• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Kampec(ÚTK)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
133 hozzászólás • Oldal: 7 / 9 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9

Re: Kampec(ÚTK)

HozzászólásSzerző: Owases » 2010.01.24. 15:01

Harn

A transzból ébredve kicsit meglepődve tapasztalom, hogy már nem vagyok egyedül.Bár tény, hogy végre lényegesen jobban, erősebbnek érzem magam.
-Jó reggelt nektek is. Remélem jobban érzitek magatokat. -mérem végig társaimat.
<még jó hogy a lovag ért a gyógyításhoz. nélküle talán túl sem éltük volna...>
-Van aki imádkozva könyörög istene hatalmáért és van aki mana áramaiban merül el a hatalomért. -fordulok Arantar felé.
-Bocsáss meg, de több 1000 év hagyományát nem lehet egyszerűen csak tűzbámulásnak nevezni.Annál azért lényegesen összetettebb a dolog.
-A fogadósnak még csak a színét sem láttam. Pedig nem tűnik túl korainak az ébredés.
-Ergon merre jár?Nem láttam még ma reggel.

<vagy őt sem vettem volna észre?>

Nézek kérdőn társaimra.
Komolyan nem értem őket.. először megtanítanak járni és beszélni, később azt mondják: "ülj le és maradj csöndben!"

Dian Arbell /Ordan/http:/http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtopic.php?f=44&t=1975
Harn Merra /ZK: Kampec/http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtopic.php?f=126&t=1985
Owases
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 90
ZK Karakter: Harn Merra(Kampec)
Karakter: Arax Zerdal /Erion -pihen/
Karakter: Dian Arbell /Ordan/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2010.01.24. 18:51

Yasha am Lloth írta://ez kezd megint kavalkádos lenni, mindenki nézi az előző személy reagálásait?mert Ergon úgy látom te pl nem nézted az én előzömet és ezért kissé megkavarodott a helyzet...Harn ébredt, lement, aztán Arantar, mi egyszerre ébredtünk, mondtam h lemegyek utánad, mindenkinek találkoznia kellett az alsó részen ezek szerint, te ki mentél elkezdted a leszerszámozást, én kicsivel utánad mentem segítettem és most te ezek szerint elindultál én meg vissza...így látom..ne haragudj Herold ha rossz helyre írtam..//

//Igen, olvasok és tudom, hogy mindenki lent van, de a karakterem előbb foglalkozik az állataival, mint egy tüzet bámuló és egy azt a személyt bámuló társával, így nem állt le beszélgetni velük az éjszakai álmaikról, hanem gondoskodik az állatokról és utána ráér bájcsevegni. Ezért írtam annó csak azt le, amit nem tudtok róla, így minden mást lehet látni a leírásában.//
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2010.01.26. 4:33

Érdeklődve nézek körbe a fogadóban Ergon hol léte felől érdeklődve..
-Azt hiszem már a lovaknál van.Oda indulok épp énis, h segítsek.Ha hamarost nem kerül elő a fogadós kilyukad a gyomrom:SRemélem mire visszaérek már többen leszünk, s ha most megbocsájtanak Uraim megnézem a lovakat.

Ezzel kiindulok Ergon után.Kis nézelődés megtalálom, leszerszámozzuk a lovakat, majd Ergon indulása után visszatérek a fogadóba.
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arantar » 2010.01.28. 11:32

(Arantar)

- Lehet, hogy a fogadós nem heverte még ki a tegnapi csetepatét. Mivel itt lent nincs senki, felmegyek, és megnézem hátha ott találok valakit, aki reggelit készít nekünk.
Ha nem akkor a sajátunkból leszünk kénytelenek enni... Alyrah kisasszony, ellátná az én lovamat is? Cserébe szerzek mindannyiunknak harapni valót. :-)

Felmegyek az emeltre, hátha ott ébren találok valakit, aki segíthetne. Felébreszteni senkit nem akarok, főleg nem a fogadóst, hisz ő elég rosszul nézett ki tegnap.
Arantar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 40
ZK Karakter: Arantar on Mundai - Kampec(ÚTK)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2010.01.28. 15:18

Alyrah

-Természetesen Nagy Uram-kis mosollyal s meghajlással, eleget teszek a kérésének, majd ha végzek visszamegyek.
-A lovak amennyire tudtuk el lettek látva,Ergon pedig elment a városba pajta után nézni.Harn veled minden rendben?-leülök mellé s megvárom míg Arantar visszatér.
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Owases » 2010.01.29. 9:30

Harn

-Köszönöm az aggódását kisasszony megmaradok.
-Ha minden jól megy és végre tudunk valami ételhez jutni, akkár tovább is indulhatunk.

< És csak remélni merem, hogy nem lesz több ilyen izgalomban részünk...>
-Én inkább önért aggódom. Remélem lovagunk nem rám fecsérelte minden hatalmát?!
Komolyan nem értem őket.. először megtanítanak járni és beszélni, később azt mondják: "ülj le és maradj csöndben!"

Dian Arbell /Ordan/http:/http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtopic.php?f=44&t=1975
Harn Merra /ZK: Kampec/http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtopic.php?f=126&t=1985
Owases
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2010.01.29. 12:29

Alyrah

Bólintok válaszára-Csak egy kis természetes aggódás, hisz csak akkor lehetünk együtt hatékonyak ha mindenkivel minden rendben van:)

<..na meg persze nem akarom, hogy bajod legyen.....nem tudnám még egy..mindegy..kapj az eszedhez Alyrah, nem merülhetsz el s élhetsz a múltban...>
egy pár pillanatra az ablak felé révedek, s a gondolatmenet végén visszafordulok Harnhoz

-Engem nem kell félteni,lovag Urunk mindenkinek annyit segített amennyit tudott, az éhségen kívűl megtalán egy kis fáradtságon kívűl nem érzem egyenlőre a tegnap történtek súlyát.Előre nyújtom a kezem a tűz felé s tekintetem a fekete szalagra siklik, melyet halála óta viselek, kissé elkomorodom, majd visszafordulok a tűz felé.
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.01.31. 10:09

Ergon

A lovak leszerszámozása után a falut járod. Az emberek össze súgnak mikor elhaladsz mellettük, ám mikor némelyiknél rákérdezel az istállóra mindössze udvariasan tovább küldenek.
Betérsz azokhoz akiknél bivalyt vagy más lábasjószágot látsz, ám egyikük sem vállalja, hogy elláson hat lovat.
A gyenge termésre, a magas takarmány árakra és elsősorban a helyhiányra hivatkozva nem nyújtanak menedéket a hátasaitoknak.
Magában az uradalomban tényleg nem vitték fel az istenek az emberek dolgát. A legtöbb helyen egy két marhánál vagy bivalynál több nincs, és még így is úgy tűnik Ők azok akiknek jobban megy.
A település szélén ugyan van nagyobb összefüggő térdig érő fűvel borított terület, de mindenki óvva int attól, hogy ott legeltess. Azt mondják a jószág néha eltűnik a fű tengerben, így Ők már nem legeltetnek ott évek óta. Talán ezért is oly magas a fű.

A kis csapat többi tagja legnagyobb 'bánatukra' nyugodtan ténykedik a fogadó földszintjén, nem zavarja őket senki.
Mikor a lovag az emeleten szétnéz az övéket követő szobában megleli a hajóskapitányt és a fogadóst, hasonló körülmények között és állapotban mint a matrózokat az előzőben. Mindketten eszméletlenek, az átlag embereket úgy tűnik sokkal jobban megviseli egy ilyen esemény, számukra ez majdhogynem már végzetes kaland volt.
A fogadóban mást nem talál vagy legalábbis az emeleten senki nem nyit ajtót azok közül melyek zárva vannak.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arantar » 2010.02.01. 19:28

(Arantar)

//OFF: van net a sípályán, ollé! :-)

Mivel nem találok senkit ébren, visszamegyek a többiekhez.
-Hát senki nincs ébren a fogadóban, úgyhogy a magunk élelmére kell támaszkodnunk...
Remélem Ergon hamarosan visszatér, és akkor már csak egy hajsót kell találni, aki átvisz a túlsó partra.
Arantar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2010.02.01. 20:59

(Ergon)

<Milyen hely ez, hogy senkinek sincs a lovak ápolásához szükséges kefe legalább. Merre lehet a kovács?>
- Merre van a falu kovácsa vagy a hasonló feladatokat ellátó személye? - kérdezgetem az embereket, hátha egy pata kitisztítására alkalmas eszközt szerezzek. Ha nincs ilyen, akkor elmagyarázom az embereknek, hogy mire lenne szükségem. - A lovak szőrét szeretném kikefélni és a patkójukat kitisztítani. Tudnak kölcsönözni erre alkalmas eszközt? Vagy esetleg meg is venném. - ajánlom fel, hátha úgy készségesebbek lesznek.
<Hogy lehettem ilyen őrült, hogy nem hoztam magammal őket? És mivel fogom megetetni Őket?>
- Merre tudnám biztonságosan meglegeltetni Őket? Ki tudná befogadni Őket, míg visszajövünk? Természetesen nem kívánom ingyen. - próbálkozom tovább.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2010.02.02. 4:37

(Alyrah)

Arantar leérkeztére felemelem a fejem, s egy apró kínkeserves mosollyal ajándékozom meg.

-Ez nem a legjobb hír,de nem csodálkozom a fogadóson, legalább van élelmünk,de nem ártana útrakelés előtt beszerezni még néhány porciót.

Az ablak felé fordulok.

-Én személy szerint igényt tartanék mostanság arra az étekre,ha megérzésem nem csal Ergon még elmarad egy darabig.

S ezzel felállok a tűztől a pult mögé megyek, töltök egy kevés édes vöröset a kancsóba, majd a pult mögött hagyok 1 aranyat.<..megérdemli az a szegény pára....kellene az útra még egy kis hús is..>
Ettől a gondolattól vezérelve elindulok a konyha irányába.
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Owases » 2010.02.02. 8:24

Harn

<Ezek szerint senkit sem kíméltek, aki a védelmemre kelt...>

-Szerintem is jobb lenne ha a fogadó készleteit fogyasztanánk!
Énis felkelek a tűz mellől, és megindulok Alyrah után a konyha irányába.
-Remélem találunk valami ehetőt! Ha mást nem akár a tegnapi malac maradéka is megfelelne, olyan éhes vagyok.

Owases
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2010.02.02. 12:21

Beérvén a konyhába hátrafordulok, mivel Harn is utánam jött.

<..remélem jártasabb a konyhában,mint én..>
-Nő létemre nem értek a főzéshez, így ha nem találunk valami kész ételt, azt hiszem rád marad a munka neheze:)
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Owases » 2010.02.02. 13:42

Harn

-Ebben az esetben inkább valami szalonna, sonka, hagyma, sajt kombinációt kellene keresnünk!
-Egészen pontosan a kamrát kellene megtalálni!

Körülnézek, hátha látok valami ajtót a konyhában.

Owases
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arantar » 2010.02.04. 18:08

(Arantar)

<Remélem valami rendes ennivalót találnak...>
Míg a többiek a konyhában kutakodnak, én leülök egy padra, és kibámulok az ablakon.
<Nah, vajon mi vár ránk a mai napon? Remélem hamarosan találunk valami ladikot, amivel átmehetünk a túlsó partra. Ott Jó lenne nem rögtön a kocsmát keresni, hanem azt a nemest vagy kit. Hogy is hívják? Ahh, nem jut az eszembe. Majd megnézem a levélen amit el kell juttatni neki. Valahogy el kéne érni hogy a tűzvarázslók ne találjanak a nyomunkra... Bár asszem elég feltűnőek vagyunk ebben a faluban. Szal valaki tuti emlékezni fog merre mentünk..>
Arantar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
133 hozzászólás • Oldal: 7 / 9 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9

Vissza: Régi Kalandok...