• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Füstölgő nyomokon

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
38 hozzászólás • Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3

Re: Füstölgő nyomokon

HozzászólásSzerző: Pelso » 2010.03.30. 14:42

- Még szép hogy benne vagyok. Azért jöttem, hogy mulassak még egy utolsót a tréning előtt.
*Kinyitom az üveget és kiöntöm az első pohárral.
- Mondjon valaki jobb mulatságot mint, hogy megpróbálok asztallá inni egy törpét.
*Koccintásra emelem az első kupát.
- Gazdagodjon az érdemesebb.
*Kiürítem a poharam.
- Nem feltétlen a mai este.

Egészség 13
Állóképesség 13
Dobások:
első:1
második:4
harmadik:10
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anhorienn » 2010.03.31. 9:17

// Gravel //

//az első után//
- Hö, ez jólesett- vigyorgok nagyokat a szakállam mögül

//a második után//
csak egy hatalmas böfögéssel nyugtázom, hogy lent van a pia, és vigyorommal, és kezeim lóbálásával bíztatom a társaságot, hogy miközben ellenfelem iszik, buzdítsák a szokásos "húzd-le, vagy a le-ve-le! felkiáltásokkal"

//Pelso, hol dobtad? nekem a dobásaimat másként jelzi, és nem találtam a kockagurítós részben sem. nem mintha nem tetszene az eredmény, csak megkérdeztem :)//

//KM: Várjuk az ítélethirdetést, mert a vétés, illetve a vétés mértékének következményeit mi nem tudjuk eldönteni :)//
"Bízz bennem és fordíts hátat!"

Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes.
/Albert Einstein/

Karaktereim:

Brodan Gravel, Új pyarron szülötte, homálytestvér rabszolgája, kocsmák ismerője.
Anhorienn
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 225
ZK Karakter: Brodan Gravel Füstölgő nyomok
Karakter: Morel Dal Jandarvi
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Martos col Legium » 2010.03.31. 12:13

//off: Jelenleg Pelso újradobására várok az ítélethirdetéssel. Egyébként több formában is láttam Pelso ominózus reagját: először nem volt benne dobás, később (gondolom) megpróbálta szerkesztéssel beleírni, de a rendszer úgy már nem fogadja el érvényesként a dobást, a harmadik pedig a jelenlegi állapot, amihez nemtom, honnan szedte a számokat. Bár valószínűleg nem csalt, hiszen jelenlegi állás szerint vesztene, de ezt így nem fogadom el érvényesnek. Írtam is neki egy PM-et, de valószínűleg egy pár perccel elkéstem vele, és már nem kapta meg akkor, amikor még be volt lépve.

A továbbiakban csak a tisztánlátás kedvéért: az a dobás számít érvényesnek, amit a beépített generátorral "dobattunk" és a hsz-ből nincs kitörölve a hash-kód. Pl így kell kinéznie, amikor megpróbálom idézetként beszúrni:
Kód: Egész kijelölése
[quote]
[dice]1k10 = 10 [10][/dice][hash]87e7efa327375be91035187c652ef91ef5fb9d52[/hash]
[/quote]
Ha valakinél az látom, hogy ezek a feltételek nem teljesülnek, mindegy milyen jót dobott, újra kell dobnia!//
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél.
"A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Martos col Legium
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 830
ZK Karakter: Heian Amanodel - Arabel megtisztítása
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2010.04.11. 8:36

Ahogy már írtam PM-ben a generátor nem volt hajlandó számot kiadni mikor használni próbálta.
Amúgy nem értem még is miért kellet ezt ide írni.
Elég lett volna csak a PM.
Újat meg nem fogok dobni.
Azt meg végkép nem értem még is miért kell ragaszkodni az oldal kockadobó "programjához"
Az oldalon meglátásom szerint amúgy sem a kockadobások mérvadók.
Hanem a párbeszédek. Valamint az igyekezet a részletes szerepjátszásra.

Közérdekűbb.
Nem tudom, hogy nálatok is volt e gond az oldal elérésével? Én az ünnep alatt, meg az a környéki napokon nem tudtam fellépni az oldalra.
Így elnézést ha esetleg miattam nem ment volna a kaland.
Ha ti sem tudtatok fellépni akkor megnyugodtam. Egy kicsit.
Egyéb napokon meg ha el is értem volna az oldalt sajnos nem volt időm.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.04.11. 11:12

//Azért kellett ide is írni, mert kérdezték. Ha megnézed, viszonylag régi dátum van a hsz-emnél, és akkor még nem érkezett meg a PM-ed, miszerint nem áll szándékodban újradobni. Az tény, hogy itt nem a kockadobások a mérvadók (mellesleg sztem asztalinál sem), de most azért kértem (és a továbbiakban is ezért fogom kérni), hogy ne legyen abból veszekedés, ha én szimplán eldöntöm mi legyen a végeredmény.

Egyébként az oldallal nem csak neked voltak problémáid, a domain előjegyzés járt le húsvét környékén, és az ünnepek miatt eltartott egy kis ideig a honlap újbóli beindítása. Szóval nem a te hibád a kaland megakadása, ellenben elnézéseteket kell kérjem, mert csak este lesz időm egy normális KM-i reaghoz. (Azért is már Mesemondóként írom ezt a hsz-t, hogy később csak szerkeszteni kelljen, és ne legyen tele off hozzászólásokkal a téma) Edit: az estéből másnap lett, bocsi mindenkitől :oops://

KM: Martos col Legium
Helyszín: Erion
Időpont: P. sz. 3690. Uwel harmadik hava - a Hamvak hónapjának 7. napja
Résztvevők: Mindenki

/Worag, a Lelenc/

Az idegen megáll, bár azért látszik az arcán, hogy inkább a barátságtalan hangnem miatt, láthatott már az arcodnál rosszabbakat is.
- Jól van, no! Nem kell leharapnia a fejem! - teszi fel a kezét békés szándéka jeléül. A mozdulattól meglibbenő köpönyege alól azért elővillan egy kardhüvely.
- Egyébként történetesen tisztában vagyok azzal, hogy hova evett engem a fene. Csak a franc se gondolta volna, hogy ilyen könnyű itt eltévedni.
Az ürge egyébként láthatóan inkább tűnik valami harcosnak, mint veszélyes mágiahasználónak, úgy halottad azok mind nyápic alakok, különösen akik a fekete mágia használatáig züllöttek. Bár ugyanígy azt is gyakran mondogatják, hogy a látszat csalóka...
Mindenesetre azt teszi, amit mondasz, bár a száját továbbra is járatja. Valószínűleg örül, hogy végre van kihez beszéljen ezen az átkozott helyen.

- Azt hittem, bejövök, elintézem a dolgom, és már mehetek is ki, nem akartam én ennyi ideig itt ragadni. Még útba is igazítottak, de a tököm tudja hanyadik kriptánál, mauzóleumnál vagy mifenénél csak elkeveredtem. Most már szinte azt se bánnám, ha nem sikerülne elvégezni a feladatom, csak jussak már ki innét! Most merre? - néz vissza rád az első elágazásnál.

Ha nem mutatsz hajlandóságot a beszélgetésre, egy idő után megunja jártatni a száját - persze akkor is együttműködően elhallgat, ha rámordulsz, hogy fogja már be. Mindenesetre újra körülzár titeket a - szó szerint - síri csend.
Nem hallani mást, csak a lépteiteket. Vagy mégis? Az előtted talpaló fickó locsogása ment az agyadra, vagy tényleg több láb tapossa itt a földet, mint a tietek? Ahogy bizonyosságot remélve ösztönösen körülnézel, megállapítod, hogy baj van, NAGY baj.
Szemed sarkából látod, hogy a férfi előtted megáll, és visszafordul feléd.

- Mi az, miért állt me... - ekkor ő is észre veszi azt a három alakot a hold gyenge fényében, akik (amik?) felétek közelednek. Minden bizonnyal a csendesnek épp nem nevezhető társad hangjára lettek figyelmesek. Vagy még rád, amikor jelenlegi társad figyelmét akartad felhívni magadra, csak a szövegelése miatt eddig nem hallottad meg őket. Nem mintha ez most számítana.
Az idegen elővonja a kardját, ahogy melléd lép. Az ezüstös fényben megcsillanó penge elsőre meglehetősen furcsának tűnik. Sőt, ez a hullámos penge még másodikra is az. Baljában a kard kistestvérét veszed észre. Arcán elszántság - márpedig ő nem lesz ma vacsora.
Miután meggyőződtél róla, hogy legalábbis egyelőre egy oldalon álltok, újra teljes figyelmedet az élőholtaknak szenteled. Azok láthatóan egy kicsit elbizonytalanodnak - ösztönösen érzik, hogy a túlerő fölénye az övék, de a fegyvereitek némileg összezavarják őket. Óráknak tűnő másodpercek után végül győz az éhségük: támadnak.

/Dzsamal Al Abdullah Ibrihad/

- Ezt viszont mi nem ígérhetjük - hallatszik a hátad mögül.
Az előtted álló kis fickó elvigyorodik, ahogy társai feltűnnek. Nem mernél megesküdni rá, de valószínűleg az a három - szintén tizenéves - srác, akik a tömegben egymásnak passzolgatták az erszényedet. Ezek szerint nem véletlenül futott a zsákutcába az első - már a feltételezés is nevetséges, hogy egy utcakölyök eltéved. Ez bizony egy csapda azoknak, akik olyan makacsok, mint te.
- Egyébként többet reméltem egy ilyen cicomás dzsadtól [i]- méregeti az erszényed súlyát a "sarokba szorított" tolvajpalánta. -
Sebaj, a ruháidból majd kipótoljuk. Meg azok a csicsás fegyverek is sokat érhetnek.
Közben két társa elindul jobbra-balra, hogy minél több irányból támadhassanak. Mindőjük egy-egy tőrt tart a kezében, és amennyire meg tudod ítélni, értenek is hozzá.
Ahogy megpróbálod mindegyik ellenfeledet szemmel tartani, a nyílt és forgalmas utcára téved pillantásod. Ugyan csak 20-25 láb választ el tőle, de látod a kölykök szemén, hogy harc nélkül nem jutsz oda. A járókelők meg nem veszik észre a sikátorban zajló jelenetet - aki esetleg mégis, egy röpke pillantással felméri a helyzetet, és aztán gyorsan úgy dönt, hogy mégse látott semmit. Nagyon úgy tűnik, hogy magadra maradtál...
Mindezt rövidebb idő alatt méred fel, mint ahogy azt el lehetne mondani. A suhancok ádáz vigyorral a szutykos képükön szinte egyszerre - talán valami általad nem látott jelre - ugranak rád.

/Böngér Hung'Pata és Gravel/

Az első palackkal mindketten gyorsan végeztek, Gravel talán egy kicsit gyorsabban is a kelleténél, mert miután kissé még a szakállad is megöntözöd, jól láthatóan meg is szédülsz. Egy-két jampec már kurjongatni is kezd, de korai még az öröme, mert hamar összeszeded magad, és már nyúlsz is a következő üvegért.
Miután egy-egy újabb üveg tartalmát különösebb gond nélkül elpusztítottátok, a közönség hangos biztatásai mellett átváltotok a rövidekre, egyszerűen mert nincs akkora bendőtök, hogy ilyen rövid idő alatt még néhány üvegnyi folyadék beleférjen.
Sajnos azonban Böngérnek már az első adag búvárpiának bizonyul: lement, körülnézett, és jön is vissza, és csak kis híja, hogy nem a szemközt ülő illetőre megy...
Ez viszont Gravelnek is már majdnem sok volt, és nem sokon múlt, hogy nem lett döntetlen. Végül azonban sikerül visszakergetni a rókát az odújába, és úgy érzed, megérdemled, hogy egy kicsit ünnepeltesd magad.

A "kicsi" most szó szerint értendő, ugyanis pár pillanat múlva már ki is tör a veszekedés a nézők között: talán valami olyasmiről, hogy valaki nem akarja vagy nem tudja kifizetni a tétet, amit feltett - a nagy tömegtől, a pokoli lármától és talán elsősorban az alkoholgőzős fejetektől már nem igazán tudjátok megmondani. A veszekedés meg egy szempillantás alatt verekedéssé alakul a hozzátok hasonlóan kapatos vendégek között.
Ennek első általatok is regisztrált jele a kettőtök között az összetörő asztal. Ugyanis valaki úgy megküldte ellenfelét, hogy az ráesett, amit persze a kiszolgált, rozoga bútordarab már nem bírt ki.

<Azanyjaúristenedet, te hülye szemét, azon az asztalon még volt pia! Megállj csak, ezért ellátom a bajodat!> - kiáltja az a bizonyos hang a fejedben Gravel.
Böngér, te viszont még fel sem ocsúdtál az asztalra zuhanó ember okozta meglepetésből, máris elkapja valaki a grabancodat, és már ott ordít a képedbe:

- Te anyaszomorító, miattad elvesztettem egy heti béremet! De most kiverem belőled, ki én, ha addig élek is!

//off: Aki úgy dönt, hogy felveszi a harcot (bár jelenleg Gravel az egyetlen, aki nincs konkrétan rákényszerülve), attól kezdeményező és támadó dobásokat kérek. Aki több támadásra jogosult, az nyugodtan dobja ki erre a körre az összeset. Kivétel természetesen, ha valaki a védekező harcmodor mellett dönt (kezdeményezőt ekkor is kérek).
Saggaras: Mivel a kezed már a dzsambiádnál járt, azt hátrányok nélkül előránthatod. Ha azonban a túlerő láttán a jatagánok mellett döntesz, automatikusan elbukod a kezdeményezést (bár a jatagánok harcértékeit adhatod a VÉ-dhez már az első támadásaik ellen). Illetve kérek egy harctéri gyakorlat próbát (tetszőleges vonatkozó tulajdonságra, a szokásos +2 jár), hogy sikerül-e védened a hátad.
Anhorienn és Pelso: Az ivóversenyen eliminált alkoholmennyiség miatt mindketten a harc kábultan módosítóit "élvezitek". Illetve Anhorienn, ha úgy döntesz, hogy most nem akarsz hallgatni a homálytestvéredre, és nem keveredsz bele a bunyóba, akkor kérek egy kritikus sikert egy akaraterő próbán (azaz d10-zel egy 1-est).//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2010.04.15. 12:45

*Sorra döntöm magamba az italokat. A furcsa utóízzel nem is törődöm. Egy szót se szólok egész idő alatt. Mikor érzem a kavarodást a gyomromban egy pillanatra abba hagyom az ivást és a poharam mélyére nézek. Bele is szagolok
//... Hát... ne igyon aki nem bírja a furcsa ízű italokat...//
*Megvonom a vállam és iszok tovább.
Vesztemre.
Miután kiadtam magamból a kavargó lőrét még pár pillanatig a földet nézem. Utána vissza egyenesedek az asztal fölé fojtatni az ivást. A hirtelen támadt kavarodásra csak értetlenül pislogok.

//... Ezek meg min vesztek össze... ezt nem értem... Nem addig megy a verseny amíg az egyik eszméletlenül össze nem esek?!?... Vagy itt más szabályok járják?...//
*Kábulatomból az aszattal csattanása és a pofába üvöltő pór rángat vissza annyira hogy már mozdulni is tudjak. Tekintetem rá emelem. Felemelkedem a székről. Magam is megragadom a balommal.
- Senki sem mondta, hogy fogadj.
*Jobbommal is ráfogok, felemelem és teljes erőmből elhajítom.
//Nem tudom, hogy hány kilót nyom a nyomorult de ha súlyos alak lenne(120-140kg felet) -Erő próba 1k10 = 7 [7]
Abban az esetben ha "túl" nehéz, hájas dög lenne nekem akkor csak ellököm magamtól.//
*Mélyet és ütemeseket lélegezve előhúzom tokjából kardomat. Miután hellyel-közzel felkészültnek érzem magam az összefüggő beszédhez.
//Ha kell egy egész kört is csak a lélegzéssel töltök és csak utána vonom ki a kardom.//
*Jó hangosan üvöltöm hogy az egész kocsma hallja. Kardom felemelem és körben végig járatom a tömegen.
- Böngér Hung'Pata Erioni Nemes, Lovag és Dreina lovagja.
Hagyatok fel a rendbontással és térjetek vissza tisztes elfoglaltságotokhoz vagy különben szerencsésnek mondhatja majd magát az ki a két utcára lévő ispotály szerzeteseinek szolgálatait lesz kénytelen igénybe venni.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anhorienn » 2010.04.15. 14:22

//Gravel//

/Nem, nem próbálok uralkodni magamon/
Letörök egy széklábat, és bot jellegét kihasználva //(fegyverhasználat botok, és zúzó fegyverek 2-2 es fok) támadok arra aki nekiesett ivócimborámnak//
- Anyáddal kötekedj paraszt! -kiáltom miközben letöröm a széklábat és nekiesem a fickónak

Alap KÉ 28+ 1k10 = 1 [1] //+amennyit adsz a széklábra- a részegség miatt amit adsz//
1. támadás
Alap TÉ 55+ 1k100 = 44 [44] //ugyanaz mint fentebb
2. támadás
Alap TÉ 55+ 1k100 = 28 [28] //ld. fentebb

Alap VÉ 98+15 az alkarvédő, // mert attól nem válnék meg soha//

/Albert Einstein/

Karaktereim:

Brodan Gravel, Új pyarron szülötte, homálytestvér rabszolgája, kocsmák ismerője.
Anhorienn
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2010.04.15. 19:01

/Worag, a Lelenc/
A fickó komolyan kezd az idegeimre menni. Ráadásul önként jött ide, szavamra, nem normális az ilyen. Miféle dolga lehet itt? Nem kérdezek rá, de elhatározom, a fickó nem fog innen válaszok nélkül távozni, nem olyan fajtának látszik, aki rég elhunyt bácsikája előtt akarja a tiszteletét kifejezni. Mikor látom, hogy magától nem fogja abbahagyni a beszédet, rámordulok:
- Orwella csöcsére, csitulj! Ránk hozod a dögöket.
Elhallgat, de már késő, mert három helybeli figyel fel ránk. Mivel a fejsze a kezemben, megvetem a lábam, EZEK biztos, hogy nem fognak menekülni, nem szokásuk. De ezért még megkapja a magáét a ficsúr.
A csend pillanatait méregetéssel töltöm, megpróbálom beazonosítani a fajtájukat, de kevés az időm, mert máris támadnak. Szemem sarkából figyelem csak az idegent, aki furcsa pengét vesz elő. Hát igen, az élőholtaknál csak két oldal van, aki él és aki nem.
Zavarukat kihasználva rántom ki ballal az övem mögül a koponyadíszes botot
- DARTON, adj nekem fényt!
és félredobom. Mire földet ér, már Uram fénye ragyogja be a környéket. Remélem, a többi ügyeletes őr felfigyel rá, no meg nekünk is könnyebb így.
//Szent fény//

KÉ: 1k10+32 = 5(+32) [37]
TÉ: 1k100+60 = 90(+60) [150]
Sebzés: 2k6+2 = 4+1(+2) [7]
VÉ: 97
méret: 3(+1)
/a fegyver szentelt/
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2010.04.16. 1:45

Dszamal

Nagy sóhaj hagyja el számat, hallva, hogy a kölykök elszántak.

<Pedig az erszény egy részéét oda adtam volna nekik, de így, hmm...nem akarok mély sebeket ejteni rajtuk. Hátha megilyednek, ha látják, hogy kivel van dolguk>

Ekkor a két jatagán kezembe röppen, és úgy állok be, hogy a háromból legalább kettő támadását blokkolni tudjam, de a harmadik is szemem előtt maradjon, majd ezután felordítok, és hangom némi földöntúli zaj kiséretében zengi be a sikátort

-A nevem Dzsamal Al Abdullah Ibrihad, a Dzsad Panteon felszentelt dervise vagyok. (Hatalom szava)

Ha ezek után megtámadnának, akkor az első körben védekezek, hogy felmérjem mire lehetnek képesek, ám azután mind három fiú lábát megsebzem, egy kör alatt. Nem áll szándékomban még túlütés esetén sem ÉP-t sebezni csk a kötelező ÉP vesztés. Persze csak ha erre mód van.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2010.04.17. 15:12

Dzsamal

Gyorsaság 16
Harctéri gyakorlat miatt +2 a célszámra

k10 = [] Szakértelem próba célszáma 8
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2010.04.17. 15:13

Dzsamal

Gyorsaság 16
Harctéri gyakorlat miatt +2 a célszámra
Szakértelem próba célszáma 8

1k10 = 7 [7]
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2010.04.23. 17:14

*Az első kört az ivó vendégeinek felmérésével töltöm valamit védekezéssel és erő gyűjtésére az esetleges harcra.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.04.27. 2:00

KM; esemény: Martos col Legium; csetepaték
Helyszín: Erion
Időpont: P. sz. 3690. Uwel harmadik hava - a Hamvak hónapjának 7. napja
Résztvevők: Mindenki

/Böngér Hung'Pata és Gravel/

Bár Böngér kiemelkedő fizikummal rendelkezik, jelen állapota miatt most nem sikerül végrehajtania az eredeti tervét. Viszont mivel még így ittasan is komoly erőt képes belevinni a mozdulataiba, sikerül néhány méterrel odébb taszítania a kötekedő hangulatú fickót. A véletlenek különös összjátéka folyamán így pont Gravel elé kerül, amire nem számított az acsarkodó. A törpének viszont pont kapóra jön a közelség: hangos "csatakiáltással" és egy jól irányzott ütéssel padlóra küldi ellenfelét, aki eszméletét vesztve ott is marad. A következő pár másodperces szünetben - a bunyó magja egyelőre néhány lépéssel odébb van -, Böngér előhúzza a kardját, és hangosan odakiált a csürhének.
A hangos szólammal több verekedő figyelmét is magára vonja. A szavak értelmét valószínűleg nem fogták fel, viszont a meztelen penge nagyon is feltűnik nekik. Egy ekkora bökő azonban már nem igazán tartozik a kocsmai bunyók íratlan szabályai szerint a használható segédeszközök sorába, így többen is összeállnak, hogy a nagyszájú ficsúrt móresre tanítsák - persze a mellette álló töpszli kis haverjáról sem felejtkeznek el. Öt ember támad rátok, ketten egy-egy székkel, a maradék söröskorsókkal "felfegyverkezve". Míg a székekkel felszereltek, és az egyik korsós Böngért veszi célba, a maradék két fickó Gravellel foglalkozik. Mindkettőtökön meglátszik, hogy értetek az ember-ember elleni küzdelemhez: bár egy-két csapás már veszélyes közelségben zúg el mellettetek, egy ügyes hárítás, vagy egy jól időzített oldallépés eddig mindig segített, nem sikerült még eltalálniuk.

//Anhorienn, valamilyen harci taktikát kérek: védekezel, visszatámadsz, stb. Meg persze támadódobásokat, és sebzéseket, ha szükséges. A székláb megkapja ugyanazokat a statokat, mint a furkósbot. És nyugodtan kidobhatod az egész körre, tehát két támadót és két sebzést.//

/Worag, a Lelenc/

Szent szimbólumod vérvörösen felizzik, ahogy a Holtak Urának hatalma keresztül árad rajtad és a medálodon, majd a koponya a bot végén világítani kezd, egyenletes, mélyvörös fényt biztosítva néhány lábon belül. Az ellenfeleitek, ahogy a rövid vizsgálódás alapján megítéled, "egyszerű" zaurakok, bár mondjuk a kevésbé szétrohadt fajtából. Mindenesetre, bár viszonylag gyakoriak errefelé, általában nem túl ügyes harcosok. Talán ebből a tudatból merítettél erőt, talán valami más segített, de jó mélyen beleállítottad a feléd induló zombi vállába fegyvered. Ahogy a következő pillanatban kirántod, bal karja tehetetlenül le is fittyed, néhány bordacsonkkal egyetemben.
Társad, lett légyen bármily elszánt is, jól láthatóan nem szokott ilyen ellenfelekhez, ráadásul a háromból kettő őt célozta meg. Szinte össze-vissza csapkod a fegyvereivel, a célpontjainak gyakran a közelében sincs, az élőhalottaknak azonban mindkettőnek sikerül belekarmolnia, amire mindkét esetben néhány hangos káromkodás a válasz.
Közben a te támadód nem hagy fel a próbálkozással, bár így fél karral nincs sok esélye, hogy eltaláljon, és ennek megfelelően ez nem is sikerül.
Melletted közben úgy tűnik, megemberelte magát a fickó, mert egy nagyon szép szúrást vitt be a baljában lévő tőrrel, egyenesen az egyik ellenfele szívébe. Az egyedüli sajnálatos a dologban, hogy ezeknek a szentségtelen kreatúráknak nincs sok szükségük a szívükre, így a találat alig ért többet, mint egy medvének egy szúnyogcsípés.

//Siffad, te is nyugodtan dobhatsz egy egész körre, ami két támadót jelent, lévén 5 szegmenses a fegyvered//

/Dzsamal/

A jobbodban tartott pengén fehér fénnyel felizzik a mantra, ahogy az istenek segítenek megértetni ezekkel a bolondokkal, hogy kivel is húztak újat. A többségüket szemmel láthatóan sikerült is elbizonytalanítanod egy pillanatra, de ekkor a legidősebb, aki minden bizonnyal a banda vezére, felnevet.
- Ez igen szép cím, valóban, de azért lásd be, hogy a túlerő az túlerő.
Úgy tűnik sikerült megnyugtatnia a társait, mert megmaradnak annál az elhatározásuknál, hogy innen nem távoztok mindnyájan. Meg kell hagyni, remekül értenek azokhoz a kis pengéhez, de te is jó kiképzést kaptál, nem kell félteni téged: a két jatagánod szédítő táncba kezd körülötted, és valahogy mindig útját állja az alattomos szúrásaiknak, döféseiknek.
//Egyébként igen, van mód arra, hogy ne sebezz ÉP-t, úgy hívják, hogy harc az ellenfél elfogásáért, és -10-et ad a támadódobásodra. Arra meg, hogy sikerül-e a fiúk lábát megsebezned, kezdeményezőt és támadót kérnék a következő körre//

//Nem tudom, milyen sűrűn olvasgatjátok az Erigow Csillagát, ezért itt is felhívom rá a figyelmet. Kéretik mindenkitől, hogy olvassa el ezt a hozzászólásomat.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2010.05.21. 14:23-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anhorienn » 2010.04.27. 13:44

//Gravel//

//nincs nálam könyv, de ezeket az értékeket vadásztam össze a fórumon, mint furkósbot:KÉ 2, TÉ 7, VÉ 14, seb:1K6, t/kör 1//

Természetesen támadólag lépek fel.
Aki előbb ütés-távolba ér, azonnal megtámadom, nagy csatakiáltások közepette.

- Ketten egy ellen? Gyáva férgek! lenyomom a torkotokon a botom, parasztok! Nem tisztelitek Dreina papját?! ezért a csatornában végzitek, kutyák!!!

KÉ:1K10+30 = 1(+30) [31]
TÉ: 1K100+62 = 47(+62) [109]
Sebzés: 1K6 = 5 [5]

VÉ: 98+15+14=127

/Albert Einstein/

Karaktereim:

Anhorienn
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2010.04.27. 14:30

*A felém tömörülő csoport láttán szomorú arccal megcsóválom a fejem.
- Én szóltam.
*Megvárom míg közelebb érnek. A kör első támadását át is engedem nekik. Ekkor még csak védekezem(+40VÉ). Legalább addig is tisztul a fejem. A kör második felében már támadásba lendülök.
Harcértékek fegyverrel együtt, valamint harc kábultan értékei.
KÉ.:38-10+1k10 = 7 [7]:35/+1k10 = 7 [7]:35/+1k10 = 5 [5]:33/+1k10 = 7 [7]:35
TÉ.:69-20+1k100 = 77 [77]:126/+1k100 = 95 [95]:144/+1k100 = 94 [94]:143/+1k100 = 84 [84]:133
VÉ.:117-10
//Kizárólag Fp sérülést okozok. A kard élét lényegében nem is használom.//
Sebbzés:3k6 = 5+5+3 [13]/3k6 = 3+3+1 [7]/3k6 = 6+3+4 [13]/3k6 = 5+1+2 [8]

//Kidobtam 4 körre előre, vagy négy támadásra előre. Ahogy tetszik.//

*Az első felém támadókat legjobb tudásom szerint helyreteszem. És miután egy széles suhintással a később csatlakozókat hátrébb kényszerítem újra elkiáltom magam.
- Böngér Hung'Pata Erioni Nemes, Lovag és Dreina lovagja.
Ismételten felszólítok mindenkit, hogy hagyjon fel a rendbontással és térjetek vissza tisztes elfoglaltságotokhoz, vagy nézzen szembe a következményekkel.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
38 hozzászólás • Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3

Vissza: Régi Kalandok...