• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Kampec(ÚTK)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
133 hozzászólás • Oldal: 5 / 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Re: Kampec(ÚTK)

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.01.10. 9:39

Ergon, jó fél órányi tekergés után először a sajátod, majd szép sorban a többiek, illetve két vezetéklovat sikerül felkutatnod. Laena sajnos a vártnál kevesebb segítséget tudott nyújtani.
A lovak hol magán házaknál, hol csak egyszerűen a tóparton csurom vizesen ácsorogtak.
Bár a hat jószág összeterelése okozott egy kis gondot így csak órák múlva sikerül a folyton önálló útra tekergő hátasokat a fogadóhoz vezetni.
Az ajtó ugyan nyitva van, de senkit nem találsz a kricsmiben. Az emeletről hallasz mozgást, és hangokat.
Harn te egy barna vászonnal borított ágyban ébredsz, ruhád a mellkasodon fel van nyitva és Arantar lovag veszi el onnan épp a kezét. A várt égető érzés helyett ’csak’ a izületeid sajognak.
A szobában egy másik ágyon Alyrah figyeli az ajtót, fegyverét a keze ügyében tartva, Ergont sehol nem látod.
Társaid elég megviseltek, de úgy tűnik a kis akciót –talán csak Ergont leszámítva- élve sikerült megúszniuk.
Valamiért a csapos és a három másik idegen is ebben a szobában fekszik, és a felszolgálók figyelnek a sérültek ápolására.
Mikor a lovag észreveszi hogy magadhoz tértél…

-Jól vagy? Hogy érzed magad?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2010.01.10. 10:30

Hozzászólás témája: Re: Kampec(ÚTK)Elküldve: 2010.01.05. 13:19

Játékos Karakter

ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec) Érdeklődve nézek rá, ahogy mosolyogva elsimítja hajam.Ahogy kezét a homlokomra teszi kellemes érzés fog el.Lecsukom a szemem s hagyom hagy végezze a dolgát.Kissé kiisztul a szemem s megfogom a kezét miközben elengedi a homlokom.Majd rámosolygok.

-Köszönöm a kedvességét,úgy érzem újjá születtem.Végezze csak a dolgát, el leszek egymagam is.

Miután Arantar visszaadja testi épségem s lelki nyugodalmam Harnhoz lépek, ha úgy ítélem h mozdítható akkor segítek neki az asztalhoz ülni vagy rá feküdni, ha nem mellette maradok

-Ezt szerencsésen megúsztuk, pihentethetnénk akár Darton mellén is fejünket-letérdelek mellé-hogy érzed magad?Ha minden igaz Arantar segíteni tud majd.

Aggódás csillan szememben.

//Ez a változtatás el lett küldve pm-ben is...azt hiszem elég nagy a kavarodás..legalábbis én már kezdem elveszteni a fonalat...//
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2010.01.10. 17:13

Alyrah

Az ajtót kémlelvén, immáron fizikailag felépülve ülök az ágyon hű társammal a kezemben.Harn ébredésére Arantar reagál először.Odamegyek én is az ágyához s aggódóan figyelem reakcióit, közben oda-oda pillantok az ajtó felé.
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arantar » 2010.01.10. 17:56

(Arantar)

Az épp éledező Harnhoz.
-Jól vagy? Hogy érzed magad? Vicces látványt nyújtottál, mint ropgósra sült Sorgonita :-)
Remélem lassan Ergon is visszatér. Már jóideje hajkurássza a lovakat.

Magamban megpróbálom felidézni az elmúlt órák eseményeit, összeszedni mit is csináltunk, és hol kellett volna máshogy tenni a sikeresebb helytállás érdekében
<Ez a támadás kicsit felborította a terveinket. Ilyen tűzimádókkal a nyomunkban mégse lesz olyan könnyű menet ez a feladat... Remélem Ergon hamarosan visszatér ideje lenne megbeszélnünk mit is kezdjünk a továbbiakban. Jó lenne megtudni Harntól is, hogy mi volt ez az egész.>
-Harn mit tudsz mondani nekünk ezekről a fickókról? Gondolom visszajönnek, de mennyi időnk van a következő fellépésükig? Egyáltalán hoyg találtak a nyomodra?

// Herold le tudod írni, hogy Harn gyógyítása után hogy állok KegyP-ban? Illetve, ha más stat-ot érintő dolog is történt(nálam vag másnál) akkor azt is. Előre is köszi!
Arantar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 40
ZK Karakter: Arantar on Mundai - Kampec(ÚTK)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2010.01.10. 20:55

(Ergon)

Egyre fogyó erővel kutatom a lovak nyomait, főleg hogy Laena nem sok segítségemre van, bár biztos vagyok benne, hogy többször is, kritikus pillanatokban neki köszönhetem, hogy nem tértem le rossz irányba.
- Jól van, Kincseim! Nincs már semmi baj, haza megyünk. - simogatom meg őket egyenként, bár a legnehezebb dolgom az elsővel van. A többi, már érezve társai szagát, még könnyebben simul a kezemhez. Ellenőrzöm, hogy megvan-e a felszerelésem, majd átkutatom a két vezetéklovon lévő málhát, hátha találok valami hasznosat a sebeim ellátására. Amennyiben nem, vagy a találtak alapján szükségesnek érzem, visszafelé időt szakítok gyógynövények keresésére, bár feltűnően hosszú időt nem töltök vele, hisz nem tudhatom, mi történik a fogadó környékén.
<Jól van, ti legalább megvagytok, most már magammal kell foglalkoznom. A pap remélem ellátta a többieket, de némi segítség neki sem árthat.>
Mikor megközelítem a falut, lassabb léptekre váltok és a támadok jelenlétét kutatom, majd a fogadóhoz megyek és kikötöm a lovakat, mielőtt belépek Laená-t kint hagyva, hogy újfent jelezzen, ha hívatlan látogatók érkeznének.
<Teljesen üres. Ezek szerint vagy újra megtámadták őket és az emeletre szorultak vagy nem voltak olyan súlyosak a sérülések, hogy ne lehessen őket mozgatni.>
Kardomat előhúzva, óvatosan közelítem meg az emeletet és próbálom lehetőleg hangtalanul kideríteni, hogy mi történik odafent. Mikor meglátom a "békés lábadozást", elteszem a kardom és belépek a szobába.
- Megvannak a lovak és még kettőt az övéik közül is megtaláltam. Hogy vagyunk és mit tudtunk meg eddig? - kérdezem, majd ülőhelyet keresek, mert erőmnek teljesen a végére értem. - Atyám, tudna egy kis erőt önteni belém vagy bízzam a kisebbik kulacsom erejében? - érdeklődöm viccelődve.
<Legalább mindannyian élünk és nem veszítettük el semminket. Ez is pozitív eredmény minden csata után, és most nem sokon múlott. Ha magunk vagyunk, nem biztos hogy "könynen" megússzuk.>

//Dobok 1-2 képzettségpróbát, ha a múltkoriból nem maradt volna és kellene.//
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Owases » 2010.01.11. 11:52

Harn

Az ébredés kellemesebb mint vártam. A rettenetes égési sebek helyett, csak enyhe sajgás.
<Biztos a Arantar gyógyított meg. És ha megtehette akkor Sogron nem akar még találkozni velem....>
Arantar szavait először nehezen fogom fel, de ahogy tudok válaszolok.

-Ha-ha, azért köszönöm, talán megmaradok.

Először Arantarra malyd Alyrah-ra nézek.
-Egyszerre csak egy kérdést. És amit biztosan tudok, arra válaszolok is.
<Legalábbis ha van értelme tudnotok róla...>
-Szóval mint már tudjátok a nevem Harn Merra Ordani renegát Tűzvarázsló. S hogy miért jöttek, az nyilvánvaló.
-Amit tudnotok kell, az az, hogy azért hagytam el a rendet, mert nem engedték hogy megbosszúljam mesterem halálát, a rend pedig a várható módon reagált. És ez volt a hazahívó üzenet. A mesterem gyilkosait keresve a szálak az északi sövetség fele vezettek. Ezért kerestem fel az embervadászokat. És valószínüleg szintén rajtuk keresztül találtak meg.
-Ami alényeg, hogy vissza jönnek -e nem tudom. A rendet ismerve két dolog történhet. Küldenek egy felkészültebb csapatot, és akkor biztos Sogron elé kerülök.
-Vagy próbára tettek, és mivel renegátként már nem tartozo a rendhez, a politika sem köti a kezem, és beteljesíthetem boszúmat.

<Sogron add hogy így legyen.>

//A stat változásokat légysziv es írd meg. (Fp)//
Komolyan nem értem őket.. először megtanítanak járni és beszélni, később azt mondják: "ülj le és maradj csöndben!"

Dian Arbell /Ordan/http:/http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtopic.php?f=44&t=1975
Harn Merra /ZK: Kampec/http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtopic.php?f=126&t=1985
Owases
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 90
ZK Karakter: Harn Merra(Kampec)
Karakter: Arax Zerdal /Erion -pihen/
Karakter: Dian Arbell /Ordan/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2010.01.11. 13:09

Elmosolyodom, ahogy Harn teljesen magához tér.
-Nos én személy szerint nem szándékozom újra mezítelenre égni, úgyhogy ha mindenki késznek érzi magát a tovább indulásra, akkor javaslom folytassuk utunkat.Legalább már tudjuk, hogy mire készüljünk , ha legközelebb újra megakarnának kaparintani, ami remélem mégegyszer nem történik meg, még egy mágiatudót....Örülök, hogy épségben vagy..-elhallgatok,majd az ajtó felé fordulok a zajokra.
-Nos azt hiszem teljes a csapat-nézek Ergonra beléptekkor.
-Aranyat érő keze van az atyának, nem de atyám? :)

Majd helyet foglalok Harn mellett, míg a többiek elvégzik a dolgukat.

<..megúsztuk, remélem minnél hamarab eljutunk a célba..>

-Harn örülök, hogy magadhoz tértél.Nem tudom, hogy úsztuk meg,de mégegyszer nem szeretnék ezekkel összefutni.Hogy halt meg a mestered, ha meg nem bántalak a kérdéssel.
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arantar » 2010.01.11. 15:40

(Arantar)

A megszólításon elmosolyodom.
-Hagyjuk ezt az atyámozást. Lovag vagyok, nem templomszolga. Egyébként meg Arantarnak hívnak.
-Ha jól értem Harn szavait, akkor a legközelebbi találkozásunk a tűzvarázslókkal koránt sem kecsegtet sikerrel. Bízzunk benne, hogy nem lesz legközelebb. Ha meg mégis, akkor talán keressünk valami békéseb megoldást, ami kevésbé kimerítő számunkra.
Azt hiszem Harn nagyobb kihívás ezt a küldetést veled végrehajtani mint nélküled. :-D
Szerintetek ez is benne volt a titkosszolgálat terveiben?

//Ergon, ha van még KegyP-m akkor gyógyítalak téged is, de majd csak a következő reagban :-)
Arantar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Owases » 2010.01.11. 16:06

Harn

Alyrah-ot cinkosan végigmérve elmosolyodom.
-Mezítelenre égni?? Ezek tényleg komolyan gondolták.
<Kellemetlen érzés lehetett...Bár ha a matrózok látták boldogan álltak istenük színe elé...>
-Nem győzök malyd hálálkodni a lovagnak. De nem kell enyire aggódnod értem, a többiek és teis kaptatok épp elég sebet. És igérem ha lesz legközelebb jobban figyelek malyd rá hogy ne kapjatok többet....
-Mesterem halála, hát elég hosszú történet lenne! Most inkább amint lehet induljunk, felyezzük be a ránk rót feladatot, és malyd a viszauton elmesélem.

Arantarhoz fordlva.
-Kedves lovag barátom, te már csak tudhatnád, hogy az istenek nem vernek bottal. :)
-Ami pedig a szolgálatot illeti, valószinüleg a csapatmunkát akarták tesztelni vele. Bár utólag biztos letagadják, hogy bármi közük is lenne hozzá.
Komolyan nem értem őket.. először megtanítanak járni és beszélni, később azt mondják: "ülj le és maradj csöndben!"

Dian Arbell /Ordan/http:/http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtopic.php?f=44&t=1975
Harn Merra /ZK: Kampec/http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtopic.php?f=126&t=1985
Owases
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 90
ZK Karakter: Harn Merra(Kampec)
Karakter: Arax Zerdal /Erion -pihen/
Karakter: Dian Arbell /Ordan/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2010.01.11. 17:12

Cinkos mosolyát látva kissé elpirulok, pedig nem szokásom, de hát ilyen hatással vannak rám a mágiahasználók..
-Komolyan?Majdnem hogy áldozati máglyát csináltak belőlünk...itt kissé megfeszülnek az arcizmaim, ahogy eszembe ötlenek a lángok-de szerencsére vége
-Ha aggódom az pedig az én dolgom :)Ne ígérj semmit előre, nem tudhatjuk mi vár még ránk, csak sejthetjük.A történettel kapcsolatban , pediglen szavadon foglak :)

Arantar felé fordulok

-Nos ahogy óhajtod Arantar, nekem így is megfelel, ha minden igaz és úgy vélem hosszú út áll még előttünk, összefogunk annyira csiszolódni, hogy akár még becenévvel is illetjük egymást :)A teszteléssel kapcsolatban úgy hiszem megbuktunk, legalábbis nem azt a teljesítményt hoztuk mint kellett volna...

-Ergon, köszönet a lovakért, remélem a barátod is épségben van
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arantar » 2010.01.11. 22:09

(Arantar)

-Hát csapatmunkából tényleg nem brillíroztunk, de szerintem legközelebb már jobban fog menni :-)
<Legalábbis nagyon remélem. >

Én is leülök egy ágyra, s kinyújtóztatom a lábaimat.
<hú, azért még koránt se vagyok olyan fitt mint délelőtt>
-Én azt javaslom, hogy ma már ne induljunk útnak. Egyrészt reggel könnyebben találunk hajót az utazáshoz, másrészt ránk férne egy kiadós alvás. Nem szeretnék a kimerültség miatt kiesni a hajóból. tudjátok ebben a vasban nem megy valami jól az úszás...
Arantar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2010.01.11. 22:14

(Ergon)

- Mindenki jól van, csak nagyon megijedtek. A felszerelés is ép, de kicsit megpörkölődött a csomagolás. A két vezetéklovon hosszú időre elegendő víz és élelem van, azzal nem kell foglalkoznunk. Nekem viszont mindenképpen pihennem kell, mert erőm végén állok és nem jártam szerencsével, hogy megfelelő gyógynövényeket találjak, így ha Arantar elhasználta minden hatalmát, akkor én fejemre húzom a takarót, hogy összeszedjem magam. - válaszolok kábultan, majd megvárom Arantar válaszát, és ha már nem tud nekem segíteni, akkor feltápászkodok és visszamegyek a csomagomért.
- Gyere Kiskutyám, maradj mellettem! - hívom Laenát magammal a szobába, majd a nálam lévő felszereléssel fertőtlenítem a sebeimet, bekötözöm őket és az egyik szabad ágyon pihenésre hajtom a fejem.
<Muszáj pihennem, mert így az első lépés után lefordulok a lóról, ha egyáltalán odáig eljutok.>
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arantar » 2010.01.11. 22:41

(Arantar)

Ergonnak
-Aludj nyugodtan, ima nélkül nincs több hatalmam, de utánna alvó emberen is tudok segíteni. :-)

-Szertiem jobb, ha Harnt is hagyjuk pihenni, őt viselte meg legjobban ez a délután. Én még megteszem amit Krad bölcsessége enged nekem, aztán én is pihennék egy sort. Remélem a fogadós is jobb színben lesz holnapra...

Azzal ha más ellenvetés nem érkezik, nekilátok imádkozni.
Arantar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2010.01.12. 4:41

-Szívemből szóltatok, bár úgy érzem egy-két csatát még a vállamra tudnék most venni :)De ha nem indulunk hát nem :)
Körbe nézek a szobában üres ágy gyanánt.
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arantar » 2010.01.13. 22:47

(Arantar)

A többieket hagyom, hagy készülődjenek míg én az imával vagyok elfoglalva. Imádság után végigjárom társaimat, s egy-egy gyógyító fohászt moromolok mellettük, miközben homlolkukra teszem a tenyerem. Ha efogytak KegyP-jaim, újra Istenemhez fohászkodom. Végül magamon is gyógyítok egy keveset.
<Nah ezzel megvolnánk. Remélem Krad, holnap nem erre kell már használnam az összes kegyedet>
Miután megtettem minden tőlem telhetőt a társaság egészségéért, egy alkalmas helyet keresve nekiállok a naplóm megírásának. Majd egy gyors vázrajzot készítek az egyik lángoló ellenfelünkről.
<Hm, egész jó lett, bár a hőérzet nélkül nem olyan ilyesztő. Most is beleborzongok, ha belegondolok min mentünk keresztül...>
A rajzot összehajtva a naplómba helyezem, majd az egészet visszacsomagolom a zsákomba. Keresek egy szabad ágyat, majd kardomat, mellvértemet a fejemhez teszem az ágy mellé. Lefekszem s igyekszem minél hamarabb elaludni.

// Számokkal:
52 KegyP-t kaphatok a mai max imádságal.
Ezt el is költöm:
Ergon 20 Fp
Alyah 10 Fp
Harn 10 Fp - Harn nem tudom hogy állnak az értékeid. Ha az jobb, tőlem lehet 2 Ép+2 Fp is a gyógyítás. Válassz!
Jómagam 12 Fp

//Herold légyszi írd meg, hogy áldásd adod-e a számoka :-)
Arantar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
133 hozzászólás • Oldal: 5 / 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Vissza: Régi Kalandok...