Bár lenne interakciós szál amit felvehetnék de jelen helyzetben most már naon kíváncsi vagyok mind Kékprém mind a Ventorra reakciójára.
Elnézést a gyarlóságomért, bocsi, bocsi
 Egyszóval most türelmes várakozó álláspontra helyezkedem
Moderátor: Admin

)
 )

Főleg a csapat vezetője rész.
  Főleg a csapat vezetője rész. 

Mindig van új bejegyzés
 Mindig van új bejegyzés  

Azért próbálom tűrtőztetni magam és megvárom Filiot és Enort.
  Azért próbálom tűrtőztetni magam és megvárom Filiot és Enort.  

Úgyis kért Dierol karija egy plusz embert Mr. Johnsontól.
  Úgyis kért Dierol karija egy plusz embert Mr. Johnsontól. 

Quator ar Zaraquer írta:NK
Megint nagyon írhatnékom van.Azért próbálom tűrtőztetni magam és megvárom Filiot és Enort.

Ha még nem mondtam volna nekem is nagyon tetszik a kaland is meg a karakterek is. Mivel nagyon jó a játék, így nem egyszerű "haragos" reagot írni, de azért csak sikerült.
KV
Filio nem lenne kedved csatlakozni?Úgyis kért Dierol karija egy plusz embert Mr. Johnsontól.

) Ha nem lesz varázshasználó JK, akkor az NJK-k között se lesz varázshasználó ellenfél. (Persze jóságos gyógyítókat meg ilyen kiegészítő klisé-szereplőket találhattok ettől, de mentesül a kaland a mágikus háborútól.
 ) Ha nem lesz varázshasználó JK, akkor az NJK-k között se lesz varázshasználó ellenfél. (Persze jóságos gyógyítókat meg ilyen kiegészítő klisé-szereplőket találhattok ettől, de mentesül a kaland a mágikus háborútól.  )
 )

Quator ar Zaraquer írta:A 3. kiadás kérdése szerintem megoldható, ha szeretsz angolul szabálykönyvet olvasni.

)
 )

Ha majd kész kérlek rakd fel a Karakterek topicba és megnézem mit kell módosítanunk rajta.
  Ha majd kész kérlek rakd fel a Karakterek topicba és megnézem mit kell módosítanunk rajta.

Siffad írta:Nézz szét könyvtárakban, Kecskeméten pl szinte minden alkalommal látom az SW3-t a polcon (az 1-4 ADND szabálykönyv mellett)

Enor ak Mverrys írta:NK

Azt hiszem erre nem számítottam, bármennyire is sejtettem, hogy konfliktus lesz

Te vagy a nemes és a "expedició" vezetője neked kell rendre utasítani a Nadort
   vezetőhöz méltóan
 vezetőhöz méltóan   én csak szerény szolgád vagyok
 én csak szerény szolgád vagyok  

Filio Mortale írta:NK - Ave
Akkor tegyél ellene

vezetőhöz méltóan
én csak szerény szolgád vagyok
 Majd reagolok egy jó ízűt, csak még magam is csak hebeg meg habog
 Majd reagolok egy jó ízűt, csak még magam is csak hebeg meg habog  

Enor ak Mverrys írta:,
NK
Te akartad a bajt, mért nem lehetett nadorra a hagyni a hülyeségét?Majd reagolok egy jó ízűt, csak még magam is csak hebeg meg habog

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó