• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Medison

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
82 hozzászólás • Oldal: 4 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Re: Medison

HozzászólásSzerző: Logan » 2009.10.31. 18:53

Charles Alvay

-Nem, köszönöm mindennel végeztem viszont elkérném Mr. Miller-től a telefonszámát vagy a címet, hogy ha bármi kérdése lenne a rendőrségnek illetve nekem feltudjuk önt keresni a fényképekkel kapcsolatban.
Leírom a címet és mindent összecsomagolok és hazaindulok. Másnap sitek a munka helyemre és előhívatom a képeket.
Logan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 18
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alaven » 2009.11.24. 15:30

Időpont: 1929. március 19. / 21:40
Résztvevők: (prof.) Gregory Miller (Treolo)

Mondandód befejezése kisebb szünetet hoz maga után, csak a nyomozó ceruzája serceg szorgosan. A fényképész fordul még hozzád, elkéri címed és esetleg telefonos elérhetőséged, hátha kérdései lennének a rendőrségnek. Egyszer már megadtad, de itt mindent kétszer kell elmondani, úgy tűnik. Válaszod után összeszedi a holmiját és távozik.

A fotózás után most már szabadabb a cselekvés a szobában, az úriemberek neki is láttak munkájuk elvégzésének. Megfordítják a holttestet, átkutatják, akárcsak holmiját, a fegyverből kiszedik a töltényeket... Aztán becsukódik az ajtó is, s többet már nem tudsz a bent történő dolgokról.

A nyomozó úr udvariasan megkér, hogy későre jár, és most már lassan távoznod kellene neked is.

- Pihenjen - mondja, - valószínűleg mostanában sokszor, váratlanul fogunk önhöz kérdésekkel fordulni, aludja ki magát. - Barátságos mosoly, bár az összképem kicsit ront, hogy ennyire látszik rajta, mostanában milyen keveset aludhatott.
Alaven
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 82
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Treolo » 2009.11.24. 17:11

prof. Gregory Miller

Biccentek, elköszönök, majd megindulok hazafele. Otthon összekészülődök a holnapi tanításra, lezuhanyzom és lefekszem. Másnap amikor van rá időm, megpróbálok szerezni egyet a könyvből.
Treolo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 68
ZK Karakter: Gleor Twell (Ork vadászat)
Karakter: Treolo di Lasso (Damak)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.12.25. 11:12

Résztvevők: Charles Alvay (Logan)

Másnap reggel egy kis Harvey-féle segítségnyújtás után már a rendőrség fotó-laborában találod magad, a képek előhívásának céljából. Összességében jól sikerült a dolog, ám még így is hagy néhány kivetni valót maga után.
A 13 képből 3 szinte használhatatlan, homályosak, elmosódtak: a második, ágyról készített kép, a másik szobába vezető ajtóról készült kép mintha fókuszhibás lenne, az ajtó körül minden torzult, s befelé húzódnak a kép közepe felé. A harmadik hibás kép az utoljára készült, a széken ülő emberről. Ez teljesen elmosódott, csak egy fekete és fehér foltos lap az egész, még a színárnyalatok se jelennek meg rajta, a kontúrok szintén elvesztek.
A többi 10 képet végignézegetve viszont néhány dolog feltűnik, ami eddig talán elkerülte figyelmet. A könyvön - Eldorádói rémmesék - fel van tüntetve a borítókép készítője a mű elülső lapján, ráadásul a te neved áll ott: Charles Alvay. Sose láttad még a borítóképet, nem emlékszel, hogy ilyet csináltál volna bármikor is...
Egy másik érdekességet pedig kulcsos-dobozos képen veszel észre. A kulcs körül mint minden kicsit fényesebb lenne, mintha a kulcs sugározna valamit a környezetébe, amit a fényképeződ észlelt, de a szemed nem...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.12.25. 11:20

Időpont: 1929. március 20. / 12:37

Napod szinte szokásosnak mondható, leszámítva, hogy kicsit fáradtabban kezdődött az éjszakázás és nyugtalanabb alvás miatt. A diákok jönnek-mennek, az órákat tartod. Egyik szünetben eszedbe jutott, hogy ellenőrizni akartad, nem volt-e diákod ez a Steed, de semmiféle erre utaló iratot sem találsz. Valószínűleg még csak az egyetem területére sem lépett be, nemhogy a te óráidra...

Ezzel telt a délelőttöd, most pedig ebédszüneted van, nagyjából még egy óráig.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Treolo » 2009.12.25. 15:18

prof. Gregory Miller

Szokásomtól eltérően ma sietek az ebéddel. Utána benézek az egyetem könyvtárába, hátha megtalálom a könyv egy példányát. Ha igen, kiveszem, amúgy majd munka után ugrok be egy könyvesboltba.
Treolo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Logan » 2009.12.25. 15:22

Charles Alvay

Miután a képeket megtekintettem és észleltem rajtunk a furcsaságokat elmegyek a könyvtárba hátha találok valamit erről az Eldorádói rémmesékről. Miután nyomozásomat elvégeztem a könyvtárban ellátogatok prof. Gregory Miller-hez és tanácsot kérek tőle a kulcsos képpel kapcsolatbab.
Logan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.01.16. 12:33

Időpont: 1929. március 20. / 17:09

Látogatásod az egyetem könyvtárába sikertelenül záródik: Abigail - a könyvtáros hölgy - hamar tudtodra adja, hogy a könyvnek itt nincs példánya, elvégre nem olyan rég adták ki, kereskedelmi forgalomban kapható.

Még az ebédszünetedben meg is tudsz vásárolni egy példányt, hála az egyetemi épülettel szemközti apró könyvesboltocskának. Ára az átlagosnál kicsit magasabb, bár majdnem ez volt az utolsó darab. Az eladó szerint gyorsan elkapkodták.

Délutáni tanóráid szintén nyugodtan zajlanak le, leszámítva, hogy kicsit fáradtabb vagy. Hazaérkezésed után viszont vendéged érkezik, méghozzá Charles Alvay, a rendőrség fotósa személyében. Jelenleg ajtód előtt ácsorog, s várja, mi lesz kopogtatása eredménye.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2010.01.16. 12:44-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.01.16. 12:43

Időpont: 1929. március 20. / 17:09
Résztvevők: Charles Alvay (Logan)

Ellátogatsz a könyvtárba, itt viszont megtudod, hogy a könyv nem kölcsönözhető, nincs is itt belőle példány. Nemrég adták ki, még kapható kereskedelmi forgalomban. Talán egy könyvesboltban ráakadsz majd.
A rendőrségnél különösebb teendőd nincs a mai napon. Egy három fős társaságot letartóztattak, mert valakiket agyonvertek éjszaka az utcán, egyedül róluk kellett képet csinálnod, illetve leadnod az előhívatottakat. A kulcsos képről emiatt szükségszerűen csinálsz egy másolatot, amit majd magaddal vihetsz. Munka után dulígy hát nyugodtan insz prof. Gregory Millerhez, kinek ajtaja előtt most ácsorogsz, s vársz kopogtatásod eredményére.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Treolo » 2010.01.17. 20:27

prof. Gregory Miller

Miután hazaértem és elrendeztem a másnapi dolgaim, nekiállok elolvasni a könyvet.
A kopogtatásra leteszem és ajtót nyitok.

-Jó napot! A rendőrségi fotós tegnap estéről, ha nem tévedek. Még be sem mutatkoztunk rendesen: Gregory Miller vagyok. Miben segíthetek?
Treolo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Logan » 2010.01.17. 20:51

Charles Alvay (Logan)

-Üdvözlöm igen én vagyok a fotós Charles Alvay. Bocsánat a zavarásért csak lenne pár kérdésem tegnap előhívattam a képeket és ma valami igen érdekeset véltem felfedezni készítettem egy képet erről a könyvről a címe Eldorádói rémmesék és az írója pedig én lennék, de én soha nem írtam ilyen könyvet és még nem is halottam róla. Utána néztem a könyvtárban de ott tudomásomra adták, hogy még nem lehet kölcsönözni mert még csak most került értékesítésre a boltokban tudna e nekem erről valamit mondani mivel ön volt az aki először találkozott az áldozattal és úgy tudom, hogy éppen erről a könyvről volt szó. A másik, pedig itt van ez a fénykép (kulcsos kép amin a kulcs fénylik) amin a kulcs valamilyen megmagyarázhatatlan okból fényt bocsát ki, hátha tudja a választ.
Logan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Treolo » 2010.01.18. 13:15

prof. Gregory Miller

-Önt a borító készítőjeként nevezik meg, de ez is furcsa tekintve hogy nem találkozott még a könyvvel. Az író egyébként Richard Stead, bár ezt ha rémlik mondtam tegnap. Én sem láttam eddig a könyvet, mégis nekem ír köszönetet a szellemi vezetésért, ami engem is meglepett. Egyébként nem nagyon tudok róla mondani semmit. Én is most vettem még csak meg.
A kulcsos képet megnézem - részletesebb leírás?
Treolo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Logan » 2010.01.18. 13:44

Logan

a kulcsos kép semmi különös csak egy egyszerű kulcs amin egy asztalon hever és rendellenesen fényt bocsát ki magából
Logan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.01.19. 18:16

Időpont: 1929. március 20. / 17:10
Résztvevők: Charles Alvay (Logan), (prof.) Gregory Miller

A fényképen a doboz szerepel, benne a hamvakkal, mellette az asztalon a kulcs. Maga a felvétel éles, a kulcs alakja jól kivehető, de körülötte mintha minden kicsit világosabb lenne. Talán a fényképező érzékel valamiféle sugárzást, amit az emberi szem nem, bár eddig nem hallottál ilyenről.

Most csendes és nyugodt minden, ráértek beszélgetni, ötleteket gyűjteni.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Logan » 2010.01.19. 18:20

Charles Avay

prof Gregory Millerhez

Professzor úr mit gondol mi lehet a kulcsal, hogy ij módon világít?
Logan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
82 hozzászólás • Oldal: 4 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza: Téboly (Call of Cthulu)