• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Konq' Kay

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
21 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Re: Konq' Kay

HozzászólásSzerző: Shackallor » 2010.04.09. 20:47

Játékos:Ranir Yohanes
Helyszín: Konq' Kay, Angyalok Negyede, Nagytemplom.
Időpont: Káosz-Oudakka hava, harmadik nap
Esemény: Az Irattár

Amikor lenyomod a kilincset, apró szúrást érzel a tenyereden. A hatalmas ajtó meglepően könnyedén nyílik. Előtted sötétzöld folyosó, el kell döntened, hogy jobbra, avagy balra fordulsz.
Rend és Halál. Ha ezt a két szót megérted, mindent megértesz.
Shackallor
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 356
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2010.04.09. 21:33

// Ranir Yohanes //

Szúrástól a tenyeremen és könnyedén nyitásakor elgondolkoztam megint. <Lehet nem Ranagol-ra gondol az angyal szó, hanem a mester egyszer mesélt valamit az oltárnál, így hangzottak a szavai: Urunk csekély hitünket és áldozatunkat kéri hatalmáért cserében, ugyan úgy hisznek az angyalai is benne, mint mi. Angyalok a sötétség szája vagy másik nevén a mindeneken elnyelő, aztán van az Árnyékban neszező és a Tűzben élő, de még van a… Aztán mestert hívatták és én elmentem lefeküdni.> Majd visszatértem a valóságba és elindultam jobbra a folyóson.

// Vallásokig nem nagyon olvastam át az UTK, de a rejtvény így érthetőbb lett. //
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shackallor » 2010.04.11. 14:31

Esemény: Kárhozat

Ezeréves, öröklángú fáklyák világítják meg utad. Vérzik a tenyered, pedig a szúrás nem volt nagy.
A folyosó sötétzöldje feketébe mélyül, ingadozni kezdenek a falak. Elsötétül minden egy pillanatra. Talán hallucinálsz, de mintha a folyosó mögötted egyszerűen a semmibe hullana.
Szépen lassan, csak mögötted. Ha megállsz, a folyosó sem pusztul tovább, de amint elindulsz, újra kezdődik. Nyugtalanító.
Hullámzik a kép, amelybe egy homályos, hatalmas alak lép.
Kezében óriási kasza.

-Ostoba. Elvesztettél most mindent, ugye tudod?
Hangja mintha a föld alól szólna.
Elővesz valamit.
Laza mozdulattal megforgatja a kétkezes kaszát, s élezni kezdi.
Magad mögé pillantasz, semmit sem látsz. Egyszerűen teljes egészében eltűnt a folyosó, a sötét semmit nézed.

- A Kosfejes akarta, hogy ma én legyek szolgálatban. Imádni fogom ezt a napot. Amúgy nemsokára elájulsz, nem érzed furcsán magad?
Elnehezednek lábid, felakadnak a szemeid. A padló magához húz. Már nem csak egy pillanatra sötétül el a világ.

Levegőtlen, gyengén világított szobában térsz magadhoz. Tagjaidat vasbilincsek tartják szorosan az asztalhoz, amelyen éppen fekszel. Még a nyakadat is lebéklyózták.
A plafont bámulod.
Borzasztóan fáj a hasad környéke.
Morgást hallasz.
Hirtelen szemed elé az Érsek arca kerül.

-Elterveztem már, hogy megrendszabályozlak. Arra gondoltam, majd elbuksz valami nehezebb feladaton, s akkor megbüntethetlek. De nem. Egy teljesen egyszerű Rendeletet hagytál figyelmen kívül. Teljesen egyszerűt. Szent helyre csak a megfelelő tisztelet tanúsítása után léphetsz be. Nálatok otthon talán máshogy működik? Nem hiszem.
Érzem, hogy hibás gondolatok keringenek a fejedben. Talán most eltűnődsz azon, hogy hogyan láthatok a fejedbe, de biztosíthatlak arról, hogy nem véletlenül kerültem ebbe a megtiszteltető pozícióba. Merthogy magam lennék az Érsek, tudod… a feladatod feledd el, egészségügyi indoklással eltanácsollak a Csoporttól.
Eltűnik a képből, nyikorgást hallasz. Erősödik a morgás és a fájdalom.
Nyüszítés. Talán egy kutya?
Hatalmas tükör gördül eléd, valószínűleg a plafonhoz van erősítve. Látod egész lebéklyózott, mezítelen tested. Hastájékon felnyitottak, s két vadkutyának tűnő állat lakmározik belőled.
Visszatér az Érsek. Belemosolyog az arcodba. Szemei azonban keményen merednek tieidbe.

- Az Angyalok neveit. Halljam!

//Játéktechnikailag Mana-pontjaid száma változaztlan, csakúgy, mint a Pszi-pontoké.
1 Fp-d és 1 Ép-d maradt //
Shackallor
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2010.04.11. 18:04

// Ranir Yohanes //

Folyóson haladva furcsán érzem magam, aztán amikor a folyosó eltűnt mögöttem, akkor beötlött. <Méreg a fenébe, a kútnál megkellet, volna állnom.> Aztán el is vesztetem az eszméletemet és elkezdtem álmodni. <Amikor az iskolapadban ültem és előttem Oxtrol atya, mesélni kezdte a káosz-angyalait, nem nagyon figyeltem, pedig mondta életemet menthetik meg egyszer, de csak nevetem az egészen.> Később magamhoz tértem kiláncolva az asztalhoz, iszonyúan fájt a hasam és nehezen tudtam tartani az eszméletemet, néha el is vesztetem. Érsek szavait is néha-néha halottam, ám így is ki sikerült szednem a lényeget. <Elbuktam, szégyen szemre Ludov atyához visszakerülök vagy hamarább találkozok Ranagol-dal, akkor inkább a halál, mint a szégyen.> Gondolataimat az érsek mosolygó arca zavarta meg, majd nagy nehezen elkezdtem válaszolni a kérdéseire, közben a levegőt kapkodtam, és homályosan láttam.
- Verrion H’anthall a Sötétség szája a mindenek elnyelő, Hantien Harran az árnyékban neszező, Gor Hannain a tűzben élő, Káosz-Abbog a karnális lény test és a hús angyala, Káosz-Buulzaab a sötétség és feledés angyala, Káosz-Huvarhg a téboly angyala, költök és proféták pártfogója, Káosz-Khakht a tagadás angyala. Hirtelen rám jött a köhögés, amitől a padló csurom vér lett, aztán folytattam.
- Káosz-Metha az élet és termékenység angyala, Káosz-Ouddaka az öléskor vér szimbóluma, amely felhasználhatatlanul folyik el, s önálló életre kél, hogy bosszút álljon a gyilkoson. Káosz-Raddag Felmagasztosult ősaquir, aki fajtája utolsó tagja és nem tudta magát elpusztítani, Káosz-Samambrag démoni lény a ragály és rothadás angyala, Káosz-Sraddhu a kínzómesterek és méregkeverők védő angyala. Újra vért köhögök, közben levegő után kapkodok, de folytatom.
- Káosz-Thuragh tisztátalan asztráldémon, aki elődje kultuszával teljes meg sémisítésével emelkedet a Káosz-angyalok közé, Káosz-Uqmat természet angyala, az őselemek egységének és harmóniájának szimbóluma, Káosz-Vulak a paradoxonok és az átmeneti állapot angyala, Káosz-Yukk’rt a legelső káosz-angyal, eredetileg egy kipusztult aquir faj istene. Nagy levegőt veszek és mondom tovább, amíg nem vesztem el az eszméletemet megint. - Mallior az éjben kacagó, kérdésén érsek úr, amíg tudok válaszolok, igaz tisztelet adás kell adni bizonyos helyeken, de külső tartományi templomok nem ennyire felszerelt, hogy mérgeket kennek a kilincsre, így feledésért nem halál ítélet a büntetés érte, de nem azért mondom, mert félek a haláltól, ép ellenkezőleg, mert tudom uram figyel rám és elhagyva-e világod befogad birodalmába, ám földön akartam szolgálni még. Mentorom arcán sem szeretném a csalódottságot látni, hogy haza térjek szégyenszemre, így elfogadom a sorsomat. Pillanatnyi szünet után kérdezek.
- Legalább tudhatnám érsek úr nevét, még mielőtt elhagyom a világot? Evvel el is vesztetem az eszméletemet megint.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shackallor » 2010.04.11. 18:39

Esemény: Kárhozat

- Az elfek szentjeit ne merészeld egy lapon említeni az Angyalokkal, te féreg! - szakít félbe már az elején. Látod a tükörben, ahogy simogatja a kutyák fejét. Amikor látja, hogy elájulnál, felpofoz. Jeges vízzel locsol. De érzed, hogy elméjével is benned munkál.
- Csak lélek megismerésének vágya hajt, amikor megkérdezem tőled:
Ha tisztában vagy az Angyalok neveivel, miért nem tartottad szem előtt a kifüggesztett Hagyományt?
A helyedben most imádkozni kezdenék, hogy valami alsóbbrendű állatként szülessek újra. Úgy nagyobb eséllyel emelkedsz majd ki.
Egy szikével piszkálja a körmeit, amikor belép a képbe egy hatalmas, fekete bőrű ember. Kezében a kasza szembántóan csillog, bár akadnak rajta vérfoltok.
- Rad'na Henn Bíboros. A consular futárral küldött szót, hogy látni kíván. - dörög a fekete bőrű hangja. Magadra hagynak.
Shackallor
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2010.04.12. 10:31

// Ranir Yohanes //

<Végig gondoltam, szökéshez kevés az esélyem van, mivel a láncok tartanak, hogy ellne dőljek, egy lehetőségem van meg kell győznöm az érseket, ha nem sikerül végeznem kell vele a halál szavával.>
Benyitót az érsek az ajtón, akkor elkezdek kántálni két fohászt az egyik a meggyőzés fohásza másik meg az igaz szó fohásza. <Ha meg is hallotta vagy ismeri a fohászt, szerintem akkor is beszélget, mivel csak az igaz szó hagyhatja el a számat, ahogy érseknek is.>
- Figyelmetlenség hozott ebbe a helyzetbe, a halálom nem sokat ér, de vérkútat megfejtem nem kell sok idő, mind össze egy hét és ha nem járok sikerrel végezhetsz velem utána is, ha sikerrel járok, nem hogy az idáig elkövetet szabály sértés el van nézve, de még a tanácsban is kapok helyet, mert bebizonyítom ezáltal, hogy hű vagyok urunkhoz, nem mint hittel, hanem ésszel is. Pillanatnyi szünet tatok, majd folytatom. - Gondolkoznák rajta, mivel minden ész kelleni fog és dicsőséget hoz, mint urunknak és a templomra is.
Ha sikertelen volt a beszédem a két fohász alatt, akkor halkan elkezdem kántálni a halálszavát. <Remélem, így együtt pusztulunk el.>

// Le vontam az első 2-ét fohászt, harmadikat, ha kell akkor vonom le. Karizma próbát dobjak vagy nem kell? //
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
21 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Vissza: Archív