• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Holtak Pálcája

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
200 hozzászólás • Oldal: 5 / 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14

Re: A Holtak Pálcája

HozzászólásSzerző: Capricorn » 2009.11.29. 23:26

-Természetesen megfelel az ajánlata, hisz egyelőre úgysincs semmi dolgunk, és remélhetőleg a végén kapott összeg is méltányos lesz. Már csak néhány kérdésem lenne. Merre találjuk a szállásunkat, étkező helyet, istállókat? És lesz-e valamiféle közvetlen felettesünk, akitől a teendőinkre vonatkozó utasításokat kapunk?
Nem nagyon kérdeztem meg a többiek véleményét, de ahogy látom mindannyian mással vannak elfoglalva, és rám bízzák a dolgot. Majd konzultálok velük a tapasztalataikról később.
A meddőség örökölhető. Ha anyádnak nem volt gyereke, valószínűleg neked sem lesz.
Capricorn
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 203
ZK Karakter: Amaro Darina, Holtak Pálcája
Karakter: Roa Narn, Toron
Karakter: Elder Karuto, Gro-Ugon
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.11.30. 19:44

KM esemény [Altair] Leszerződés várvédőnek
Helyszín: Naamsen vára
Időpont: Alborne tercének második hava, „Álmok”, Késő délelőtt

Mindenki

-A közvetlen felettesük már úton van, minden bizonnyal a mai nap folyamán megérkezik. Akkor majd megkapják a feladataikat is. Mondja a várúr az utolsó kérdésre. Ezután odaint egy szolgálót és kiadja neki a többit.
-Vezesd az urakat az istállóhoz és lásd el a lovaikat. Utána mutasd meg nekik a nagytermet és a szállásokat. A fickó meghajol, szól, hogy kövessétek, majd elindul a várépület bejárata melletti istállóhoz. Ha engeditek kiköti a lovakat, ezután indul tovább, befelé. A főfolyosón vezet titeket, szabályos időközönként a falakban mindkét oldalon bemélyedésekben különféle szobrokat láttok. A legtöbb embernagyságú, de meglátjátok a lovag által említett másfél embernyi magas törpét is, vállán hatalmas csatakalapáccsal. Vele szemben egy pajzsát lábhoz támasztott harcos. A pajzson könnyen kivehető a titkos ajtót nyitó sas is. A rövid séta után elérkeztek a vár nagytermébe. Egy rendkívül hosszú asztal, körberakva székekkel. Az egész teremben valamivel fejmagasság fölé pajzsok, kardok és egyéb fegyverek vannak felrakva. Az asztalfő mögött pedig hidegebb időben egy nagy kandalló biztosít meleget.
-Ez a nagyterem, uraim. Itt zajlanak az étkezések és megbeszélések. Mondja és indul is tovább. A szállásotok is a földszinten van, bár a most látott teremmel ellentétes szárnyban. Négy egymás melletti szobát mutat az alkalmi vezetőtök.
-A szobáik, uraim. Mivel lehetek még szolgálatukra? Ha nincs semmi kérésetek, kérdésetek ezután magatokra hagy. A szobák viszonylag egyszerűen vannak berendezve, egy ágy, egy szekrény és egy kis asztal, valamint az ahhoz tartozó szék van bennük. Mindegyiknek van ablaka is a várudvarra néznek, jól látni belőlük a kaput is. Egyelőre semmi dolgotok nincs, ebédig még van nagyjából egy órátok.

Matt

Közelebb mész a várúrhoz, de semmi mágiára utaló zónát nem fedezel fel. Bár hallottál már pletykákat a varázstudókat egyértelműen lebuktató zóna elrejtéséről, ez valószínűleg azt jelenti, hogy nem használ fekete mágiát a várúr. Személyesen legalábbis.

Fantom
//Tudom, hogy jelenleg nincs, de azért ez fontos lehet, és tudjon róla, ha újra lesz gépe.//

Ettől a vártól valahogy kiráz a hideg. Mintha maga a hely lenne rémesen gonosz, a folyosókon járkálás közben néha rémképek kísértenek csontvázakról, máskor emberi halálsikolyt vélsz hallani, vagy egy bevillanó képen hullákat látsz mindenütt de senkit nem látsz aki sikoltana, és a többiek semmit sem látnak vagy hallanak mindebből. Aztán idővel az érzékeid lecsendesednek, a látomások és egyéb zavaró események abbamaradnak, csak a rossz érzés marad ezzel az egésszel kapcsolatban.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Grengor » 2009.11.30. 20:06

Gardok

Bemegyek a szobámba és "lepakolom" (ledobom az ágy mellé a táskámat) a cuccaim. Aztán egy nagyot ásítok majd egy picit pihentetem a szemeimet. Próbálok nem elaludni az ebédről, mert nagyon korog a gyomrom.
Üdvözlettel: Karnelian Grengor
Grengor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 107
ZK Karakter: Gardok (A holtak pálcája)
Karakter: Karnelian Grengor (Taba el Ibara)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2009.12.01. 0:09

Matt

Sétálok a szolga után, s bólogatva veszem tudomásul a nyilvánvaló dolgokat amiket mutogat.

< Nos igen, az asztrálsík itt szennyezett, s sajnos nem vagyok elég képzett ahhoz még csak vizsgálgassam is a nagy tömegű gyűlöletet. Jobb ha azt itt nem nézegetem, majd az udvarról közelítek rá és talán akkor megtalálom a határt amit még elbír az elmém s a védelmem... Gyaníthatóan valamilyen fekete mágia vagy egyéb természetfeletti behatás lehetett, mert ha csak szimplán legyilkolnak itt sok embert akár egyszerre vagy folyamatosan akkor sem gyűlöletet kéne sugároznia a helynek. >

A törpe megtalálásakor egy kicsit körbepillantok a többieken, majd sietősebben lépek a szolga után.

< A várúr is érdekes. Semmitmondó figura akit egy mozdulattal Ardon színe elé küldhet egy kósza kard vagy egy orvlövész vesszője. Egyébként sem gondolnám hogy a vár ura egyből kitenné magát annak hogy egy a lovaghoz hű katona megbomlott elmével öngyilkos módon rátámadjon, még túl friss ehhez a címe és a birtoka. A vár ura máshol van, s még nem láttuk... >

Közben elhaladtunk a fő terem irányában, s a már a szobák felé tartunk mire végzek a magamban merengéssel. S újból a környezetemre fókuszálok.

< Éppen jókor! Válasszunk szobát... Legyen valamelyik középső, nem mintha sokat számítana, de talán nehezebben törnek rám ha mindkét oldalon bajtárs van. Nem nagyon hiszem hogy itt tartanom kellene támadástól, bár... Kitudja. >

Az egyik középső szobát nézem ki magamnak, belépek és kinézek az ablakon, majd visszalépek a szolgához.

- Köszönjük az idegenvezetést, egy furcsa kérdés lesz ez egy "fegyveres" szájából - mosolygok a szolgára - Van a várnak könyvtára, s van rá mód hogy az üres várakozás idejében ott olvassak?

Csendes Matt - karakterlap - Holtak Pálcája ZK - ÚTK

Vrei Dra'yven - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Erresyr en Ayres - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Franco con Zagarrio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Gorgio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Damakban pihen
Mirco - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Gro-Ugonban pihen
Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 496
ZK Karakter: Csendes Matt - Holtak pálcája - 2tsz
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Capricorn » 2009.12.01. 1:05

Megvárom a szolga távoztát, majd mivel Gardok már le is heveredett a többieket is beinvitálom a szobájába
-Ne aludj kicsi fiú, inkább nyisd ki szemed, füled, szád. Mondjátok el a tapasztalataitokat. Láttam nézelődtetek, míg én a részletekről tárgyaltam. Meg aztán - és főleg az általatok megfigyeltek fényében - meg kéne beszélni a hogyan továbbot.
A meddőség örökölhető. Ha anyádnak nem volt gyereke, valószínűleg neked sem lesz.
Capricorn
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Grengor » 2009.12.01. 14:43

Gardok

-Höh?...
Riadok fel Darina ébresztésére. Felülök az ágyra és odaengedem a többieket.
-Hogy hogyan tovább?
Kérdezem magamtól és elkezdek gondolkodni.
-Hát egyszer valakinek így is úgy is el kell majd hagynia ezt a várat, hogy közölje a helyzetet, így úgy gondoltam, hogy én meg az ügyes fantomnak kellene maradnia a várban. Azért mert én erős vagyok fantom pedig ügyesen bánik a zárral és el tud bújni. És ha baj lenne itt benn míg távol vagytok akkor mi segíteni tudunk, hogy ti bejuthassatok. Amúgy én nem vettem észre semmi futcsát, csak azt, hogy ha kiderülne miben sántíkálunk akkor nem lennék a nyílt terepen!
Nevetek fel hirtelen.
Grengor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.12.01. 20:53

KM esemény [Altair] Beszélgetés
Időpont: Alborne tercének második hava, „Álmok”, Késő délelőtt

Matt

A szolgáló tényleg kicsit meglepődik a kérdéseden, de nem akarja firtatni a dolgot, egyszerűen csak a kérdésedre válaszol.
-Van könyvtár a nagyterem mellett, bár tudtommal nem használja senki. Most azonnal kíván oda menni? Odavezessem?
Kérdez rá. Ha most akarsz odamenni visszavezet a nagyterem mellé. Ha nem, akkor elmegy és hagy titeket beszélgetni.

//De nem szeretem az ilyen reagokat. Viszont egyelőre nincs más fontos. Ha ugorhatunk délig szóljatok.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2009.12.02. 0:36

Matt

A szolgához:
- Köszönöm, de akkor megtalálom magam is. Egyenlőre lepakolok, meg kicsit megpihenünk, s majd utána látogatom meg a könyvtárat amint lesz hosszabb időm rá.

Átnézek Gardokhoz meg a többiekhez.

- Szerintem korai bármit is tervezni még, ismerkedjünk meg a többi katonával, nézzünk körül, szerezzünk tapasztalatot a hellyel kapcsolatban.

Önkéntelenül megborzongok a tapasztalás szónál.

- Én úgy érzem hogy nincs itt minden rendben. S bár nem tudom az okát, de nagy zavart érzek itt a váron belül.

Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Capricorn » 2009.12.02. 9:13

-Jó, akkor a mai napot szánjuk erre. Jobban mondva a délutánt, mert én ebédig henyélnék egyet.

//tőlem ugorhatunk//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capricorn 2009.12.02. 23:58-kor.
Capricorn
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Grengor » 2009.12.02. 14:56

Gardok

-És hol akarjátok kezdeni? És mit is keresnénk? Valaki pontosítson ha megkérhetném?
Kérdezem tőlük értetlenül.
Grengor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2009.12.02. 21:38

Matt

- Nem keresünk semmit, egyszerűen tudjuk meg hogy hány ember van itt meg egyéb felszereltségeket amikhez én nem értek. Egyenlőre pihenjetek ha akartok az ebédig. Én megnézem a könyvtárat, ebédnél találkozunk.

Elsétálok a nagyterem melletti ajtóhoz, és bekopogok, majd ha nem érkezik válasz akkor benyitok oda.

Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Capricorn » 2009.12.03. 0:01

-Pontosan erre gondoltam én is. Semmi konkrét, csak nézelődjünk egyelőre
Na akkor én átvonulok a szobámba és átadom magam az aktív semmittevésnek ebédig.
Capricorn
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.12.03. 17:44

KM esemény [Altair] Beszélgetés
Időpont: Alborne tercének második hava, „Álmok”, Késő délelőtt/Dél

Matt

Gond nélkül visszatalálsz a vár másik szárnyába, a nagyteremhez. Nem sokkal mellette található egy másik ajtó is, ahogy a szolgáló megmondta. A kopogásodra nem érkezik semmi válasz, ezért benyitsz. Az ajtó enyhe nyikorgással jelzi, hogy a közelmúltban valószínűleg nem volt használva. A szobát talán túlzás is könyvtárnak nevezni, Doranban sokkalta nagyobbhoz szoktál, bár ez nem meglepő a várost és szerepét ismerve. Mindössze három-három, elég nagy könyvespolc található a két oldalsó fal mentén. A bejárattal szemben egy nagy méretű ablak szolgáltat elég fényt az olvasáshoz. Ha a természetes fény nem lenne elég, a terem közepén álló asztalon van néhány gyertyatartó is, az asztal mellett pedig székek. A könyvek valószínűleg téma szerint vannak rendezve, így könnyen megtalálhatod, amit keresel.
//Pontosan mit keresel?//

Amaro Darina, Gardok, (Fantom)

Mindannyian visszavonultok a szobátokba, és egy kicsit lepihentek az utazás és még inkább a fura helyzet fáradalmainak kipihenésére. Rövidnek tűnő idő után kopogtatnak az ajtótokon, és a szolgáló közli, hogy az ebéd hamarosan kezdődik, és megkér, hogy menjetek át a nagyterembe és addig foglaljátok el a helyeteket az asztalnál.

//Némi időeltolást voltam kénytelen alkalmazni annak érdekében, hogy ne csak Mattal történjen valami.//
//Eléggé szét lett offolva ez a reag.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Grengor » 2009.12.03. 20:46

Gardok

-Köszönöm.
Mondom a szolgálónak, majd elkezdek öltözni. Felhúzom még a fegyvereimet is és úgy megyek az asztalhoz.
Nem várom meg a többieket úgy is tudom, hogy ott talizunk majd. Mikor odaérek a nagyterembe, benyitok és az ajtónál megállok, és végigmérem a társaságot, hogy kitől is kellene tartanom. (Ha van olyan.) Majd amikor végigmértem akkor jó hangosan, hogy mindenki halja, mondom:

-Üdv néktek! Gardok vagyok. Jó étvágyat a vacsorához.
Grengor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2009.12.03. 21:05

(Matt)

A könyvtárszobában körülnézek, s először gyorsan átfutom a könyvek címeit majd pár könyvet kiválasztok amik a hely (a vár és a város) történelmét és legendáit taglalják.

Egy órát olvasgatok, majd amikor hallom hogy többen elhaladnak az ajtó előtt akkor magam is átsétálok az ebédlőbe.
A kiválogatott könyveket az asztalon hagyom szépen egymásra fektetve.

Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére