• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Holtak Pálcája

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
200 hozzászólás • Oldal: 14 / 14 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Re: A Holtak Pálcája

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2010.03.24. 16:40

(Matt)

Nézem a reakciókat és félmosollyal reagálok a közbevetésekre.

- Mielőtt ide jöttünk volna a falu fogadójában szálltunk meg, ott találkoztunk egy zsoldoscsapattal akik mesélték ezt a helyi pletykát a régi várúrról, aki hazatérvén a háborúból valami ismeretlen támadóknak - vélhetően zsiványoknak - esett áldozatul kíséretével együtt. Ez a zsoldoscsapat mondta azt is hogy Önök keresnek fegyvereseket és ezért is jöttünk ide.

Kicsit meredten nézem a páncélos alakot, amíg kényelmetlenné nem válik számára.

- A legenda Tolar szerint egy élőholt várúrról és katonáiról szól, amit Tolar egyébként nem igazán hitt el akkor, mivel egy zsiványcsapat jól felépített védelmi célú rémhírterjesztésének gondolta. Most már gyanítom más a véleménye, mert ott volt velünk felderíteni...

Lazán álldogálva nézem a faggatóimat, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve beszúrok egy kérdést a várúr felé:

- Tudnánk ezt a beszélgetést kényelmesebb helyen folytatni? Illetve több olyan kérdés is van amit csak mágiában avatott adeptus vagy magiszter fog érteni, tudnék esetleg konzultálni a vár erre hívatott emberével?

Csendes Matt - karakterlap - Holtak Pálcája ZK - ÚTK

Vrei Dra'yven - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Erresyr en Ayres - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Franco con Zagarrio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Gorgio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Damakban pihen
Mirco - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Gro-Ugonban pihen
Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 496
ZK Karakter: Csendes Matt - Holtak pálcája - 2tsz
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.03.24. 20:25

[KM] esemény: [Altair] Beszélgetés a várúrral
Helyszín: Naamsen vára
Időpont: Délelőtt

Mindenki

-A vár előző ura ismereteim szerint valóban valamilyen támadásnak esett áldozatul. Többet sajnos nem tudok róla, halála után én kaptam meg a birtokát. És az élőhalott várúr hogyan is kapcsolódik de Ranilor-hoz? Akár még igaz is lehetne... Az idejövetelem után többen is láttak egy sötét köpenyes fickót harci lovon, de csakis éjjel és köpönyegben. Az erdőben pedig történt néhány furcsa haláleset is. Ezért kerestem zsoldosokat, és ezért vannak most itt.
A kényelmesebb hely emlegetésére elindul a folyosón. Valószínűleg a vár egyik fogadószobájába érkeztek meg nem sokkal később. A kis teremben egy asztal és több szék van, a sarokban kandalló. A várúr leül az egyik székre, majd titeket is hellyel kínál.
-Itt már nyugodtan beszélhetünk. Tehát elmondhatják, hogy azt az élőholt hadurat látták-e, akit többen is látni véltek korábban, illetve, hogy pontosan mit akart önöktől.- Eddigi szavait az egész társasághoz intézte, most egyértelműen Matt felé fordul -Sajnos a várban tudtommal nincs mágiában jártas személy, tehát ilyennel nem beszélhet. Ezek szerint ön ért a mágiához? És mit szeretne egy ilyen mágustól kérdezni, ha megtudhatom?
A kérdéseit teljesen nyugodtan, csevegő hangnemben teszi fel, mintha csak az időjárásról beszélnétek. A vértes figura szintén veletek ment és odaült az asztalhoz, de eddig még nem szólalt meg.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2010.03.24. 22:47

(Matt)

Amikor a néhai várúrról kérdez akkor elsőként reagálva:

- Nekem nem volt szerencsém az illetőhöz vagy minek is nevezzem. Darina, Tolar és a többiek találkoztak vele az erdőből visszatérve a falu felé. Én igazából csak utólag vettem észre furcsa jeleket.

Türelmesen megvárom, amíg Darina elmeséli a találkozását a jelenéssel. Majd a nekem szegezett feleletre és kérdésre elkomorulva válaszolok.

- Sajnálatos, hogy nincs kivel megbeszélni a kérdést. Próbálom egyszerűsíteni a problémákat. Először is nem vagyok jártas a holtak és az életerő tudományában, bár már volt szerencsém találkozni élőholtakkal. Itt valamilyen szervezettség mutatkozik a az élőholtak egy részén, mert logikus tervek szerint haladnak. Konkrétan több sétáló holt is felgyűlt a fogadó ajtója előtt amit nem tudtak volna kinyitni és szétkapargászni sem. Viszont volt egy ami fejszével jött, majd amikor elvettem tőle a fejszét akkor menekült. Utána megjelent két íjász akik engem szerettek volna kilőni. Ezek mind érdekes irányított holtaknak tűntek.
Felmerült még kérdésként a negatív energiagócok léte illetve az ezekhez kapcsolódó negatív kisugárzás ami csak más síkokon érzékelhető. Részben vagy egészben oka lehet ezek léte a sétáló holtak megjelenésében.

Csendes Matt - karakterlap - Holtak Pálcája ZK - ÚTK

Vrei Dra'yven - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Erresyr en Ayres - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Franco con Zagarrio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Gorgio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Damakban pihen
Mirco - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Gro-Ugonban pihen
Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 496
ZK Karakter: Csendes Matt - Holtak pálcája - 2tsz
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2010.03.25. 18:08

Fantom

Ismét csöndbn várakozok, s közben gondolokozok.

<A várból erős fekete mágia árad, de ahogy néztük, senki sem lehet a forrása, aki itt él, kivéve, ha elbújt. Tehát, vagy a helyszín maga idéz elő valamit, vagy valamilyen tárgy lesz a ludas, ha senkiből sem árad mágikus kisugárzás. Úgy látszik itt az ideje mostmár magát a várat, s a berendezéseit vizsgálni...>
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Capricorn » 2010.03.26. 18:24

Amaro Darina

Csendben követem őket, nem szólok semmit, kivéve, hogy töviről hegyire elmondom mi történt velünk. Matt diplomatikusabbnak tűnik nálam, ami most úgy tűnik jól jön. Had vigye ő a tárgyalást.
A meddőség örökölhető. Ha anyádnak nem volt gyereke, valószínűleg neked sem lesz.
Capricorn
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 203
ZK Karakter: Amaro Darina, Holtak Pálcája
Karakter: Roa Narn, Toron
Karakter: Elder Karuto, Gro-Ugon
Vissza a tetejére

Előző

Téma lezárva
200 hozzászólás • Oldal: 14 / 14 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Vissza: Régi Kalandok...