• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 82 / 95 • 1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 95

Re: Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.11.12. 11:27

(Xylina)

Belemegyek az üzletbe: jöhet a ruha, a kabátszerűség és a lábbeli is.
- Köszön minden - rakom le a kért összeget. - Önök van nagyon kedves.
Fülig érőn mosolygok. Dehogy lett volna keringeni a városban cipőért, ha helyben volt egy! És mi mindenre nem gondoltak! Ruha mellé kabátka!
Elégedeten búcsúzom el, holmijaimmal felszerelkezve. semmilyen ékszernek nem érzem hiányát, majd kedvenc medálomat felveszem, és kész. Derűsen nézek az este elébe, a szobámban mindenképp fel seretném majd próbálni a szerelésemet együtt :)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.11.14. 23:32

- Köszönjük! - *hálálkodik a nő ahogy úgy döntesz, hogy megveszel mindent. Szépen be is hajtogatja egy papírba, rá a dobozra először a kabátkát, majd a ruhát, aztán összehajtja, átköti, így már cipelni is könnyebb.
Ahogy idetaláltál, oly könnyen vissza is találsz a Vasmacskához. Ahol viszont már jócskán vannak vendégek - talán félig lehet.
Rant sehol nem látod, csak két pincér, kik tegnap is itt voltak tevékenykednek serényen. Ismerős arc is akad - őket láttad már itt a fogadóban, vendégek akár csak te magad vagy.
Leonas sincs itt - bizonyára készülődik, s neked is kell iparkodnod.
A szobádban felpróbálod együtt a ruhát, cipőt és kabátkát - bár nincs tükröd, de azért jól érzed magad bennük, bár szokatlan viselet számodra - de megbírnád szokni, ha arról lenne szó...
Aztán jöhet a készülődés - ha szeretnél fürdőt tudod, hogy a folyosó végén megtalálod, van ott minden mi kellhet a tisztálkodáshoz.*

//Írd le, hogy mit szeretnél még esetleg tenni a délután hátralevő részében; én ezzel nem húznám tovább az időt (persze, ha olyasmi lesz, akkor azt természetesen nem ugorjuk át). Aztán jöhet majd az első társasági toroni élménye a karinak :D//
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.11.17. 12:05

(Xylina)

Estig megtisztálkodom, kifésülöm a hajam, felpróbálom öltözetemet, gyakorlom a járást a lábbeliben, aztán harapdálom kicsit az ajkamat. Majd a szobámhoz jön, kopog, vagy üljek le a lenti részen, várva, majd onnan indulunk? A lenti várást választom, nem az én formám körbeizgulni a világot a négy fal között. :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.11.19. 22:57

*Megfürödsz a folyosó végében található helyiségben. Üres. Itt inkább este és reggel van jobban tumultus megfigyelésed alapján. Nem is zavarnak míg el nem készülsz.
Szó szerint ebben az időben senkivel sem futsz össze a folyosón.
A ruha kényelmes viselet, akár a cipő is. Bár nem volt még hasonló lábadon, de a járás a lábbeliben könnyűnek tűnik. Nem botladozol, nem esik le a lábadról akár hogy is forgolódsz benne - talán még táncolni is tudnál, ha akarnál baleset nélkül.
Aztán eljön a várakozás ideje, s mivel nem tudsz megülni a sejhajodon, így inkább lemész a fogadó részbe.
Egy nő sietett felfelé melletted, aki érdeklődve, de valahogy furcsa szemcsillogással nézett végig egy műmosollyal... Aztán leérsz a lépcsőn és mint egy szellő söpört volna végig a fogadóban - mint egy hullám figyelnek fel rád az emberek, halkulnak el mondataik, majd ezzel az ütemmel lassan újra beindul az élet. Az viszont feltűnik, hogy rád nézni nem nagyon mernek - ha el is kapsz egy-egy pillantást lesütött szemekkel, elfordított fejekkel találkozhatsz tovább.
Ran csodálkozó és egyben elismerő arccal közeledik feléd a pult mögül ahogy megpillantott.*

- Nahát Kisasszony! A mai este káprázatosan néz ki. Kér valamit esetleg?
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.11.21. 21:38

(Xylina)

Nézzenek csak, és gondoljon mindenki azt, amit akar! :) Egyelőre izgulok, derűsen nézek az este elébe. Azért kicsit zavarba hoz a figyelem, amivel körülvesznek. Pirulva vo9nulok oda Ranhoz.
- Kér, csak valami, ami nem alkohol, de friss. hideg víz?
bevillan, holnap korán tanodába kell mennem, és ellófráltam a napot.
- Ó, istennő! - fakadok ki és homlokomat a pultnak ejtem - Jaj, Ran, én nem tanul holnap semmi, én mester-tanár lesz mérges és nem venni csak szép ruha, de semmi, ha én akar írni, amit én tanul. Én ész elmegy!
Ez is jókor jut eszembe, színház előtt, Leonas előtt...

- Adni még kis ész is, ha van - sóhajtok Ranra.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.11.22. 0:28

- Akkor már inkább teát adok. - *vonul a pult mögé szállásadód és egy pohárba tölt is.*
- Ezen most ne aggódjon Kisasszony! Reggel is tud venni íróalkalmatosságot, majd Zamunak mondja, hogy ejtse útba. - *vet rád egy szokásos félmosolyszerűséget miközben eléd tolja a poharat. A benne lévő tea hideg, de ízletes - van egy kis borsmenta íz is benne. Frissít.
Bár a fogadóban a kezdeti meglepetés mit okoztál lassan szerte foszlik, de azért néha észreveszel rád pillantó tekinteteket - elismerő, sóvárgó tekinteteket.*

- Azt tudja, hogy milyen előadásra mennek? - *kérdi Ran érdeklődve, de hangjában van valamilyen furcsa csengés.
Viszont válaszolni nincs időd, ugyanis Leonas érkezik az emeletről. Kicsit fancsali az arca, de ahogy meglát meglepődik és szélesen el is mosolyodik.*

- Xylina, én meg a szobádnál kerestelek. Már kezdtem azt hinni, hogy meggondoltad magad. Örülök, hogy nem lett igazam. :) - *egy pillanatra elpillant az ajtó felé a vállad felett. Az ajtóban egy fekete ruházatba bújt középkorú, ápolt külsejű férfi jelent meg. Biccentett egyet Leonas felé, majd ki is lépett vissza az utcára.* - és a kocsisunk is megérkezett.
Megvárjuk míg megiszod a teádat, annyira nem sietünk.
*És nem is sürget, pedig magának nem kér semmilyen frissítőt.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.11.22. 11:57

(Xylina)

Kortyolgatom a teát, és jön Ran kérdése. Megáll kezemben a pohár, elgondolkodom.
- Hm, Ran, te mond jó kérdés. Én nem kérdez, mi előadás lesz ott Gattear és hogy mi színház megy.
Jó, hogy jön Leonas. Tovább iszom a teát.
- Csak lejöttem, hogy igyak valamit - mondom neki ervül, aztán, mert Ran hangneme elgondolkoztatott, rákérdezek:
- Pontosan melyik színházba megyünk és mit fogunk megnézni? Mi a darab címe?
"Ran beszél ervül, de úgy tesz, mintha nem tudna. Hogy is mondjam... Erionban óvatosabb voltam. Ha Ran nem kérdezi, eszemben sincs megérdeklődni, hova akar vinni és mire. Ez... barátok közt szólva is... elővigyázatlanság. No nem azért, mert egyből azt nézném ki Leonasból, elrabol, elmetszi a torkom vagy valami rosszabba kever, de tény és való, a külseje megbabonázott és elaltatta az óvatosságomat. Pedig lényegében nem is ismerem, egy ízben csevegtünk csak. Meg az is mellette szólt, beszéli a nyelvem és ugyan onnan való, ahonnan én. Vagyis ezt mondta, de egyelőre nem szolgáltatott okot arra, bizalmatlan legyen vele szemben és megkérdőjelezzem állítását. Ám sose árt kérdezni. Aki nem kérdez, az hülye. Hogy is mondta nevelőapám? Szakmánk lényege: résen lenni. és a kínálkozó lehetőséget előnyünkre fordítani. Túl régóta pihentem a társulatban és kezdenek megkopni a régi bölcs tanácsok!"
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.11.22. 22:12

- A Gattearba megyünk, s az előadás címe Az Élet örök. Annyit sikerült megtudnom róla, hogy táncos darab. - *válaszolja készségesen Leonas szinte azonnal, egyáltalán nem gondolkodott rajta, hogy mit is mondjon.
Ran közben mással foglalatoskodott, egy vendég kérdezett tőle valamit. Egy pillanatra összetalálkozott tekintetetek, ahogy egy kis hordóért fordult el és észre vettél egy apró biccentést tőle.
Leonas pedig mint eddig türelmesen vár, hogy indulhassatok. Közben a zsabóját igazgatja, láthatólag mintha zavarná.*

//Leonas ilyen ruhát visel, csak köpeny és fegyver nélkül.//
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.11.23. 11:01

(Xylina)

Megnyugszom. Ran a helyi, ő tudja, mikor mi zajlik, megbízom az ítéletében. Nézem a zsabót és vigyorogni kezdek:
- Ha zavar, vedd le. Már ha levehető. Anélkül is megállná a ruhád a helyét.
Amint megiszom a teám, semmi akadálya annak, induljunk.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.11.23. 22:31

*Egy grimasz érkezik válaszol Leonastól.*
- Nem szeretem én az ilyen ruhákat, de azt mondta az eladó, hogy ez így együtt van és illik felvenni. Azt mondod, hogy vegyem le? Egy csomó időt elszórakoztam vele, míg az apró gombot a helyére gomboltam. Segítesz? - *kérdi, és ha beleegyezel lejjebb hajol, hogy a valóban pici gombot elérd, hogy a zsabójától megszabadítsd.
Ezek után kimentek a kocsihoz - Leonas udvariasan ajtót is nyit számodra. A bejárattól nem messze várakozik egy zárt kocsi, elfüggönyözött ablakokkal - kísérőd oda vezet karon fogva.
A kocsis nyitja ki számotokra az ajtót, Leonas betessékel, még segít is fellépni. A záródó ajtó után nem sokkal egy enyhe zökkenéssel el is indultok a színház felé.*

- Örülök Xylina, hogy eljöttél velem. Ha megengednéd, akkor egy vacsorával megköszönném az előadás után. - *néz rád a már szürkületi fényben a férfi. Kicsit kérlelő, kicsit várakozó a tekintete.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.11.25. 22:07

(Xylina)

Mosolyogva leveszem az őt zavaró részletet.
- Ugyan, kell ez a halálnak - dünnyögöm.
Jólesik az udvariasság, legszívesebben vigyorognék, aztán azon kapom magam, vigyorgok is.
"Khm, argóval élve beszarás, hogy karon vezetnek, meg minden! ha a többiek látnának otthonról! Füttyögnének utánam nagyokat kacsintva, más népek azok, mint Leonas. Tisztára zavarba hoz. se úri, se nagyvilági nő nem vagyok."
- Vacsora? - kapom fel fejem, és megpaskolom az arcomat. - Így is eléggé izgulok, hogyan szerepelek az előadás alatt, azaz jólnevelt tudok-e maradni, és még egy vacsora is! Szerény lány vagyok én, szívesen eszem veled, ha nem túl előkelő helyre viszel.
"Ó, az istennőmön kívül kinek kürtölhetem még világgá, észbontó pasassal ülök négyzsemközt egy kocsiban, úton színház felé, vacsorás levezetéssel?! :D"
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.12.01. 12:51

//A reagot keresd a Shulur - Víziváros - Gattear topikban. :) //
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.03.21. 23:20

*Arra eszmélsz, hogy egy nagyobbat zakkant a kocsi, majd lassítotok és megálltok. Aztán nyílik a kocsi ajtaja és a hajtó jelenik meg az ajtóban.*
- Megérkeztünk kisasszony a Vasmacskához. - *és tényleg, ahogy kinézel pont a Vasmacska bejárata előtt állt meg a hajtó fogatával.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.03.22. 7:42

(Xylina)

Felriadok, elnyomott az álom. Megdörzsölöm a szemem, ez igen, a Vasmacska lesz. 30 helyett 40 rezet adot a kocsisnak, elköszönök és belépek. Tekintetem egyből Rant keresné, ha nem lelem, érdeklődök utána.
Fáradtság ide vagy oda, a sejtés, mi vár rám, ha Rannak beszámolok, elűzi az édes álmot...
"Édes?! Idegen zaklatott a színházban, hátsó kijáraton kellett távoznunk, megtámadták a kocsinkat, elhurcolták Leonast, háztetőkön kellett menekülnöm és egy névtelen alak segítségere szorultam egy lepukkant sikátor tőszomszédságában. ha ezt így csokorba kötve meghallja, mond egy szépet rá! :? Pár napja vagyok itt, de máris rámtalált a baj."
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.03.22. 22:22

*A kocsis hálálkodik a borravaló láttán, de nem húzódzkodik, hogy nem akarja elvenni. Hajbókolva hagy ott a bejáratnál. Igaz te sem maradsz ott végtelenségig, mielőbb Rant szeretnéd megtalálni. Ám bent a fogadóban nem látod. Jelenleg négy pincér szaladgál az asztalok közt, s egy pincér áll a pult mögött, így más híján tőle kérsz útbaigazítást a tulajhoz. Miközben válaszol a férfi alaposan, de nem tolakodóan (inkább kíváncsian) végigmér, de kérdezni nem kérdez, hogy mi történt veled.*
- Sajnálom Suessa, de az Úr nincs most a fogadóban legjobb tudásom szerint. Nem tudom, hogy hová ment és azt sem, hogy mikor fog visszatérni. Esetleg adjak át egy üzenetet, hogy ki kereste és milyen ügyben, ha visszatért?
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 82 / 95 • 1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 95

Vissza: Toron