• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Redmondi Mesék (Shadowrun 3rd)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
329 hozzászólás • Oldal: 18 / 22 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22

Re: Redmondi Mesék (Shadowrun 3rd)

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.10.14. 17:03

(Nightwolf)

*Az amerindián csöndesen hallgatja az információkat, majd a magándetektív fejtegetését is. Hagyja kibontakozni a többieket, de ha kezd hosszúra nyúlni a csend halkan, mintegy mellékesen ő is hozzáfűzi meglátásait.*

-Nem gondolják, hogy a csapat és a siker rovására mehet, ha nem fix fejenkénti összeg van? ... Az össz díjazás esetleg arra sarkallhatja akció közben az embereket, hogy csökkentsék a részesülők számát a nagyobb pénz reményében. ... Másik fehér folt, hogy ha mi csak önnek jelentünk és csak ön tudja igazi célunk, akkor mi garantálja, hogy nem ön a tégla és ezzel a "kémelhárítás" szervezéssel éppen mi szolgáltatjuk önnek a tökéletes bizonyítékot a felettesei felé, hogy maga biztosan tiszta? ... Ezzel nem akarom emgsérteni vagy kétségbe vonni hűségét, de ha már körültekintő és alapos munkát akarunk végezni, akkor tényleg mindenki szóba jöhet, nemde?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.10.14. 17:53

Résztvevők: Sendas Jent, Richard Simms, Lilien Tadayoshi, Nightwolf

Az olasz Richardra néz, majd megszólal:
-A pénz nem gond, kapnak költőpénzt a felszerelésre. De sajnos két okból önöknek kell beszerezni a játékszereket. Az egyik, hogy tiszta forrásból dolgozzanak - tehát nehogy bepoloskázzák. Mostanában előfordulhat felénk ez a csúfság. A másik az, hogy előzetesben van a legnagyobb feketepiaci beszállítónk. A beépülésre pedig négy lehetőségük van:
Kezdi el számolni az ujjain.
-Első. Az mondjuk, hogy a Don alá tartozó új emberek - az előnye az, hogy a családban senkinek nincs komoly beleszólása abba, hogy mit csinálnak, csak a Donnak. A hátránya az, hogy egyből rivaldafénybe kerülnek, és nagyon hamar a fél Lone Star lesz a nyomukban, ahogy a többi kiemelt emberünknek. Ugyanis ebben az esetben szinte biztos, hogy feldobják magukat.
Számol tovább, miközben végignéz rajtatok
-Második. Az én friss behajtóim lesznek, mert nálam is van sajnos most üresedés a kopók miatt. A családon belül nincs sok jogkörük - szinte semmi, csak az én embereim körében. Igaz, ennek ellenére el tudunk intézni egy-két találkozót a fontosabb emberekkel, de ez valószínűleg szintén felhívja magukra a figyelmet, lévén hogy az egyik lehet a tégla... s ebben az esetben megint meleg helyzetbe kerülhetnek.
Harmadik. Eleinte nem épülnek be, amíg nem muszáj. A megfigyelést a Lone Starnal és Stonewooddal kezdik - állítólag ő személyesen küldi ki az elfogó egységeket adott címre, időpontra... Az infót pedig valahonnan szerzi. A családi tégla ebben az esetben jó ideig nem tud semmiről, hisz nem az ő környezetébe csöppennek bele. S ha kell, emelett én be tudom gyűjteni a család tagjai közül azokat, akik maguknak valamiért gyanús.
Negyedik. A fentiek keveréke, vagy egyéb ésszerű javaslat, ha van.
Megjegyzem, a harmadik opciót azért ajánlanám figyelmükbe, mert most még a családban senki nem ismeri önöket, és a zsaruk sem szedték elő magukat. Tehát amíg jól csinálják, addig a háttérben maradhatnak. Ellenben például a házigazdánkkal, akit felénk sokan ismernek.

-Hogy mi a határidő? Egyszerű: amíg nincs meg a tégla, vagy le nem sittelnek vagy lőnek mindenkit, aki a családban vagy nekünk dolgozik. Eddig már kétszer mellélőttünk, amikor azt hittük, hogy megvan a tégla. Utólag persze mindkét esetben kiderült, hogy tévedtünk, de ez az árvákat nem vigasztalta meg túlzottan. A közép és felsővezetői réteget meg nem lehet csak úgy lecserélni a családban...

Majd az amerindiánra néz, és válaszol:
-Ha az jobb önöknek, legyen fejenként 25.000 nujen. Tizenötöt kapnak előre, és tízet a végén. így kisebb a kísértés. Hmmm... csak nem bíznak meg egymásban?
gondolkozik el egy pillanatra.
-Semmi gond, jogos a másik kérdés és az észrevétel. Majd folytatja: -Ha én vagyok a tégla, akkor el kell kapniuk. Ezért fizetjük önöket. Merem remélni, hogy képesek rá. Bár ebben az esetben elég meggondolatlan lehetek, ha egy varázstudót is felbérelek magam ellen. Megjegyzem, hogy ha megvan a tégla, akkor bárki szívesen segít maguknak a családból, s a nyomozás alatt biztos találnak nálunk olyan embert, akiben megbíznak. A nyomozásról jelenleg rajtam kívül csak a Don tud. Mindenki más azt hiszi, hogy most egy felvételi beszélgetés zajlik. Egyszóval ne bízzanak bennem se. Remélem korrektek a válaszok.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2009.10.26. 10:01

(Sendas)

* Ésszerűnek látom a harmadik verzióval kezdeni, hiszen Stonewood némiképp rivaldafényben van, az utána szaglászók jóval kevésbé szúrnak szemet, mint a család dolgaiban szaglászók. Aztán úgyis bele kell majd mártani magunkat abba a katyvaszba is, de addigra talán már egy csapat leszünk, jobban tisztában leszünk a képességeinkkel és a korlátainkkal. *

Kíváncsi a kopó srác véleményére a témában, így továbbra is csak hallgat némiképp várakozó tekintettel figyelve Mr Simms-et
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.10.26. 14:20

(Nightwolf)

*Az amerindián vékony mosolyra húzza a száját.*

-Ami azt illeti tényleg nem bízok ismeretlenekben, akiknél fegyver lesz, miközben jó eséllyel nem egyszer a hátam mögött állnak majd... A fix összeg nekem megfelel. ... A válaszai pedig korrektek.

*Ezzel ismét hallgatásba burkolózik. Amit a jelenlegi beszélgetésből tisztázni akart, azt megtette. A nyomozás kezdeti stádiuma és a pontos álca megtervezése nem az ő feladata érzése szerint. Mi másért lenne itt egy magánzsaru és egy "cinkelt lap"?!?*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.10.26. 16:45

(Lilien)

<Úgy vélem, ezek itt biztos csináltak már ilyet, inkább nem szólok bele, nem akarom, hogy hülyének gondoljanak...>

Csendesen figyelem az eseményeket, próbálom memorizálni az elhangzottakat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rannien Siey 2009.10.28. 22:33-kor.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.10.27. 22:24

(Richard)

Az ex-zsaru megvakarja a borostáját, és így felel:
- A beszerzés nem probléma, és amennyiben megegyezünk rá is állítom az egyik emberem a témára.
Keresztbe font karokkal hallgatja tovább a maffiózó információit. Amikor a férfi felsorolja a lehetőségeket elgondolkodik rajtuk.
< Benedetto nem mond teljesen baromságokat. Fogadni mernék hogy előre felkészült a mondókájával. Talán még gyakorolt is a tükör előtt. >
- Rendben. Először Stonewood csapatával kezdünk, meglátjuk mire sikerül jutni. Nem jelent akadályt. A számát viszont adja meg, és azt hogy milyen néven hagyhatok üzenetet, ha szükséges.
Ekkor felteszi a kérdéseket az indián, mire a maffiás fickó válaszol.
<Nem túl bizalmaskodó a Mackótestvér. Jó, legalább nem amatőrrel van dolgom. Majd körbeszaglászok, hátha van valami róla. Azt se tudom ki ajánlotta be. Ha megbízható, akkor mindenképpen jó, sőt remek.>
Egy darabig meredten figyeli a másik két szótlan alakot. Az elfet nézi, mintha a veséjébe láthatna, aztán pár pillanat múlva átvezeti a tekintetét a nőre, és homlok ráncolva elgondolkodik.
< Pedig a tünde nem is néz ki zsoldosnak. Lehet hogy valami gépguru lenne? Áh, ahhoz túl jólöltözött. Meglátjuk mit regél rólad az adatbázis. A nőt meg látnom kéne akció közben. Mert formás kis cica, de hogy pontosan mire képes...? >

- A felszerelés költségeit, és az előleget mikor kapjuk meg? Ha ezekre válaszol, részemről benne vagyok. Amúgyis egy barátnak teszek ezzel szívességet.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.10.31. 21:45

Benedetto figyelme egy kis ideig elidőzik az amerindiánon, majd a magánszimatra emeli a tekintetét, ahogy az elkezd beszélni. Türelmesen, rezzenéstelen arccal hallgatja végig a mondandóját, majd egyből válaszol is halvány mosollyal az arcán.
- Van egy erre a feladatra dedikált új számom, amin el tudnak érni.
Dob hanyag mozdulattal egy egyszerű fehér névjegykártyát az asztalra, melyen mindössze egy fekete számsor van.
- A név nem fontos, a számot csak önök tudják.
Majd folytatja:
- A felszerelésük költségét ez a csekkrúd fedezi.
Szól, miközben az öltönye felső zsebéből egy marék csekkrudat halász elő, és egyet halk koppanással a névjegykártya mellé tesz.
- Ötvenezer van rajta, azonosítás nem szükséges a használatához.
Majd a többi, egy tucat csekkrudat egyenként leteszi mellé az asztalra.
- Ez pedig az előleg. Fejenként 15.000 nujen, ötezres bontásban. A többit a munka elvégzése után megkapják.
Végigtekint rajtatok, az elf nőn egy kicsit hosszabb ideig tartja a pillantását.
- Ha van még kérdésük, azt most tegyék fel. Ha pedig később jut eszükbe valami, csörgessenek meg nyugodtan, de ha kérhetem, este tíz és reggel hat között csak akkor, ha feltétlenül muszáj.
Vár pillanatot, majd ha nem kérdeztek semmit, bólint s megszólal:
-Rendben van. Akkor jó munkát! A tárgyaló még egy órát a maguké. Ha van valami, tudják hogy érnek utol. További kellemes estét!
Majd az asztalt megkerülve elhagyja a tárgyalót. A kinti zene egy pillanatra belopódzik a nyitott ajtón. Mögötte az ajtó halkan becsukódik, s csak a csekkrudak a névjegykártyával az asztalon, és a kölnije gyorsan illanó nyoma árulkodik itt jártáról. Egyedül maradtatok, az asztal körül s csönd ereszkedik közétek.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.11.03. 20:38

(Lilien)

Csöndben végighallgatom a mondanivalóját. Miután távozott a hozzám legközelebb levő csekkrudat elteszem, majd kérdőn körbepillantok a társaságon.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.11.06. 20:37

(Nightwolf)

*A szobára telepedő és hosszúra nyúló csendben a sámán érdeklődve figyeli ki mozdul először és végül a leányzó kap fel egy csekkrudat. Kissé furcsálja, hogy csak egyet vesz el a fejenként járó három helyett, de nem nagyon kívánkozik a többiek zsebében turkálni. A lényeg, hogy ezzel még 3 hónapig nem kell fájjon a feje a megélhetésért. Az asztalhoz lép, mintegy véletlenszerűen úgy megállva, hogy senki ne essen teljesen a látómezején kívül és felvéve három ötezres csekkrudat vet egy komolyabb pillantást a fehér névjegykártyára és megjegyzi a számot. Ezek után visszasétál eredeti helyére és ismét nekitámaszkodik a falnak, majd előhalássza zsebéből az adattárolóját és bepötyögi a látott számot, hogy meglegyen. A hallgatás mázát nem tervezi megtörni, de nem is ő fog először távozni. Egyenlőre megmaradt annál a véleményénél, hogy a két erre "specializálódott" kolléga majd megmondja a frankót.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.11.08. 23:23

(Richard/Mr. Simms)

Bólint a maffiás tag felé, majd mikor a nő, és az indián felvette a csekkrudakat ő is az asztalhoz lép, elsőre a felszerelés árát adó csekkrúdért nyúl, a kezébe fogva megnézi magának, majd besüllyeszti az öltönye belső zsebébe. Majd felveszi a névjegykártyát, és szemügyre veszi. A számot gyorsan beleírja a feji memóriájába, majd visszarakja az asztalra. Ezek után elteszi a honoráriuma első részeit is.
- Csodálatos.
Az amerindiánhoz fordul, és kérdő tekintettel felteszi a következő kérdést:
- Mivel a pénzt elrakta felteszem benne van a buliban. Szükségem lesz valamire amin elérhetem, ha kell. És magát is - fordul a nőhöz - A meló első részében tapogatózunk kicsit, de én sem vagyok mindenható maguknak is ki kell majd venni a részüket a megfigyelésből.
Amennyiben a tünde srác is hasonlóan cselekszik neki is ezt mondja, és elkér valami elérhetőséget.
- Ha személyesen kellene találkoznunk, abban az esetben legyen ez a bár a találkahely. Jobbat egyenlőre nem tudok.
Én is megadom az elérhetőségem. Ha van tolluk és papírjuk rögtön le is írom.
- Amennyiben nincs más mondanivalójuk, én hazamentem, hulla fáradt vagyok. Éjszakát!
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2009.11.09. 10:31

(Sendas)

Utoljára veszi el a csekkrudakat és szólal meg.
- Úgy gondolom, mindőnknek elő kell készülnie a dologra, óvatosan nézzünk utána a könnyen elérhető információknak és azután hangoljuk össze a továbbiakat. Szerintem akár le is fixálhatnánk a következő találkozónk időpontját, akkor egy felesleges szervezőmunka kimaradhat. Bár a megbízó nem sürgetett igazán, nem hiszem, hogy innen megyünk nyugdíjba, szóval pár napon belül munkához kellene látnunk. Meg kellene beszélnünk, milyen lépéseket tegyünk, abban kinek mi a feladata és miket kell hozzá beszereznünk. Jó lenne, ha a következő megbeszélésre használható ötletekkel rukkolna elő mindenki, hogy azokat már csak meg kelljen vitatni illetve a kivitelezést kidolgozni.
Az arcokat vizsgálja, hogy lát-e ki nem mondott ellenvéleményt és ha nem, akkor folytatja:
- Holnapután ugyanekkor ugyanitt?
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.11.09. 19:47

A puha csendben - amely körülölel titeket - a fali kijelzőn még szemmel követhetitek, ahogy a megbízótok a bárban összeszedi a testőreit, és távozik.
A távozása után mikor a csend már-már kezd kényelmetlenné válni, az elf lány kecses mozdulattal az asztalon heverő csekkrudak közül elveszi a hozzá legközelebb heverő darabot, (legnagyobb sajnálatotokra nem igazán kellett nyújtózkodnia érte...) majd végignéz a többieken. Erre az amerindián elgondolkozó pillantással odalép az asztalhoz, majd három csekkrudat felmarkolva visszalép a helyére és a falnak támaszkodva egy kis adattárolóba pötyög valamit szótlanul. Harmadiknak a kopó lép az asztalhoz, s egyből a legzsírosabb falatra csap le - a felszerelésre adott plusz csekkrudat veszi magához, majd a névjegykártyát nézi meg közelebbről, de azt vissza is teszi az asztalra, és inkább a részét képző három csekkrúdra cseréli. Közben végre megtöri a csendet, amely eddig falként választott el titeket egymástól. Egyszerűen, minden kertelés nélkül elmondja, az induláshoz szerinte szükséges alapvető pár lépést. Közben az elf srác is felveszi a csekkrúdjait - immár csak két darab árválkodik az asztalon, amit a nő nem vett el... S tovább finomítja az előtte szóló tervét, s felvetve egy holnapi találkozó lehetőségét, várja a reakciókat.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.11.09. 20:36

(Lilien)

Miután megkaparintottam a csekkrudat, szemrevételezem, majd elismerően hümmögök, és elveszem a maradék kettőt is. Majd akrácsak a többiek, én is megjegyzem magamnak a számot. A magánkopó kérésére megadja elérhetőségeit.

-Én részemről megteszek majd mindent, amit tudok... Nekem tökéletes lesz ez a bár, s a holnaputáni időpont is megfelel. Úgy vélem mindent megbeszéltünk, adios, uraim!

Mondom, majd felállok helyemről, s kecsesen, nőies léptekkel elhagyom a szobát, hagyj csorgassák utánam a nyálukat.

<Feláll kissé a szőr a hátamon, főleg a sámántól... Azok a filmekben nem agyevő zombikat készítenek, és megvuduzzák az embereket?! Remélem csak a film készítőinek van jókora fantáziája... Bár a két "magánszimat" sem boldogít. Fogadjunk, hogy amint hazaérnek, rögtön lecsekkolnak a Mátrixban... Ezek miatt nincs az embernek magánélete... Nah mindegy, ha a sors ezt hozta nekem hát legyen. Hátha lesznek pozitívumai ennek a munkának... Mondjuk a pénz! :D >

Miután befejztem az elmélkedést, magamhoz veszem a cuccom, elköszönök Monicától, ha esetleg útközben összefutok vele, majd hazamegyek, és lefekszek. Már ha nem történik semmi, mert sose lehet tudni...
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.11.11. 11:24

(Nightwolf)

*Szótlanul hallgatja a többiek mondandóit és mikor már éppen indulhatnékja van mindhármuknak hallkan, de hatérozottan megszólal, viszont a falnak támaszkodásról egyenlőre nem mond le.*

-Nos... egy csipogó számot tudok adni, amin elérhetnek. A szervezéssel kapcsolatosan lenne néhány észrevételem...

*A faltól ellépve felemelt balján számlálja az észrevételeket.*

-Első tisztázatlan kérdés, hogy ki a vezető? Az egyenlőség alapvető, de akcióban tudnunk kell ki adja a takitikai, stratégiai utasításokat, amik nélkül minimális az életbenmaradás esélye csapat szinten.
-Második, természetesen mindent megteszek, de nem vagyok detektív és nem értek a nyomozati munkához. Ha megmondják kit vagy mit kell megfigyelni pontosan abban tudok segíteni, de sem a kapcsolati rendszerem, sem informatikai képességeim nem terjednek túl a trideó és a nyílvános híroldalak átnézésénél.
-Harmadik a következő találkozó helyszíne. Itt több szempont is ez ellen a helyszín ellen szól. Egyrészt ez egy közönség elől elzárt terem, amit a helyi alvilág képviselői tárgyalásaik lefolytatására használnak. Az, hogy ma este mi voltunk a meghívott partnerek nem jelenti azt, hogy két nap múlva is szívesen látnának minket itt. Másrészt a környék veszélyes és nehezen megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel. Végül, de nem utolsó sorban, bár nem ismerem az önök életvitelét, de részemről preferálnám a nappali találkozókat, amikor valószínűleg eme létesítmény bezárja kapuit.

*Kis hatásszünetet tart, hogy mindenkinek legyen ideje átgondolni a hallottakat, majd kezét leeresztve és zsebre dugva folytatja.*

-Az előző okfejtésnek megfelelően én az 54. és a Devon sarkán álló gyorséttermet javaslom. Időpont délelőtt 11 óra. ... Természetesen, ha mindhárnam inkább itt próbálnának szerencsét a helyfoglalással, akkor én is megjelenek ugyanitt, ugyanekkor holnap után.

*Még megvárja a válaszokat, addig is a zsebéből előhalászott noteszből kitép egy lapot és ráír valamit egy ceruzával, majd odanyújtja a magánzsarunak.*

-Ez a csipogóm száma. Írja fel valahová és a lapra írja rá az elérhetőségét.

*Ha megtörténik a számcsere és továbbra sincs más mondanivaló, akkor egy "Jó éjszakát." kíséretében megfordul és csendben a kijárat felé indul, hogy a kinti tömegen átvágva kijusson az épületből és a taxi viszonylagos biztonságában rendszerezhesse gondolatait. Út közben csak a "ruhatárnál" torpan meg és alig észrevehetően, a hosszú kabát takarásában visszarakja pisztolyába a tárat. Egyrészt ki tudja mikor lesz rá szükség errefelé. Másrészt, hogy a szemfülesebb biztonságiak is lássák, tényleg nem fegyverkezett föl odabent, ahogy befelé megígérte. Bár a bizalom nem túl kifizetődő az árnyak közt járva, de a becsületességet és szavahihetőséget mindig is fontos erénynek tartotta a sámán.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.11.17. 13:19

(Richard)

Már menne el, amikor az indián szóra nyitja a száját. Megáll, és a fickó felé fordulva végighallgatja az egészet. Amikor az indián felírja a csipogója számát gyorsan elmenti a feji memóriájába. Majd egy darabig csendben vár, mikor senki más nem válaszol végül nekikezd:

- Egyrészt amíg nem ismerem mindenki profilját nem tudom megmondani hogy ki a legalkalmasabb a taktikai utasítások közlésére. Mint tudják tudok pár dolgot az efféle ügyek menetéről, egykori rendőrtisztként voltam több tűzharcban is. De magukról semmit nem tudok, mert a titkolózás kis homályos sarkába bújnak. Ne várják el hogy érdemben dolgozzak, ha nem állnak a rendelkezésemre a megfelelő információk. Kezdjük magával - biccent az indián felé - még azt sem tudom milyen néven szólíthatom. Aztán ottvan ez a láthatóan megnyerő férfi - mutat "Serein" felé - hogy ki ő, mihez ért nem tudom. Ennek fényében nem tudok felelős döntést hozni. A nő pedig eddig semmit mást nem csinált azon kívül, hogy elvette a pénzét.
Előbb talán tisztázni kellene a viszonyokat.

Ami a megfigyelést illeti, nem kell konspirációkat kitalálni, ha minden rendben megy csak monitorokat kell majd bámulnia, vagy egy kocsiból megfigyelni pontokat, vagy szellemeket hajkurászni. A okkult kollégáim sem tettek sokkal többet.

A harmadik: nekem megfelel a gyorsétterem is.
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
329 hozzászólás • Oldal: 18 / 22 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22

Vissza: Régi Kalandok...