megvan nekik, veretlenek, ezért fontos jelkép a dög. Finoman már próbálkoztak hogy megtalálják, de komoly eredmények nem születtek - az idő meg sürget. Ezért fordultak hozzánk, hogy időben megtaláljuk, és visszavigyük. Sajna a mai megbeszélésen az egyik jelentkező beleszart a müzlibe, így néhány kérdésemre ott nem kaptam választ, de remélhetőleg ebben benne vannak.

kopogtatom meg a kabátzsebből időközben előhúzott dossziét.
-Basszus, lezabáltam? Törlök le egy kis ketchupot a borításról.
-Van egy chip is, de azt valami normál helyen kéne átnézni, mert az én olvasóm bedöglött, és még nem szereztem újat.
Javaslom nézzük át együtt az anyagot, és kezdjünk is neki minél előbb. Kérdés, vélemény?

Közben leharapom a szivar végét, beleköpöm a hamutartóba, majd megfordítva kényelmesen rágyújtok.
<Bazz, ez tényleg jó! ízlése az van az öregnek.>

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2010.05.13. 17:14

Takahashi

Nos mivel az újdonsült társam le is lépett ráadásul az akták is nála vannak, így nincs más hátra, mint hogy magáthoz a megbízóhoz forduljak segítségért.

-Tudna adni egy számot amin el tudom érni a társam, vagy legalább, hogy hol találhatom meg őt?

Teszem fel pörgös japán akcentussal a kérdésem, határozottan, és tekintettem elárulja, hogy határozott választ is várok. Ha a kért információt megkaptam, egy kurta meghajlás után el is hagyom a szobát, és egy biztonságosabbnak ítélt hátsó bejáraton távozok is.

//Elnézést az eltünésemért már megint, de meghalni se nagyon volt időm az elmúlt időszakban, remélem most már újúlt erővel tudom szántani a dolgokat.//
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.05.15. 12:14

Klausman Lajos (Kar)

Helyszín: Seattle (Fekete Lyuk klub)

- Nem-nem vagyok vallásos, de ha a munka vagy a megbízó esetleg a körülmények megkövetelik akkor nagyon rövid idő alatt vallásossá válok – mosolyodom el farkas módra, elégedetten veszem egyben tudomásul, hogy nincs kifogása a fehérzaj generátor ellen.

- Keveset tudok csak a főmegbízó számát kaptam meg aki egyből hozzád irányított. Annyit tudok, hogy szükség van egy diszkrét bérizomra egy puha szabadítós, visszaszerzős melóra ebből arra következtetek, hogy élő és eleven húst kell leszállítsunk a meló végén.

A chipolvasó körüli szabadkozást és mizériát gyorsan átlépem. Előveszem a zsebemből a viseltes ám csepp-por, és ütésálló zsebirodámat ezen már látszik, hogy komoly munkaeszköz nem holmi divatsikk, felcsapom a „kivetítőjét” és közénk állítom, hogy mindketten lássuk. Majd kérően nyújtom a kezem a chippért, miután behelyeztem nem túl titkoltan nyomok rá egy másolás parancsot, majd elindítom a lejátszást-megjelenítést.

- A tíz guriga jól hangzik remélem fejenként gondolták, Intéző ám ha egy ilyen felébredt dögről van szó, talán szükség lenne némi extra felszerelésre no nem nagy dolgokra gondolok, ám talán a munkadíjon felül ezeket a ketyeréket a megbízó költség téríthetné. Mivel jelenleg egyikünk sem egy állat idomár vagy paralény szakértő ezért a csirkét mind a saját és mind a mi érdekünkben valami nem halálos cuccal kéne ártalmatlanná tenni, hiszen nem tudhatjuk, hogy az elrablói milyen körülmények között tartják és ettől vajon mennyire vadult meg és lett idegbeteg a kis kapirgálósunk és gondolom az állatka gondozóját nem akarjuk magunkkal cipelni, lesz így is elég bajunk.
Javaslom, hogy szerezzünk be egy Hálóvetőt extra nagy altatóval preparált hálókkal, vagy egy Scmidt LSi-F50-es ragasztópisztolyt, természetesen, ha bármelyikünk rendelkezik valami ilyennel az eszköztárában akkor ezt a beszerzést hanyagolhatjuk, ám ebben én kételkedem eléggé egzotikus cumók, manapság inkább a forró hipersebességű ólomra esküsznek az utcán, ám jelen körülmények között számunkra nem megoldás, ha csak kitömve és vigyorogva nem akarjuk visszavinni a csirkét a megbízónak. Szerintem nem ez a célunk.

Kis monológom után még várok pár pillanatot, hátha van észrevétel aztán figyelmemet az adatok felé fordítom. Egy fejcsóválást azért megeresztek amikor látom, hogy Intéző csak úgy „talpasan” harapja le a szívar végét én inkább a szívar-vágómhoz fordulok. A gázöngyújtóm lángjával ellenben megkínálom, ha még nem izzította fel a dohányrúd végét.

/OFF Kalandmester kérünk szépen némi kivonatolt információt, hogy mit is találunk a chipben és esetleg utána a mappában ha átnézzük OFF/
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
44 hozzászólás • Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3

Vissza: Régi Kalandok...