Quator! Semmi gond, azért van a KM hogy irányítsa a dolgokat. Nos, Aramil az út átellenes oldalán van. Nem kell mind a hat koboldot eltakarítanod az útból. de a kitőréshez el kell végezd az ún. "Nekirontás" (JK 136. old) manőverét.
Röviden:
Kiválasztasz egy szimpatikus koboldot, ahol át akarod törni a félkört. Rohamozol-nem kötelező, de célszerű. (Támadódobás nem kell.) Ők megszakítóra jogosultak (25% eséllyel arra, hogy azt találják el, akin át akarsz gázolni). Erő-Erő próbát dobtok, (A szerencsétlen nyominger akit legázolsz az -4-gyel, mert kis termetű.) Te ráadásul +2-vel dobod a roham miatt. Ha nagyobbat dobsz, mint ő, akkor nyertél és 5 láb plusz annyit lököd hátra amennyivel rávertél az Erőpróbán. Ha ez megvan, áttörtél köztük. Még ugyanabban a körben odamozoghatsz Aramilék vermének széléhez, és be is ugorhatsz (ekkor ott is megszakítóra jogosultak, de támadni már csak az új körben tudsz.)
Tehát összefoglalva én kapok 9-10 megszakító támadást, majd ha mégis megérkeztem a másik gödörbe, akkor még négy normált, plusz levarázsol a sámánjuk és még nem is támadhatok. Itt a fő "gond" a nem támadhatok.
Nem. Áttörési kísérlet esetén 6. db megszakító ellened. Ha valamelyik támadásuk sikeres arra még külön dobni kell %-ot, hogy nem a saját társukat találták -e el. Erőpróba. Mozgás. A másik gödörbe való beugrásnál az ellenfeleid ismét megszakítóra jogosultak HA észlelnek, mert ha nem, akkor neked van egy meglepetés köröd, azokkal szemben akik nem figyeltek fel rád. (Erre jó esély van, mert a gödörből nem látnak ki túlzottan és leköti őket Aramil. Igen ebben a körben már nem támadhatsz. Ha ezt választod. Ugyanis a kitörés egy támadás jellegű cselekedet, ami után te még mozogsz -nem is keveset-, ezután már nem fér bele új támadás az új gödörben, még ugyanebben a 3. körben. Csak helyzetbe kerülsz hogy a 4.-ben felmentsd Aramilt.
Az előző kezdeményezésnél megfeledkeztem róla, hogy a kari rendelkezik a javított kezdeményezéssel. Csak utólag már nem akartam felrugni a dolgokat ezért eltérő a módosítóm.
1k20+8 = 19(+8) [27]
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt