A profilban engedi az Epoch (remélem jól írtam) skint. Ez most mégis használható vagy ne kísérletezzek vele? Nekem legalábbis eddig is ez volt beállítva. (Vagy egy másik skinről volt szó, hogy mostantól nem működik?)
Betettem választhatónak így aki nagyon ragaszkodik hozzá az visszaállíthatja, de ha elcsúszás, nem jelenik meg valami lesz akkor nem állok neki javítgatni.
Ha belépés után a fórum kezdőlapjáról listázom az aktív témákat, akkor ott nem látszanak Gorviki topic-ok. Pedig lenne néhány, aminek bele kellene férnie a hozzászólások megjelenítése mellett beállított időintervallumba. Ez így valamiért rendben van, vagy valami gond van Gorvikkal?
Ezt egyszer már asszem észre vette valaki az egyik korábbi verziófrissítésnél, és emlékeim szerint akkor az volt a válasz, hogy ez a phpBB-programozók reszortja.
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Végül át lett írva? Én úgy emlékszem nem. Főleg, hogy a mostani Epoch azóta (ha jól ertelmeztem Con szavait) nem változott, és még mindig él benne a probléma.
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
A szöveget akkor sem írta át senki - és szerintem most sem fogja - a fordítással foglalkozó srácok-lányok gépelték el. Nemhiszem, hogy ki lesz javítva. Én nem férek hozzá, Con meg szerintem nem fog turkálni.
Yv
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Azt vettem észre hogy reggelente kb 7 és 9 között és néha délután is eléggé küzdelmes böngészni az oldalt, állandóan azt kapom, hogy a lap időtúllépés miatt nem megjeleníthető, türelemmel és sok frissítéssel néha bejön. Aztán 10 körül megint rendesen működik. Olyan mintha elfogyna a sávszél, vagy túlterhelt lenne a szerver. Így a mai reag küldésem 30 percig tartott
3 különböző gépen és két különböző neten 5 féle böngészővel próbáltam és a hiba ugyanaz volt mindig.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Nalam is megvan a hiba de csak ket nettel ket bongeszovel es ket geppel probaltam
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax