NK - Ave
Kaptunk Mesélős reagot teljesen pozitív. Terveim szerint este lesz időm reagolni már a váza is összeállt.
Azért a Ventorra "fosztogatásához" lenne pár keresetlen ám illedelmes szavam..... valószínűleg e körül fog forogni a postom.
			Moderátor: Admin

)
 )

Már előttem van a kép amikor Holg éppen írtja a táposabbnál táposabb szörnyeket miközben mindenki aki csak tudja őt gyógyítja miközben mi ketten a hátuk mögül lövöldözünk
 Már előttem van a kép amikor Holg éppen írtja a táposabbnál táposabb szörnyeket miközben mindenki aki csak tudja őt gyógyítja miközben mi ketten a hátuk mögül lövöldözünk  Castor meg nem győzi forgatni a bestit hogy mi tudja megölni Holgot amikor már a fekete sárkányt is egy ütésből fejezi le
 Castor meg nem győzi forgatni a bestit hogy mi tudja megölni Holgot amikor már a fekete sárkányt is egy ütésből fejezi le 

Máris behalt volna a kaland?
  Máris behalt volna a kaland?

nem örülnék neki... lehet, hogy csak a fura helyzet megoldása tart egy kicsit tovább a többieknek.
 nem örülnék neki... lehet, hogy csak a fura helyzet megoldása tart egy kicsit tovább a többieknek.

Tudom, a szándék nem ez, csak csipkelődöm.
 Tudom, a szándék nem ez, csak csipkelődöm.

)
 )

Enor ak Mverrys írta:NK
.......................................
// EDIT: meg nincs pofám megint plusz reagot írni, amikor elvileg meg volt az 1-1 reag fejenként két mesélős közt. Vagy ehhez nem szükséges ragaszkodnom? //
 ) rendezzük le egymás közt, no nem a Ventorrát hanem a JK-JK interakciókat legalábbis én így látom.
 ) rendezzük le egymás közt, no nem a Ventorrát hanem a JK-JK interakciókat legalábbis én így látom. 
  Csak így tovább
 Csak így tovább   

Messze nem gond, ha több hozzászólás, reag érkezik egy játékostól két mesélői reag közben
 Messze nem gond, ha több hozzászólás, reag érkezik egy játékostól két mesélői reag közben 

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó