• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Bányák

A Farkas-szellem sarjainak birodalma

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
47 hozzászólás • Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4

Re: Bányák

HozzászólásSzerző: Capricorn » 2009.11.28. 18:10

A mai reggelen elveim feladva sietek a kajáért. Nem harcolok, nem könyöklök egyszerűen gyorsabb vagyok, mint a többiek. Muszály ma, és a későbbiekben odafigyelni az étkezésemre, mert szükség lesz az erőmre, és érzem, hogy nem tettem túl jót magamnak azzal, hogy például a tegnapi nap ezt elhanyagoltam. Na de legalább szereztem egy szövetségest. Valamit valamiért.

Míg a munkahely felé megyünk gyorsan be is falom. Ott is az elsők között akarok lenni, sőt játszom a nagyon lelkiismeretes munkást, és még mielőtt az ork őr bármiféle szerszámot nyomna a kezembe én felkapok egy csákányt, és befelé igyekszem a tárnába.
Ahol még van némi fény a tárna elejében bevárom esti társam és vele együtt megyünk robotolni. Kérdésére kicsit elgondolkodom.
-Egy biztos. Nem holnapra tervezem a szökést, mert még rengeteg dolgunk lenne előtte. Be kéne szerezni és elrejteni egy csomó dolgot. Világító eszközök, fegyvernek használható dolgok, víz, élelem, stb. Na és persze információ, nehogy találomra induljunk el, mert a végén itt bóklászhatunk életünk végéig. Ez utóbbi okozza nekem a legnagyobb fejtörést. Na és persze a kondinkon sem ártana valahogy javítani, mert valljuk meg őszintén nem vagyunk topformában. Első lépésként valami rejtekhelyet kéne találni, amit le is tesztelhetünk.
A meddőség örökölhető. Ha anyádnak nem volt gyereke, valószínűleg neked sem lesz.
Capricorn
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 203
ZK Karakter: Amaro Darina, Holtak Pálcája
Karakter: Roa Narn, Toron
Karakter: Elder Karuto, Gro-Ugon
Vissza a tetejére

Re: Bányák

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2009.11.28. 23:05

(Mirco)

Nem szükséges megjátszanom a fáradságot, vonszolom magam az energikusnak tűnő társ után csupán annyira, hogy ne veszítsem szem elől. Az általunk látható rész határvonalánál megtorpanva bevárom a többi rabot, s bólogatva hallgatom a választ.

< Igen, kell idő, fény, kaja, víz, fegyver és információ hogy hol is vagyunk... >

Pyar, suttogva
- Rendben, egyetértünk.

Körbenézek hogy nincs-e egy kóbor fáklya, akár kialudva vagy annak csonkja a földön eldobva. Esetleg egy törött szerszámnyél vagy valami más fa amit amíg ideérnek a többiek begyújthatnék.

< Valahogy kellene látnunk lefelé menet, s nem ártana ha ez nem tűnne fel senkinek. >

Figyelem a többi rabot amíg tehetem, hogy ki hogyan reagál a helyzetre, mit csinálnak a goblinok.

Csendes Matt - karakterlap - Holtak Pálcája ZK - ÚTK

Vrei Dra'yven - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Erresyr en Ayres - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Franco con Zagarrio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Gorgio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Damakban pihen
Mirco - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Gro-Ugonban pihen
Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 496
ZK Karakter: Csendes Matt - Holtak pálcája - 2tsz
Vissza a tetejére