• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Két város között - úton, tengeren...

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
511 hozzászólás • Oldal: 25 / 35 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 35

Re: Két város között - úton, tengeren...

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.11.11. 21:34

- Nem... - *hangzik elsőre a tétova válasz* - Én nem szoktam már ily este enni...
*Valahogy nem volt meggyőző.
Nem figyel míg alváshoz készülődsz, elfoglalja magát a vacsorád maradékának eltakarításával.
Aztán mikor mindennel végzett az ajtóhoz megy, kinyitja azt és leül a küszöbre - úgy nézed, hogy a csillagokat bámulja, mert szép tiszta égboltotok van, kellemes langyos hőmérséklettel.
Percekig csak nézed, aztán a szemed lassan csukódni kezd, elalszol.
Egyenletes szuszogásra ébredsz. Alaidela az ajtó előtt fekszik a földön, s alszik. A gyenge fénynél nem látod rendesen, de arról meg vagy győződve, hogy egy párna sincs a feje alatt. Az erdő éjszakai neszei már megszűntek, helyet adva a hajnalban mozgó állatoknak. Bár eddig nem gyakran töltötted éjszakáidat a természetben, de úgy véled virrad, ezt talán alátámasztja a kicsiny ablak mögül beszűrődő világosság.
Pihent vagy és úgy érzed magad tetterős. A tegnapi fáradtságnak nyoma sincs benned. Nem fáj semmid, mintha csak egy rossz emlék volna a tegnapi ébredés, gyengeség.*

*A ládában pár személyes holmit találsz. Főképpen ruha, de találsz egy egyszerű tőrt tokkal együtt, mely használva még aligha volt. Mellette van egy egyszerű, ám de annál praktikusabb és jobb minőségű keményített bőrvért is.
A priccsen semmi, ahogyan máshol sem találsz semmi oda nem illő, vagy furcsa jelet.
Az biztos, hogy a tettes kulccsal ment be a kabinba, s dolga végeztével be is zárta maga mögött az ajtót. Ügyes zárnyitó lehet a fazon, akárki volt.*

- A Kapitány jól van. Beszéltem vele. Azt mondja, hogy a szakácsunk ütötte le. Te találtál valamit? - *érkezik Sebes vissza a kabinhoz.*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enor ak Mverrys » 2009.11.11. 23:01

(Jahrn on-Meryarss)

<...Titkolódzik még mindig... nem eszik...>
Lassan elszunnyadok, ahogy figyelem Alaidelát a csillagokat nézni. Imám vagy a tea hatására, de az éjszakám nyugodt és pihentető volt. <...Alaidela még mindig kint van?...Egész estét ott töltötte kint?...> gyorsan felveszem a nadrágom, mással egyenlőre nem törődöm, és felkapom a takarót. Kimegyek Alaidelához óvatosan, hogy ne keltsem fel és betakarom.

Ha felkelteném, úgyse jönne be aludni, inkább neki állna dolgozni....

<...micsoda átok üli szegényt...>
Enor ak Mverrys
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 572
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Capricorn » 2009.11.12. 10:23

[Roa Narn]

Kell néhány másodperc, mire Sebes szavainak jelentősége eljut a tudatomig.
-Mi van? Azt akarod mondani, hogy az általunk keresett, eltűnt szakács ütötte le? Ez felettébb érdekes. Hol volt addig, miért volt ott, és hol van most? Mond csak lehetett neki ide kulcsa? Ja és mi van a keresőbrigáddal a raktérben? találtak valamit? Mert én semmi érdekeset.
Hacsak a tőr, és a bőrvért nem számít érdekesnek, de ezt majd még kiderítem. Lehet mágikus, vagy egyéb különlegesen készített darab. El is rakom a későbbi vizsgálódás okán.
A meddőség örökölhető. Ha anyádnak nem volt gyereke, valószínűleg neked sem lesz.
Capricorn
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 203
ZK Karakter: Amaro Darina, Holtak Pálcája
Karakter: Roa Narn, Toron
Karakter: Elder Karuto, Gro-Ugon
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.11.14. 22:58

*'Átok ülhet szegény nőn...' Jár a fejedben miközben betakarod, hogy ne fázzon meg. Nem ébred fel ténykedésedre, s mintha a takaró érkezte még jól is esett volna testének - belebújik. Megigazítod a vállán/hátán, ekkor veszed észre azt a furcsa dolgot a fülén... vagy a füle helyén? ... Vagy az a füle?... Az este még oly szépen összetűzött haja most kissé kócosan és lazán áll, talán ez miatt kandikál ki alóla az a majd arasznyi hosszúságú, hegyes ... fül. Mert az.
Még nem láttál életedben ily közelről ilyesmit, de hála neveltetésednek tudod, hogy mi lehet ez a nő előtted - egy elf szabású egyed.*

- A raktérből még nem jöttek fel. Mondtam a fiúknak, hogy alaposan minden zugot fésüljenek át. A többire nem tudok választ adni. Erre csak az a szakbarbár lenne képes, aki szakácsnak hívatta magát. De csak kerüljön a kezem közé...
Hogy kulcsa? Nem, az nem lehetett. Ez a kettő van... Vagy fogalmazok inkább most már óvatosabban, erről a kettőről tudok. De... az is lehet szarka a kiscsibe... az unokaöcsém egy késsel is kinyitja neked az ilyen ajtót... - *nézelődik Sebes is az ajtó zárján egy kicsit mondandója közben, de egy röpke vállvonás kíséretében abbahagyja - talán nem fedezett fel rajta semmi érdekeset.*
- Na nézzük mink van...
Van egy eltűnt szakácsunk, aki leütötte a kapitányunkat és tüzet okozott a kabinjában.
Van egy ismeretlen hullánk, akiről azt sem tudjuk, hogy hogy került a hajóra.
Van egy ismeretlen gyilkosunk, aki az előbbi ismeretlen hullát hagyta nekünk itt hátra.
Utóbbi lehetett a szakács...
*Ekkor érkezik két matróz hozzátok.*
- Ezt találtuk a raktérben. - *tesznek le elétek egy ládát a folyosóra. Világos színű fa láda, melyen semmilyen jelzés nincs, de egy lakat zárja le. Talán egy nagyobb méretű kutya férhetne el benne, s ahogy hozták eléggé könnyű lehet.
Sebes nem tétovázik, lerúgja a lakatot a helyéről csizmája sarkával, majd ki is nyitja minden teketóriázás nélkül a ládát.
A ládában azonban csak ruhák vannak... Sebes homlokráncolva nézi a láda tartalmát, ő nem érti... neked viszont valahonnan ismerősek ezek a göncök... Egy kicsit kell tornásztatnod, míg eszedbe jut... ez bizony a vacsoránál akadékoskodó férfi ruházata...*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enor ak Mverrys » 2009.11.15. 10:46

(Jahrn on-Meryarss)

Egyszerre forr fel bennem a mérhetetlen harag, a famori büszkeség és a kyr vér, valamint zuhan mérhetetlenül mély zárkába az összes előítéletem. Remegő kezekkel engedem el a takarót, és lassan behátrálok a fekhelyemre, és lehuppanok. Nem tudom mi rántja öklömnyi görcsbe gyomrom, hogy ismételten egy újabb hazugságra derült fény, vagy hogy egy korcs obsornak való sedularnak kiadta magát. Közben persze tudom, hogy megmentette az életem...

<...Elf... egy elf... de... pórázra kötve?...de segített, de csak egy obsor, vagy nem?...>

Hát ez az újabb információ nem segít rendet rakni a fejemben, a világ újra körbefordult és másik arcát mutatja. Csak ülök a párnákon, mereven magam elé nézek és rendezni igyekszem a lelkem, neveltetésem és eszem egymásnak feszülő viharát.
Enor ak Mverrys
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Capricorn » 2009.11.15. 15:19

[Roa Narn]

-Na igen, egy ilyen zárat egy jobb tolvaj játszva kinyit.
Végighallgatva Sebes eszmefuttatását valami eszembe jut
-Mi van akkor, ha a szakács azért akarta felgyújtani a kapitány kabinját, mert van benne valami amit nem akar, hogy mások tudomására jusson. Lehet az bármi. Irat, valaminek a térképe, egy tárgy, vagy mit tudom én. És erről a kapitány is tud, tehát neki is halnia kellett volna. Még jobb ha a tűzben, mert így a saját maga okozta baleset áldozatának látszana. Ha nem tud semmiről az sem jelent semmit, attól még a dolog ott lehetett. Ki kell kérdezni még egyszer. Már csak azt nem értem, miért kellett a szakácsnak eltűnnie. Mindezt megrendezhette volna anélkül is.
Nem lep meg, hogy a raktérben találtak valamit. Tulajdonképpen az sem, hogy kié a ruha. Az már inkább, hogy csak ruha.
-Uraim megkérhetem önöket, hogy keressék meg és hozzák ide ennek a holminak a tulajdonosát?-kérem a matrózokat miután leírom nekik a fickó külsejét (és a nevét, kabinja számát, ha azokat is tudom)
A meddőség örökölhető. Ha anyádnak nem volt gyereke, valószínűleg neked sem lesz.
Capricorn
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.11.19. 22:24

*Vajon mit tartogathat számodra még az Úrnő?
Ahogy próbálod magad összeszedni, rendezni gondolataidat felfigyelsz arra, hogy Alaidela mocorogni kezd. Azt meg sem bírod saccolni, hogy mennyi idő telhetett el a betakarása óta.
Felül, hátra sem néz feléd, s a szűrt gyenge fényben látod, hogy kezét fejéhez emeli, gyors mozdulatokkal feltűzi a haját valószínűleg. Bár nem látod tisztán, de biztos vagy benne, hogy a fülét ismét ügyesen észrevétlenné tette.
Megfordul.*

- Messire! - *halkan szólt (talán csak magának "sikkantott fel), meglepődött, hogy ülve talált a párnák közt. Feláll, s a takarót magával viszi hozzád, mit menet közben gyors és ügyes mozdulatokkal összehajtott. Előtted letérdel, megadva a szokásos tiszteletet neked. És nem szól.
Súlyos csend telepedik a kis házra, rátok.*

*Sebes csak egyetértően bólint, s már indulna a Kapitányhoz, amikor a matrózok megjelennek a ládával.
Bár a nevét nem tudod, hogy kicsoda az ipse, de mivel Sebes nem rég mutatta meg a kabinját - csak pár lépést kell tennetek a gyilkosság helyszínétől.
A két matróz odalép az ajtóhoz, jó alaposan bedöngetnek, de bentről válasz nem érkezik. Sebes részéről egy egyszerű cselekedet - lenyomja a kilincset és lám, az ajtó kinyílik. A kabin akár csak az előző. Kis lyuk, de üres - még csak hulla sincs benne.*

- Aztarohadtjóédesqvaanyjátazt... - *mordul fel Sebes. Ő már elvesztette a cérnáját. Dühösen vágtázik tovább a Kapitány kabinjához. Szó szerint feltépi az ajtót, majd megdermed, ahogy benéz. Nem mozdul, csak áll... még csak nem is pislog.
A két matróz kíváncsian lépne feléje, hogy megnézzék mi történt vele, esetleg mitől merevedett le.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Capricorn » 2009.11.20. 1:12

[Roa Narn]

Amióta a szakács eltűnt olyan rezisztens lettem a "csodákra", hogy szinte előre tudnám mondani, miszerint a kabin üres lesz. Lassan minden zugot alaposan megnézek, hátha van valami szokatlan, és már épp mozdulnék, hogy ezt is felforgassam ha kell valami nyom után, mikor Sebes felordít és elrohan. mondanám a többieknek, hogy nézzenek körül alaposan, de nincs kinek. Nyargalnak Sebes után.
Ahogy meglátom az ajtóban állva nincs kétségem afelől mit láthat. Tudom, nem akarom látni, de mégis be kell mennem, hátha van valami ami fontos lehet.
Capricorn
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enor ak Mverrys » 2009.11.21. 11:49

(Jahrn on-Meryarss)

Percekig csak nézem Alaidelát, keresem a szavakat és a lehetőségeimet. Végül már majdnem elsodor megint a méreg, de tartom még magamban, nem akarom kiadni, nem akarom, hogy megint hibát kövessek el.
-Mit hallgat még el előlem? Nem szeretem a képmutatást és megtévesztést, volt részem belőle elég. Nagyon jól tudja miről beszélek...

Kétségek közt vergődöm, félek, hogy képtelen leszek megbízni ebben a nőben, ha még egy titok felmerül... és akkor nem tudom mi lesz velem.
Enor ak Mverrys
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.11.22. 1:27

*Sok idő eltelik mire Alaidea is válaszol neked. Először nem szóban, hanem kibontja haját és úgy tűzi fel ismét, hogy füle láthatóvá, szabaddá váljon. Nem néz rád. Nem mer rád nézni. Fél.*
- Az, amit elmondtam magamról mind igaz Messire! Talavrunban nevelkedtem, anyám - Rucinda - korán itt hagyott, s Navaraya asszonyság nevelt. Voltam asszonya egy favágónak... Ez mind igaz...
... ... ...
Serevin Alaman Talavrun igen befolyásos embere volt. Vér szerinti anyám egy tisztavérű elf, ki Serevin rabszolgája volt. Állítólag az a férfi aki nemzett Serevin maga, de... Rucinda sem tudta megmondani az igazat... Nem ő volt az egyetlen ki gyötörte anyámat.
Születésemkor Rucinda elvett, elvitt onnan. Nekem is azt a sorsot szánták mint anyámnak... Azt mondták az úrnak, hogy halva jöttem a világra. Anyám is belehalt a szülésbe.
Egész életemben titkolnom kellett azt ami vagyok. Rucinda, majd később Navaraya asszonyság sem engedtek ki az utcára. Tisztában voltam a miértekkel. És hálás.
Aztán mikor az asszonyság is meghalt nem volt miért maradnom. Értelme sem az életemnek. Gondoltam elhagyom az országot. Nem sikerült. Favágók közt töltöttem egy éjszakát. Ők adtak útbaigazítást és élelmet. De ... ahogy maga most Messire, úgy ők is felfedezték titkom.
... ... ... *egy fájdalmas sóhaj szakad fel belőle*
- Azt mondták, ha nem maradok velük, akkor a legközelebbi famorhoz mennek, hogy hajtóvadászatot indítsanak utánam. Maradtam, s lettem az mint anyám. ...
Három gyereket szültem. Nem volt elég. Én pedig gyűlöltem őket. Halniuk kellett. Mindenkinek. Rájuk gyújtottam a házat... mind bent égett... a... a fattyak is. ... s az... a keletkezett erdőtűzben egy kisebb falu több lakosa is...
... *elcsuklott a hangja, nyel egyet, összeszedi magát*
- Meghaltak, de nem mentek el... még néha most is visszajönnek...
Azóta nem tudok elmenni. Ideköt a tettem... Idekötnek... Nem akarok elmenni... Itt kell érnie a halálnak, amit megérdemlek már több mint egy fél évszázada...
*Nem mond többet. Csak térdepel előtted.
Viszont amit mondott... Erdőtűz, mi elpusztított egy falu többnyire öreg és gyermek lakosságát - ez neked is rémlik. Hallottál erről Seurtól. Csak a természet tudta megállítani. 8 napig úgy szakadt az eső, mintha az istenek dézsából öntötték volna. És igen, fél évszázad távlatába emlegette öreg mentorod ezt az eseményt. De Seur Sogron haragját emlegette ezzel kapcsolatban...*

*A Kapitány szobájához lépsz, hogy lásd mitől is dermedt meg Sebes.
A kabin üres. Kivéve egy majd embernyi magas szimbólumot a falára festve pont az ajtóval szemben. Elmédnek feszülő energiákat érzel ahogy megpillantod, de védműveid nem engedik átjutni a mágia hatását tudatodhoz. A jelet nem ismered, még csak hasonlóra sem emlékszel, hogy láttál volna ilyet. Viszont Sebesen kívül immárom még két matróz áldozatául esett ennek a valaminek - ugyanis a két matróz is benézett - ahogy voltak úgy váltak dermedtté tekintetüket a szimbólumra függesztve.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Capricorn » 2009.11.22. 12:39

[Roa Narn]

Kiül a döbbenet az arcomra rendesen. A kapitány vérbe fagyott holttestére számítottam erre ezt kapom. Ergo a kapitány is eltűnt, mint az aranyóra. De így legalább van remény, hogy életben van.

Átlátva a helyzetet Sebest, és a két matrózt azonnal elrántom a szimbólum elől, hogy visszahozzam őket a való életbe. Remélem csak addig hat, amíg ránéznek.

-Hé jól vagy?-Kérdem Sebest miközben próbálok értelmet keresni a szemében.-Azonnal küldj minden szabad embert a hajó tüzetes átvizsgálására. Hallod? Én addig átnézem a kapitány kabinját.
Capricorn
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.11.22. 22:27

*Elrángatod Sebes és a két matróz testét az ajtóból, remélve, hogyha nem lesz szemkontaktus a jel és őközöttük, akkor visszatér tudatuk. Ám hiába. Nem mozdulnak, nem pislognak, de még csak halovány értelem sem pislákol szemükben.
Úgy döntesz, hogy átvizsgálod előbb a kabint. A szimbólumot mintha vérrel festették volna fel, alig lehet egy órás. A priccs alatt találsz egy ruhát begyűrve. Emlékeid szerint még tegnap a szakács viselte.
Aztán csörgést hallasz a folyosóról - a Kapitány érkezik kicsit szédelegve a fedélzetről.
Meglát, elkerekedik a szeme.*

- Maga mit keres itt? Mi történt velük? - *mutat Sebesékre.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Capricorn » 2009.11.23. 3:16

[Roa Narn]

Ahogy meghallom a lépteket a folyosón azonnal előkapom a fegyverem, és az ajtóval szembe állok, hogy illően fogadhassam, ha esetleg ellenséges érzületű a delikvens. Mikor meglátom a kapitányt áldom az eszem, hogy hova álltam, pedig nem is volt tudatos. Ha az ajtó mellé állok azonnal észreveszi a szimbólumot, és akkor most ő is csak bámulna, mint hal a szatyorban. Így azonban pont eltakarom azt. Persze önnön eszem piedesztára emelése közepette másra is jut időm, ami nem a legelegánsabb, viszont úgy gondolom a legkézenfekvőbb, és legcélszerűbb megoldás. Jelesül elrugaszkodom, és egy kecses ívű ugrással a kapitány nyakába ugrom és ledöntöm a lábáról, még mielőtt eszébe jutna nézelődni, és a tekintete a hátam mögé tévedne.
-Elnézését kell kérnem Kapitány úr, de kénytelen voltam foganatosítani eme intézkedést, mert nem akartam, hogy Sebesék sorsára jusson. A kabinja falára vérrel egy mágikus rúnát festettek, amibe Sebesék derekasan belebámultak, és ez lett az eredmény.-ezen a ponton gyorsan felpattanok és míg a kapitány feltápászkodik gyorsan becsukom az ajtót. Aztán ha kell még segítség a felálláshoz kézséggel felajánlom-Menjünk az én kabinomba, ott ledőlhet egy kicsit. Meg aztán beszélni valónk is lenne gazdagon. De még egy percet kérnék.
Felrohanok a lépcsőn a fedélzeti feljáró ajtajáig és onnan rikkantom el magam, hangomba nem kevés izgatottságot csempészve, mintha nagy baj lenne. Tulajdonképpen van is, de ha nem így tennék valószínűleg egy matróz sem emelné fel nekem a seggét, hogy ide vánszorogjon.
-Gyorsan jöjjön ide három ember, Sebesnek sürgősen segítségre van szüksége.
Visszamegyek a kapitányhoz, megvárom a matrózokat, megkérem őket, hogy a három nyomorultat vigyék a fedélzetre - ott szem előtt vannak - és figyeljenek rájuk, majd a kapitányt a kabinomba kísérem.
Capricorn
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enor ak Mverrys » 2009.11.23. 21:06

(Jahrn on-Merryars)

Csendben hallgatom Alaidela történetét, és a képek félelmetesen élesen és tisztán jelennek meg előttem... a kimondatlanok is. Az erdőtűz története úgy villan szemeim elé, mintha csak tegnap mesélte volna Seur. Borzalmas pusztítás, még egy istentől is, nem hogy egy halandó lelkének...
Sajnálom őt, mélyen és fájón, de nem szívlelem ha elhallgatják az igazságot, sem a így, sem úgy.

-Keljen fel... sajnálom, hogy felkavartam az emlékeket. De tudnom kell az igazat, sajnálom. Nem számít, hogy milyen fajba tartozik, nem érdekel. Nyugodjon meg, tőlem nem kell tartania, nem fogok senkit sem értesíteni magáról, nem fogok hajtóvadászatot indítani.

Felállok és odasétálok az ajtóhoz, egy kis friss levegő...
Enor ak Mverrys
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.11.23. 22:53

*Hiába mondod a nőnek, nem kel fel addig míg bent vagy a házban. Talán nem mer, vagy nem tudja elhinni mit hallott tőled? Mindenesetre te kimégy a házból, hogy egy kis reggeli friss levegőt szívjál.
Már bőszen hajnali fényben fürdik a környék. A felkelő nap széle már enyhe narancsos színt kölcsönzött az égen szelíden bandukoló bárányfelhőknek. Szellő csak kissé mozdul a fák közt, halk susogásra kényszerítve a fák lombkoronáit.
Az erdőben hallani a különböző kis állatok neszeit, hangjait. Hol itt, hol ott rikkant fel egy madár, csicsereg egy másik. Nyugodtság vesz körül.
A házból neszeket nem hallasz ki, csend honol a kis házra.*

*A Kapitányt meglepetésként éri láthatólag a letámadásod, úgyhosz rendesen bele döngölöd a fapadlóba. Jajjgat és sziszeg is rendesen. Nehezen tápászkodik fel, míg be csukod az ajtót, hogy véletlenül se lássa a jelet.*
- Akkor is... ki maga? És milyen jel van a kabinomban? ...
Dehogy megyek magával! Én oda megyek be! - *nyomja meg a szavait határozottan. Mindenféleképpen azon van, hogy bejusson a kabinba. Így esélyed sincs felmenni a fedélzetre, hogy szólj a matrózoknak, hogy baj van idelent - hacsak nem hagyod, hogy a Kapitány is áldozatául essen a jelnek.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
511 hozzászólás • Oldal: 25 / 35 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 35

Vissza: Toron